4238
  • PyRex
    hmm...
  • Sir Quno Jedi
    StarGate Last Stand MOD
  • öregharcsa
    nem menni englis nekem....
  • Sir Quno Jedi
    Minek ahhoz felirat? Tök primkó rajzfilmduma. De jóak.
  • spatz
    Én egyet tudok:
    Infinity 1. évad
  • öregharcsa
    Hello!

nincs valakinek a Stargate Infinity sorozathoz magyar felirata???
  • Shiwo
    nem is azzal néztem, csak véletlen akadtam bele 1 részbe a tévében..el is borzadtam..
  • PyRex
    főleg +gájver!!4 :)
  • Sir Quno Jedi
    Jaja. SG1 CSAKIS angolul jó, mivel parádésan jók a színészek benne!
  • _Vegeta_
    Hermiod? :D
    Aki magyar szinkronnal nezi azzal valami nincs rendben. :P
  • Shiwo
    ha más nem, 1 biztos..az asgardiak magyar hangja igen béna..legalábbis annak, amelyik az űrhajón ment..vmi H-betüs neve volt..
  • Slash89
    Hát igen, ha először angolul látok valamit, akkor utána nekem is mindig bénának tűnik a szinkronos verzió.
  • Rage47
    én végignéztem angolul, és mikor megláttam tv-ben, úgy éreztem, hogy a magyar nagyon béna :S
  • Slash89
    Egyébként szerintem a Csillagkapu egyike azon sorozatoknak, amiknek nagyon jó szinkront csináltak - vagy legalábbis az utóbbi évadoknak. A régebbi részeket már nagyon régen láttam - még akkor, amikor a magyar tv először adta, szóval már nem nagyon emlékszem, hogy akkor milyen volt a szinkron, meg akkoriban még nem is nagyon zavart az ilyesmi.
  • Shiwo
    ezért jó az eredeti..az nem változik :P
  • Slash89
    Egyébként majdnem mindenkinek változik a szinkronhangja a 9 évad alatt. Ha jól emlékszem még Teal'c-nek is más volt az elején.
  • Shiwo
    indeed :)
  • Rage47
    mindenképp angolul nézd, sokkal jobb! :)
  • tnm #3340
    és őt fogja váltani majd Szervét Tibor, akit aztán meg a BArátok közt rövidéletű Marcija (vagy hogy hítták:)
  • öregharcsa
    csak az első évadban ilyen szar...(a barátok közt "Mikije" nyomja alá a hangot..)és még lesz 1-2 karakter akinek változni fog a hangja...
  • BlackShadow
    utolsó évadokra viszont -sztem- nagyon jó a szinkron :)
    teal'c -et pl nagyon sikerült eltalálni
  • tnm #3337
    hátha nem okoz gondot, akkor inkább nézd angolul.
    nem akarok belemenni az ezeréves szinkron kontra eredetihang vitába, de ha nem szoktad még meg a magyarhangokat, akkor kétségkívül az eredeti legalább olyan jó, mint magyar hanggal (egyébként változik O'Neill-é is, meg Sam-é is, O'Neill-é talán többször is, de erre már nem esküdnék meg.)
  • chicco24
    Sziasztok! Most kezdtem el nézni a Stargate sorozatot és lenne egy kérdésem.O'neill-nek miért ilyen fos a szinkron hangja??Amikor először hallottam azt hittem,hogy ez valami paródia hang van ráolvasztva az epizódra,de mivel a többi szereplőé tökéletes,így rájöttem nem. Az egész sorozat során ugyanaz a szinkronhangja?Vagy nézzem angolul?Szerintetek?Amúgy király ez a sorozat!
  • MerlinW
    Egy fajta van 3 formában.
    - 2CD-s Xvid, AC3 2.0
    - 1CD-s Xvid, MP3 2.0
    - 1CD-s x264, MP3 2.0

Ha most szeretnéd megnézni, a középsőt ajánlom.
    link
  • nothes
    Neked meg mi bajod? Ha spoileresek neked, akkor sajnállak...

tnm: ezt kihagytad:)
    - Na, ki akar fogadni abban, mit mond majd ezután?
    - Megölni őket.
    - Atyám, mennyit kaszálhattam volna...
  • Punker
    Stargate - Tha Ark Of Truth torrentetn milyen van fennt? pirate-n egyet találtam.
  • tnm #3332
    [/off]
    természetesen "végéig" és nem "végéjig" [shame on me]
    [/on]
  • tnm #3331
    jah, most hogy tudod, hogy vannak benne Ori hajók egy sajt mellett, meg két lufi, már le van lőve az egész film.
    Szerintem meg se nézd!

Szerintem elment a film, de nem volt jobb, mint a sorozat az utolsó részeiben -és a magasabb költségvetés se volt észrevehető: Atlantis részekben is van ennyi CGI sokszor-.
    De volt benne jó pár poén beszólás, amik már hiányoztak a sorozat vége óta.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ami nagyon nem kellett volna, az a birkózás Mitchel és a "Terminátor ember" között, gagyi is volt, meg értelmetlen, meg olcsó fogás. Főleg hogy puszta kézzel 5-6 méterre dobálta a főhősünket, de amikor a kést akarja belédöfni, akkor az képes ellentartani neki. Meg terminátor-ember kezében tartja a fegyvert, főhőünk a földön fetreng, de nem, inkább pusztakézzel végez vele... Miért is? Semmi becsületbeli harc, semmi bosszúvágy.

A másik, ami sztem eléggé klisés volt az a jó meg a rossz harca, ahogy Orici (mint Ördög) és Morgan La Fey [vagy hogy kell írni:$] (mint angyal) egymásnak ugranak. (És harcolnak az idők végéjig, mint Annubis és Oma.)

Az is jó, mikor megjelenik a felirat, hogy "VFX Fire takes human form". Végre valamit a fantáziára is bíznak.:)
    Nah, meg a beszólások:
    "Weapons to maximum."
    "You know, I'm starting to think that Irony is very overrated."
  • PyRex
    most mi a picsáért kell képeket linkelni róla? legalább csak az url-t nyögted volna be...
  • Victor1103
    Szerintem nagyon jó lett!Minden elvolt találva.Viszont azt tényleg látni hogy effektek szempontjából még elég félkész.Majd márciusba újra végignézem akkorra már ugyse emléxem majd semmire belőle.Csillagkapu skálán 8.75/10
  • nothes
    De tartalmazza csak nincsenek teljesen készen:

Kicsit megvágtam őket, mert meghaladták a 20k-t, de a lényeg látszik.

Ami meg a filmet illeti: amolyan disznósajt, volt benne minden:)
  • Shiwo
    nem tom eldönteni, hogy megnézzem-e... megnézni kár volna félkészen, viszont vszeg totálisan kilesz beszélve a megjelenéséig az egész, így akkor meg a topikhoz nem tok hozzászolni, ha nem nézem meg..
  • MerlinW
    van kint xvid-es verzió is. AC3-as és mp3-as is. x264-hez mplayerc -ben a source és tran filtereket be kell pipálni mind.

A film állítólag félkész, a CGI effektek egy részét nem tartalmazza. A végleges márciusban várható.
  • _Vegeta_
    Nagyon sz*r lett. Mint egy ócska fantasy regeny. Csalódás. :(
  • DannyL
    Nekem nem játsza le semmi vaze. :(
  • Lacee
    elvileg az utómunkálatok során szivárgott ki, legalábbis ezt írják a kommentekben. Képminőség nem egy hűha, de azért jónak tűnik (képek)
  • Shiwo
    ezt most megint olyan hangefekt nélküli verzió, vagy idő elött kijött vagy mi ?
  • _Vegeta_
    Jaja, jobb nem ujjathuzni a fonokasszonnyal. :D
  • nothes
    Hát ilyet:) Már szedem is.
  • öregharcsa
    én majd éjszaka nézem meg...most segíteni kell az asszonynak..ha észrevenné hogy filmet nézek biztos kitekerné a nyakamat...