4238
-
#3358 hmm... -
#3357 StarGate Last Stand MOD -
#3356 nem menni englis nekem.... -
#3355 Minek ahhoz felirat? Tök primkó rajzfilmduma. De jóak. -
#3354 Én egyet tudok:
Infinity 1. évad -
#3353 Hello!
nincs valakinek a Stargate Infinity sorozathoz magyar felirata??? -
#3352 nem is azzal néztem, csak véletlen akadtam bele 1 részbe a tévében..el is borzadtam.. -
#3351 főleg +gájver!!4 :) -
#3350 Jaja. SG1 CSAKIS angolul jó, mivel parádésan jók a színészek benne! -
_Vegeta_ #3349 Hermiod? :D
Aki magyar szinkronnal nezi azzal valami nincs rendben. :P -
#3348 ha más nem, 1 biztos..az asgardiak magyar hangja igen béna..legalábbis annak, amelyik az űrhajón ment..vmi H-betüs neve volt.. -
Slash89 #3347 Hát igen, ha először angolul látok valamit, akkor utána nekem is mindig bénának tűnik a szinkronos verzió. -
#3346 én végignéztem angolul, és mikor megláttam tv-ben, úgy éreztem, hogy a magyar nagyon béna :S -
Slash89 #3345 Egyébként szerintem a Csillagkapu egyike azon sorozatoknak, amiknek nagyon jó szinkront csináltak - vagy legalábbis az utóbbi évadoknak. A régebbi részeket már nagyon régen láttam - még akkor, amikor a magyar tv először adta, szóval már nem nagyon emlékszem, hogy akkor milyen volt a szinkron, meg akkoriban még nem is nagyon zavart az ilyesmi. -
#3344 ezért jó az eredeti..az nem változik :P -
Slash89 #3343 Egyébként majdnem mindenkinek változik a szinkronhangja a 9 évad alatt. Ha jól emlékszem még Teal'c-nek is más volt az elején. -
#3342 indeed :) -
#3341 mindenképp angolul nézd, sokkal jobb! :) -
#3340 és őt fogja váltani majd Szervét Tibor, akit aztán meg a BArátok közt rövidéletű Marcija (vagy hogy hítták:) -
#3339 csak az első évadban ilyen szar...(a barátok közt "Mikije" nyomja alá a hangot..)és még lesz 1-2 karakter akinek változni fog a hangja... -
#3338 utolsó évadokra viszont -sztem- nagyon jó a szinkron :)
teal'c -et pl nagyon sikerült eltalálni -
#3337 hátha nem okoz gondot, akkor inkább nézd angolul.
nem akarok belemenni az ezeréves szinkron kontra eredetihang vitába, de ha nem szoktad még meg a magyarhangokat, akkor kétségkívül az eredeti legalább olyan jó, mint magyar hanggal (egyébként változik O'Neill-é is, meg Sam-é is, O'Neill-é talán többször is, de erre már nem esküdnék meg.) -
chicco24 #3336 Sziasztok! Most kezdtem el nézni a Stargate sorozatot és lenne egy kérdésem.O'neill-nek miért ilyen fos a szinkron hangja??Amikor először hallottam azt hittem,hogy ez valami paródia hang van ráolvasztva az epizódra,de mivel a többi szereplőé tökéletes,így rájöttem nem. Az egész sorozat során ugyanaz a szinkronhangja?Vagy nézzem angolul?Szerintetek?Amúgy király ez a sorozat! -
#3335 Egy fajta van 3 formában.
- 2CD-s Xvid, AC3 2.0
- 1CD-s Xvid, MP3 2.0
- 1CD-s x264, MP3 2.0
Ha most szeretnéd megnézni, a középsőt ajánlom.
link -
#3334 Neked meg mi bajod? Ha spoileresek neked, akkor sajnállak...
tnm: ezt kihagytad:)
- Na, ki akar fogadni abban, mit mond majd ezután?
- Megölni őket.
- Atyám, mennyit kaszálhattam volna...
-
#3333 Stargate - Tha Ark Of Truth torrentetn milyen van fennt? pirate-n egyet találtam. -
#3332 [/off]
természetesen "végéig" és nem "végéjig" [shame on me]
[/on] -
#3331 jah, most hogy tudod, hogy vannak benne Ori hajók egy sajt mellett, meg két lufi, már le van lőve az egész film.
Szerintem meg se nézd!
Szerintem elment a film, de nem volt jobb, mint a sorozat az utolsó részeiben -és a magasabb költségvetés se volt észrevehető: Atlantis részekben is van ennyi CGI sokszor-.
De volt benne jó pár poén beszólás, amik már hiányoztak a sorozat vége óta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ami nagyon nem kellett volna, az a birkózás Mitchel és a "Terminátor ember" között, gagyi is volt, meg értelmetlen, meg olcsó fogás. Főleg hogy puszta kézzel 5-6 méterre dobálta a főhősünket, de amikor a kést akarja belédöfni, akkor az képes ellentartani neki. Meg terminátor-ember kezében tartja a fegyvert, főhőünk a földön fetreng, de nem, inkább pusztakézzel végez vele... Miért is? Semmi becsületbeli harc, semmi bosszúvágy.
A másik, ami sztem eléggé klisés volt az a jó meg a rossz harca, ahogy Orici (mint Ördög) és Morgan La Fey [vagy hogy kell írni:$] (mint angyal) egymásnak ugranak. (És harcolnak az idők végéjig, mint Annubis és Oma.)
Az is jó, mikor megjelenik a felirat, hogy "VFX Fire takes human form". Végre valamit a fantáziára is bíznak.:)
Nah, meg a beszólások:
"Weapons to maximum."
"You know, I'm starting to think that Irony is very overrated." -
#3330 most mi a picsáért kell képeket linkelni róla? legalább csak az url-t nyögted volna be... -
#3329 Szerintem nagyon jó lett!Minden elvolt találva.Viszont azt tényleg látni hogy effektek szempontjából még elég félkész.Majd márciusba újra végignézem akkorra már ugyse emléxem majd semmire belőle.Csillagkapu skálán 8.75/10 -
#3328 De tartalmazza csak nincsenek teljesen készen:
Kicsit megvágtam őket, mert meghaladták a 20k-t, de a lényeg látszik.
Ami meg a filmet illeti: amolyan disznósajt, volt benne minden:)
-
#3327 nem tom eldönteni, hogy megnézzem-e... megnézni kár volna félkészen, viszont vszeg totálisan kilesz beszélve a megjelenéséig az egész, így akkor meg a topikhoz nem tok hozzászolni, ha nem nézem meg.. -
#3326 van kint xvid-es verzió is. AC3-as és mp3-as is. x264-hez mplayerc -ben a source és tran filtereket be kell pipálni mind.
A film állítólag félkész, a CGI effektek egy részét nem tartalmazza. A végleges márciusban várható. -
_Vegeta_ #3325 Nagyon sz*r lett. Mint egy ócska fantasy regeny. Csalódás. :( -
#3324 Nekem nem játsza le semmi vaze. :( -
#3323 elvileg az utómunkálatok során szivárgott ki, legalábbis ezt írják a kommentekben. Képminőség nem egy hűha, de azért jónak tűnik (képek) -
#3322 ezt most megint olyan hangefekt nélküli verzió, vagy idő elött kijött vagy mi ? -
_Vegeta_ #3321 Jaja, jobb nem ujjathuzni a fonokasszonnyal. :D -
#3320 Hát ilyet:) Már szedem is. -
#3319 én majd éjszaka nézem meg...most segíteni kell az asszonynak..ha észrevenné hogy filmet nézek biztos kitekerné a nyakamat...