StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
sza.sa
Ha csúszik a felirat, játszd le BS-ben. Ctrl+jobb/bal-lal pedig állítsd utána!
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
sza.sa
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
stargate.sg-1.s10e13.hdtv.xvid-sfm.avi
http://pspfilez.extra.hu/
Nem tudjátok Cicmax melyikhez készítete a feliratot a 13. részhez? Nekem a stargate.sg-1.s10e13.ws.pdtv.xvid-crntv.avi van meg és a egy idõ után csúszik a felirat....
sza.sa
[merlinw.org]
[merlinw.org]
01.29 - Stargate Atlantis 3x19 - Vengeance
Sky One:
01.28 - Stargate SG-1 10x14 - The Road Not Taken
[merlinw.org]
Ha figyeltél akkor láttad, hogy több helyrõl érkezett áram, nem egy vezetéken.
Az érdeklene, azért, hogy milyen kábelen vitték el a gépezethez a 700GW energiát. Hány amper lehetett ott? Simán el kéne olvadnia a vezetéknek bármibõl is van.
StarGate SG1 - Stargate SG-1 S10E14 Line In The Sand avi 348.37 MB
StarGate SG1 - Stargate SG-1 S10E15 The Road Not Taken avi 346.53 MB
Ezeket láttam mininován,a 14.rész nem csak holnapután lesz??
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Csakhogy az Ori ezt nem tudja, hogy csak "álcázva" vagyunk és várniuk kell. Csak azt látná, hogy eltûnt a bolygó.
Dehát az egész felszerelés visszajött Carterrel együtt nem?
S10E13
Tehát akkor az a lényeg, hogy ha itt a mi dimenziónkban is össze tudunk hozni kb 700GW energiát akkor már el is tudjuk tüntetni a Földet. Probléma megoldva!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ramadamammy rapidrandi
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
btw. Mitchel a tolószékben hosszú hajjal, full Született Július 4-én fíling volt.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
mindenféle gonoszkodás nélkül 😊
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
amugy tényleg akkora nagy bakinak tartom, h adott egy föld méretû bolygó és egy azaz EGY darab falu van rajta.. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
De azt azért nem szeretnénk,ha miattunk
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören