4238
-
#423 AZ Atlantist még nem volt időm megnézni, de a 8/1-et igen. Egész jó szezon bevezető rész, majdnem eléri a régi részek (season 6) színvonalát ! -
#422 Szentem kellhet hozzá a 8. szezon eleje is, de mind1. -
#421 Passz...ne várj a Magyarországi vetítésre szvsz -
#420 itthon mikor fogják vetíteni???????????????????, -
#419 Nagyon nagyon nagyon nagyon übercsászárság volt a Stargate_Atlantis!!!!!! Nos azélrt a 7.-dik évados The Lost city két része kapcsolódik, de sztem nélkülök is megérted....nézd meg!!!!!!! Nem kapcsolódik a földi eseményekhezt!! Egy teljesen új galaxcisban jáccodik....nagyon komoly!!!! -
#418 majd ha megnezted mondd mar el h nezheto e ugy hogy nem lattam meg vegig az sg1 sorozatot -
#417 Éppen most töltögetem a Stargate:Atlantis bevezető dupla epizódját :) Sztem este vagy holnap megis nézem! -
#416 Nah kinek hogy teccet a New Order 1-2? Sztem jó részek letteik! Főleg Sam esetete a replikátor sráccal, akit már vártam hogy mikor tér vissza! -
#415 minden filmsorozatnak, főleg amelyek ilyen hosszúak óhatatlanul is kell lennie gyengébb részeknek
-
#414 Ja okés:) -
winnie #413 tudom, nem a mai napra gondoltam az atlantis-szal kapcsolatban, hanem általánosságban írtam neki -
#412 winnie:NEM! Az Atlantis első epizódja 16.-án indul! És csak a rákövetkező héten lesz úgy a scifi channelen hogy egy rész a 8.-dik évadból és utána az atlantisból egy rész(vagy fordítva)! Ma a dupla résszel kezd a 8.-dik évad! -
#411 Ja, suxxx az is.... -
winnie #410 pont akkor, amikor indul az atlantis is?:O -
#409 asszem egy én vagyok menyusban volt, hogy 1000 majom képes megírni egy nagysikerű könyvet :)
Persze a sok majom elunta, és Bambulának kellett befejezni, de ez már egy másik történet :P -
#408 A 7ik felétől olyan lett a sorozat mintha kihaltak volna a forgatókönyvírók és majmokat vettek volna fel a helyükre. -
#407 Naja, a 7.-dik széria nem volt vmi hú dejó! Sztem Jonast meghagyhatták volna SG-1 tagnak simán! Azért az uccsó két részben(főleg a másodikban) belehúztak, jó volt a kis csata! Azélrt most a 8.-dik évad eddig hírekből nagyon jónak ígérkezik!
SZVSZ a 6.-dik évad volt a legjobb...de midnegyik jó, kiv. a 7.-dik, abban voot azért olyan rlész ami nagyon gyenge volt:( -
#406 Amúgy a 7. széria második fele iszonyú harmatgyenge volt (barátaim szerint is). Ha ezt folytatják,akkor asszem befagyasztom az érdeklődésemet SG ügyileg, a sorozat megerőszkolása miatt ! -
#405 :) -
#404 Én is szakítanék, dehát... -
#403 ja értem:) Hát én szakítok annyit, mert már vártam:) -
#402 Lehúzni mi is lehúzzuk aranyecsém, csak megnézni nem lesz idő ! :DDD -
#401 Én már péntek este lefogom húzni nyugi, vagy max. szombaton! -
#400 Na nemsoká vatítik odakünn a 8. szezont. Most hétvégén nem lesz rá időnk, de hétfőn már meg is sasoljuk !
Az Atlantis meg nem túl meggyőző így trailerben, ha ilyen szar lesz... -
#399 Majd ami most megy Hungary adón az az 5.-dik season abban lesz ez a pacák(már volt is) és sokat meglehet tudnia N.I.D. tagokról! Ja meg pl. Jack "pajtása" Harry is N.I.D. tag:) -
#398 Aha.. :D -
#397 N.I.D. az pont azért jött létre hogy az SG dolgokat figyelje, folyton belekontárkodnak midnenbe! Pl. Frank Simmons is N.I.D. tag! -
#396 Mi az a NID? :D -
#395 De valamikor menni fog velük is küldetésre, és legalább nem enged egy N.I.D. tagot sem a bézis közelébe sem! -
#394 Nemá... Ha O'Neil lesz a parancsnok, akkor nem fog beszólni a csapattagoknak. Tök jókat szól be. :D -
#393 Hey!
Szeretem a Stargate-et! Láttam eddig végig a 7seasont! Most jön majd a nyolcadik, alig várom! Sok érdekesség lesz benne! Hammond nyugdíjba megy, O'neill lesz a SGC parancsnoka!
És jön a Stargate:Atlantis a Stargate sg-1 spin off sorozata, nagyon jónak ígérkezik! -
xido #392 már annyira kiábrándultam a szinkronos epizódok nézéséből,meg annyira nem is érdekel,hogy a 7.évad végéig eredetiben láttam,hogy ma el is felejtettem a tévét bekapcsolni miatta:DD -
#391 hullottak a jaffák mint a legyek -
#390 végre egy jó akciódús rész -
#389 Teal'c hól tud érvelni :D -
#388 Jól kezdődik...
-
#387 Ehh, elrontottam a quote kódot :) -
winnie #386 többek között...:) -
#385 http://csillagkapu.hu/hir.php?ID=486
[qoute]
Szervét Tibor nemrégiben adott interjújában elmondta, hogy elfoglaltságai és szabad nyara érdekében nem tudta elvállalni az 5. (és valószínűleg a többi) évad szinkronizálását.
-
winnie #384 tölthető a stargate atlantis preview-ja!
többek között innen