4251
  • Filmes gyerek
    Hy. Akkor ez a Stargate: Continuum & The ark of truth ez a sima csillagkapunak a folytatása lesz? onnantól ahonnan Carter lebeg a mega kapu mellett és az oráj szétk**ta az egész flottát?
  • Lacee
    ööö, akkor bocs :)
  • MerlinW
    Köszi az infót (5 nappal ezelőtt már írták csk.hu-n - lásd banner)
  • Lacee
    CSK hírek
  • MerlinW
    Áh TV2-őn a kedvenc részem:)
  • MerlinW
    Lásd Atlantis topik banner. Ha pontosabban tudjuk pontosítunk.
  • Shiwo
    Atlantisból mikor indul a köv évad ?
  • RussT
    SG csavarokkal eljátszva
  • Rage47
  • MerlinW
    ...és már ott is van
  • MerlinW
    Rikveszt leadva.
  • Rage47
    vagy megkér vki egy moderátort:)
  • MerlinW
    Asszem, ahhoz valakinek házigazdának kell hogy legyen.
  • BlackShadow
    sztem a kép alá belehetne linkelni abydosgate oldalát.. ott sok infó van :)
  • MerlinW
    Tárgytalan.
  • MerlinW
    Frissítettem a bannert, ha magyarul szeretnétek látni az "őszt", szóljatok:)
  • Evin
    Meg 2008 körül várható új Stargate sorozat, mint most az Atlantis.
  • Rage47
    nyugodtan összpontosíthatsz atlantisra.
    11.évad "helyett" mozifilmek lesznek
  • Kövesdi A
    most akor a 10 évadnak vége ? várható 11 évad ?
    vagy inkább az atlantisra összpontositanak ?
  • Shiwo
    annyiban igaza van, hogy elötte nem volt "beharangozva" a dolog..
    ha nem tudtam volna előre, akkor én sem értettem volna sztem, hogy hová lett..
  • Pharaoh
    Ő lett a Bázis parancsnok, majd ment ő is Washingtonba Hamond után.
  • grebber
    Ezt tudom de ő vezette az egész cuccost Hamond helyett de semmi utalás nem volt rá legalábbis nem rémlik hogy miért lett ez az új csóka az irányító!
  • Istencsászár
    Tábornok lett, a CSK1-ből szállt ki és ment az íróasztal mögé, de még vissza fog térni:)
  • öregharcsa
    magasabb beosztásba került....
  • grebber
    Nemvágom hogy lett a vezető a 9. évad elején az a csóka nem emlékszem hogy lemondott volna Jack a 8. évad végén :( ??
  • BlackShadow
    családi hagyomány lett szombatonként du a tv2-t bambulni tehát amióta van ott csk ott néztem :D viszont a 10. évadra már nem bírtam várni :P
  • _Vegeta_
    Ezzel ugyanazt mondod csak mas szavakkal. :)
    Nem, nem all jobban neki, minden szinesz igyekszik a hangjat a szerepehez alakitani es szerintem ezt Don Davis remekul megoldotta.
    No offence, jo magyar szinkronnal nezni, sokkal kenyelmesebb.. de nem jobb! :)
  • BlackShadow
    akkor ugymondom, hogy a karakterének jobban állt az erős és érdes magyar hangja, mint a szokatlan gyengébb eredeti :)
  • _Vegeta_
    Az teljesen rendben van hogy megszokod a magyar szinkront es nemnagyon veszed eszre a kulonbsegeket, de ne mondj mar olyan okorsegeket hogy a magyar hang jobb mint az eredeti.
    A szineszek nemcsak a testukkel hanem a hangukkal is szineszkednek ez a szinmuveszet, ha nem az eredeti hanggal nezed elvesz a szinesz munkajanak az 50%-a.
  • BlackShadow
    sztem a csk1 magyar hangjai tök jók :) csak a 10. évadot néztem eredeti nyelvvel és sztem jó választások voltak a szinkronszínészek. teal'c hangja pl simán jól sikerült :) a kopaszka tábornok (nemugrik be a neve) hangja magyarban spec sokkal jobb ^^
  • PyRex
    jaja :)
  • Shiwo
    az biztos.. pl. az Atlantisban szereplő Asgardinak nagyon ratyi szinkronhangja van
  • Rage47
    ha eddig szinkronosan nézte, fura lenne angolul, viszont sokkal évezetesebb eredetiben hallani őket és a film is sokkal jobb:)
  • Shiwo
    ehhez képest a te kérdésed is spoileres :) de ha jól tom, a teve kettő a 9. évadot nyomta le.. és mivel van 10. évad is... :) várd ki, míg leadják a folytatást..vagy töltsd le és nézd meg feliratosan :)
  • sorrow
    Szeretném megkérdezni, hogy mi a helyzet a TV2-n futott SG-vel, szóval most akkor az Ori leradírozta ez egész SG1-et? hiszen így lett vége...
    Vagy lesz folytatás...Esetleg összeérnek a szálak az SG Atlantissal?

(Azért nem olvasok vissza mert már így is túl sok spoiler-be futottam csak ezen az oldalon)
  • _Vegeta_
    Es gondolod a jaffak majd ha "megertek" a goauldjaik szepen belenyomatjak oket egy elolenybe mer annyira szeretik a goauldokat. Hiheto. :)
    #3167: Hat igen ez tudod olyan reszletkerdes mint a startrekbe a pl "hol van a WC?" dolog. Nem kell olyan nagy kepzeloero ahhoz hogy pl a prior megteremtette az osszeszereleshez szukseges szerszamokat. :)
    Nem az a lenyeg hogy takoltak ossze a hajokat. :)

#3173: "A ................ abba." ? Nezd meg a csillagkapu.hu-t ott le van irva a reszek sorszama. A kanadai ado miatt volt egy kis kavaras a reszek kozott.
    Amugy nemtudom mit nem ertessz bar nem vagyok fogalmazozseni, se ujsagiro, se regenyiro de asszem eleg logikusan felvazotam a dolgokat. :)
  • Seten

Az Ori-nak nem csak olyan bolygók hódoltak be ahol nincsenek heGesztőpisztolyok! :)

• ugot2know
    igazad van,én se mláttam heggesztőpisztolyokat a faluban!
  • hatezgaz
    Pfüüü!
    Jó hagyjuk. Mostmár tényleg nem értem mit nem értek.

Azzal amit irsz tök egyetértek. (pontosabban: A goauldok már valószinüleg nincsenek. kiegészítéssel.) Szóval én kész vagyok.

Amugy thx a választ, el sem tudod képzelni mennyit segítettél. A ................ abba.Ez a szar kavarás.Egyszerüen nem láttam azt a részt, röhej. Össze vissza vannak a részeim. Most vettem észre, hogy a 15 és 16 os részeim ugyanazok. ARRRRRRRGGGGGGGHHHHHH
  • Shiwo
    nyah..végeztem a 10. évaddal is.. tényleg kár hogy vége :(
    bár még az atlantis 3. évadja hátravan...