4238
-
#3478 AoT amúgy nekem is tetszett, csak azt a replikátor-terminátoros párharcot kellett volna kihagyni, mert az nevetségesen béna, és hibákkal teli volt -
#3477 nem kerestem a hibákat, hanem egyszerűen nem állt össze a film, és sok dologban a sorozatnak is ellent mondott. eleve veszélyes üzem, ha egy Scifi időutazással foglalkozik, sztem itt ezt elcseszték. reészletekbe nem akarok egyelőre belemenni, mert akkor bizonyára hosszú viták lennének belőle, és nem akarok végig spoiler tag-ek közé írni, majd ha lesz már felirat egy pár napja, akkor belemehetünk. amúgy meg pont aznap még SG-1 dara közben néztem a 10. éved Pegasus Project c. részét, egyszerűen összehasonlíthatatlan (de említhetném a The Fifth Race-t vagy a Threads-et is...) -
#3476 Nekem pl az Ark of Truth kimondottan tetszett:) mondjuk Sgből még a lag unalmasabb rész is tetszik... a szereplők a poénok a játékaik kárpótolnak mindenért... minden rész nem lehet ütős, persze vannak akik mikroszkóppal figyelik a dolgokat hogy tökéeltes legyen, bár ebbe nemtudom mi az élvezet:) amik az SG1 régi-új csapat feltünik a képernyőn és kezdődik a bonyodalom onnantól fogva az már csak egy ujabb kaland, amit örömmel kell fogadni és nézni:) -
#3475 Én csak belenézegettm, de Jack unott feje és Jackson okoskodása a régi! Csak Carter öregedett meg, de nagyon... Nomeg Jaffa barátunk is feszít!!!! :DDD
Kree! -
#3474 Most néztem meg és nekem abszolút bejött.10/10.A történet nagyon minőségi volt legalábbis nekem nagyon tetszett az effektparádé meg tényleg dícséretreméltó tudva hogy ezt a részt is 5 milkából hozták ki.Az Ark of Truth-hoz képest 10x jobb de ha nem lett volna akkor is kit érdekel fél év után már örül az ember fia ha másfél órányi sg1-et kap.Én csak remélem hogy jól teljesít ez a film is majd a kasszáknál és kapunk majd még izgi sg1 történeteket nagyon nagyon sokat.Mert megérdemeljük:) -
#3473 vicces, hogy banner még visszaszámlál... mondjuk az alap hogy egy időutazós filmhez a visszaszámláló téved (biztos a jövőben rippelték le, és visszaküldték a fájlt :D na, most megkeresem az elgurult gyógybogyóimat...:) ) -
arkkansas #3472 nem bírtad sokáig nélküle :)
de legalább mostmár tudom, hogy nem érdemes vele sietni...
majd megnézem, ha már a torchwoodot meg a sarah connor chroniclest végignéztem :)
hátha addigra kiderül, hogy csak paródia :)
kár, hogy sikerült az Arkot alaulmúlnia, ráadásul az ori eleve sokkal érdekesebb, mint a goa'uldok... hallowed are the ori! :) -
#3471 Hát gyerekek ez nagyon szar lett. Nagyon méltatlan SG-1 sorozathoz; tele hibákkal, hülyeségekkel. Gyenge "B" kategóriás sci-fi. Én nem is értem, hogy hogy nem vették észre, hogy ez ennyire félrement. Tiszta no-brainer, látványra gyúrt vacak.
Talán egy picit túlzásba vittem a szapulást, de nagyon-nagyot csalódtam, főleg mivel az Ark of Truth-ba is zavart, hogy olyan nagyon hülyén belekavarták a replikátorokat (tehát nem az, hogy voltak, hanem az a terminator utánérzés, meg "gép bosszúja", meg mittomén).
A beszólások viccesek, de azokat meg pont az érti igazán, aki ismeri a sorozatot és a karaktereket és ezzel együtt az ennél logikailag sokkal helytállóbb történeteket.
O'neill hogy meghízott arcra, döbbenet. Don S. Davis-t meg szomorú volt látni a tegnapi hírek fényében, de a sors keze, hogy ebben a filmben Hammond-nak sokkal értelmesebb szerepe volt (talán több is), mint Gen. Landry-nek.
Összefoglalva elég szomorú vagyok; legalább a legtöbb szereplőt sikerült felvillantani. Bár sajnálom, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tette tiszteletét.Bra'tac, Rea'c, Az orosz tábornok -
#3470 sample alapján real, és elég jó minőség is, amíg nem jönnek a Bluray rippek:)) áhh, pont most kell elmennem itthonról, nah majd délután:S -
#3469 fiuklányok, nézzétek mit találtam :D
Stargate.Continuum.2008.DVDRip.XviD-V4D3R
lesz mit nézni este :D -
#3468 elsőn C. Judge hogy néz ki:) nem mintha nem láttam volna még ilyen "fasza feka csákó"-t, de erősen rombolja Teal'c imidzst... -
#3467 Gondolom nem vagyok egyedül,aki a csillagkapu.hu gallériáját nem követi nap mint nap... találtam néhány képet,ami érdekes lehet...
SG-1
In Memoriam Don.S.Davis
ez is SG-1
SamCarter
Daniel - Lökött egy kép... -
#3466 ha a dvd-k már gyártó soron vannak... attól még a boríton lehet(ne) valami...
Nővérem mondta nekem a hírt,nagyon ledöbbentem... sajnálom a dolgot,nekem nagyon hiányzott ,mikor elhagyta a csapatot... -
#3465 igen, igen. már láttam. nagy veszteség és 65 évesen még azt se mondható, hogy azért számítani lehetett rá... :(
szép gesztus lenne, ha a Continuum-ot az ő emlékének szánnák (azért 7 éven át mégiscsak ő volt az 5. főszereplő, és akkor is csak pont egészségügyi okokból kényszerült abbahagyni), de attól tartok, hogy már rég gyártósoron vannak a DVD-k... -
#3464 ezt lessétek meg -
#3463 Biztos vagyok benne hogy felemelkedett. -
#3462 Remélhetőleg egy jobb Goa'uld mentesebb világba költözött -
#3461 Most olvastam én is a szomoru hírt. Nagyon sajnálom. A sorozatból is nagyon hiányzott amikor kilépett. :(((( -
#3460 -
#3459 basszus :(( -
#3458 65 évesen, szívroham vitte el. Twin Peaks-ben is játszott, és ő volt Scully apja is az X-files -ban. -
#3457 "Hammond of Texas has fallen in battle."
Most ennek kapcsán néztem imdb adatlapját, és azt írják, hogy ő volt az egyetlen a SG-1 (gondolom főbb) szereplői közül, aki valóban szolgált hadseregben.
Continuum-ban amúgy még látni fogjuk.
:( -
#3456 Elhunyt Don S. Davis -
#3455 most vettem észre, hogy a sok év Simpsons-os utalás után az utolsó filler (és egyben visszaemlékezős) részben, amikor még O'neill szerepel a főhőst (tehát Citizen Joe c. részben Joe-t a fordászt) nem más, mint Dan Castellaneta játsza, azaz Homer Simpson és még sok más Simpson karakter hangja :D (Mellesleg még ez után is, a Moebius részekben is van egy olyan utalás, hoyg Jack "hajóját" 'Homer'-nak hívják) :DD -
Nuki #3454 Honnan tudjam? Csak egy poén -
#3453 melyik a 3 közül? (rendes, első descending, második descending...) -
Nuki #3452 Nézzétek meg a mai szülinaposokat -> " Daniel Jackson "
Az a tükrős jó rész volt, tetszett a hozzáállásuk, hogyha rajtuk is segítettek, ők miért ne segíthetnének.
-
#3451 sztem azért se eőltették annyira, mert azért kicsit önellenmondásba is kerültek. végtelenszámú párhuzamos valóság, a gép nem jegyzi meg, hogy ki honnan jött, szal elvileg ott nem csak annyi lett volna hazajutni Danielnek, hogy ide-odacsavargat egy picit, amíg "elég élethű a kontraszt" -
#3450 Nekem is volt néhány kedvenc mellékkarakterem,vagy történet szálam,amiket nagyon hirtelen elvágtak...
éppen most fejeztem be a "Nézőpontok" című részt (3. évad) ... a Kristálytükör rész folytatása...
a részben elhangzik,hogy majd megsemmísitik a tükröt... kár érte...
Nagy lehetőségek rejlettek benne :) - bár valószínűleg azért nem erőltették a vonalat,mert azért az kicsit Slideres lett volna...
De ez a megsemmísités olyan gagyi lezárása a történetnek... -
#3449 jah, csokis vizipisztolyos
ilyenkor picit sajnálom egyébként, hogy ejtik ezek a mellékkaraktereket
pl. mikor Teal'c kiköltözik majd először a felszínre, akkor még utalás sincs erre a kislányra. Daniel nagyapját meg úgy felejtették, ahogy bejött az adott részben a stáblista, pedig az a stroryline is nagyon megérdemelt volna egy lezárást. :( -
#3448 az a bogaras,ami megcsípi Teal'c-et :)
Amúgy elég gyakran találkozunk bogarakkal :) -
#3447 Ja, Reetou-kra gondolsz? -
#3446 én is ezzel cs*szem most el éppen vizsgaidőszakom, most fordulok bele a 7. évadba... de már nem emlékszem, hoyg melyik is az a bogaras.
melyik is az a bogaras? :D (azt tudom, hogy a más dimenziókban élő bogarak az most volt a 6.-ban) -
#3445 újranézem a SG-1et... nagyon fura,hogy minden részt ismerek... mindegyikben tudom,hogy mi lesz :)
De persze a kedvenc részeket ez nem befolyásolja ... :) most éppen a bogaras rész meg a 2 évadból :)
rá kell,hogy jöjjek ,hogy imádom ezt a soroaztot... még így 10 év tán visszanézve is.... -
#3444 Csak mert lusták vagytok:
Gigainterjú Wright-al
:) -
#3443 Előbb utóbb úgyis mindenki látná 8)
DVD borító már van... már csak a tartalma kell :) -
#3442 Köhhh. A dráma nem egy 1xű halálról szól. Ha súlytalan az egész, nem fogsz tudni sem a sztorival, sem a karakterekkel azonosulni, még kevésbé a motivációikkal. -
#3441 "semmi komolyabb dráma"
azért amikor Carson doki meghalt, azon valahogy én nem tudtam mosolyogni a végén -.- -
#3440 ...de sikerült megmaradniuk a fáni szórakoztatás szintjén. Csak semmi komoly jellemfejlődés, csak semmi komolyabb téma/dráma, meg persze a részek kohéziója is maradt töklaza, mert a sok amcsibutafejű esetleg elpártolna, ha gondolkodni is kéne.
Legjobbak a megoldások! SG1-ben voltak annyira kidolgozott részek és szálak (főleg az 5-6. szériában), ahol a döntések megindokolhatóak, teljesen ésszerűek és logikusak voltak, már-már dokumentumszerűen hiteles (persze nem mindig technóra, hanem inkább emberileg), TUDOMÁNYOS fantasztikummá emelve a sorozatot (NÉHA). Még egy keményvonalas régi sci-fi könyvben is megállták volna tán a helyüket. NEM beszélve az erkölcsi és morális mondanivalóról, ami igen meggyőző és tanulságos. (a vicc, hogy sokadik nézésre sem lehet SEMMI kivetni valót, vagy komolyabb hibát találni néhány űberrészben)
NODE!!! Az SGA annyira blőd megoldásokat és lezárásokat használ, hogy néha én kérek elnézést (kb. már dzsiájdzsó szinten). Ergo kidolgoznak egy egész jó keretet, kialakul egy érdekes konfliktus, majdnem kezdene izgulni az ember a szereplőkért, már agyal, vajon EZT hogy fogják megoldani, van-e kiút stb. és akkor term. jó öreg amcsibroáf módon a képünkbe szarnak egy, kb. a hároméves pistike szintjén álló "solution"-t. Kész. Olyankor az ember szívesen vágná bele a papucsát az LCD-be...
Persze az SGA is jobb mint a semmi, a mai sfínséges időkben, node mégis...
Az SGA az SG1 light sajna. -
#3439 én kiváncsi lennék a "de..." -ra, ha nem csak a hatás kedvéért raktad oda
Amúgy az elmúlt egy hónapban újranéztem az SGA-t ... És furcsálottam,hogy abban a galaxisban nagyon kevés nem ember alakú élet van... SG-1-esek sokkal többet találkoztak "fura" lényekkel... a fehér emberkékkel, vagy az emléket betáplálókkal ... unas meg ilyenek...
SgA-ban volt az a ködszerűség,meg a kristályos bagázs... no meg persze a főgonosz...
----
Azért meg kell,hogy mondjam,hogy nagyon nagy SG-1 rajongó vagyok,de szerintem a legjobb rész az SGA-ban volt a GAME című rész,valahol a 3 évad környékén...[Bár lehet,hogy csak azért mert én is mindigy "ilyen" játékokkal játszok]