4238
-
_Vegeta_ #3158 Nemolyan "hudenagyszpoiler" azert sem haszlatam a makrot. Amugy most hogy mondod tenyleg Daniel J. is felemelkedett, de azé neki volt kis segitsege. :) -
#3157 nem írta el :))
de nyugodtan nézd tovább az atlantist :) -
#3156 nyitva hagyják, valószínűleg egy pár pillanatra igen -
#3155 Rodney felemelkedik ?!? omg <még nem látta a CSKA 3. évadot>
vagy csak elírtad és Daniel Jacksonra gondolsz ? -
_Vegeta_ #3154 A gondolatmeneted sok tekintetben hibas.
Az asgard nem egy galaxist vedelmezett.
Az asgardnak a replikatorok ota nem volt (nem volt emlites rola) ellensege, tehat nincs kitol megvedeni magukat es a technologiat.
Az asgardok azert (elileg) oltek meg magukat mert nem tudnak tobbszor klonozni es nem tudnak felemelkedni sem. (de miert? ez sem logikus ha Rodneynak sikerult akkor az asgardoknak miert nem? Lol az egesz)
De ha megis igy van hogy keptelenek felemelkedni, miert nem keresztezik magukat a gepekkel ahogy a Borg pl?) De persze hiaba keresni ertelmet az SG sorozatban hiszen az egesz annyira bugyuta es osszevissza, semmien rendszer nincs benne, sosem volt. (Bocs SG fanok :))
Plussz lattuk mar hogy az asgard hajok siman elboldogulnak egy asgard elme elraktarozasaval... vagy miert nem fagyasztottak le magukat egy tavoli bolygon?
A masik meg amit te is emlitettel a NOX. Elvileg a 10evadban kapnunk kellett volna vmi infot roluk meg a masik fejlett fajrol is (bocs nevuket elfelejtettem), de semmit sem kaptunk. Viszont ha ok is annyira fejlettek mint az asgard nem logikus hogy segitsegukre sietnek?
Az egesz dolog teljesen ertelmetlen... vagyis nem teljesen kellett az utolso reszbe valami nagyon DRAMAI dolog, hat lett. -
#3153 Mondjuk hogy mégsem sikerült:) -
#3152 Az Asgardok-kal kapcsolatban engem csak az zavar, hogy ha jól emlékeszem egyik részben egy ős Asgard lefagyasztott testét megtalálták és vizsgálták a célból, hogy a genetikai mutációt legyőzzék és ha jól emlékszem akkor sikerült megmenteniük a testet, de ennyi utána nem is volt róla szó. -
hatezgaz #3151 Belegondoltam Asgardi szemszögből.
Tudásuk szerint védelmezték több ezer évig a galaxist ahogy tudták. Most ők is tisztában voltak vele, hogy ez az idöszak elmult, már nem képesek rá. Tudták , hogy nics erejük, esélyük , hogy megvédelmezék magukat, saját föbolygójukat, pusztulásuk minden valószínüség szerint elkerülhetetlen. Nem szerették volna mégegyszer elkövetni azokat a hibákat amiket a replikátoroknál elkövettek, a tollanokhoz hasonlóan. Vagyis azt kockáztatni, hogy az ellenség rátegye kezét a tudásukra. Csak azért, hogy ők pár nappal, héttel évvel tovább létezzenek, az egész világot lehetetlen helyzetbe sodorják.
Két lehetőségük volt: földi védelem alá helyezni magukat, teljesen kilépni a játékból.Ha jobban belegondolunk nem igazán szimpatikus az első megoldás és ráadásul kockázatos is. Egyedül az utóbbi maradt.
A kiszállás a játékból a többi nép számára azt jelenti, hogy ők telejesen elpusztulnak. Azt hogy ez a pusztulás az asgardok számára is saját pusztulásukat jelentette, abban nem vagyok biztos, lehet valamilyen formában tovább léteznek. De ez a stargate univerzum többi népének nem számit már semmit, számukra teljesen halottak.
Mivel a Noxról semmit sem tudok őket kihagytam a számításból, de nem hiszem, hogy ez a szál szülhetett volna valami teljesen más kimenetelű megoldást. -
hatezgaz #3150 Sokminden logikátlan, amelynek nem ismerjük minden részletét.
Az asgard mindig idiótán gondolkodtak, legalább is teljesen máshogy, mint az emberek.
Ez becsületesebb megoldás, mintha ugy végzik , mint a Tollan.
-
#3149 Elpusztította magát az Asgard. OKé. Engem az zavar inkább (a további sorozatok és filmek története miatt), hogy kezükben a teljes Asgard technologia. Csillagkapura sem érett meg az emberiség nemhogy erre:) -
_Vegeta_ #3148 Ez az egesz asgard ongyilkossag teljesen logikatlan kar keresni benne akarmien ertelmet. -
#3147 Mondjuk, ha olyan fejlettek nem értem miért nem tudják a DNSüket megbuherálni, hogy visszafordítsák a degenerálódást.
-
#3146 jah, persze: asgardok az egyetlenek, akiket már nem nagyon lehet klónozni (tovább) -
#3145 Az asgardokat nem lehet olyan nehéz újra visszahozni a sorozatban, ha csak egy hajó is megmaradt aminek a számítógépe tartalmaz jópár tudatot és dns mintát már csak újra kell őket klónozni és kész. -
#3144 lehet h mindenkit hazahívtak, így nem maradt senki vidéken -
#3143 őőő abban csak azt mondták, hogy miért nem tudtak ők ott csak úgy időt utazni, azért jópár részben visszautaztak egy csomó időt (2010 pl., vagy amikor még Hammond csak kiskatona volt stb. stb.)
és a második filmben tényleg egy nagyobb időutazás lesz, szal abszolút esélyes lehetne. hogy asgardok nem lesznek kicsinálva, ettől függetlenül sztem nem lesz túl sok asgard abban a két filmben (bár jó kérdés, hogy az Atlantisban szereplő hajót vezérlő Asgard is harakirit követett-e el, vagy most a "vidéken" tartózkodókkal mi lett) -
PythonI #3142 Baal? nem!, majd meglesz rá a magyarázat, hogy miért nem lehet csak úgy időt utazgatni, csak nézd majd meg. De nekem ez az utolsó rész nagyon tetszett. Teal'c a legnagyobb :D:D -
#3141 Baal lenyúlja az időgépet ?
"Continuum egy Baal-os időutazós lesz." -
PythonI #3140 Hy! Tegnap néztem meg az utolsó részt, és elégge el vagyok keseredve, hogy vége, pedig úgy elnézném még!
-----------
Shiwo -> nem akarom lelőni neked a poént, csak annyi, hogy nem tudnak csak úgy időutazni,mert... de majd meglátod te is ha megnézed az utolsó részt! -
#3139 én még nem végeztem a 10. évaddal, csak láttam, hogy írtátok, mi történik az uccsó részben az asgarddal...még csodálkoztatok is, hogy milyen hülyén lett kitalálva.. a sorozatban volt 1-2 csavar..mi van, ha kiderül, hogy az asgardiak csak mondták ,hogy kamikazék lesznek és közbe nem és tök más dolog van a háttérben..vagy ha már időutazgatnak az sg-sek, akkor is simán meglehetne menteni a kis szürkéket... -
angelus #3138 Plusz a wikipedia-n (tudom, nem meghatározó) be lett jelentve h a 3. sorozat leader karaktere Daniel Jackson lesz. (Ami számomra elég hihetetlen.
Egyébként nagyságban az SG-Trek csata így áll nagyságban:
5 sorozat - 2 sorozat
28 évad - 13 évad
703 rész - 274 rész
10 Film - 1 Film
OKÉ le van maradva, de ebből még bármi lehet.
Ha csak két évre előre nézünk az 1 ujabb sorozat, 3 évad, 60 rész, és 2 film.
-
#3137 na ezek jó hírek -
angelus #3136 A Stargate nem ért véget semmilyen szinten sőt!
Az SG-1 folytatódni fog az alább látható 2 dvd-filmmel (nem mozi).
Az Ark of Truth az Ori szálat fogja lezárni, míg a Continuum egy Baal-os időutazós lesz. Ez jön idén ősszel. (Ha jó az előadásuk akkor évi 2 dvd-film várható.)
Az SG:A jön a 4. évaddal 2007-ben.
A SG:Worlds pedig egy MMORPG játék lesz. Ami érinti az SG-1-et.
ÉS!!!!!!
2008-ban jön a 3. SG sorozat, ami forradalmian új szemszögből lesz megmutatva. A címe SG: Universe lesz.
Tehát idén bár egy sorozatot nézünk majd, kapunk 2 SG-1 filmet, míg jövőre már ismét két sorozat lesz. És reményeink szerint ujabb SG-1 filmek.
Talán ez is lesz egy akkora univerzum mint a Star Trek. -
#3135 ezek a mozifilmek? woow -
#3134 vége :((
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyébként most mi történik, mikor átmennek a csillagkapun? asgard technológiával kinyirják az ori-t? és mi van a felemelkedett Orisi-al? ezt direk hagyták nyitottan, vagy csak én nem figyeltem? -
ugot2know #3133 azért nem semmi:első forgatása április közepétől,második nyártól!
Remélem nem egy összecsapott forgatókönyvet hoztak létre! -
#3132 hát így hirtelen visszagondolva, nekem a heroes duplarész ami iszonyatosan bejött...bevállaltak 1 rész altatást, könnyed pötyögést, hogy aztán a második részben 180fokos fordulatot vegyen az egész cselekmény, hangulat, légkör, és megmutatták, hogy tudnak kemény drámát is összehozni...így egyben nagyon komoly volt...dokinéni halálát azóta nemtudtam kiheverni
különszálként a 2010 és a 2001 volt még, ami nagyon tetszett, illetve a wormhole extreme, az önirónia , az északi sarki csata pedig a cgi miatt :)
meg persze az első 2-3 évad hangulata, amikor még minden ugrás, hajó új, ismeretlen volt, és oneillék a sötétben tapogatóztak...
a fő storyban pedig a goauld nagyon ütősen lett sztem kitalálva, legalábbis az elején (első részek sokkal hátborzongatóbbak, naturálisabbak), illetve, amin még mindig fetrengek, az az, mikor kiderült, hogy a hiperfejlett asgardverő faj, a replikátor úgy alakult ki, hogy egy kislány magányos volt, és "csak játszani akart" :DDD
najó, soklesz ez mára, jóccakát :) -
#3131 jah, nekem se nagyon jött be ez az idővel mahinálás, mert már elsütötték egy évadzárónál...akkor még jópofa volt, de most így eléggé eröltetett szvsz :( -
_Vegeta_ #3130 Sosincs vége! :)
Amugy en az utloso reszt nem is ismerem el mint stargate epizod. Inkabb shitgate. ikszdédédéd -
#3129 vége :( -
#3128 Nekem tettszettek azok a régi rajzfilmek is.
Az SG-1 elvonási tüneteket csükkentendő, hogy hétfőnként este a TV2-n ismétlik, most kb a 2.szezon fele tarthatnak.
Szerintem a film érketéig kitart bőven. :) -
#3127 nem tom vót-e már..
Stargate: The Ark of Truth
Stargate: Continuum -
#3126 Infinity nagyon gyengus, amolyan amerikai g.i. joe, transformers, stb stílus. Ismeretlen szereplők, kézzel rajzolt/kompjúteres hibrid (álá spiderman 2k3 csak randább)
[nem ajánlja] -
#3125 Szerintem a 7. évad a legjobb, legalábbis sztori szinten. -
#3124 Ízlések és pofonok, nekem a 9. tetszett a legkevésbé. Nem RDA miatt, nekem ő annyira nem hiányzott, inkább az eröltetett új gigaellenség, és az olcsó színhelyek miatt. Számomra az SG-1 8 évados lesz mindig. A 9-10 meg amolyan kis levezető. -
_Vegeta_ #3123 Sztem a 9-10. -
#3122 6-7-8. évad a legjobb sztem:) -
#3121 Én már egy ideje nézem, most a 6x15nél tartok. Igaz, ez már a negyedik végignézésem. :) -
#3120 meg kell nézni elölről az egészet:) Mondjuk hetente 2 epizododdal számolva is 2 évig újra lesz SG1:) -
#3119 most néztem meg az uccsó két részt....hiányozni fog nagyon....a fenébe..