4251
-
nekem is teccett a gravitációs börtön.
:) -
ez a vágott változat -
Ma dupláznak 

-
jó volt ez a rész
egymásnak engedni a goauldokat nem rossz ötlet -
Kuuuuurvajó ez a börtön :D:D:D:D:D:D -
nem is emlékeztem, mi volt három hete :( -
A Crusadeben volt az a mágus akinek igen jó megjegyzései akadtak?
Pl: Remény mindig van...mert még senkinek sem sikerült megölnie...
-
_Vegeta_ #790 Igen, epp kezdte az ember megszokni az uj szereploket meg minden, aztan hopp vege. Bezzeg ilyen szarokra h beverly hills90210 meg merloszpész van lóvé. :( -
a Crusade meg sajnos akkora bukás volt, hgoy félbehagyták :( Pedig tök jó volt, hogy ugyan úgy, mint az st-ben, hasonló univerzumra épült, mint a másik sorozat. -
_Vegeta_ #788 Meg kell jegyeznem uccso mondatod kapcsan, nallam top sorozatok:
1,babylon 5 +crusade is
2,deep space9
3,lost
4,bsg(2004)
5,sg:a
(szigoruan 40perces tv showok)
6,enterprise -
Végül dc-ről sikerült leszednem, még vannak bátor lan-osok...
Nem értem ezeket a filmstúdiókat... Ha van egy nálunk nem is vetített tv-be szánt sorozat, amit dvd-n sem lehet megvásárolni, akkor mi kár származhat nekik abból, ha mi letöltjük? Egyáltalán hogy találnak meg egy magyar szervert? Gondolom a híres összetartásunk volt a segítségükre... Amitóta a korábbi csillagkapus ftp-t kiiktatták, alig lehet megtalálni az újat, a fórumból én is csak a címig jutottam, be nem tudok lépni, elvileg egy reg kell, de az nem akar működni :(
Bár az Atlantisban ezek az energiaszívó lidércek nem olyan egy egyedi lények, mint a goa'uldok, de ezt leszámítva az egyik legjobb sorozat ami láttam! -
Nekem nagyon nem akar jönni, 2 nap alatt csak 14% lett meg :( -
tvtorrentsröl szedtem én is jött 40-50k val -
_Vegeta_ #784 En a hdtv-t mint-et szettem, jott szepen ahogy kell. -
Hát, próbálkozni kell, tvtorrentsről 3 kb-tal jön, de ahogy látom ez sem gyorsabb (sőt, most nem is megy egyáltalán) :( -
_Vegeta_ #782 Miert lenne gyorsabb ? :) -
Innen lehet gyorsabb lesz. -
sg atlantis 1x16 torrent -
Ne már! Most se lesz? Ehhh :( -
BÚÉK !
-
Megnéztem az Atlantis első 15 részét, és nagyon jó! Reméljük a folytatás is ilyen lesz. Nekem semmi bajom sincs a főparancsnokkal, túl gyakran amúgy sem szerepel.
Egy dolgot nem értek, miért beszél majdnem mindenki (még egy másik galaxisban is) angolul? Az ST-ben legalábbb volt az univerzális fordító, ide is kitalálhattak volna vmit :) -
Minden csillagkapu rajongónak
-
még egy hét -
sajna én is ilyen gonddal küszködök -
szeretném letölteni a stargate sg1 1.és 3. évadját lehetőleg szinkronosan (dvdripben), nem tud valaki egy torrent linket hozzá vagy egy oldalt ahol fent vannak? Az Abydos gaten csak angol részek vannak, Dc-n pedig akinek megvan,attól nagyon lassan jön. Köszi -
hát nem lesz!!!!!

-
nincs karácsonyi kiadása ? -
brühühü:(((((( -
most két hétig nem lesz csillagkapu -
Ez az opening TV2 műhelyben készült? Vagy eredetileg is ebben a szezonban ilyen? Nem olyannak kéne lennie hogy csak a kaput mutatják hogy tárcsázik és a végén bele mennek? -
remélem a következő részben -
kb mikor tér vissza ? -
tök jó volt csak hiányzott az ezredes humora -
izgalmas volt.
jókor szakították meg reklámmal.
-
nézzitek? én az első 5 percet nem láttam :( -
_Vegeta_ #762 Sorry its my fault, en vagyok a hulye csak a "jo" szavacskat maskeppen ertelmeztem.
bocsi! -
Na, van új Stargate SG-1 résző ! Maj jólmegnézem, nyilatkozok ! -
őőő igy kezdtem... "scifi és jó" -
_Vegeta_ #759 Attol h leadtak belole 9reszt, mert nem feltetlen jo sor.. ;P -
asszem a válaszom a milyenre is vonatkozott, csak kibővítettem, bocsi ha tulterheltem vele az áramköreidet:D