StarGate (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Sic vis pacem para bellum
ez jobb, volt mint a "Paff" XDDDD
nagy rész, csak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de nagyon jo rész iszonyatosan bejött 😄
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
De gyors vagy. Nekem még le sem jött. 😊
jo látni hogy nem mi vagyunk a legcsirábbak a galaxisban 😄DD
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Á, szerintem a szõkével lehet jobban járt. Az talán nem olyan problémás mint Vala. 😊
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Valószínûleg azok a hajók nem felénk indultak. 😊
csak iyeneknél az zavar, h az elõzõnek az volt a vége, h jön egy valag ori hajó.. és iyenkor várná az ember, h mi történik azok után.. de nem.. egy teljesen különálló story veszi kezdetét, mintha mi sem történt volna 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
egyébként pedig csak titokban tartották a titkos fegyvert ami az Ori ellen fejlesztettek, és most probálták ki local-ban. hogy biztos müködik-e 😄
úgyis csak az érti aki már látta, nem lövök le semmit...
Atlantis-os Spoiler /3x20/
btw. átmehetünk Atlantis topicjába megvitatni.😊
ON
Biztos. Sokaknak ez "a sorozat". Kultusz-sci-fi. //Mint ebbõl sejtheted, nekem is. Csak sajnos itthon elég kevesen ismerik. 😞
De biztos nem véletlenül lett Adria õ; gondolom sokan örültek, mikor meglátták.
[merlinw.org]
Úgy értettem, hogy Adria. 😊
Kabe 22-24nek gondoltam
"fiatalabbnak hitted"?
De hisz csak pár éves. 😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
és tényleg egyre Inarásabb, csak azt nem tudni, hogy ki(k) az(ok) az Ori szerencsés(ek), akivel(/akikkel) szokott "társalkodni"...😄
Adria tenyleg nem egy atlagos noci, utanna kene nezni ki az a szinesz. 😊
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Átlagos rész?
Ramadamammy rapidrandi
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
nagyon meredek rész
Ramadamammy rapidrandi
Nemkerdeztem semmit ugytunik kozbe felkerult. 😊
ez nem az ?😊