4238
-
#3438 Mer az Atlantis az SG ovisított verziója. Mint a Herkules-nek az Ifjú Herkules stb.
Sajnos. Nemhogy komolyították volna a sorozatot, ami amúgy sem volt sosem túl vérszáraz, de totál matiné szintre alázták. Idővel aztán kezdett volna valami kicseperedni még ÍGY is, de... -
#3437 én épp sg-1 néztem:) (előlről kezdtem az egészet és... azt kell mondjam nem is emlékeztem, hogy az első 1-3 évad ennyire jó volt, aztán mostmár (100. részen vagyok túl egy picivel) érzékelem, hogy egy picit de folyamatosan csökken a színvonal, egy-két rész kivételével. De az első évadokhoz képest az Atlantis tényleg annyira gagyi hatású, nagyon kár.*)
*pl. egyik részben az említett első évadokból van egy olyan, hogy az egyik kis népességű bolygó belerepült egy aszteroidamezőbe, és evakuálni akarják az egészet, és akkor jön egy ürge, hogy ő bizony nem megy el. Erre O'Neill (két 'L'-lel, vajon Kiss Ádám honnan vette ezt a poént??:), szal O'Neill ráordít, hogy: "Hihetetlen, hogy minden tömegben van egy ilyen barom! Ha maradni akar, maradjon." Kb ennyivel le is rendezték az egészet. Aztán most meg Atlantisban egy csomó filler részben ez a legnagyobb dráma, hogy 100ból 5en maradni akarnak. Persze nézem azt is, de a Sierra Golf Charlie pótolhatatlan. :( -
#3436 csendes várakozásba süllyedtünk -
weber #3435 Miért nem ír senki? -
#3434 én nem kértem szoftver segítséget, ez nem tudom, hogy jött ide.
és nem a filmből akarok kivágni, mert ott nem egy kapu lesz önmagában, hanem a körítés is (annyit meg nem akarok vacakolni vele, hogy minden képkockán kivágjam, stb...)
gondoltam mivel kismillió amatőr csillagkapu 3d modell, látványterv, kép van a neten, hátha valaki készített már belőle egy animált változatot is. -
Nuki #3433 Énha mozgó gifet teszek be, sosem mozdul meg :\ Csak az alap ilyen beépített szutykok :\ -
#3432 Először is van szoftver segítség topik kb 100:)
Osztán, már az MSN7-hez való MSN Plus óta van animált avatar, igaz ezt csak a Plus tulajok élvezhették.
Féregjáratos animációd biztos van:) Video elővesz, virtualdubbal kivágod a jelenetet, majd gif-be (vagy amibe kell) konvertálod az erre alkalmas programmal (pl VideoAvatarral, vagy valamelyikkel a millió free cumó közül).
pl.: SGA féregjárat -
#3431 egy picit off, de jobb helyet nem tudok a kérdés feltevésére.
Szal 9.0-ás MSN-ben (egyelőre még BETA) végre lehet animált avatart is berakni, és arra gondoltam, hogy egy éppen megnyíló féregjáratos csillagkapu milyen jól mutatna. viszont sehol se találok neten egy normális animációt (gif), ami erre alkalmas lenne.
Valakinél esetleg nem lapul valami ilyesmi?? -
#3430 ...csak leszarom :D -
#3429 értem én.. :D -
#3428 Érdekes felfedezést tettem az imént...
Éppen újranézem a 9 évadot,mivel azt csak egyszer láttam :) és egy ismerős plakátot találtam a háttérben :) Remélem sokaknak ismerős lesz a nyuszika :) - még akkor is,ha a szöveg nem a megszokott ... -
-
#3427 Nekem az Ark Of Truth 1080p-ben van meg :D -
#3426 01
02
03
04 -
#3425 ahogy nézem TV-rip. angliában adásba került. (nfo alapján)
mondjuk még nem láttam*, mert túl régi és nagyon lassan csorog
*= a minőséget. de tv-s 720p, meg csak 2,1 giga, tehát nem lehet olyan jó, mint egy bd-rip... :( -
#3424 azt nem is lattam Blu-ray kiadasban -
#3423 engem 2-4 gigás 720p rip miatt érdekelt.
aznap sikerült találnom az ark of truth-ból is említett minőséget -
#3422 a francba.... remelem nem lesz az... nem mintha barmivel is meg tudnam nezni, dehat hatha elobb utobb :) -
#3421 Stargate worlds mmo bétateszt jelentkezés :) középső pipára kell majd figyelni :) -
#3420 azaz, majd kiderül, hoyg konkrétan ez a film az lesz-e -
#3419 Blu-ray Discs may be encoded with a region code, intended to restrict the area of the world in which they can be played, similar in principle to the DVD region codes, although the used geographical regions differ. Blu-ray Disc players sold in a certain region may only play discs encoded for that region. The purpose of this system is to allow motion picture studios to control the various aspects of a release (including content, date, and, in particular, price) according to the region. Discs may also be produced without region coding, so they can be played on all devices.
Region code Area
A Americas; East and Southeast Asia.
B Africa, Europe, Oceania; Middle East; French territories; Greenland.
C Central and South Asia; Mongolia, Russia, and People's Republic of China. -
#3418 a blu rej ugye nem regiokodos? -
#3417 ujratámadnakagoáuldok?:)
az a baj hogy előre rossz tudni azt hogy csak másfél óra, ami nagyon de nagyon hamar elfog menni:( én sorozatot akarok, hetente 1 óra SG1-el!!! -
#3416 hoppá, BR-Disc-re is? de jó lesz nagy felbontásban a csatákat nézni [#csurog a nyála] -
#3415 Vááá ez hihetetlen!Már nagyon várom a Júliust.Visszatér az Atlantisz és a Continuum is kijön ami szerintem nagyon-nagyon királyos lesz a trailer alapján.
Stargate Continuum trailer -
Nuki #3414 Nem vagy egyedül!! :))) -
#3413 az AXN sci-fi csatornán már másodszor megy az elsö évad -
#3412 Április 20-ától a Csillagkapu 1. évadát műsorra tűzi az AXN.
----
Continuum képek
-
#3411 Naja, még kis pöcsös koromban ott ültem a tévé előtt alap, tv3, télen-nyáron és sokadszorra néztem már az első évadot, aztán mikor az évad végén lement a csatorna majdnem sírtam :'( -
#3410 pedig nekem úgy rémlik, mintha egyszer-kétszer elkaptam volna azóta valami nagyon kicsi csatornán (talán cool indulásakor), de lehet tévedek -
#3409 Alf-ot ki ne felejtsd, amit azóta sem adnak sehol :( -
#3408 legjobb időjárásjelentés :D -
#3407 én nem ismerném el, hogy függő vagyok, mert ez az első lépés egy olyan úton, amin nem akarok végigmenni:) egyébként naná, hogy tv3 a "hibás" nálam is, és persze ott volt még a Végtelen Határok, Űrháború 2063, Rém Rendes Család... jó kis csatorna volt(még az időjárás is érdekelt - télen-nyáron ;) ) -
#3406 nálam fordítva én szeretettem meg a volt pasimmal :)
én már tv3óta függő vagyok 8) sajnos ez már kezelhetetlen :) nincs gyógymód rá 8) -
#3405 a csajom iattam szerette meg. az AXN SciFi-n adják és azóta nézi. ;) -
#3404 Én is akkor kattantam rá, mikor itthon már lement az 5. évad. Nem volt mit nézni, letöltöttem az első évadtól, aztán nem volt megállás:) -
#3403 vagy lehet hogy pár évvel később volt, nem tudom pontosan. -
#3402 ja, nincs benne semmi rossz. sőt..
Emlékszem én még 97be a tv2-n kezdtem nézni a SG1-et, húú de szerettem,
minden szombat délután.. -
#3401 én már akkor megszerettem az sg világát, mikor az eredeti sg-filmet láttam a moziba -
#3400 Miért? Nincs abban semmi rossz... -