4251
-
Mai részben Mrs. MacGyver vendégszerepel, lol -
Ja és tudom hogy könyvtarban suliban stb nemjon le semmi de ismerek par embert akiknek gyors internetuk van és ők letöltik nekem. -
2XP-nek nagyon köszönöm a pontos magyarazatot.

-
Igaz
Pár hónapja még 4 ftp-re volt accom, ma meg már egyre sincs, és nem is tudok szerezni :(
-
dehogynincsenek.
pont emiatt leheetlen ma mar szerezni accot, mert ulyek midnig vannak -
nekem is tetszett -
Király rész! -
Ha beírod a google-be, h dc++, azonnal megtudod mi az, de hogy megkíméljelek: http://bcdc.webhop.org/, aztán ott van a bittorrent;
FTP-t, HTTP-t nem várj, mert ha vki tud is címet, még priviben sem fogja kiadni, nem hogy egy nyilvános fórumba beírja.
Amúgy, ha könyvtárból/suliból vagy, akkor nem igazán tudom, h akarod ezek letölteni, mert még szélessávú kapcsolattal is 3-9 óra részenként, az általad említett helyek meg nem a sebességükről híresek, arról nem is beszélve, h a rendszergazák nem szokták engedni a programtelpítést és a fájlok letöltését. -
Meg en sem tudok mindenap netezni csak a suliban/könyvtarban
Otthon nincs netem ezert sok idom nincs az ilyen helyeken max 90 perc
és még számtalan dolgot megakarok nézni a neten. Ezert kérném a segítségeteket. -
Én visszaolvasok de amit talalok nem jon be. meg tudod cseppet hosszu visszaolvasni 800 hazzászólást. Azért kérem hogy a cimet adjatok meg ne nevet mert abbol hogy dc++ még nemtudom meg cimet.

Előre is köszi -
dc++
Abydos gate hub -
leírva az Abydos gate honlapon van -
Hát a 20. rész is folytatásos lett, és ráadásul a legizgalamasabb résznél, úgyhogy aki nem tud várni, inkább csak a következő résszel együtt nézze meg :) -
Kicsit olvass vissza, már vagy 10x feltették ezt a kérdést... -
Nekem mindegy hogy angol vagy magyar csak az hogy honnan lehet letölteni minden részt ingyen.
E-mailben is jöhet: [email protected]

Előre is köszi -
Konkrétan a 6. széria érdekel, ezekből is a 607-618-ig egyelőre, nagyon hálás lennék ha valaki segítene. Akár emailen is jöhet ( [email protected] ) -
Hi!
Megvan valahol a sorozat részeinek teljes tartalma MAGYARUL? -
hazugságvizsgálót dobhaják ki.
nem ért semmit. -
sok hasznos dolgot szereztek eddig de nem nagyon használják őket -
pedig elég hasznos lehetne ... -
hát én előre olvastam de nem emlékszem ilyenre -
felhasználják majd ezt a technikát ? -
nekem meg az, amikor O'neill elkezdte osztani az ólmot a csúzliból :) -
az erdei párbeszéd nagyon tetszett -
Jó ksi rész volt -
mai különlegesen jó rész volt
humoros izgalmas -
Igy van...
Legjobb mikor Teal'c mondja O'Neill-nek:
" legyen őszinte...az életrajzos beszólás?
Még dolgoznod kell rajta O'Neill."
-
ez nagyon jó rész volt -
jó kis ágyúk
-
torrentek közt nézz szét vagy Directconnect hubokon.. javaslom a ww.bi-torrent.com-ot és ott a Tv shows között az SG-1-et -
Hello. Megmondaná valaki honnal lehet letolteni az összes évadot+atlantist+a filmet.
Nagyon megköszönném

-
most akkor mi lett a háborúval????? -
_Vegeta_ #805 Hat nezd. b5 vilagaba nagyon nem lehet uj sorozatot csinalni, a crusade viszont kezenfekvo volt a call to arms utan. :) A legend of the rangers viszont telleg gagyi volt, ugye azis egy pilotfilm lett volna. Sztem nagyonis jol probaltak kicsit kiszelesiteni a vilagot. Felfedeztek volna uj fajokat, helyeket es az egesz atmehetett volna oda ahol most a star trek univerzum áll. De ezt mondottam nemhagytak. :)
Ja es egyebkent enis az elsok kozott voltam aki le"szar"ozta a crusade-t, de csak nezni kell..kéne..kellett vón. -
Crusade szerintem is béna volt.. a Pilotja viszont tetszett:) A Crusade-el a legnagyobb gond az volt, hogy ST félére akarták csinálni tehát utazunk az űrben meg kutatunk meg mindent megoldunk egy hajón.. holott köztudott, hogy a B5 világa ennél sokkal összetettebb...
Egyébként készül a B5 mozifilm!!! a Warner Brothers már el is kezdte a castingolást.. JMS írta a forgatókönyvet címe: The Memory of Shadow
És Itt található egy felhívás vele kapcsolatban!!!
Sorry az Offtopicért!!! -
Nemis. De ha valóban az "ilyenek" miatt hagyták abba, akkor jól tették. Érdekes a Bab5-ot nem kellett abbahgyni az "ilyenek" miatt ! :DDD -
_Vegeta_ #802 Nem kell h egyetertsunk. :) -
Egy idő után kliséssé tették, hátha nézni fogják (pl asszem volt valami jelenet a Crusade meg a Babylon5 kapitánya között), de nem jött be. -
Momentán a Crusade SZAR volt. Hátha így jobban érthető. Lapos, bugyuta, klissés és gagyi. Egy Bab5 után ez olyan durva kontraszt, amit nem élt túl a sorozat ! Én voltam a legszomorúbb, de ez tényleg nem ütötte meg a szintet ! A Forgatókönyvvel volt a legnagyobb bibi, pont ami a Baba5-ban ellentéte előjellel dominált !
MINTHA nem is JMS írta volna !!! Hihetetlen volt nézni ! -
_Vegeta_ #799 Gondolom az ilyenek miatt hagytak abba. :P
Ezt a komolytalankodas temat meg se hallottam, de tudom en mi a problema vele h masok a foszereplok. Eleinte nekem is ez volt vele a bajom, aztan megszoktam oket. A crusade nagyon jo lett volna ha a sok bolond nezi anno. :( -
Hátő a Crusade még legnagyobb Bab5 barátaimnak sem jött be, megjegyzem nekem sem. Pedig nagy reményeket fűztünk hozzá, de kb. úgy elkomolytalankodták, mint az Andromedát !