StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy csak elírtad és Daniel Jacksonra gondolsz ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az asgard nem egy galaxist vedelmezett.
Az asgardnak a replikatorok ota nem volt (nem volt emlites rola) ellensege, tehat nincs kitol megvedeni magukat es a technologiat.
Az asgardok azert (elileg) oltek meg magukat mert nem tudnak tobbszor klonozni es nem tudnak felemelkedni sem. (de miert? ez sem logikus ha Rodneynak sikerult akkor az asgardoknak miert nem? Lol az egesz)
De ha megis igy van hogy keptelenek felemelkedni, miert nem keresztezik magukat a gepekkel ahogy a Borg pl?) De persze hiaba keresni ertelmet az SG sorozatban hiszen az egesz annyira bugyuta es osszevissza, semmien rendszer nincs benne, sosem volt. (Bocs SG fanok 😊)
Plussz lattuk mar hogy az asgard hajok siman elboldogulnak egy asgard elme elraktarozasaval... vagy miert nem fagyasztottak le magukat egy tavoli bolygon?
A masik meg amit te is emlitettel a NOX. Elvileg a 10evadban kapnunk kellett volna vmi infot roluk meg a masik fejlett fajrol is (bocs nevuket elfelejtettem), de semmit sem kaptunk. Viszont ha ok is annyira fejlettek mint az asgard nem logikus hogy segitsegukre sietnek?
Az egesz dolog teljesen ertelmetlen... vagyis nem teljesen kellett az utolso reszbe valami nagyon DRAMAI dolog, hat lett.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Tudásuk szerint védelmezték több ezer évig a galaxist ahogy tudták. Most õk is tisztában voltak vele, hogy ez az idöszak elmult, már nem képesek rá. Tudták , hogy nics erejük, esélyük , hogy megvédelmezék magukat, saját föbolygójukat, pusztulásuk minden valószínüség szerint elkerülhetetlen. Nem szerették volna mégegyszer elkövetni azokat a hibákat amiket a replikátoroknál elkövettek, a tollanokhoz hasonlóan. Vagyis azt kockáztatni, hogy az ellenség rátegye kezét a tudásukra. Csak azért, hogy õk pár nappal, héttel évvel tovább létezzenek, az egész világot lehetetlen helyzetbe sodorják.
Két lehetõségük volt: földi védelem alá helyezni magukat, teljesen kilépni a játékból.Ha jobban belegondolunk nem igazán szimpatikus az elsõ megoldás és ráadásul kockázatos is. Egyedül az utóbbi maradt.
A kiszállás a játékból a többi nép számára azt jelenti, hogy õk telejesen elpusztulnak. Azt hogy ez a pusztulás az asgardok számára is saját pusztulásukat jelentette, abban nem vagyok biztos, lehet valamilyen formában tovább léteznek. De ez a stargate univerzum többi népének nem számit már semmit, számukra teljesen halottak.
Mivel a Noxról semmit sem tudok õket kihagytam a számításból, de nem hiszem, hogy ez a szál szülhetett volna valami teljesen más kimenetelû megoldást.
Az asgard mindig idiótán gondolkodtak, legalább is teljesen máshogy, mint az emberek.
Ez becsületesebb megoldás, mintha ugy végzik , mint a Tollan.
[merlinw.org]
és a második filmben tényleg egy nagyobb idõutazás lesz, szal abszolút esélyes lehetne. hogy asgardok nem lesznek kicsinálva, ettõl függetlenül sztem nem lesz túl sok asgard abban a két filmben (bár jó kérdés, hogy az Atlantisban szereplõ hajót vezérlõ Asgard is harakirit követett-e el, vagy most a "vidéken" tartózkodókkal mi lett)
"Continuum egy Baal-os idõutazós lesz."
-----------
Shiwo -> nem akarom lelõni neked a poént, csak annyi, hogy nem tudnak csak úgy idõutazni,mert... de majd meglátod te is ha megnézed az utolsó részt!
Egyébként nagyságban az SG-Trek csata így áll nagyságban:
5 sorozat - 2 sorozat
28 évad - 13 évad
703 rész - 274 rész
10 Film - 1 Film
OKÉ le van maradva, de ebbõl még bármi lehet.
Ha csak két évre elõre nézünk az 1 ujabb sorozat, 3 évad, 60 rész, és 2 film.
Az SG-1 folytatódni fog az alább látható 2 dvd-filmmel (nem mozi).
Az Ark of Truth az Ori szálat fogja lezárni, míg a Continuum egy Baal-os idõutazós lesz. Ez jön idén õsszel. (Ha jó az elõadásuk akkor évi 2 dvd-film várható.)
Az SG:A jön a 4. évaddal 2007-ben.
A SG:Worlds pedig egy MMORPG játék lesz. Ami érinti az SG-1-et.
ÉS!!!!!!
2008-ban jön a 3. SG sorozat, ami forradalmian új szemszögbõl lesz megmutatva. A címe SG: Universe lesz.
Tehát idén bár egy sorozatot nézünk majd, kapunk 2 SG-1 filmet, míg jövõre már ismét két sorozat lesz. És reményeink szerint ujabb SG-1 filmek.
Talán ez is lesz egy akkora univerzum mint a Star Trek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem nem egy összecsapott forgatókönyvet hoztak létre!
Ramadamammy rapidrandi
különszálként a 2010 és a 2001 volt még, ami nagyon tetszett, illetve a wormhole extreme, az önirónia , az északi sarki csata pedig a cgi miatt 😊
meg persze az elsõ 2-3 évad hangulata, amikor még minden ugrás, hajó új, ismeretlen volt, és oneillék a sötétben tapogatóztak...
a fõ storyban pedig a goauld nagyon ütõsen lett sztem kitalálva, legalábbis az elején (elsõ részek sokkal hátborzongatóbbak, naturálisabbak), illetve, amin még mindig fetrengek, az az, mikor kiderült, hogy a hiperfejlett asgardverõ faj, a replikátor úgy alakult ki, hogy egy kislány magányos volt, és "csak játszani akart" 😄DD
najó, soklesz ez mára, jóccakát 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Amugy en az utloso reszt nem is ismerem el mint stargate epizod. Inkabb shitgate. ikszdédédéd <#zavart2>#zavart2>
Az SG-1 elvonási tüneteket csükkentendõ, hogy hétfõnként este a TV2-n ismétlik, most kb a 2.szezon fele tarthatnak.
Szerintem a film érketéig kitart bõven. 😊
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
[merlinw.org]
http://pspfilez.extra.hu/
A kötözködések is tartalmaznak logikai hiányosságokat. 😊
Pl
- a Nox-ot valószínû, hogy nem érdekli az egész galaxis úgy ahogy van.
- miért öngyilkoltak az Asgard-ok? Szerintem ez elég érthetõen meg lett magyarázva, tessék még egyszer/többször megnézni
- miért nem építettek Asgard flottát? Ezt is elmondták: nem mindenki értett egyet a tervvel, azon kívül tudjuk mennyi idõ "összedobni" egy hajót? 😊
stbstb
meg különben is, ha már kifejlesztettek egy olyan szuper cuccot, ami elintézi az ori hajókat, az öngyi elõtt igazán segíthettek volna kitakarítani a galaxist..
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar