4238
  • _Vegeta_
    Nagy a kisertes megnezzem-e. :D Az Ori szal amugy is tetszett es amit irtak errol a ladikarol az is erdekes volt.
  • öregharcsa
    nemá..tényleg???én csak ezt találtam:
    Stargate SG-1: The Ark of Truth [DVDSCR - Eng]..(közben rájöttem hogy ez is az) :D
  • _Vegeta_
    Stargate.The.Ark.Of.Truth.2008.SCR.X264-TV
  • BlackShadow
    jovan megjöttek a könyvek :d csak náluk nem szokás visszaigazolni egyből, hanem csak felhívnak egyszer, h most legyél otthon mert útonvan ^^
  • MerlinW
    Írj nekik mailt. Lehet elkallódott a leveled.
  • BlackShadow
    cso. lehet kicsit off, de kérdezek:D
    a csillagkapu.hu -n lehet rendelni könyveket, nos meg is tettem hétfőn, hogy még kari előtt megérkezzenek. Kitöltöttem stb, (hétfő délelőtt) és azóta várok, de semmi. Még csak egy email sem jött, hogy oké vettük az adást, majd jelentkezünk. Vki esetleg rendelt már? V lehet a könyvekhez hozzájutni sima könyvesboltban?
  • tnm #3312
    basszus nem ide, Atlantishoz akartam, de béna vagyokXD
  • tnm #3311
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sztem most láthattuk azokat a jelenetsorokat, amelyben Atlantist lerombolják: a főtorony ugyanúgy ledőlt, stb... Mondjuk ez egy dolog, hoyg ez a nézőnek feltűnhetett, azért rávílágíthattak volna -ezért nem is vagyok benne biztos, hogy jól gondolom...
  • öregharcsa
    pancser
  • DannyL
    7x15 megvan.
  • DannyL
    Halihó!

Ma melyik rész ment a TV-ben? Csak mert még nem láttam és most is csak a végét. Lemaradtam róla minden szinten. :(
  • K Ace
    csillagkapu.hu főoldal, a hírek közt.
  • PyRex
    és hol a trailer??
  • K Ace
    Kijött egy trailer a The Ark of Truth filmről. Részben a sima sorozat részei vannak bevágva, de lehet látni néhány jelenetet a filmből is.
  • Sir Quno Jedi
    Bár elég nagy hülyeségeket írnak róla, pl. hogy 20-30évvel az SG1 után játszódik. :DDD Vicces is lenne.
  • Sir Quno Jedi
    Stargate Infinity ep guide az ABydos Gate-en.
  • Sir Quno Jedi
    StarGate Infinity intro
  • Shiwo
    előferdülhet, mert más se emléxik arra a részre
  • wander01
    sztem az a láthatatlanos dolog csak abban az egy részben van. legalábbis én nem emléxem a teljes részre, pedig az összeset láttam. :) de lehet öregszem és kavinton kéne :PP
  • PhoenixKnight
    SG-1 10es évad szerintem az eddigi legjobb...
    Meg Atlantisz 1. évad
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak azt sajnálom hogy Fordot kivették a sorozatbol :( sztem az 1ik legnagyobbb arc volt :D

Legtobbet meg azon röhögtem amikor az oneil láthatatlan volt (bár én is csak a visszaemlékezös részt láttam) :D Samantha tusol és megkérdezi hogy van e ott valaki, erre az oneil azt válaszolja hogy nincs :D .... Meg amikor az emberek beszélnek hozzá de ő már rég lelépett :D
  • öregharcsa
    köszi fiug, majd akkor körülnézek 1-2 "zárt" helyen..
  • MerlinW
    bitmetv-n láttam, de az zárt.
  • Sir Quno Jedi
    Mittom én, nem én szerváltam. :D Nem szoktam én torrentezni-e!
  • Rage47
    ejha:D
  • k O T T A
    3nap 3 évad én is így nyomom:)
    kree jaffa:)
  • öregharcsa
    igen, erre gondoltam én is ,de melyiken... inkább privibe.. köszi
  • Istencsászár
    torrent?
  • öregharcsa
    ööö izé az honnan lehetne megszerezni??
  • light00
    Nem is most volt, hanem valamikor érettségi szünet alatt xD
    Akkor volt időm ilyenekre, ugye nem dolgoztam, hogy tudjak tanulni, meg miegymás..
    Mostanában nincs időm semmi ilyenre, pedig annyi minden lenne.
  • Shiwo
    nem hazudok..
  • Sir Quno Jedi
    Én a Stargate Infinity-t szoktam így nézni 5-6 részt egyben.
  • tnm #3287
    nem tudom, hoyg számoltad ezt ki, de (22*42)/60 = 15,4 tehát 16 óra alatt simán lehet megnézni egy évadot (nem sg-s, de saját tapasztalat:) )
  • gabr
    Az összesen 21 óra... hazudni tudni kell!
  • Shiwo
    nekem a besztesz 1 csk évad 1 nap alatt..igaz beteg voltam, és nem volt jobb dolgom..
  • MerlinW
    Jómunkás ember vagyok:) Reggel 6-tól este 6ig munka, muszájdolgok, barátnő, miegymás, majd utána max éjfélig filmezés (ha hagyja a házisárkány), nameg aludni is kell néha, ha hatkor fel akarok kelni:) Ha akartam volna sem ment volna gyorsabban:)
  • light00
    Bámulatos akaraterőtök van
    Jó, mondjuk az SG sem az összefüggő epizódokról híres, dehát nem is ezért szeretjük, de én mikor meglettek a részek, iszonyatos mennyiségeket néztem naponta, hát még hétvégén...Betápoltam kaját+piát, és estig le nem állt a gép :D
  • MerlinW
    Jahm, én is 4-6 epizodokat nyomtam le naponta:)
  • _Vegeta_
    Biztos jo volt estenkent nezni, de amikor en neztem nem birtam varni, sztem 2het alatt vegeztem a sorozattal (ameddig akkor kijott). :D
  • K Ace
    Hát igen. Most kezdem el a 4. évadot. Reméltem is, hogy addig minél több rész jön ki míg az sg1-et befejezem.
  • BlackShadow
    akkor várhatod a heteket, hogy az atlantist nézd tovább :) üdv a klubban ^^