4251
-
Mi az a NID? :D -
De valamikor menni fog velük is küldetésre, és legalább nem enged egy N.I.D. tagot sem a bézis közelébe sem! -
Nemá... Ha O'Neil lesz a parancsnok, akkor nem fog beszólni a csapattagoknak. Tök jókat szól be. :D -
Hey!
Szeretem a Stargate-et! Láttam eddig végig a 7seasont! Most jön majd a nyolcadik, alig várom! Sok érdekesség lesz benne! Hammond nyugdíjba megy, O'neill lesz a SGC parancsnoka!
És jön a Stargate:Atlantis a Stargate sg-1 spin off sorozata, nagyon jónak ígérkezik! -
xido #392 már annyira kiábrándultam a szinkronos epizódok nézéséből,meg annyira nem is érdekel,hogy a 7.évad végéig eredetiben láttam,hogy ma el is felejtettem a tévét bekapcsolni miatta:DD -
hullottak a jaffák mint a legyek -
végre egy jó akciódús rész -
Teal'c hól tud érvelni :D -
Jól kezdődik...

-
Ehh, elrontottam a quote kódot :) -
winnie #386 többek között...:) -
http://csillagkapu.hu/hir.php?ID=486
[qoute]
Szervét Tibor nemrégiben adott interjújában elmondta, hogy elfoglaltságai és szabad nyara érdekében nem tudta elvállalni az 5. (és valószínűleg a többi) évad szinkronizálását.
-
winnie #384 tölthető a stargate atlantis preview-ja!
többek között innen -
tudsz valamit a befejező nagy filmről -
winnie #382 aki eredetiben ismeri, annak eredetiben jobb, aki magyarul ismerte meg, annak az eredeti a furcsa -
valószínű de nem tudok angolul -
Jobb eredetiben hidd el... -
na mindegy szinkron ide vagy oda a film az nagyon jó -
Olykor joggal. Az első két szezon hazai szinkronja egész tűrhető lett. -
a magyar szinkront az egész világon dicsérik -
Minek, láttam végig az egész sorozatot angolul, nem is egyszer, akkor minek szenvedjek a béna magyar szinkronnal, azt mond meg ! -
filmre -
próbáljátok meg úgy nézni, hogy a fiolmre és nem a szinkronhangokra figyeltek
amíg nem olvastam itt egy két változást, észre sem vettem -
winnie #373 egyszerűen nem akarta tovább csinálni. -
O'Neill élőben nagyon faja. Nem is igazán lehet szinkronizálni, annyira jó a hangja/szövege. Néha tök tahó, néha megértő, néha habozó, néha kőkemény katona, iszonyú jó ! -
Guy #371 Ki tudja...Szervét Tibor távozásának az okára lennék kíváncsi,Jó lenne,ha beírna ide a fórumba:) -
winnie #370 szerintem azért, mert akkor macgyverre asszociálna mindenki - hihetetlen más az ezermester zsaru és a marcona és cinikus oníl karaktere -
Guy #369 Furcsának találom,hogy O'Neill miért Szabó Sípos Barnabást kapta és miért nem Kautzky Armand-ot,aki ugye végignyomta vele a McGyver-t.Sokkal jobban illik hozzá a hangja.Szevét Tibor-t nem pótolja senki!!!Nem vészes a szinkron,de a minősége csökkenő tendenciát mutat sajnos az első évadtól...Jelenleg sz én saját véleményem szerint egyik szereplőhöz sem illik a hang.Tealc-hez röhej hogy a TV2 "mindenesét"kérték fel,nagyion gagyi,Szőke Zoltán alias Berényi Miki volt a csúcs!!! -
én már megszoktam az új szinkront -
de amúgy jó rész volt -
itt is nagy spermát játszott mint az enterprise-ban -
najo hat zezel a szinkronnal en nem nezem -
:DDDD
Ez a rész is jó volt :) Remélem így is marad, és nem lesz több 4x20-ashoz hasonló... -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!
Q a StarGate-ben :D -
A voyager szinkronjánál ez azért klasszaissal jobb! -
utyfan -
Hmm, tényleg :DD -
úgy is jó
tény az utolsó évadot a Voyager-ből annak idején nagyon elba...át -
Hmm... 7 évad volt a voyagerből összesen szvsz ;) -
Következő rész:
Egy feltérképező küldetés során Samantha Carter találkozik egy földönkívülivel, aki végül emberi alakot ölt, mert egy kicsit beleesett Sambe. Az "Ascension" megmutatja Carter Csillagkapu Parancsnokságon kívüli életét is..