4251
-
A limit arra elég, hogy az aktuálisan menő sorozatokat letöltsd (4 rész havonta * pár nézhető sorozat). A többit meg töltsd olyan HUB-okról, ahol nincs forgalomszámlálás (a szolgáltatód saját zónája). -
Mivel én egy részt sem láttam enterpriseből meg iylenekből én csakis a csillagkapura fokuszálok
okés a SPOILER felirat kint lesz! -
Hát pl. nekem a havi 10 gb-os limitemmel nem megy olyan egyszerűen a letöltés, főleg, h még az enterprise részeit is látni szeretném, amire magyarul remény sincs...
Egy kérés, ha a későbbi részekről beszéltek, először szóljatok - bár látom legutóbb már ott volt a spoiler felirat ;) -
hát azoknak sorry...töltsék le és tanuljanak meg angolul..de vannak magyar feliratok is. -
izgatjátok azoknak a fantáziáját akik nem töltötték le illetve nem tudnak magyarul -
rohangálnak azokkal is :D -
ez az, amelyikben P90-nel rohangálnak? -
Nemmegy, de igyexem majd... -
Na akkor gyorsan legyen rá időd ésnézd ,meg!!!! Érdekel majd hogy mi a véleményed! -
Na az tök klissés volt, főleg ahogy a végén reagált... piha ! -
Az Antlantis itt csücsül, csak időm nem vagyon rája (sem). -
Kelhet hozzá...bááár azért összelehet nélküle is rakni a dolgokat-.
Jaja a6.season csúcs volt és eddig jó a nyolcadik is, pótold az Atlantist mert jobb mint a nyolcadik season....
SPOILER
Nekem a replikátor srác újboli felbukkanása teccett a legjobban%! -
--- SPOILER ---
Mondjuk volt néhány klissés dolog benne, de jó volt. Most meg szokhatjuk meg Samatha-t Lt. Colonel-nek, O'Neil-t meg General-nak... :DDD -
AZ Atlantist még nem volt időm megnézni, de a 8/1-et igen. Egész jó szezon bevezető rész, majdnem eléri a régi részek (season 6) színvonalát ! -
Szentem kellhet hozzá a 8. szezon eleje is, de mind1. -
Passz...ne várj a Magyarországi vetítésre szvsz -
itthon mikor fogják vetíteni???????????????????, -
Nagyon nagyon nagyon nagyon übercsászárság volt a Stargate_Atlantis!!!!!! Nos azélrt a 7.-dik évados The Lost city két része kapcsolódik, de sztem nélkülök is megérted....nézd meg!!!!!!! Nem kapcsolódik a földi eseményekhezt!! Egy teljesen új galaxcisban jáccodik....nagyon komoly!!!! -
majd ha megnezted mondd mar el h nezheto e ugy hogy nem lattam meg vegig az sg1 sorozatot -
Éppen most töltögetem a Stargate:Atlantis bevezető dupla epizódját :) Sztem este vagy holnap megis nézem! -
Nah kinek hogy teccet a New Order 1-2? Sztem jó részek letteik! Főleg Sam esetete a replikátor sráccal, akit már vártam hogy mikor tér vissza! -
minden filmsorozatnak, főleg amelyek ilyen hosszúak óhatatlanul is kell lennie gyengébb részeknek
-
Ja okés:) -
winnie #413 tudom, nem a mai napra gondoltam az atlantis-szal kapcsolatban, hanem általánosságban írtam neki -
winnie:NEM! Az Atlantis első epizódja 16.-án indul! És csak a rákövetkező héten lesz úgy a scifi channelen hogy egy rész a 8.-dik évadból és utána az atlantisból egy rész(vagy fordítva)! Ma a dupla résszel kezd a 8.-dik évad! -
Ja, suxxx az is.... -
winnie #410 pont akkor, amikor indul az atlantis is?:O -
asszem egy én vagyok menyusban volt, hogy 1000 majom képes megírni egy nagysikerű könyvet :)
Persze a sok majom elunta, és Bambulának kellett befejezni, de ez már egy másik történet :P -
A 7ik felétől olyan lett a sorozat mintha kihaltak volna a forgatókönyvírók és majmokat vettek volna fel a helyükre. -
Naja, a 7.-dik széria nem volt vmi hú dejó! Sztem Jonast meghagyhatták volna SG-1 tagnak simán! Azért az uccsó két részben(főleg a másodikban) belehúztak, jó volt a kis csata! Azélrt most a 8.-dik évad eddig hírekből nagyon jónak ígérkezik!
SZVSZ a 6.-dik évad volt a legjobb...de midnegyik jó, kiv. a 7.-dik, abban voot azért olyan rlész ami nagyon gyenge volt:( -
Amúgy a 7. széria második fele iszonyú harmatgyenge volt (barátaim szerint is). Ha ezt folytatják,akkor asszem befagyasztom az érdeklődésemet SG ügyileg, a sorozat megerőszkolása miatt ! -
:) -
Én is szakítanék, dehát... -
ja értem:) Hát én szakítok annyit, mert már vártam:) -
Lehúzni mi is lehúzzuk aranyecsém, csak megnézni nem lesz idő ! :DDD -
Én már péntek este lefogom húzni nyugi, vagy max. szombaton! -
Na nemsoká vatítik odakünn a 8. szezont. Most hétvégén nem lesz rá időnk, de hétfőn már meg is sasoljuk !
Az Atlantis meg nem túl meggyőző így trailerben, ha ilyen szar lesz... -
Majd ami most megy Hungary adón az az 5.-dik season abban lesz ez a pacák(már volt is) és sokat meglehet tudnia N.I.D. tagokról! Ja meg pl. Jack "pajtása" Harry is N.I.D. tag:) -
Aha.. :D -
N.I.D. az pont azért jött létre hogy az SG dolgokat figyelje, folyton belekontárkodnak midnenbe! Pl. Frank Simmons is N.I.D. tag!