StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
egy kis szemfülesség :
38:30 -nál vala óráján látszik az idõ : 2:14
39:17 -nél vala órája szintúgy : 2:56
<#idiota>#idiota>
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha ez a kettõ nem jön be, akkor még mindig ott van T terve<#hehe>#hehe>
egyébként most, hogy már(állítólag)nincs ori, akkor elvileg azt a rengeteg "hívõ energiát" vagy mit már csak Adria fogja magába szívni, nemigaz? akkor ez azt jelenti, hogy idõvel vmi superori lesz belõle, ami majd mindent és mindenkit eltöröl?
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
stargate 10. évad részeit ill. atlantis 3. évadját honnan lehet relatív gyorsan leszedni ? mert torrentrõl lejött az 1,6,7,12,13,14,16,17,18 SG-1-ból.. de a maradék ilyen 1-3k-val csordogál..ráadásul csak fileonként..(tehát ha 1 nagy nehezen lejön, akkor kezdi szedni a kövöt..)
stargate dc hubon se nagyon vannak meg, vagy akinek megvan 1-1 rész, annak sincs slotja 😞
sry érte..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
olyan érzésem volt utána mintha valaki adott volna egy maflást ... 😊
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Valaki segitsen kérem, mert a stargate sorozathoz keresek szinkron hangot,ha valaki tudna egy jó linket ajánlani, annak nagyon megköszönném!
ha van linked akkor küld el légyszi az [email protected] cimre
"rengeteg dologról " = "sokmindenrõl"
vagy vmi ilyesmi.
azt nem értettem, h milyen showra ült be teal'c? nem értettem azt a szót 😄 pls vki mondja meg 😛
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
ok, akkor majd egy év múlva megnézem, ha szerepelni fog valahol/valamiben 😊
(lehet megkövezni)
"-Mit szólna egy vacsihoz velem, ha mindennek vége?
-Oh, az nem fog menni..
-Miért nem?
-Nos, nagyon elfoglalt személy vagyok, kimenõm is alig van.. oh, és mert maga egy kretén." 😊
más...személy szerint egy kicsit merésznek tartom, hogy az utolsó részeket ilyen karakterbemutatós/vicces epikre pazarolták. jó poén meg minden, de félek, hogy így rettenetesen összecsapott lesz a vége. ok, tudom, hogy lesz még egy mozifilm, de akkor is.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
#3022: Az unending (10x20) szerintem kurvajo lesz mivel lathatjuk majd a szereploket oregen. 😊 Tehat a 10x19-ben mar illene az ori incidenssel is foglalkozni. :S
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
Az utcso jelenet nagy poen volt azé.. 😄DD
szerk: az utolsó 10 másodperc alatt leköptem a monitoromat jofajta cabarnet savignon-al... <#banplz>#banplz><#wilting>#wilting><#buck>#buck>
Szerk: Robin Cook az író. A filmet nem vágom ki rendezte.
Plot: Az Egyesült Államok nyugati felében egy éjszaka az égen különös, csillaghullásra emlékeztetõ jelenség játszódik le. Meteorok helyett azonban meghatározhatatlan anyagból készült, apró diszkoszhoz hasonlító korongok csapódnak a Föld felszínére - elkezdõdik az invázió. Egy idegen életforma akarja uralma alá hajtani az emberiséget, életre keltve még az ember megjelenése elõtt elõreküldött, lappangó követeit, vírusait. Téren és idõn át mozogni tudó, legyõzhetetlennek tûnõ ellenségrõl van szó. Amelynek felismerése is a lehetetlenséggel határos, legyõzése pedig kizártnak látszik. Uralma azért olyan szörnyû, mert maguk a legyõzöttek boldogan fogadják, és létük kiteljesedéseként élik meg a fertõzöttséget. Két egyetemista fiatal, egy orvosnõ, egy víruskutató házaspár kamasz fiával és egy nyugdíjba vonulás elõtt álló rendõr - belõlük áll az a maroknyi csapat, amely vállalkozik a kivihetetlenre. Meg akarják fejteni a betegség titkát, hogy a kórt az ellenségessé vált emberek akarata ellenére is legyõzzék, és megállítsák az inváziót. Ehhez - miután már minden veszni látszik - segítséget kapnak egy különös viselkedésû, de nagy tudású kutató személyében.
Tehát a film egy invázióról szól, valami kövek potyognak az égbõl, amik megrázzák vagy megcsipik az embereket, és ettõl õk átváltoznak. Az egyik ember teljesen átalakul, és 2 nagy hangárt keres a világon , melyek valami speciális szögben állnak egymáshoz. Ide akarnak valami utazást szólgáló gépet épitani a földönkivülieknek. A film azthiszem 2 részes.
Ha valaki felismerte a filmet, légyszives jelezze ezt nekem, vagy ha valaki tud valami jó tanácsot adni, hogy hogyan tudnám megtaláni a filmet, kérem irjon emailt erre a cimre: [email protected]
Jobb lenne az email, mert ide nem biztos hogy visszatalálok 😊. Elõre is köszönök mindent!
Már csak 3. 😞
Bár nem tudom, hogy az az új Stargate sorozat, amit 'Evin' említ, hogyha télleg lessz, akkor annak milyen lessz a nézetsége, hiszen már az eredeti SG1 et sem nézik sokan. <#shakehead>#shakehead>
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Azért sajnálom, hogy véget vetnek a SG1-nek, remélem, legalább az évadzáró 2 nagyfilm nagyon jó lesz.<#kuss>#kuss>
Sic vis pacem para bellum
de iyenkor az ember azthinné h elkezdik nyomni az ORI szálat.. de nem.. szokásos zsír részek 😊 pedig már alig van pár rész
szerk: remélem az az évi 2 dvd tényleg lesz.. és persze itthon is