4238
-
#3398 én az atlantisz miatt szerettem meg az sg1-et :) -
#3397 Egyetértek. Csak a személyes érzelmeim előjöttek. Meg az Atlantist is ugy kezdtem el nézni, hogy ezmi, meg uj meg más, aztán végülis csak nagyon megszerettem. -
#3396 Akárhogy is lesz, már bizonyították eleget, van annyi fantázia bennük, hogy ne csalódjunk. 12 éve foglalkoznak a témával, nagyon sz@rt úgysem tudnak csinálni..:) -
#3395 én is olvastam pár napja ezt a stargate.hu-n, de azt annyira nem értettem, hogy "Ennek ellenére az Univerzum sokkal távolabb lesz a SG-1-tól és az Atlantisztól, mint most az Atlantisz az SG-1-tól." De szerintem az SG1- meg az Atlantis között pont az a jó, hogy van benne közös pont, szereplők, események.. Ha ez egy teljesen különálló sorozat lesz, akkor az furcsa lesz szerintem. Csillagkapu, de mégis minden más. -
#3394 jól hangzik (: -
#3393 ehh, jól hangzik, de erős a gyanúm, hogy Star Trek fíling lesz, remélem sikerül valami újat alkotni! -
#3392 A 3. sorozat felfedve! -
#3391 és hogy őrjöngenek, amúgy ezt baromira csípem, amikor ilyen rajongó valaki. -
#3390 Első trailer a Continuumról!Igaz kamerás de a lényeg leszűrhető:-)
http://www.freevlog.hu/video/12408.html
Hogy ez mekkora lesz film lesz! -
#3389 "Az amerikai rajongók várhatóan már július 9.-én megvásárolhatják az Atlantisz 4. évadot, míg a Continuum című film várhatóan a hónap második felében megtartott san diego-i Comic Con rendezvény után lesz kapható."
(csk.hu)
-
#3388 sajna az -
#3387 április 1?
lol -
#3386 heh -
#3385 Értem, köszi! -
#3384 Többek között csillagkapu.hu-ról, de bármelyik könyvesboltból. -
#3383 Ezekhez a könyvekhez hol lehet hozzájutni? Érdekelne, de most hallok róla először. -
#3382 Én elkezdtem a Unit-ot, meg a Sarah Connor sorozatot. :) -
#3381 -
K Ace #3380 LEHET SPOILER! Hello. A 3 atlantisz regényt elolvastam. Az első Felemelkedés ugyanaz, mint az első rész, + néhány extra párbeszéd, de többre ne számíts. Az Ereklyetartó egy izgalmas felfedezős story, és itt a hangsúly inkább tényleg a felfedezésen van, mint sem az akción, legalábbis a végét kivéve. A Kiválasztottak ennek az ellentéte, ez totális összecsapás a lidércek ellen, teli harcal. Szóval az 1. könyv az hanyagolható, a többit érdemes elolvasni. Sg1-es könyvet majd most kezdem. -
#3379 ameddig pangás van csillagkapu téren, addig rá érünk kivesézni a könyveket...
valaki olvasta már a regényeket?? milyenek lettek? -
#3378 kemény vagy csoki... -
#3377 5-ös, leülhetsz:) -
#3376 Ha jól értem akkor most nyárig se SG1, se Atlantis? -
#3375 így van :) -
#3374 Hát jah... a The Ark Of Truth olyan hama véget ért h valami félelmetes:), egyszerűen ez a hangulat amit a CSK1, és a Stargate nyujt annyira jó h non stop nézném akkor sem unom meg... -
#3373 nagyon hiányzik a soroza :(
sajnos egy sg sorozat nem elégíti ki a 7-8 év alatt kialaul étvágyamat... -
#3372 S akkor már a bannert is frissítettem. -
#3371 Stargate: Continuum release date: July 2008 (IMDB) -
#3370 mikor jon a Continuum? -
#3369 ááá most néztem meg dvd-n, dejó kis rész! :) jó volt újra látni a szereplőket:p a zene és a történet is egész jó volt, hozta a régi formáját, szuper!:) -
K Ace #3368 Ujra megnéztem a moebius epizódokat, elsőre nem teszett, de így másodikra miután jobban felfogtam már egész tetszik. -
ugot2know #3367 Sam,Hammond hangja ok! -
#3366 :( -
gabr #3365 Amikor a sorozat is = soha -
#3364 Itthon mikor lesz kapható? -
#3363 Letölthető:
Stargate.The.Ark.Of.Truth.DVDRip.XviD-MEMETiC -
#3362 :D -
#3361 nyugi én is hajtottam le a fejem,hogy ne röhögjem képen a tanárt -
#3360 Ha ezt meghallottam volna hangos röhögésben török ki az fix. Szeretem az sgat meg az sgt, de ez annyira gáz:) -
#3359 Vicces volt... ma kémia órán a tanár a sűrűséget és a moltömeget ecsetelgette mikor egyszer csak megszólalt:
"Bár a Csillagkapuban a Naquada-nak nem tudom mennyi az moltömege... Tudja valaki?" .. hát nem tudtam ... és szánom bánom bűnőm 8) ...
Majd utána megjegyezte,hogy valahova az Urán után sorolná 8)
Aranyos volt... azóta már utána néztem a kérdésnek... a következő órára odarakok egy cetlit az asztalára,a Naquada -feltételezett - moltömegével 8)