4238
-
#623 hát arra nem számítottam, hogy Daniel, úgy mond egy magasabb szintre lép ... -
#622 Daniel egy magasabb rendű életformává vált, egy ideig nem látjuk... -
#621 na most akkor mi van???????????????? -
#620 :((( -
#619 tényleg meghal a manusz? -
#618 nem is rossz rész, de kib@szott reklám rohadt hosszú benne :( -
#617 1 óra múlva jön ...
:) -
#616 Valószínű a fegyvernek azért van emberi alkotóeleme, mert kell egy intelligencia, ami eldönti ki avagy mi az ellenség és ki a barát. Különben a gép simán kipucolná a bolygót ! :DDD AZ már más kérdés, hogy mi a faxnak kell ehhez megszűnnie az emberi résznek a végén. Talán eggyé kell oldvadnia a géppel és onnan már csak előre van út, vagy ez az áldozat amit meg kell hozni, mert így csak az használhatja, aki képes feláldozni az életét másokért, vagy csak szimplán gőzük sem volt már hogyan kell a gépet haszálni és mondjuk hiányzott valami védőfelszerelés, vagy programozás stb. ! -
gdevil #615 Csak a szekér repült... :) -
gdevil #614 Talán inkább olyan, mint Thor szekere... -
#613 hát ahogyan eltüntette az ellent egy kicsit máshogy csinálta
Thor kalapácsa egy barlangba teleportálta a goauldot -
#612 az Őrszem, olyan mint a Thor kalapácsa ? -
#611 suprnova-n amik vannak, azok dvd-ripek, a 6. season közepéig. utána már csak tvrip a 6-nak a 2. fele és a 7.
abban az 56 gigás everything stargate torrentben is ugyanezek vannak?
ha igen, nem tudtok 6-os 7-es season dvdripet? -
Zotyoo #610 Sziasztok!
Megvan valakinek a mai rész?
-
#609 jó igazad van
megszállottan bírom nézni, a legnagyobb bánatomra nem ismétlik, de ha valahol újrakezdenék egyből nézném
amúgy volt már egy-két gyengébb rész
azt szeretem amikor utaznak -
#608 Te eddig az összesre ezt mondtad :D -
#607 jó rész volt -
#606 És Teal'c? vagy öt védte az erö tér? -
#605 még 2 óra 15 perc -
#604 két hét kihagyás egy kicsit sok volt! -
#603 supRnova.org -
winnie #602 supnova.org -
#601 Sziasztok. Nem tudjátok, hogy honnan lehet letölteni (az összes évadot) dvd-n? Előre is köszi. -
#600 Bezony:) -
#599 ezalapján a Csillagkapu-t is vetítheték volna -
#598 nem tom de 56 "drámai" eseményeit a bunyó karácsonyig-gal hogyan lehet ünnepelni -
#597 arról nem is beszélve hogy ezredszerre azták :) -
#596 Ünnep miatt betették helyébe a Búnyó karácsonyig c. filmet...vicces...vagyis siralmas...
Ez sértő a csillagkapura... -
#595 ünnep miatt elmaradt -
#594 sajna nem volt :( (legalább is én úgy tudom) -
#593 MOst nézem...ma nem lesz csillagkapu?!:(((((((((((((((( -
#592 Később lesz új formájuk ne aggódj, ők is fejlesztenek azér, de nem akarok spoilerezni ! -
#591 Megnézném a replikátorokat, ha nem csak fémet, de műanyagot is zabálnának :) Csak egy lángszóró kéne, és hajrá :D -
#590 A replikátorok nem1x visszaköszönnek, a későbbi szériákban bedurvítanak ők is. Mikor már legyőzik őket, akkor mindég újítanak a kis mocckok ! Végül egész érdekessé válik a történetük. -
#589 tévedtem -
#588 6.12
Thor ismét a CSK-1 segítségét kéri - az asgardok bolygóját elárasztották a replikátorok. A csapaton múlik, hogy megmentik-e az asgardokat, illetve a Földet - a replikátorok következő célgalaxisa ugyanis valószínüleg a miénk lenne.
-
#587 2 hét múlva
A CSK-1 kénytelen két elítélt katonához fordulni, hogy megmentsenek egy világot a Goa'uldoktól.
-
#586 ha jól emlékszem ennek a szezonnak a végén újra jönnek, de lehet hogy tévedek -
#585 nem írtották ki őket, tegnapi részben is volt -
#584 a későbbi évadokban előkerül a replikator dolog, vagy kiirtottak mar oket vagy vmi?