4251
-
Filmes gyerek #3211 Hy. Akkor ez a Stargate: Continuum & The ark of truth ez a sima csillagkapunak a folytatása lesz? onnantól ahonnan Carter lebeg a mega kapu mellett és az oráj szétk**ta az egész flottát? -
ööö, akkor bocs :) -
Köszi az infót (5 nappal ezelőtt már írták csk.hu-n - lásd banner) -
CSK hírek
-
Áh TV2-őn a kedvenc részem:) -
Lásd Atlantis topik banner. Ha pontosabban tudjuk pontosítunk. -
Atlantisból mikor indul a köv évad ? -
SG csavarokkal eljátszva 
-
-
...és már ott is van -
Rikveszt leadva. -
vagy megkér vki egy moderátort:) -
Asszem, ahhoz valakinek házigazdának kell hogy legyen. -
sztem a kép alá belehetne linkelni abydosgate oldalát.. ott sok infó van :) -
Tárgytalan. -
Frissítettem a bannert, ha magyarul szeretnétek látni az "őszt", szóljatok:) -
Meg 2008 körül várható új Stargate sorozat, mint most az Atlantis. -
nyugodtan összpontosíthatsz atlantisra.
11.évad "helyett" mozifilmek lesznek -
most akor a 10 évadnak vége ? várható 11 évad ?
vagy inkább az atlantisra összpontositanak ? -
annyiban igaza van, hogy elötte nem volt "beharangozva" a dolog..
ha nem tudtam volna előre, akkor én sem értettem volna sztem, hogy hová lett.. -
Ő lett a Bázis parancsnok, majd ment ő is Washingtonba Hamond után. -
Ezt tudom de ő vezette az egész cuccost Hamond helyett de semmi utalás nem volt rá legalábbis nem rémlik hogy miért lett ez az új csóka az irányító! -
Tábornok lett, a CSK1-ből szállt ki és ment az íróasztal mögé, de még vissza fog térni:) -
magasabb beosztásba került.... -
Nemvágom hogy lett a vezető a 9. évad elején az a csóka nem emlékszem hogy lemondott volna Jack a 8. évad végén :( ?? -
családi hagyomány lett szombatonként du a tv2-t bambulni tehát amióta van ott csk ott néztem :D viszont a 10. évadra már nem bírtam várni :P
-
_Vegeta_ #3185 Ezzel ugyanazt mondod csak mas szavakkal. :)
Nem, nem all jobban neki, minden szinesz igyekszik a hangjat a szerepehez alakitani es szerintem ezt Don Davis remekul megoldotta.
No offence, jo magyar szinkronnal nezni, sokkal kenyelmesebb.. de nem jobb! :) -
akkor ugymondom, hogy a karakterének jobban állt az erős és érdes magyar hangja, mint a szokatlan gyengébb eredeti :) -
_Vegeta_ #3183 Az teljesen rendben van hogy megszokod a magyar szinkront es nemnagyon veszed eszre a kulonbsegeket, de ne mondj mar olyan okorsegeket hogy a magyar hang jobb mint az eredeti.
A szineszek nemcsak a testukkel hanem a hangukkal is szineszkednek ez a szinmuveszet, ha nem az eredeti hanggal nezed elvesz a szinesz munkajanak az 50%-a. -
sztem a csk1 magyar hangjai tök jók :) csak a 10. évadot néztem eredeti nyelvvel és sztem jó választások voltak a szinkronszínészek. teal'c hangja pl simán jól sikerült :) a kopaszka tábornok (nemugrik be a neve) hangja magyarban spec sokkal jobb ^^ -
jaja :) -
az biztos.. pl. az Atlantisban szereplő Asgardinak nagyon ratyi szinkronhangja van -
ha eddig szinkronosan nézte, fura lenne angolul, viszont sokkal évezetesebb eredetiben hallani őket és a film is sokkal jobb:) -
ehhez képest a te kérdésed is spoileres :) de ha jól tom, a teve kettő a 9. évadot nyomta le.. és mivel van 10. évad is... :) várd ki, míg leadják a folytatást..vagy töltsd le és nézd meg feliratosan :) -
sorrow #3177 Szeretném megkérdezni, hogy mi a helyzet a TV2-n futott SG-vel, szóval most akkor az Ori leradírozta ez egész SG1-et? hiszen így lett vége...
Vagy lesz folytatás...Esetleg összeérnek a szálak az SG Atlantissal?
(Azért nem olvasok vissza mert már így is túl sok spoiler-be futottam csak ezen az oldalon) -
_Vegeta_ #3176 Es gondolod a jaffak majd ha "megertek" a goauldjaik szepen belenyomatjak oket egy elolenybe mer annyira szeretik a goauldokat. Hiheto. :)
#3167: Hat igen ez tudod olyan reszletkerdes mint a startrekbe a pl "hol van a WC?" dolog. Nem kell olyan nagy kepzeloero ahhoz hogy pl a prior megteremtette az osszeszereleshez szukseges szerszamokat. :)
Nem az a lenyeg hogy takoltak ossze a hajokat. :)
#3173: "A ................ abba." ? Nezd meg a csillagkapu.hu-t ott le van irva a reszek sorszama. A kanadai ado miatt volt egy kis kavaras a reszek kozott.
Amugy nemtudom mit nem ertessz bar nem vagyok fogalmazozseni, se ujsagiro, se regenyiro de asszem eleg logikusan felvazotam a dolgokat. :) -
Seten #3175
Az Ori-nak nem csak olyan bolygók hódoltak be ahol nincsenek heGesztőpisztolyok! :)
-
ugot2know #3174 igazad van,én se mláttam heggesztőpisztolyokat a faluban! -
hatezgaz #3173 Pfüüü!
Jó hagyjuk. Mostmár tényleg nem értem mit nem értek.
Azzal amit irsz tök egyetértek. (pontosabban: A goauldok már valószinüleg nincsenek. kiegészítéssel.) Szóval én kész vagyok.
Amugy thx a választ, el sem tudod képzelni mennyit segítettél. A ................ abba.Ez a szar kavarás.Egyszerüen nem láttam azt a részt, röhej. Össze vissza vannak a részeim. Most vettem észre, hogy a 15 és 16 os részeim ugyanazok. ARRRRRRRGGGGGGGHHHHHH
-
nyah..végeztem a 10. évaddal is.. tényleg kár hogy vége :(
bár még az atlantis 3. évadja hátravan...