4238
-
#383 tudsz valamit a befejező nagy filmről -
winnie #382 aki eredetiben ismeri, annak eredetiben jobb, aki magyarul ismerte meg, annak az eredeti a furcsa -
#381 valószínű de nem tudok angolul -
#380 Jobb eredetiben hidd el... -
#379 na mindegy szinkron ide vagy oda a film az nagyon jó -
#378 Olykor joggal. Az első két szezon hazai szinkronja egész tűrhető lett. -
#377 a magyar szinkront az egész világon dicsérik -
#376 Minek, láttam végig az egész sorozatot angolul, nem is egyszer, akkor minek szenvedjek a béna magyar szinkronnal, azt mond meg ! -
#375 filmre -
#374 próbáljátok meg úgy nézni, hogy a fiolmre és nem a szinkronhangokra figyeltek
amíg nem olvastam itt egy két változást, észre sem vettem -
winnie #373 egyszerűen nem akarta tovább csinálni. -
#372 O'Neill élőben nagyon faja. Nem is igazán lehet szinkronizálni, annyira jó a hangja/szövege. Néha tök tahó, néha megértő, néha habozó, néha kőkemény katona, iszonyú jó ! -
Guy #371 Ki tudja...Szervét Tibor távozásának az okára lennék kíváncsi,Jó lenne,ha beírna ide a fórumba:) -
winnie #370 szerintem azért, mert akkor macgyverre asszociálna mindenki - hihetetlen más az ezermester zsaru és a marcona és cinikus oníl karaktere -
Guy #369 Furcsának találom,hogy O'Neill miért Szabó Sípos Barnabást kapta és miért nem Kautzky Armand-ot,aki ugye végignyomta vele a McGyver-t.Sokkal jobban illik hozzá a hangja.Szevét Tibor-t nem pótolja senki!!!Nem vészes a szinkron,de a minősége csökkenő tendenciát mutat sajnos az első évadtól...Jelenleg sz én saját véleményem szerint egyik szereplőhöz sem illik a hang.Tealc-hez röhej hogy a TV2 "mindenesét"kérték fel,nagyion gagyi,Szőke Zoltán alias Berényi Miki volt a csúcs!!! -
#368 én már megszoktam az új szinkront -
#367 de amúgy jó rész volt -
#366 itt is nagy spermát játszott mint az enterprise-ban -
#365 najo hat zezel a szinkronnal en nem nezem -
#364 :DDDD
Ez a rész is jó volt :) Remélem így is marad, és nem lesz több 4x20-ashoz hasonló... -
#363 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!
Q a StarGate-ben :D -
#362 A voyager szinkronjánál ez azért klasszaissal jobb! -
#361 utyfan -
#360 Hmm, tényleg :DD -
#359 úgy is jó
tény az utolsó évadot a Voyager-ből annak idején nagyon elba...át -
#358 Hmm... 7 évad volt a voyagerből összesen szvsz ;) -
#357 Következő rész:
Egy feltérképező küldetés során Samantha Carter találkozik egy földönkívülivel, aki végül emberi alakot ölt, mert egy kicsit beleesett Sambe. Az "Ascension" megmutatja Carter Csillagkapu Parancsnokságon kívüli életét is..
-
#356 az tény!!!!!!!!!!!!!!!! -
#355 Hát... igaz a Voyager 9. évadját semmi sem múlja felül :) -
#354 Azért annyira nem rosszak a szinkron hangok! -
Guy #353 Siralmas az új szinkron...nem tudom miért kellett lecserélni a régi színészeket...
Shaba: ez már az 5.évad,ma volt a 2.epizód,ajánlom figyelmedbe a csillagkapu.hu portált -
#352 én is meglepődtem múlt héten a szinkronon, de ez van, mit lehet tenni ?! -
#351 Ez jó rész volt, ha nem nézzük a szinkronokat, de most akkor visszarakták a kukacot, vagy sem? -
#350 a múlthéten nem tudtam írni, mert nem volt gép, de most megteszem...
mi a fexért kellett lecserélni az ezredes hangját?
Az előző tökéletesen illett a fanyar szarkazmusához és az idióta humorához...ez most lófüttyy
Ez most már az 5. szezon?? -
#349 Valahol olvastam hogy a goauldoknál félelmetesebb ellenféllel fognak szembe kerülni. -
#348 Mivel úgy tűnik Apófisz végleg meghalt, szvsz a replikátorok biztos nagyobb hangsúlyt kapnak majd :)
A régi szinkron sokkal jobban tetszett :( -
#347 Ezekkel a replikatorokkal lesz még gond?!?!?!? -
#346 Samantha hangja az Androméda sorozat Beka Valentan-ja -
#345 a szinkronhangokat teljesen lecserélték -
#344 4. utólsó rész és 5. első rész nagyon nagy volt