4251
  • öregharcsa
    ööö izé az honnan lehetne megszerezni??
  • light00
    Nem is most volt, hanem valamikor érettségi szünet alatt xD
    Akkor volt időm ilyenekre, ugye nem dolgoztam, hogy tudjak tanulni, meg miegymás..
    Mostanában nincs időm semmi ilyenre, pedig annyi minden lenne.
  • Shiwo
    nem hazudok..
  • Sir Quno Jedi
    Én a Stargate Infinity-t szoktam így nézni 5-6 részt egyben.
  • tnm #3287
    nem tudom, hoyg számoltad ezt ki, de (22*42)/60 = 15,4 tehát 16 óra alatt simán lehet megnézni egy évadot (nem sg-s, de saját tapasztalat:) )
  • gabr
    Az összesen 21 óra... hazudni tudni kell!
  • Shiwo
    nekem a besztesz 1 csk évad 1 nap alatt..igaz beteg voltam, és nem volt jobb dolgom..
  • MerlinW
    Jómunkás ember vagyok:) Reggel 6-tól este 6ig munka, muszájdolgok, barátnő, miegymás, majd utána max éjfélig filmezés (ha hagyja a házisárkány), nameg aludni is kell néha, ha hatkor fel akarok kelni:) Ha akartam volna sem ment volna gyorsabban:)
  • light00
    Bámulatos akaraterőtök van
    Jó, mondjuk az SG sem az összefüggő epizódokról híres, dehát nem is ezért szeretjük, de én mikor meglettek a részek, iszonyatos mennyiségeket néztem naponta, hát még hétvégén...Betápoltam kaját+piát, és estig le nem állt a gép :D
  • MerlinW
    Jahm, én is 4-6 epizodokat nyomtam le naponta:)
  • _Vegeta_
    Biztos jo volt estenkent nezni, de amikor en neztem nem birtam varni, sztem 2het alatt vegeztem a sorozattal (ameddig akkor kijott). :D
  • K Ace
    Hát igen. Most kezdem el a 4. évadot. Reméltem is, hogy addig minél több rész jön ki míg az sg1-et befejezem.
  • BlackShadow
    akkor várhatod a heteket, hogy az atlantist nézd tovább :) üdv a klubban ^^
  • K Ace
    Nah befejeztem a sorozatot. Nyár közepén kezdtem. Jó volt, mer ugye kint volt már az össze rész, így egyhuzamba tudtam nézni, és nem kellett várnom napokat, heteket. :D Hát sajnálom, hogy vége tök jó volt így esténként nézni. Atlantiszon ís túl vagyok.
  • MerlinW
    SG klipverseny eredménye, letölthető videókkal
  • YakooZa
    hát sztem faxa lesz a game, és az összes faj benne kellene h legyen azok is akiket kiirtottak már a sorozatban.. nem a sorozatban konkrétan, hanem az sg galaxisban jáccódjon-.-
  • MerlinW
    Nem kell, hogy a sorozatot folytassa a játék, bele is cseppenhet, mint Star Wars Galaxies-ben. Bonyolultságában meg remélem hogy lesz olyan bonyolult, mint SWG az első éveiben:)
  • Lacee
    szerintem kis kreativitással, esetleg egy logikai bakugrással meg lehet oldani hogy túléljék.

ennyi erővel a goa'uldokkal nem is lehetne játszani, annyira imba faj a többihez képest :)
  • Shiwo
    főleg annak tekintetében, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az SG-1 10. évad végén kiiktatták őket
  • Lacee
    "Playable races as shown at this time will include Humans, Goa'uld, Jaffa, and Asgard."

hát egy lvl 1 asgard biztos vicces játékélményt ad majd, főleg verekedésben :)
  • Shiwo
    úgy tom a goa'uld is játszható faj lesz és a jaffa is
  • light00
    já, el tudom képzelni ahogy p90-nel kell szétlödözni kis 20 centis kukacokat :DDD
  • Nuki
    feltéve ha játszható :P és nem mindég mobok lesznek a goauldok...
  • light00
    mékegy solva? :D
    Vagy szolgálod tovább a hamis isteneket, bolond halando?
  • k O T T A
    mert kb kvabonyolult lesz :D
    ha gémelek is majd truti vmi goua'uld leszek és /jaffakree megy majd végig:D
  • light00
    Még nagyon nincs kész, jo ideje csinálják...nem mai hir :P
  • Nuki
    Én csak most szereztem róla tudomást... nem hiszem hogy fogom játszani, de legalább tudom hogy létezik :P
  • Shiwo
    erről már régebben is volt szó, asszem topicja is van
  • Nuki
    Nyámi, SG játék, MMORPG :P
  • YakooZa
    jo az!kell a maraton!
  • k O T T A
    hát 7évad után néztem 2 részt - nem is tudom h pont atlantis első évadja volt-e de kicsit gagyinak hatott úgyh jegelem még kicsit
    de még nem néztem meg mind a 10 sg-1-t.. még van pár rész hátra:D de hozzáteszem rekord az 2 nap alatt 2 évad volt szóval rá tudok kockulni hétvégéken:D
  • YakooZa
    Atlantisz t előbb nézted mint SG-1 et? akk gondolom h mérnem:)
  • k O T T A
    én kb 2 hónapja nézem de már ez a legjobb nálam:D kicsit függőséget okozott:D
    veri a jóbarátokat és minden mást
    atlantist is néztem de az nem fogott meg annyira..
    na majd a 2 folytatásra is kiváncsi leszek...:)
  • Sir Quno Jedi
    Há azé sok párhuzam van, meg építenek az eredeti sorozat fordulataira, nomeg van benne SZTÁRGÉT és ők is keresik az ősöket!
  • Nuki
    köszi mindenkinek :)
  • light00
    Stargate anime, szerintem jol megcsinálták, ahhoz képest, hogy sok köze nincs az eredetihez, de talán ezért nem szokott tecceni a népnek :\
  • Istencsászár
    Ez kérlek szépen, mesefilm, torrentről le lehet ráncigálni... Énis csak ma tudtam meg h létezik Sir Quno Jedi-nek köszönhetően:)

[URL=http://www.imdb.com/title/tt0320969/]IMDb "Stargate: Infinity" (2002)[/URL]
  • YakooZa
    s ezt a képregényt hol lehet bámulni? meg lehet rendelni neten? v felvan rakva képekben?
  • Istencsászár
  • shaba23 #3252
    StarGate Infinity