StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
nagyon meredek rész
Ramadamammy rapidrandi
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Nemkerdeztem semmit ugytunik kozbe felkerult. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
ez nem az ?😊
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
sza.sa
Ha csúszik a felirat, játszd le BS-ben. Ctrl+jobb/bal-lal pedig állítsd utána!
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
sza.sa
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
stargate.sg-1.s10e13.hdtv.xvid-sfm.avi
http://pspfilez.extra.hu/
Nem tudjátok Cicmax melyikhez készítete a feliratot a 13. részhez? Nekem a stargate.sg-1.s10e13.ws.pdtv.xvid-crntv.avi van meg és a egy idõ után csúszik a felirat....
sza.sa
[merlinw.org]
[merlinw.org]
01.29 - Stargate Atlantis 3x19 - Vengeance
Sky One:
01.28 - Stargate SG-1 10x14 - The Road Not Taken
[merlinw.org]
Ha figyeltél akkor láttad, hogy több helyrõl érkezett áram, nem egy vezetéken.
Az érdeklene, azért, hogy milyen kábelen vitték el a gépezethez a 700GW energiát. Hány amper lehetett ott? Simán el kéne olvadnia a vezetéknek bármibõl is van.
StarGate SG1 - Stargate SG-1 S10E14 Line In The Sand avi 348.37 MB
StarGate SG1 - Stargate SG-1 S10E15 The Road Not Taken avi 346.53 MB
Ezeket láttam mininován,a 14.rész nem csak holnapután lesz??
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Csakhogy az Ori ezt nem tudja, hogy csak "álcázva" vagyunk és várniuk kell. Csak azt látná, hogy eltûnt a bolygó.
Dehát az egész felszerelés visszajött Carterrel együtt nem?
S10E13
Tehát akkor az a lényeg, hogy ha itt a mi dimenziónkban is össze tudunk hozni kb 700GW energiát akkor már el is tudjuk tüntetni a Földet. Probléma megoldva!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ramadamammy rapidrandi
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
btw. Mitchel a tolószékben hosszú hajjal, full Született Július 4-én fíling volt.