4251
  • light00
    Naja, még kis pöcsös koromban ott ültem a tévé előtt alap, tv3, télen-nyáron és sokadszorra néztem már az első évadot, aztán mikor az évad végén lement a csatorna majdnem sírtam :'(
  • tnm #3410
    pedig nekem úgy rémlik, mintha egyszer-kétszer elkaptam volna azóta valami nagyon kicsi csatornán (talán cool indulásakor), de lehet tévedek
  • N3TuddKi
    Alf-ot ki ne felejtsd, amit azóta sem adnak sehol :(
  • BlackShadow
    legjobb időjárásjelentés :D
  • tnm #3407
    én nem ismerném el, hogy függő vagyok, mert ez az első lépés egy olyan úton, amin nem akarok végigmenni:) egyébként naná, hogy tv3 a "hibás" nálam is, és persze ott volt még a Végtelen Határok, Űrháború 2063, Rém Rendes Család... jó kis csatorna volt(még az időjárás is érdekelt - télen-nyáron ;) )
  • Trisztin
    nálam fordítva én szeretettem meg a volt pasimmal :)
    én már tv3óta függő vagyok 8) sajnos ez már kezelhetetlen :) nincs gyógymód rá 8)
  • N3TuddKi
    a csajom iattam szerette meg. az AXN SciFi-n adják és azóta nézi. ;)
  • MerlinW
    Én is akkor kattantam rá, mikor itthon már lement az 5. évad. Nem volt mit nézni, letöltöttem az első évadtól, aztán nem volt megállás:)
  • ikegami
    vagy lehet hogy pár évvel később volt, nem tudom pontosan.
  • ikegami
    ja, nincs benne semmi rossz. sőt..
    Emlékszem én még 97be a tv2-n kezdtem nézni a SG1-et, húú de szerettem,
    minden szombat délután..
  • Shiwo
    én már akkor megszerettem az sg világát, mikor az eredeti sg-filmet láttam a moziba
  • MerlinW
    Miért? Nincs abban semmi rossz...
  • ikegami
  • PyRex
    én az atlantisz miatt szerettem meg az sg1-et :)
  • ikegami
    Egyetértek. Csak a személyes érzelmeim előjöttek. Meg az Atlantist is ugy kezdtem el nézni, hogy ezmi, meg uj meg más, aztán végülis csak nagyon megszerettem.
  • MerlinW
    Akárhogy is lesz, már bizonyították eleget, van annyi fantázia bennük, hogy ne csalódjunk. 12 éve foglalkoznak a témával, nagyon sz@rt úgysem tudnak csinálni..:)
  • ikegami
    én is olvastam pár napja ezt a stargate.hu-n, de azt annyira nem értettem, hogy "Ennek ellenére az Univerzum sokkal távolabb lesz a SG-1-tól és az Atlantisztól, mint most az Atlantisz az SG-1-tól." De szerintem az SG1- meg az Atlantis között pont az a jó, hogy van benne közös pont, szereplők, események.. Ha ez egy teljesen különálló sorozat lesz, akkor az furcsa lesz szerintem. Csillagkapu, de mégis minden más.
  • 5w0rdf15h
    jól hangzik (:
  • tnm #3393
    ehh, jól hangzik, de erős a gyanúm, hogy Star Trek fíling lesz, remélem sikerül valami újat alkotni!
  • MerlinW
    A 3. sorozat felfedve!
  • PyRex
    és hogy őrjöngenek, amúgy ezt baromira csípem, amikor ilyen rajongó valaki.
  • Victor1103
    Első trailer a Continuumról!Igaz kamerás de a lényeg leszűrhető:-)
    http://www.freevlog.hu/video/12408.html
    Hogy ez mekkora lesz film lesz!
  • MerlinW
    "Az amerikai rajongók várhatóan már július 9.-én megvásárolhatják az Atlantisz 4. évadot, míg a Continuum című film várhatóan a hónap második felében megtartott san diego-i Comic Con rendezvény után lesz kapható."

(csk.hu)
  • Shiwo
    sajna az
  • N3TuddKi
    április 1?
    lol
  • Shiwo
    heh
  • DannyL
    Értem, köszi!
  • MerlinW
    Többek között csillagkapu.hu-ról, de bármelyik könyvesboltból.
  • DannyL
    Ezekhez a könyvekhez hol lehet hozzájutni? Érdekelne, de most hallok róla először.
  • DannyL
    Én elkezdtem a Unit-ot, meg a Sarah Connor sorozatot. :)
  • MerlinW
  • K Ace
    LEHET SPOILER! Hello. A 3 atlantisz regényt elolvastam. Az első Felemelkedés ugyanaz, mint az első rész, + néhány extra párbeszéd, de többre ne számíts. Az Ereklyetartó egy izgalmas felfedezős story, és itt a hangsúly inkább tényleg a felfedezésen van, mint sem az akción, legalábbis a végét kivéve. A Kiválasztottak ennek az ellentéte, ez totális összecsapás a lidércek ellen, teli harcal. Szóval az 1. könyv az hanyagolható, a többit érdemes elolvasni. Sg1-es könyvet majd most kezdem.
  • Trisztin
    ameddig pangás van csillagkapu téren, addig rá érünk kivesézni a könyveket...

valaki olvasta már a regényeket?? milyenek lettek?
  • DannyL
    kemény vagy csoki...
  • MerlinW
    5-ös, leülhetsz:)
  • DannyL
    Ha jól értem akkor most nyárig se SG1, se Atlantis?
  • Rage47
    így van :)
  • Istencsászár
    Hát jah... a The Ark Of Truth olyan hama véget ért h valami félelmetes:), egyszerűen ez a hangulat amit a CSK1, és a Stargate nyujt annyira jó h non stop nézném akkor sem unom meg...
  • Trisztin
    nagyon hiányzik a soroza :(

sajnos egy sg sorozat nem elégíti ki a 7-8 év alatt kialaul étvágyamat...
  • MerlinW
    S akkor már a bannert is frissítettem.