StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CicMax
Már van fél napja....
www.cicmax.atw.hu

\"We are a very curious race\"

Jah vicces resz volt tetszett is, de a fenebe is 4resz es vege... kicsit utosebben kellene alakitaniuk a sztorit. GRRRR 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

A 15. rész télleg nagyon jó volt. Sajna a 16. részhez még nincs felirat, de remélem, hogy nemsoká kapunk hozzá.

Sic vis pacem para bellum

tnm
"Die Hard"

ez jobb, volt mint a "Paff" XDDDD

nagy rész, csak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hol vannak már Orik?

wander01
már tegnap este lent volt de kicsit tulpartiztam magam este és már annyira nem voltam képben hogy nem volt érkezésem megnézni 😊)

de nagyon jo rész iszonyatosan bejött 😄

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

De gyors vagy. Nekem még le sem jött. 😊

wander01
ez a 16-os rész mekkora volt 😄DD
jo látni hogy nem mi vagyunk a legcsirábbak a galaxisban 😄DD

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

tnm
jah, Vala a kis domina...XD

Á, szerintem a szõkével lehet jobban járt. Az talán nem olyan problémás mint Vala. 😊

amikor Mitchell kijelentette, h a kanapán alszik, szívsn fejbelõttem volna. Ekkora barmot!😄DDD

csocso14
Nagyon dögös volt, de a báli ruhában se volt semmi <#beka2>

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Ezt mondtam enis. ^^

JEEEZ, Vala abban a farmer cuccban, ÁÁÁÁÁÁ!!!

dinomano
Hmmm... Valaki segitene? Olyan oldalt keresek, ahonnan sci-fi sorozatokat lehet (altalaban HTTP-connect erdekel)letölteni; eleg oylan formatumban is, mint amilyenek a magyar STARGATE+SGATE-ATLANTIS oldalon levö letölthetö 30-40megas file-ok... köszi!

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Valószínûleg azok a hajók nem felénk indultak. 😊

BlackShadow
zsír volt ez az SG-1 rész 😊
csak iyeneknél az zavar, h az elõzõnek az volt a vége, h jön egy valag ori hajó.. és iyenkor várná az ember, h mi történik azok után.. de nem.. egy teljesen különálló story veszi kezdetét, mintha mi sem történt volna 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Ááá az a minifarmer nagyon ottvan. 😄D

Lacee
busz rulez, Vala pedig pegint veszett jól nézett ki...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

wander01
bezony 😄DDD pedig annyira bejött váhh

egyébként pedig csak titokban tartották a titkos fegyvert ami az Ori ellen fejlesztettek, és most probálták ki local-ban. hogy biztos müködik-e 😄

tnm
a föld legsunyibb fegyvere a busz, mekkora volt már....XD
úgyis csak az érti aki már látta, nem lövök le semmit...

Igen ezt enis akartam emliteni, de azert eleg nagy szarban vannak megint. Mar kezd kicsit uncsi lenni hogy evad vegen mindig belekerulnek valami jo nagy szarba aztan meg megusszak jovo evad elejen. 😄

tnm
OFF
Atlantis-os Spoiler /3x20/
Hát számomra nem olyan nagy hang up, hogy jajj istenem csak 22 (vagy mennyi) órájuk van kitalálni valamit. Múlt évad végén jobban anyáztam. Viszont a látványvilág az nagyon-nagyon komoly volt. -Múltkor a Sunday végén is szép volt.

btw. átmehetünk Atlantis topicjába megvitatni.😊
ON

wander01
remélem te is anyáztál egy nagyot a végén 😄

tnm
akkor nagyon örülni fogtok 3x20as Atlantisnak😄 /bár még csak elsõ percnél tartok de egy nagyon kedves meglepetésben részesültem.../

Nekem nagyon nem erzodott scifinek. Olyan volt mintha egy vadnyugati filmet neznek urhajokkal. A ketto valahogy nem jon ossze nallam. De ez off. 😊

tnm
"Beztos, nekem nem volt maradando az a sorozat. "

Biztos. Sokaknak ez "a sorozat". Kultusz-sci-fi. //Mint ebbõl sejtheted, nekem is. Csak sajnos itthon elég kevesen ismerik. 😞
De biztos nem véletlenül lett Adria õ; gondolom sokan örültek, mikor meglátták.

Beztos, nekem nem volt maradando az a sorozat. Mondjuk a kinai szovegelesre emlexem, nade ez off. 😊

MerlinW
Kaylee-re gondolsz? Õ is aranyos vót, jah😊

[merlinw.org]

Jah a pillangoba is szerepelt. Bar abba szerintem jobb csaj volt a gepesz, nevere mar nem emlexem. 😄

MerlinW

[merlinw.org]

áááá ne farassz. 😄

Úgy értettem, hogy Adria. 😊

27 😉
Kabe 22-24nek gondoltam

"fiatalabbnak hitted"?

De hisz csak pár éves. 😊

nothes
azzal, aki mélyen a zsebébe nyúl, of korsz<#vigyor>

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

<#finom> Azert en fiatalabbnak hittem! 😉

tnm
Morena Baccarin

és tényleg egyre Inarásabb, csak azt nem tudni, hogy ki(k) az(ok) az Ori szerencsés(ek), akivel(/akikkel) szokott "társalkodni"...😄

Nekem kicsit uncsi volt. 😊
Adria tenyleg nem egy atlagos noci, utanna kene nezni ki az a szinesz. 😊

nothes
jah, kezd egyre "Inarásabb" lenni<#vigyor>leglábbis kinézetre

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Átlagos rész?

Visszajön Daniel plusz Jack is "beugrik", Adria pedig még gyönyörûbb. Ez nekem nem átlagos! 😊

Megvagyok! Atlagos resz volt, levezeteskepp inkabb folytatom a Twin Peakset. 😄

MerlinW
http://www.eztvefnet.org

[merlinw.org]

cicmax holnapra felteszi

Ramadamammy rapidrandi

Lacee
csak szerintem ível felfelé a részek színvonala, most, hogy a végéhez közeledik? :S

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

BlackShadow
én vmiféle feliratra várok 😞 csak egyelõre se angol se semmi

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ez az és hd-s
nagyon meredek rész

Ramadamammy rapidrandi

BlackShadow
én spec pretorians-rol szedtem, de gondolom bithu szintugy.. de torrentspy mininova meganova .. nézz szét 😛

yupp hol van fenn? 😄

Nemkerdeztem semmit ugytunik kozbe felkerult. 😊

BlackShadow
Stargate.SG-1.S10E14.HDTV.XviD-SFM
ez nem az ?😊

En meg nem szedtem le, lehet lekene de valami hdtv-re varok. 😊