23418
-
#347 jeeeee.... -
#346 nem kell ide semmilyen lendület......nem olyan nehéz játszani a fradi ellen az üllőin sem
ez a két új szar kb 4 gólt fog rúgni szumma....többet biztosan nem -
#345 hát ezt nem hiszem el...ez azért már sok....ilyen kutyaütő szarokat....a vagner az ujpestben a bajevski meg a győrben volt egy rakat nulla......szerintem az az exposito gyerek féllábbal odaveri mindkettőt
na ezek után jól megérdemeljük, hogy már szerdán kiessünk a picsába
furulyás meg a többi léhűtő szar : TAKARODJATOK !!! -
#344 Azok a csapatok vásárolnak idegenlégiósokat, akiknek nincs, vagy gyenge az utánpótlásuk. A Fradinak ugyan van, de szánalmasan gyenge edzők kezei között züllenek az eleve tehetségtelen porontyok. -
Zatoichi #343 Köszi ! -
skristof #342 megint légiósok...
nem tudom, mit szól ehhez LCS... :( -
#341 ja... sok szar külföldit idehozzák ahelyett, hogy a tehetséges fiatalok közül játszatnának valakit... -
ToMMo #340 ma 24:00-ig -
Zatoichi #339 Segítsen már valaki, meddig tart az átigazolási időszak ??? -
Zatoichi #338 FTC: Bajevszki és Vagner érkezett - NSO, 2004-08-02 14:00
A Ferencváros megállapodott a macedón Alekszandar Bajevszkivel és a cseh Robert Vagnerrel. Miután tegnap mindketten átestek az orvosi vizsgálaton kétéves szerződést kötöttek a klubbal.
-
#337 Ki ez az ember???????????????? Megint egy 30-ad rangú idegen labdarúgó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#336 Egyébként Gera Zolinak nagyon sok sikert, mutassa meg, hogy magyar ember is lehet sztár és szerintem lesz is Angliában.
-
#335 Ebből a pénzből amiből Gerát eladták akár 2 európai szintű csatárt is igazolhatna a fradi. Nem értem, miért nincsenek nevek. Furulyáséknak megint lehet nyelni a lovéból. Rohadna meg ez a vén fasz a többivel egyetemben. Azt nem értem, hogy a legutóbbi "szponzori" szerződés után, ami a celladammal köttetett volna miért nem állt fel ez a fasz, mert olyat égett mint a benzines búza mező. Ez a rákfenéje a fradinak és nem ma kezdődött. -
Zatoichi #334 Köszi !
Ha estleg leigazolják remélem bátran kiírhatjuk a meccs/gól átlagát is ! -
#333 A Sparta a Fradihoz képest sztárcsapat, persze közepes lendülettel és pocsék játékkal fogják megsemmisíteni a Fradit és a hazai szurkolók meg sírhatnak, hogy mennyire "verhető" lett volna az ellenfél. -
ToMMo #332 ja és még hogy válogatottság/gól: 3/0 -
ToMMo #331 hogy ez jó e vagy sem?:)
Aleksandar Bajevski
csatár
1979.08.12.
182cm/75kg
nőtlen
klubjai: Vardar Skopje, OFK Beograd, Győri ETO, Balaton FC -
Zatoichi #330 Alekszandar Bajevszki - csatár !
Hallott már valaki erről a játákosról valami jót ? -
#329 a sparta pont elég lesz, hogy szarráverje a fradit.....nem egy sztárcsapat, de elég lesz -
#328 ja annyi -
skristof #327 halkan jegyzem meg, az Albion hivatalos olldaláról:
LATEST NEWS Baggies swoop for Gera
Albion beat off competition from several top European clubs to sign Hungary captain in £1.5million deal
persze, h az ár mennyire hivatalos, azt nem tom megmondani, de az official site-on ez volt...
többet nem tudok, mert regisztrálni kéne, de azt nem fogok! :
1,5M £... az hány Ft?
1500000*350=525.000.000 ez létezik???? -
#326 Furulyás: Büszkék vagyunk Zolira!
[2004-07-30 18:05]
Gera Zoltán angliai szerzõdését követõen Furulyás János, az FTC elnöke jelezte, hogy fiatal válogatott támadónk távozásával ugyan érzékeny veszteség ért valamennyi ferencvárosi szurkolót, de Gerzson olyan körülmények között távozhatott, ami mind a Ferencvárosnak, mind a játékosnak megfelelõ volt.
- FTC.hu - - Természetesen nagyon sajnálom, hogy egy olyan tehetséges labdarúgótól, és olyan remek embertõl el kell búcsúznunk, mint amilyen Zoli, de tudomásul kell vennünk, hogy ilyen a futball. Zoli menni szeretett volna, és ezt nyilvánvalóvá is tette az elmúlt hetekben mindannyiunk számára. Tartóztathattuk volna, de akkor anyagilag nagyon sokat bukott volna a klub, hiszen jövõre ingyen kellett volna elengednünk õt. Azt gondolom semmilyen szempontból nem lett volna jó megoldás, ha ragaszkodunk Zolihoz, fõleg úgy nem, hogy mindannyian azt láttuk rajta, hogy már nagyon menni akar, nagyon szeretné magát kipróbálni külföldön. Emlékezetes, hogy másfél éve is lett volna lehetõsége külföldre szerzõdni, de akkor még itthon tudtuk õt tartani, és az akkori szerzõdéshosszabbításnak köszönhetjük azt, hogy most magyar szinten nagyon komolynak számító összegért adhattuk el a játékjogát. Mindannyiunkat büszkeséggel kell eltöltsön az a tény, hogy a Ferencváros egy labdarúgójáért, egy elsõ osztályú angol klub ilyen komoly összeget volt hajlandó áldozni. Az összeg közlésére partnereink nem hatalmaztak fel bennünket, de úgy tudom, hogy az angol klub saját honlapján nyilvánosságra hozta a vételárat. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy Gera Zoltánt pótolni tudjuk, ezért már többek közt a mai napon is több tárgyalást folytattam különbözõ játékosokkal. Zolinak valamennyi Ferencváros szimpatizáns nevében nagyon sok sikert kívánok pályafutása további éveire, és egyben szeretném jelezni, hogy visszavárjuk, és szeretnénk, ha egyszer még újra magára húzná a zöld-fehér mezt!
-
#325 Gera: West Bromwich Albion!
Budapest, július 30., 16.15 A válogatott csapatkapitánya 3+1 évre írt alá az angolokhoz.
Vladan Filipovic, Gera Zoltán menedzsere arról tájéákoztatta honlapunkat, hogy válogatottunk csapatkapitánya 3+1 éves szerződést írt alá a West Bromwich Albion csapatával. A vételi árat egyelőre egyik fél sem kívánja nyilvánosságra hozni, később természetesen megpróbálunk bővebb részleteket is megtudni az átigazolásról.
-
#324 huhhh, ezt a mákot... Sparta Praha-Apoel Nicosia meccs győztesével játszi kafradi, ha továbbjut a 3. körbe. ott meg tényleg bármi megtörténhet -
#323 Husztit minden posztra :)) -
#322 leandro a bal oldalon egy kalap szar.....inkább maradjon huszti a bal szélen -
#321 igazad van!zavadszky mehet a francba! -
#320 Aki nem szereti az antifocit, az ne is reméljen jó meccseket a Fraditól, Zavadszky a legnagyobb antilabdarúgó. -
#319 igazad van! -
#318 Mindegy, Hajrá FRADI!!! -
#317 Akkor még a BL-ben sem vallott szégyent a csapat. Nem lenne rossz megismételni azt a sorozatot, de vajmi kevés esély van rá sajna. -
#316 '95 óta nincs norm,ális fradi. Az akkori csapatot is sikerült szétb***ni az akkori vezetésnek. Sokáig fradi drukker voltam, de már elmúlt....sajnos.. -
#315 igazad van -
#314 Antifocihoz lásd az egész olasz ligát. -
Grenzjager #313 a lenyeg antifocival minden megnyerheto ->lasd a gorogoket -
#312 Mondjál már egy olyan meccset, ahol Zavadszky jól focizott. Nincs olyan, Zava NB2-es szintő focista, egy nagy tévedés az egész karrierje. -
skristof #311 nos
zava: róla még nem mondjuk semmit, tudom tiranában 0 volt, dehát lessz ez még jobb is
Vukmir: legjobb védőnk jelenleg! tőlünk lett válogatot
lipcsei: lassú, gyenge most már csak ál-Fradi-szív
Leo: azért tettem be, mert ha Szabi csatár, akkor nincs más balra
Kapic: szintén tőlünk lett válogatott. nagyon jól rombol! :) ez a dolga -
#310 Szerintem pedig ezek a Fradi leggyengébb láncszemei ebben a sorrendben: Zavadszky, Vukmir, Lipcsei, Leo, Kapic
A legértékesebb játékosuk pedig Huszti. -
skristof #309 Szűcs
Vukmir,Gyepes,Kiss
Rósa,Somorjai,Kapic,Leo
Zavadszky
Nógrádi,Huszti
szvsz ez a legjobb Fradi mostanában (beleszámolva, h Gerát eladjuk)
ha minden igaz holnap , ill. ma aláír Tőzsér. azt mondják gólerős, de ő is inkább középpályás... -
#308 és még mindig nincs csatár....lett volna egy, de az nem kell....aztán meg csak sírás lesz és hoznak valami gagyit...mint mindig....évek óta csak ez a kapirgálás megy