4238
-
_Vegeta_ #784 En a hdtv-t mint-et szettem, jott szepen ahogy kell. -
#783 Hát, próbálkozni kell, tvtorrentsről 3 kb-tal jön, de ahogy látom ez sem gyorsabb (sőt, most nem is megy egyáltalán) :( -
_Vegeta_ #782 Miert lenne gyorsabb ? :) -
#781 Innen lehet gyorsabb lesz. -
#780 sg atlantis 1x16 torrent -
#779 Ne már! Most se lesz? Ehhh :( -
#778 BÚÉK !
-
#777 Megnéztem az Atlantis első 15 részét, és nagyon jó! Reméljük a folytatás is ilyen lesz. Nekem semmi bajom sincs a főparancsnokkal, túl gyakran amúgy sem szerepel.
Egy dolgot nem értek, miért beszél majdnem mindenki (még egy másik galaxisban is) angolul? Az ST-ben legalábbb volt az univerzális fordító, ide is kitalálhattak volna vmit :) -
#776 Minden csillagkapu rajongónak
-
#775 még egy hét -
#774 sajna én is ilyen gonddal küszködök -
#773 szeretném letölteni a stargate sg1 1.és 3. évadját lehetőleg szinkronosan (dvdripben), nem tud valaki egy torrent linket hozzá vagy egy oldalt ahol fent vannak? Az Abydos gaten csak angol részek vannak, Dc-n pedig akinek megvan,attól nagyon lassan jön. Köszi -
#772 hát nem lesz!!!!!
-
#771 nincs karácsonyi kiadása ? -
#770 brühühü:(((((( -
#769 most két hétig nem lesz csillagkapu -
#768 Ez az opening TV2 műhelyben készült? Vagy eredetileg is ebben a szezonban ilyen? Nem olyannak kéne lennie hogy csak a kaput mutatják hogy tárcsázik és a végén bele mennek? -
#767 remélem a következő részben -
#766 kb mikor tér vissza ? -
#765 tök jó volt csak hiányzott az ezredes humora -
#764 izgalmas volt.
jókor szakították meg reklámmal.
-
#763 nézzitek? én az első 5 percet nem láttam :( -
_Vegeta_ #762 Sorry its my fault, en vagyok a hulye csak a "jo" szavacskat maskeppen ertelmeztem.
bocsi! -
#761 Na, van új Stargate SG-1 résző ! Maj jólmegnézem, nyilatkozok ! -
#760 őőő igy kezdtem... "scifi és jó" -
_Vegeta_ #759 Attol h leadtak belole 9reszt, mert nem feltetlen jo sor.. ;P -
#758 asszem a válaszom a milyenre is vonatkozott, csak kibővítettem, bocsi ha tulterheltem vele az áramköreidet:D -
#757 Szentem meg jószar lett a Galactica, míg anno az eredeti jó volt. Mind1, azért ezt is nézzük, végül is tűrhető sf. -
_Vegeta_ #756 Azt kerdezte h mien, nem h miez. :P
Egyebkent nagyon jo sor. erdemes nezegetni, a feliratkeszitoknek hála már 6. reszig van hozza magyar felirat is. -
#755 scifi és jó van egy 3 orás pilot ja és most adták le a 9. részt -
#754 ezért jó szinkronosan nézni -
#753 múltkor jó vot, amikor O'neill azon boszankodót, hogy elfelejtette felvenni a Simpson családot.
:) -
#752 bocs hogy ide írom de erre sokan jártok
milyen film a
Battlestar.Galactica.2003. -
_Vegeta_ #751 Nyilvanvalo. -
#750 még nem láttam őket de már 1-15-ig letöltöttem -
#749 Ott is az egyik...14.rész...halott vagy inkább magasabb életformába emelkedett...ha jól értettem -
#748 az Atlantis-ban több ős szerepel -
_Vegeta_ #747 Sajnos ilyenek ezek az ösök. :) -
#746 elég könnyen és gyorsan vége lett a szerepének.
kár ... -
_Vegeta_ #745 Mivel a tegnapi reszben meghalt, nemhinnem. :)