StarGate (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CicMax
Építész lennék, nem tolmács, ha ez a kérdés 😄
Rajongói ártalom + angolul nem (vagy rosszul) beszélõ szülõk, sógorok, hugik.

\"We are a very curious race\"

wander01
cicus neked ez a forditás amugy amolyan szakmai ártalom vagy csakis rajongoi mivoltod miatt készited öket? 😊 most jött le a 10x12-es én meg arra rányomluk most 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

5w0rdf15h
nagyon nagyon szépen köszönjük neked mind3 fordítást<#smile>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

CicMax
Hallás után szoktam, ki bírka kivárni az angol transcriptet? Atlantis felirat valamikor ma éjjel, SG1 holnap. Mi lesz itt jövõ héten, amikor a bsg is elstartol! Kihúzom a szótáramból az alvást.

BlackShadow
az nagy kár 😊 amugy hallás alapján fordítod, v szerzel vhonnan angol feliratot? a lényeg, h nem tudsz vmi oldalt ami szokott felrakni angol feliratot ehez? mert én nem találok

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

CicMax
cimax nem viszgázik, de elõbb az atlantist fejezi be, és hétköznap sajnos a macskák is melóznak 😞

tnm
10x12
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most pár részre megint kimegy Daniel Jackson vagy mi van? Esetleg el kezdték forgatni a filmeket, és ehhez egyenként kiveszik majd a szereplõket a különbözõ jelenetekhez a sorozatból?<#idiota>

BlackShadow
remélem cicmax most nem vizsgázik 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

seriesfanatic
dejóó<#nyes>

MerlinW
ühüm

[merlinw.org]

5w0rdf15h
10x12. rész ma lesz angliában?

BlackShadow
van felirat, meg is tudtam nézni végre 😄 nagy rész volt! 😊

remélem nemsokára lesz felirat, azt lesz egy mozis estém 😄
öregharcsa
cicmax írta hogy csak ma lesz....remélhetõleg..valami tanulásra fogta 😊
néha látogassatok el ide itt a legfissebb az info:na ide

http://pspfilez.extra.hu/

BlackShadow
van Proper 😛

na itt vmi nem stimmel .. 2 nap eltelt és még angol felirat sincs??

Trisztin
vagyunk egy páran,akike ezt a Ba'al gyereket már a kezdetek óta szeretjük <#puszis>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

tnm
és az benne a legjobb, hogy akármi is lesz, mindig van egy másik...😄

csocso14
Egyre jobban kezdem megkedvelni ezt a Ba'al gyereket <#vigyor>

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Lacee
hejj de szemét egy vége volt ennek a résznek is 😊
mikor is jön a következõ adag?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Istencsászár
Stargate.SG1.S10E11.HDTV.XviD-hV

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Victor1103
Húúú ez de jó rész volt!!!Én szerencsére tudok annyira angolul hogy nem volt szükséges hozzá felirat😊1 hét múlva lesz következõ rész,ugye?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

5w0rdf15h
hát Cicmax ma töltötte fel Atlantishoz a magyar feliratot így sztem holnap már biztos lesz legalább angol 😊

BlackShadow
érdekes h már 1 napja megvan és még angol felirat sincs 😞 legalábbis google bácsi nem talál

Majd itt keresgélj:

http://cicmax.atw.hu/

Õ szokott lenni a leggyorsabb. (Meg a legjobb)

gergod
Jogos, kicsit figyelmetlen voltam. Nem birom mar kovetni, hogy mit hol mikor mutatnak be, olvasni meg luxus 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

wander01
naggyon nagy rész 😄 eszméletlen jo a sztori, alig várom hogy wtf lesz a következõben. csk1 <#worship><#violent> ORI

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

BlackShadow
hát sajnos angol felirat nélkül még nem megy nekem 😄 túl gyorsan és néha halkan beszélnek.. mire kibogózom már elhangzott 1 új mondat ^^
ha vki tud vmit felirat ügyben.. megköszönném (egyelõre nemtaláltam még sehol)

Lacee
nektek lejött már? 250 mega letöltés után lement 1,5 kb/s sebességre...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nem 4:3as hanem szelesvasznu. es hdtv nemlesz egyelore. 😞

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

tnm
hdtv nem lesz /mer ugye ez gondolom 4:3 arányú, mivel pdtv/?

BlackShadow
ó je.. már kocog lefele a gépemre 😊 feliratot még nem találtam (angol) de remélem lassan kidobja vki 😊 ha meg nem akkor megeröltetem magam és jobban figyelek 😄

5w0rdf15h
nem fake 😄 igazi már Bn is fenn van ^^

a banerba angliai bemutató van, azaz nincs idõeltérés, csak 1 óra

gergod
Elvileg ma van a bemutatoja, de ahhoz viszont meg korán van. szerintem fake.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

már nem igazán vagyok képbe mikor lesz a bemutató, ezlehetséges hogy igazi?

Szerintem a vacak SG mozit nem erdemes folytatni. 😛
Amugy evente 1-2 SG1 DVDre szant film lesz. Ezt rebesgetik. Meglatjuk.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

tnm
elsz belle valami; meg nem is. XD
csak kicsit kell visszaolvasni és van szó róla, hogy végeredényben lesz egy SG trilógia, de a második két film nem a nagy film folytatása lesz, hanem inkább, a sorozat lezárása, de leginkább két különálló film.

YakooZa
hát az nagyon jó hogy ennyire bõvül az SG univerzum, csak azt remélem hogy a TV2 miután leadta a 10 évadot a CSK-1 bõl, folytassa az Atlantiszt, legalább olyan lelkesedéssel mint az SG-1 et adták,
ha ez megvan márcsak annyi kell hogy az uj sorozatot is adja majd, habár ezt 2010 re tenném😞 (remélem nemsokára lesz szélessávu netem azt szarhatok a TV2 õre)... nade el vagyunk látva minimum 10 évre elõre SG vel!
A játékot meg jáccanám, mert biztos eszméletlen lehet mászkálni a a csk univerzumban, utálom afejlõdõs gameket de ebben szivesen fejlõdnék Jaffa ból rendszerúrnak😊 szerintem nagyon kiraly lesz a játék, lehet h fogom jaccani majd, sokba van de mégiscsak CSK...

amugy a MOZIFILM trilógiára bõvítésével mi van? elsz belle valami?

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

fruhwirth
tényleg 9.e:\ ami azt jelenti, h 10.én hajnalba már fennlesz. csak ide is a bannerbe 3.a volt kiirva:\

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

5w0rdf15h
😞

MerlinW
Bocsi, banner módosítva.

[merlinw.org]

Lacee
valóban, itt is írják <#szomoru1>

gergod
En Januar 9rol tudok, de ne nekem legyen igazam 😊

Istencsászár
<#taps>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BlackShadow
juhu 😊 és akkor holnaptól minden csütörtökön várhatom az új epizódot? v h volt ez? /szünetben néztem meg a 10. évad eddigi részeit/

Gondolom holnap már érdemes szétnézni a torrenteken.

BlackShadow
mikor lesz a mi idõnk szerint?

fruhwirth
ma van a bemutató, jejejejejejeje

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Kövesdi A
hi van külön a játéknak is külön topik szerintem ez a dolgok inkáb oda valok lennének

tnm
pont ezt mondtam, hogy érdekelne a játék, de nincs napi 3-4 órám.. valamikor 1 sincs. havi 20-25 óráért meg 4000 ft, egy olyan játékban, ahol még fejlõdni se tok ennyi idõ alatt rendesen, sok.