4238
  • 2XP
    Kicsit olvass vissza, már vagy 10x feltették ezt a kérdést...
  • David01
    Nekem mindegy hogy angol vagy magyar csak az hogy honnan lehet letölteni minden részt ingyen.
    E-mailben is jöhet: [email protected]

Előre is köszi
  • PyRex
    Konkrétan a 6. széria érdekel, ezekből is a 607-618-ig egyelőre, nagyon hálás lennék ha valaki segítene. Akár emailen is jöhet ( [email protected] )
  • PyRex
    Hi!

Megvan valahol a sorozat részeinek teljes tartalma MAGYARUL?
  • Serpa
    hazugságvizsgálót dobhaják ki.
    nem ért semmit.
  • Kori
    sok hasznos dolgot szereztek eddig de nem nagyon használják őket
  • Serpa
    pedig elég hasznos lehetne ...
  • Kori
    hát én előre olvastam de nem emlékszem ilyenre
  • Serpa
    felhasználják majd ezt a technikát ?
  • RelakSfromhome
    nekem meg az, amikor O'neill elkezdte osztani az ólmot a csúzliból :)
  • Kori
    az erdei párbeszéd nagyon tetszett
  • Adam5
    Jó ksi rész volt
  • Kori
    mai különlegesen jó rész volt

humoros izgalmas
  • spatz
    Igy van...
    Legjobb mikor Teal'c mondja O'Neill-nek:
    " legyen őszinte...az életrajzos beszólás?
    Még dolgoznod kell rajta O'Neill."

• Kori
    ez nagyon jó rész volt
  • Punker
    jó kis ágyúk
  • Bucser
    torrentek közt nézz szét vagy Directconnect hubokon.. javaslom a ww.bi-torrent.com-ot és ott a Tv shows között az SG-1-et
  • David01
    Hello. Megmondaná valaki honnal lehet letolteni az összes évadot+atlantist+a filmet.
    Nagyon megköszönném
  • Kori
    most akkor mi lett a háborúval?????
  • _Vegeta_
    Hat nezd. b5 vilagaba nagyon nem lehet uj sorozatot csinalni, a crusade viszont kezenfekvo volt a call to arms utan. :) A legend of the rangers viszont telleg gagyi volt, ugye azis egy pilotfilm lett volna. Sztem nagyonis jol probaltak kicsit kiszelesiteni a vilagot. Felfedeztek volna uj fajokat, helyeket es az egesz atmehetett volna oda ahol most a star trek univerzum áll. De ezt mondottam nemhagytak. :)
    Ja es egyebkent enis az elsok kozott voltam aki le"szar"ozta a crusade-t, de csak nezni kell..kéne..kellett vón.
  • Bucser
    Crusade szerintem is béna volt.. a Pilotja viszont tetszett:) A Crusade-el a legnagyobb gond az volt, hogy ST félére akarták csinálni tehát utazunk az űrben meg kutatunk meg mindent megoldunk egy hajón.. holott köztudott, hogy a B5 világa ennél sokkal összetettebb...

Egyébként készül a B5 mozifilm!!! a Warner Brothers már el is kezdte a castingolást.. JMS írta a forgatókönyvet címe: The Memory of Shadow
    És Itt található egy felhívás vele kapcsolatban!!!

Sorry az Offtopicért!!!
  • Sir Quno Jedi
    Nemis. De ha valóban az "ilyenek" miatt hagyták abba, akkor jól tették. Érdekes a Bab5-ot nem kellett abbahgyni az "ilyenek" miatt ! :DDD
  • _Vegeta_
    Nem kell h egyetertsunk. :)
  • RelakS
    Egy idő után kliséssé tették, hátha nézni fogják (pl asszem volt valami jelenet a Crusade meg a Babylon5 kapitánya között), de nem jött be.
  • Sir Quno Jedi
    Momentán a Crusade SZAR volt. Hátha így jobban érthető. Lapos, bugyuta, klissés és gagyi. Egy Bab5 után ez olyan durva kontraszt, amit nem élt túl a sorozat ! Én voltam a legszomorúbb, de ez tényleg nem ütötte meg a szintet ! A Forgatókönyvvel volt a legnagyobb bibi, pont ami a Baba5-ban ellentéte előjellel dominált !

MINTHA nem is JMS írta volna !!! Hihetetlen volt nézni !
  • _Vegeta_
    Gondolom az ilyenek miatt hagytak abba. :P
    Ezt a komolytalankodas temat meg se hallottam, de tudom en mi a problema vele h masok a foszereplok. Eleinte nekem is ez volt vele a bajom, aztan megszoktam oket. A crusade nagyon jo lett volna ha a sok bolond nezi anno. :(
  • Sir Quno Jedi
    Hátő a Crusade még legnagyobb Bab5 barátaimnak sem jött be, megjegyzem nekem sem. Pedig nagy reményeket fűztünk hozzá, de kb. úgy elkomolytalankodták, mint az Andromedát !
  • Serpa
    nekem is teccett a gravitációs börtön.
    :)
  • Kori
    ez a vágott változat
  • Solya
    Ma dupláznak
  • Kori
    jó volt ez a rész

egymásnak engedni a goauldokat nem rossz ötlet
  • RelakSfromhome
    Kuuuuurvajó ez a börtön :D:D:D:D:D:D
  • RelakSfromhome
    nem is emlékeztem, mi volt három hete :(
  • Solya
    A Crusadeben volt az a mágus akinek igen jó megjegyzései akadtak?
    Pl: Remény mindig van...mert még senkinek sem sikerült megölnie...
  • _Vegeta_
    Igen, epp kezdte az ember megszokni az uj szereploket meg minden, aztan hopp vege. Bezzeg ilyen szarokra h beverly hills90210 meg merloszpész van lóvé. :(
  • RelakSfromhome
    a Crusade meg sajnos akkora bukás volt, hgoy félbehagyták :( Pedig tök jó volt, hogy ugyan úgy, mint az st-ben, hasonló univerzumra épült, mint a másik sorozat.
  • _Vegeta_
    Meg kell jegyeznem uccso mondatod kapcsan, nallam top sorozatok:

1,babylon 5 +crusade is
    2,deep space9
    3,lost
    4,bsg(2004)
    5,sg:a
    (szigoruan 40perces tv showok)
    6,enterprise
  • 2XP
    Végül dc-ről sikerült leszednem, még vannak bátor lan-osok...

Nem értem ezeket a filmstúdiókat... Ha van egy nálunk nem is vetített tv-be szánt sorozat, amit dvd-n sem lehet megvásárolni, akkor mi kár származhat nekik abból, ha mi letöltjük? Egyáltalán hogy találnak meg egy magyar szervert? Gondolom a híres összetartásunk volt a segítségükre... Amitóta a korábbi csillagkapus ftp-t kiiktatták, alig lehet megtalálni az újat, a fórumból én is csak a címig jutottam, be nem tudok lépni, elvileg egy reg kell, de az nem akar működni :(

Bár az Atlantisban ezek az energiaszívó lidércek nem olyan egy egyedi lények, mint a goa'uldok, de ezt leszámítva az egyik legjobb sorozat ami láttam!
  • 2XP
    Nekem nagyon nem akar jönni, 2 nap alatt csak 14% lett meg :(
  • Laalee
    tvtorrentsröl szedtem én is jött 40-50k val