4251
-
Stargate: Continuum release date: July 2008 (IMDB) -
mikor jon a Continuum? -
ááá most néztem meg dvd-n, dejó kis rész! :) jó volt újra látni a szereplőket:p a zene és a történet is egész jó volt, hozta a régi formáját, szuper!:) -
K Ace #3368 Ujra megnéztem a moebius epizódokat, elsőre nem teszett, de így másodikra miután jobban felfogtam már egész tetszik. -
ugot2know #3367 Sam,Hammond hangja ok! -
:( -
gabr #3365 Amikor a sorozat is = soha -
Itthon mikor lesz kapható? -
Letölthető:
Stargate.The.Ark.Of.Truth.DVDRip.XviD-MEMETiC -
:D -
nyugi én is hajtottam le a fejem,hogy ne röhögjem képen a tanárt 
-
Ha ezt meghallottam volna hangos röhögésben török ki az fix. Szeretem az sgat meg az sgt, de ez annyira gáz:) -
Vicces volt... ma kémia órán a tanár a sűrűséget és a moltömeget ecsetelgette mikor egyszer csak megszólalt:
"Bár a Csillagkapuban a Naquada-nak nem tudom mennyi az moltömege... Tudja valaki?" .. hát nem tudtam ... és szánom bánom bűnőm 8) ...
Majd utána megjegyezte,hogy valahova az Urán után sorolná 8)
Aranyos volt... azóta már utána néztem a kérdésnek... a következő órára odarakok egy cetlit az asztalára,a Naquada -feltételezett - moltömegével 8) -
hmm... -
StarGate Last Stand MOD -
nem menni englis nekem....
-
Minek ahhoz felirat? Tök primkó rajzfilmduma. De jóak. -
Én egyet tudok:
Infinity 1. évad -
Hello!
nincs valakinek a Stargate Infinity sorozathoz magyar felirata??? -
nem is azzal néztem, csak véletlen akadtam bele 1 részbe a tévében..el is borzadtam.. -
főleg +gájver!!4 :) -
Jaja. SG1 CSAKIS angolul jó, mivel parádésan jók a színészek benne! -
_Vegeta_ #3349 Hermiod? :D
Aki magyar szinkronnal nezi azzal valami nincs rendben. :P -
ha más nem, 1 biztos..az asgardiak magyar hangja igen béna..legalábbis annak, amelyik az űrhajón ment..vmi H-betüs neve volt.. -
Slash89 #3347 Hát igen, ha először angolul látok valamit, akkor utána nekem is mindig bénának tűnik a szinkronos verzió. -
én végignéztem angolul, és mikor megláttam tv-ben, úgy éreztem, hogy a magyar nagyon béna :S -
Slash89 #3345 Egyébként szerintem a Csillagkapu egyike azon sorozatoknak, amiknek nagyon jó szinkront csináltak - vagy legalábbis az utóbbi évadoknak. A régebbi részeket már nagyon régen láttam - még akkor, amikor a magyar tv először adta, szóval már nem nagyon emlékszem, hogy akkor milyen volt a szinkron, meg akkoriban még nem is nagyon zavart az ilyesmi. -
ezért jó az eredeti..az nem változik :P -
Slash89 #3343 Egyébként majdnem mindenkinek változik a szinkronhangja a 9 évad alatt. Ha jól emlékszem még Teal'c-nek is más volt az elején. -
indeed :) -
mindenképp angolul nézd, sokkal jobb! :) -
és őt fogja váltani majd Szervét Tibor, akit aztán meg a BArátok közt rövidéletű Marcija (vagy hogy hítták:) -
csak az első évadban ilyen szar...(a barátok közt "Mikije" nyomja alá a hangot.. 

)és még lesz 1-2 karakter akinek változni fog a hangja...
-
utolsó évadokra viszont -sztem- nagyon jó a szinkron :)
teal'c -et pl nagyon sikerült eltalálni -
hátha nem okoz gondot, akkor inkább nézd angolul.
nem akarok belemenni az ezeréves szinkron kontra eredetihang vitába, de ha nem szoktad még meg a magyarhangokat, akkor kétségkívül az eredeti legalább olyan jó, mint magyar hanggal (egyébként változik O'Neill-é is, meg Sam-é is, O'Neill-é talán többször is, de erre már nem esküdnék meg.) -
chicco24 #3336 Sziasztok! Most kezdtem el nézni a Stargate sorozatot és lenne egy kérdésem.O'neill-nek miért ilyen fos a szinkron hangja??Amikor először hallottam azt hittem,hogy ez valami paródia hang van ráolvasztva az epizódra,de mivel a többi szereplőé tökéletes,így rájöttem nem. Az egész sorozat során ugyanaz a szinkronhangja?Vagy nézzem angolul?Szerintetek?Amúgy király ez a sorozat! -
Egy fajta van 3 formában.
- 2CD-s Xvid, AC3 2.0
- 1CD-s Xvid, MP3 2.0
- 1CD-s x264, MP3 2.0
Ha most szeretnéd megnézni, a középsőt ajánlom.
link -
Neked meg mi bajod? Ha spoileresek neked, akkor sajnállak...
tnm: ezt kihagytad:)
- Na, ki akar fogadni abban, mit mond majd ezután?
- Megölni őket.
- Atyám, mennyit kaszálhattam volna...
-
Stargate - Tha Ark Of Truth torrentetn milyen van fennt? pirate-n egyet találtam. -
[/off]
természetesen "végéig" és nem "végéjig" [shame on me]
[/on]