StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért sajnálom, hogy véget vetnek a SG1-nek, remélem, legalább az évadzáró 2 nagyfilm nagyon jó lesz.<#kuss>#kuss>
Sic vis pacem para bellum
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
de iyenkor az ember azthinné h elkezdik nyomni az ORI szálat.. de nem.. szokásos zsír részek 😊 pedig már alig van pár rész
szerk: remélem az az évi 2 dvd tényleg lesz.. és persze itthon is
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Sic vis pacem para bellum
ez jobb, volt mint a "Paff" XDDDD
nagy rész, csak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de nagyon jo rész iszonyatosan bejött 😄
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
De gyors vagy. Nekem még le sem jött. 😊
jo látni hogy nem mi vagyunk a legcsirábbak a galaxisban 😄DD
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Á, szerintem a szõkével lehet jobban járt. Az talán nem olyan problémás mint Vala. 😊
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Valószínûleg azok a hajók nem felénk indultak. 😊
csak iyeneknél az zavar, h az elõzõnek az volt a vége, h jön egy valag ori hajó.. és iyenkor várná az ember, h mi történik azok után.. de nem.. egy teljesen különálló story veszi kezdetét, mintha mi sem történt volna 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
egyébként pedig csak titokban tartották a titkos fegyvert ami az Ori ellen fejlesztettek, és most probálták ki local-ban. hogy biztos müködik-e 😄
úgyis csak az érti aki már látta, nem lövök le semmit...
Atlantis-os Spoiler /3x20/
btw. átmehetünk Atlantis topicjába megvitatni.😊
ON
Biztos. Sokaknak ez "a sorozat". Kultusz-sci-fi. //Mint ebbõl sejtheted, nekem is. Csak sajnos itthon elég kevesen ismerik. 😞
De biztos nem véletlenül lett Adria õ; gondolom sokan örültek, mikor meglátták.
[merlinw.org]
Úgy értettem, hogy Adria. 😊
Kabe 22-24nek gondoltam
"fiatalabbnak hitted"?
De hisz csak pár éves. 😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
és tényleg egyre Inarásabb, csak azt nem tudni, hogy ki(k) az(ok) az Ori szerencsés(ek), akivel(/akikkel) szokott "társalkodni"...😄
Adria tenyleg nem egy atlagos noci, utanna kene nezni ki az a szinesz. 😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Átlagos rész?
Ramadamammy rapidrandi