4238
-
#543 gondolom -
#542 röviden tömören?!?!?!?!? -
#541 csávókámat odavitték a kapuhoz kinyitotta a mérget megmurdelt mindenki az ezredesék átmentek a kapun -
#540 Egész biztosan, kicsit nehéz lenne kimagyarázni, hogyan tűntek el a bolygóról mindenféle űrhajó nélkül. -
#539 Na egész jó ez a nyárzáró 2 rész ! Most aztán lehet megin várni... :-((( -
#538 ez még folytatódik majd, nem? -
#537 ma néztem meg felvételről, nagy rész volt csak a végét hagyták nyitva egy kicsit -
#536 Ehhe, milyen volt már amikor megették a kis goa'uldokat :D -
#535 Alig várom a jövő hetet -
#534 -
#533 Múlt héten vetítették kint az utsó részt erre az évre a Stargate season 8-ból, meg az Atlantis season 1-ből. Persze a Sky-on előbb nyomják majd kb. egy hónappal, mint a Sci-Fi-on, úgyhogy december közepén elvileg élvezhetjük a folytatást (bár ez még ugye változhat, mert pénz beszél...) !
Franszba ! -
#532 Egyébiránt aki nézi az Enterprise-t és a Stargate-et is, annak feltűnhetett, hogy a sorozatban T'Pol-t (s1-3), a vulkáni parancsnokhelyettest alakító színésznő, Jolene Blalock játssza a Hak'tyl-i ellenállás vezetőjét, Moloc egykori főpapnőjét, Ishta-t (aki egyben Teal'c szerelme) a Stargate-ben ! Először a Birthright (s7/e10), majd a Sacrifices (s8/e9) részben szerepel !!!
A Jaffa amazon és a vulkáni flottatiszt szerepe ugyan nem áll túl közel egymáshoz, de úgy tűnik Jolene mindkét esteben kiváló munkát végzett !
-
winnie #531 igen -
gdevil #530 Hali! TV2 leadja-e a 6. évadot is? -
#529 mit nemértesz? sajnálom hogy vége volt mer jó rész volt -
winnie #528 :) ja, hogy a magyar rész, vagyúgy. az szépen sokáig lesz még:) -
#527 hö?
Szeptember 25:
16.25 Csillagkapu
Amerikai sci-fi akciósorozat
104.: A végső mentsvár -
winnie #526 ?? nem folytatják csak januárban. -
#525 Tényleg jó rész volt, jövő héten folytatják -
#524 Már azt hittem csak én nem értem :D -
#523 mivan? -
#522 méghozzá kurvára nagyon király rész -
#521 ÓÓ hogy basszák meg pedig ez nagyon jó rész volt :/ -
#520 Hmm, a féregjárat elvileg két pontot kötne össze, és ha az egyik végén belépsz, rögtön a másik végén találod magad. De nem vagyok vmi nagy szakértő a témában, majd nézek vmi cikket :) -
#519 de tulajdonképpen az. Ha nem ilyen féregjárat lenne, hanem pl olyan, mint a slidersben, akkor nem kellene eseményhorizont -
#518 Akkor sem értem miért kell őket engergiává alakítani, nem transporter ez :) -
#517 Eddig is úgy volt, hogy energiává alakították őket :) -
#516 Hát ez meg milyen fegyver volt Teal'c-nél? :) Egész jó kis rész volt, bár ezt az engeria átalakításos részt nem igazán értem, eddig úgy volt, h kép kapu között féregjárat jön létre, abban pedig elvileg utazhat az anyag is, nem csak az engeria. -
#515 Pedig. -
#514 nemá !
-
#513 Na assszem már csak egy-két rész van idén, aztán a szokásos várás/ismétlés ! Sazlé !4 -
#512 ott vált gyanussá hogy Oneil tisztelgett az érkező tábornoknak
a fegyelem nem erőssége -
#511 attól függetlenül jó rész volt -
#510 más=már -
#509 Tudom ez meglett beszélve hogy azon a napon van ilyan gyakorlat de akkor is. -
#508 Lol rész, de ez egy kicsit hülyeség mert ha már a tábornok is azt mondja hogy "Ez nem gyakorlat! Ez nem gyakorlat!"
És közben az akko más a katonák sem tudják hogy mikor az és mikor nem. -
#507 amúgy jó rész volt -
#506 remélem legközelebb már utazgatnak a kapun is -
#505 nekem eddig nagyon -
#504 reméljük jó is lesz