4251
-
Azé a Nox iciripicirit fejlettebb a Tollan-nál ugyebár. Khmmm... -
nem csak kérdést vagy fajt..akár technológiát is.. pl annó az sg-1 szerzett abból a szupi fekete páncélból, mely elnyelte a botfegyverek lövéseit.. mostmár űrhajójuk van, megkapták az Asgard technológiát, de abból nem voltak képessek összeállítani egy emberek által hosszabb távon hordható verziót ? vagy a keményebb küldikre, mikor tudták, hogy az összecsapás nem tart mondjuk tovább negyed óránál ,de hogy nagy lövöldözés lesz, akkor is használhatták volna..szóval vannak csunya következetlenségek.. -
hát igen, erről nemrég már én is írtam itt.
kb minden 2. filler részben nyitva hagytak egy kérdést/fajt, stb... elég nehéz lenne összeszedni :S -
elég sokmindenről elfeledkeztek a készítők...
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát ugy mint a tollánok, miután a goaudok kényszeriteték öket és a végén háboru lett, és ugye csak egy üzenet jött töllük hogy vesziteni fognak, és többet nem lehetet halanio rolluk, szal eltüntek, ugy érzem a noxok is ere a sorsra fognak jutni -
jah, most esik csak le: úgy értetted, hogy mely társaságokról feledkeztek meg a készítők idővel? -
eltűnni? -
lene mégegy kérdésem :), és csak az olvasa el a spoilert aki végig látta a sorozatot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tollánokon kivül még ki fog eltüni a sorozatban vélhetöen? spoilerbe ird a választ :) -
emlékeim szerint nem. (99%-ig biztos vagyok benne, hogy nem. talán utalás van egyszer azután rájuk) -
Hali
Lene egy spoileres kérdésem, de csak az olvasa el a spoilert aki látta az öszes évadot vagy minimum az 5 évadot, nagy spoilert irtam!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a tollánok feltünnek még a sorozatban a Goauld támadás után? "Between Two Fires"
-
Gondolom tőlem kérdezed. :)
Azért mert nem biztos, hogy örülnének neki a normál topikok között. Jönne a sok vérpisti, hogy miért kell ilyen topikot nyitni.
De ahogy látom nem nagyon érdekli az embereket a felvetésem úgyhogy mind1. -
miért pont a gumiban??? :O -
Igen. -
tv2-n meg múlt héten elértek az O'Neill-es részek végére, de ma az Atlantist kezdték el ismételni... ezek szerint talán leadják a maradék két évadot itthon is, rendes időben? -
Nem lenne kedvetek egyébként csinálni/résztvenni egy stargate kvízben? Mondjuk a gumiban lehetne neki topikot nyitni. -
Maloc, vagy melyik rendszerúr volt, amelyik kivégeztette a jafa nőket? hát gondolom az ő világain olyan a helyzet, mint a börtönökben:D
ezek ugye meg ha jól látom mindenféle szabad jafa-k... -
Jah, transzvesztita jafa. :D Valamelyik rendszerúrnak igen érdekes ízlése lehet ha transzi jafákkal veszi körbe magát. :DD -
most miért ítéled ez a transzvesztitákat??? :))))))))))))))) -
6x09-ben megakadt a szemem egy kis költség hatékonyságon :DD :
(jobb szélső "nő" :)) -
AXN Sc-fi-n folytatják vagy ott is újra kezdték. De úgy néztem, hogy egy nap több részt is leadnak. -
CSak szüneteltetik vagy nem is folytatják? -
Levették. -
Hova lett a sorozat az AXN-ről?Szombaton és vasárnap reggel szokott ott futni. -
engine #3548 Na igen csak free torrenteket néztem mert ahhoz fértem hozzá.
De akkor majd kicsit megpiszkálom a haveri kört, kösz az infót :) -
de magyarul?
mert egy csomó reges oldalon fenn van együtt a 10 évad (általában freeleech-ként), hol egyben, hol évadonként -
engine #3546 Gondolom kitalálható, de kifelejtettem SG1-ről lenne szó -
engine #3545 Nyílván azt akartad mondani, hogy Rha hagyod :D
Amúgy régebbi részeket honnan lehet beszerezni?
Kb. mikortól a tv2 abbahagyta. Mert Nekem ott szakadt meg a sorozat, a filmeket épp ezért még meg sem néztem.
Szóval van 5let? Pár torrentet néztem, de vagy csak borzalmas minőség volt, vagy 1-2 rész az évad végéből és azt is alig seedelték.
Előre is köszi a segítséget! -
Orionk #3544 Rá is hagyom, nem törödek ezzel többet. :D -
de ha nincs miért vissza menni akkor miért mennék vissza??... 

amúgy szerintem erre Moebius jobb példa... mikor visszanézik a felvétel,és tudták,hogy már nem kell visszamenniük mert ezt már elintézték... de szerintem te tényleg ne rágodj ezen többeT!!! -
-
Afene sejtette, annó valami ilyesmiről regéltek a történelem órákon:) -
Számodra legalábbis:) Ókorban többistenhit volt számos helyen (Róma, Egyiptom, Görög, stb) -
alex88 #3539 hello!
tudtok egy olyan warez oldalt mondani, ahonnan tudok letölteni rendesen Stargate (CSK-1, Atlantis) részeket?lehet sms fizetős is!amit eddig találtam, ott vagy nem volt SG vagy pedig volt, de nem ment a letöltés...
-
nem, nem fogsz visszamenni, pont erről szól a több idővonalas megoldás, ellentétben az 1969 c. részben látottakkal, ahol az időutazás (látszólag?) nem visz át új idővonalba. -
Valóban, csak egy van:) -
Orionk #3536 Istenek nem is léteznek ! :D -
"elmondom egyértelműbben... Azért történt úgy,mert ő egy ISTEN... "
looooooooooooool :) -
Orionk #3534 Igen a szüleim összehoznak újra, és ujra megszületem, DE DE DE ujra visszafogok menni a multba, és mindig meghalok majd 2008-ban.
És a Continuum -ban (SPOILER - SPOILER): Micsell meg mégsem halt meg, ahnem a végén végignézte a Baal goauldjának eltávolitását. -
oké,nem sikerült neked értelmesen elmondom...
Szóval vagyok én (a 2008-as én) aki kirándulást teszek 1920-ba attól,hogy 2008-as felnőtt énem meghal,amit előtte véghez vittem az mind megtörténik,mivel nem az őseimet ölik meg csak engem...ez maximum a 2030ban feltételezhetően születendő lányom életét veszélyeztetné...
Itt jönnek be az alternatív idővonalak,úgyanis,ha én visszamegyek az időben és ott meghalok,akkor nem lesznek leszármazotjaim,ezzel megváltoztatom az "eredeti" jővőt (ami akkor lett volna ha nem megyek vissza...) ...de attól,hogy X visszautazik az időben és ott mondjuk lelövik attól még a szülei találkoznak pár év mulva és összehozzák őt és szépen felnő az illető...
Szerk: dE ha még ez sem érthető akkor elmondom egyértelműbben... Azért történt úgy,mert ő egy ISTEN... kész ezzel lezárhatjuk a témát -
igazából költői kérdések voltak, arra rávilágítandó, hogy egy másik idősíkbeli éned kiléte is hasonlóan eldönthetetlen.