StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mooo
Nem neki,hanem a dokinõnek,aki Carson helyére jött.
MerlinW

[merlinw.org]

mooo
Mi a színésznõ neve?
wander01
mocskosul tudhatsz unatkozni 😄D

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

BlackShadow
hú ez tényleg jó rész volt 😊
egy kis szemfülesség :

38:30 -nál vala óráján látszik az idõ : 2:14
39:17 -nél vala órája szintúgy : 2:56
<#idiota>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

nothes
ami meg "Inarát" illeti, szerintem még a dokinéninél is jobb bõr <#vigyor>

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

nothes
heh, igen 😊 kb. ilyesmi szintûnek kellett volna lennie az uccsó pár résznek is.. na mind1.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem hülyeség volt ez a szimbiótacsere, hisz Baal megmondta, hogy kinyírja Adriát, ha megbirizgálják. vhogy csõbe kellett volna húzni vagy megpróbálhatták volna a mûtét helyett kibeamelni onnan, mint az atlantiszban Caldwellnél.
ha ez a kettõ nem jön be, akkor még mindig ott van T terve<#hehe>

egyébként most, hogy már(állítólag)nincs ori, akkor elvileg azt a rengeteg "hívõ energiát" vagy mit már csak Adria fogja magába szívni, nemigaz? akkor ez azt jelenti, hogy idõvel vmi superori lesz belõle, ami majd mindent és mindenkit eltöröl?

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Shiwo

stargate 10. évad részeit ill. atlantis 3. évadját honnan lehet relatív gyorsan leszedni ? mert torrentrõl lejött az 1,6,7,12,13,14,16,17,18 SG-1-ból.. de a maradék ilyen 1-3k-val csordogál..ráadásul csak fileonként..(tehát ha 1 nagy nehezen lejön, akkor kezdi szedni a kövöt..)
stargate dc hubon se nagyon vannak meg, vagy akinek megvan 1-1 rész, annak sincs slotja 😞

sry érte..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

wander01
hát emberek... minden tiszteletem a forgatóköny iróké. eskü le a kalappal. ilyen egy csavarintás sztem még sosem volt a sztoriban. riszpekt. nézzétek meg a 19-et és megértitek mire gondolok. az eleje a dolognak össze lett csapva kicsit sztem, de utána... kész. a kiscsaj pedig <#eljen><#duma><#wow1>

olyan érzésem volt utána mintha valaki adott volna egy maflást ... 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

nothes
igen, ez lesz az. 😊

CicMax
"Vagina monológok". Itthon is ment.

\"We are a very curious race\"

halihó!
Valaki segitsen kérem, mert a stargate sorozathoz keresek szinkron hangot,ha valaki tudna egy jó linket ajánlani, annak nagyon megköszönném!
ha van linked akkor küld el légyszi az [email protected] cimre
nothes
jah, egyébként nagyon ismerõs, mintha már láttam volna ezt showt vhol. 😊

wander01
"vagina" :]]

nothes
áh, szóismétlés..
"rengeteg dologról " = "sokmindenrõl"

nothes
"A barátnõimmel rengeteg dologról dumálunk, de van egy dolog amirõl csak ritkán esik szó: a hüvely."
vagy vmi ilyesmi.

BlackShadow
poén rész volt ez a 18 -as 😄
azt nem értettem, h milyen showra ült be teal'c? nem értettem azt a szót 😄 pls vki mondja meg 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

tnm
akkor ezt benéztem😊

nothes
az imdb szerint 1 évvel idõsebb csak.
ok, akkor majd egy év múlva megnézem, ha szerepelni fog valahol/valamiben 😊

wander01
én megmondom. ugyyanigy 😊 most néztük meg a Pitch Black-et, és én nem is tudtam hogy Vala benne volt :]] teljesen ráflesseltem 😊))

tnm
ami igaz az igaz, csak Vala idõsebb azért. ki tudja hogy fog kinézni a doki nõ annyi idõsen, mint Vala, (és mily jó lenne tudni, hogy Vala, hogy nézett ki a doki nõ korában...)

nothes
egyébként ízlések és pofonok, de szerintem ez a dr. Lam jobb nõ, mint Vala. olyan "Adria szintû" 😊
(lehet megkövezni)

nothes
1018: vicces volt, jó volt, de egy Oris részt nagyobbra értékeltem volna.
a Valafater-Sam jelenet a végefelé teljesen kész volt 😊
"-Mit szólna egy vacsihoz velem, ha mindennek vége?
-Oh, az nem fog menni..
-Miért nem?
-Nos, nagyon elfoglalt személy vagyok, kimenõm is alig van.. oh, és mert maga egy kretén." 😊

más...személy szerint egy kicsit merésznek tartom, hogy az utolsó részeket ilyen karakterbemutatós/vicces epikre pazarolták. jó poén meg minden, de félek, hogy így rettenetesen összecsapott lesz a vége. ok, tudom, hogy lesz még egy mozifilm, de akkor is.

Bocsi az egy "megnézném" lett volna, huhh de faradt vagyok. 😞

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Hol láttad Teylát??

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

Sheppard rettento jo arc. Teylat meg megneztem ruha nelkul. 😄D

#3022: Az unending (10x20) szerintem kurvajo lesz mivel lathatjuk majd a szereploket oregen. 😊 Tehat a 10x19-ben mar illene az ori incidenssel is foglalkozni. :S

Akkor mindgyá vége.. Bazz de kíváncsi vok. Amúgy nekem Atlantis is bejön.

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

tnm
10x18 vált letölthetõvé ma.
It means two to go. 😞

Mennyinél jár? Én sajna csak 10x10-ig láttam

ÁKOS - MÉG KÖZELEBB

tnm
Kegyetlen vége volt.(kár, hogy a poént Jóbarátokból vették; de mégis azért sokat jelez az, hogy vígjáték stílusába kacsintgatnak.) Látszik, hogy már az "örömjáték" megy.

Viszont a tendenciába beleillet. Ez most Vala-ról szólt. Legutóbb Teal'c, azelõtt Sam, meg Mitchel, most vagy Daniel jön, vagy õt azzal intézték el, amikor prior volt- és akkor esetleg, talán-talán egy RDA-ra számíthatunk. Ha ez se akkor végre lépnek az Ori szállal remélem. Legalábbis érdekes lenne, ha az elsõ nagy film azzal kezdõdne, hogy "Az elõzõ részek tartalmából:"

Eh ugynezki az Ori hajok lefagytak az urben.
Az utcso jelenet nagy poen volt azé.. 😄DD

wander01
na megnéztem az uj részt 10x18. dokinéni, anyuci rrrr <#eljen><#wow1><#eljen><#szeret>

szerk: az utolsó 10 másodperc alatt leköptem a monitoromat jofajta cabarnet savignon-al... <#banplz><#wilting><#buck>

wander01
na igen igy sokkal egyszerübb 😊

MerlinW
http://www.imdb.com/title/tt0118452/

[merlinw.org]

wander01
a címe Invázió (könyvben olvastam és nem emléxem a szerzõre, de valami nagy név). kicsi bökõs kövek potyognak 😊 vágom, jo kis sztori 😊

Szerk: Robin Cook az író. A filmet nem vágom ki rendezte.

Plot: Az Egyesült Államok nyugati felében egy éjszaka az égen különös, csillaghullásra emlékeztetõ jelenség játszódik le. Meteorok helyett azonban meghatározhatatlan anyagból készült, apró diszkoszhoz hasonlító korongok csapódnak a Föld felszínére - elkezdõdik az invázió. Egy idegen életforma akarja uralma alá hajtani az emberiséget, életre keltve még az ember megjelenése elõtt elõreküldött, lappangó követeit, vírusait. Téren és idõn át mozogni tudó, legyõzhetetlennek tûnõ ellenségrõl van szó. Amelynek felismerése is a lehetetlenséggel határos, legyõzése pedig kizártnak látszik. Uralma azért olyan szörnyû, mert maguk a legyõzöttek boldogan fogadják, és létük kiteljesedéseként élik meg a fertõzöttséget. Két egyetemista fiatal, egy orvosnõ, egy víruskutató házaspár kamasz fiával és egy nyugdíjba vonulás elõtt álló rendõr - belõlük áll az a maroknyi csapat, amely vállalkozik a kivihetetlenre. Meg akarják fejteni a betegség titkát, hogy a kórt az ellenségessé vált emberek akarata ellenére is legyõzzék, és megállítsák az inváziót. Ehhez - miután már minden veszni látszik - segítséget kapnak egy különös viselkedésû, de nagy tudású kutató személyében.

Sziasztok, mivel ti biztos sok filmet láttatok, lenne egy kérdésem, mert már régóta keresek egy filmet, csak nem tudom a cimét .... gondoltam ti tudnátok segiteni.

Tehát a film egy invázióról szól, valami kövek potyognak az égbõl, amik megrázzák vagy megcsipik az embereket, és ettõl õk átváltoznak. Az egyik ember teljesen átalakul, és 2 nagy hangárt keres a világon , melyek valami speciális szögben állnak egymáshoz. Ide akarnak valami utazást szólgáló gépet épitani a földönkivülieknek. A film azthiszem 2 részes.

Ha valaki felismerte a filmet, légyszives jelezze ezt nekem, vagy ha valaki tud valami jó tanácsot adni, hogy hogyan tudnám megtaláni a filmet, kérem irjon emailt erre a cimre: [email protected]
Jobb lenne az email, mert ide nem biztos hogy visszatalálok 😊. Elõre is köszönök mindent!
BlackShadow
na megnéztem az újat 😊 ahogy olvastam most nem lesz rá 1 felirat 1 hétig.. így inkább nekifeküdten és próbáltam megérteni a dumát 😄 egész jól ment 😄

wander01
egyetértek <#eljen>

tnm
10x17
:S Érdekes rész volt. Rossz értelemben. Semmi új, tipikus klisés mindentõl független rész. Simán benyomhatták volna akármelyik másik évadba de úgy hátulról a 4 részként... Az lehet az egyetlen mentség, hogy ha esetleg, most minden szereplõrõl akarnak egy õt kiemelõ részt csinálni. De ez azért sok volt, egy soha nem halott sérelem, soha nem látott hatalmas ellenség, akit egy rész alatt el is intéznek. Remélem legalább közben a többiekkel a filmhekhez vettek fel jeleneteket.

Már csak 3. 😞

ikegami
<#smile>

En ugy tudom, hogy csak 1 film lesz az sg-1 ori sztorival es ha sikeres johet a tobbi evente 1 max 2 db. 😉

ikegami
Én sem 10. évad lezáró filmre gondoltam. Hanem 2 nagy összegzõ filmre, ami "elvarrja, az elvarratlan szálakat" 😊. Mindegy, az a lényeg hogy jó lesz.
Bár nem tudom, hogy az az új Stargate sorozat, amit 'Evin' említ, hogyha télleg lessz, akkor annak milyen lessz a nézetsége, hiszen már az eredeti SG1 et sem nézik sokan. <#shakehead>

Evin
És lesz egy új Stargate sorozat is, mint amilyen az Atlantis, 2008 környékén.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

En evadzaro filmek lesznek hanem evente 1-1film van betervezve, termeszetesen eladasoktol fugg hogy lesz-e tobb film, de terv az van. 😊 Az elso film az ORI vonalat fogja kovetni a masodik pedig idoutazos lesz.

ikegami
Én is úgy hallottam, hogy miután lezárul a Stargate 10.évad, készítenek 2 lezáró nagyfilmet. Carter átkerül az Atlantisba, és a Dr.Weir, meg az egyik orvos kiesik a sorozatból, mert azért túl sok lenne úgy a jóból.

Azért sajnálom, hogy véget vetnek a SG1-nek, remélem, legalább az évadzáró 2 nagyfilm nagyon jó lesz.<#kuss>

Elnézést, és köszönjük szépen.

Sic vis pacem para bellum

5w0rdf15h
köszönjük szépen 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Elvileg lesz evi 4db SG-1. (1-1 dvd film.) Csak azt nem tudom, hogy Carter akkor most hol is lesz mer elvileg atlantisra megy majd. 😄

BlackShadow
jah 😞
de iyenkor az ember azthinné h elkezdik nyomni az ORI szálat.. de nem.. szokásos zsír részek 😊 pedig már alig van pár rész

szerk: remélem az az évi 2 dvd tényleg lesz.. és persze itthon is

Lacee
nagyon sajnálom hogy véget ér, mert szerintem a 9. széria vége óta folyamatosan javul a részek sztorija.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"