23418
  • mukika
  • mukika
    már kora reggel szoltam, de még semmi. :(
  • Garcia
    ezt még bannernek is ki lehetne tenni, ebbe a topicba
  • skristof

BAJNOKCSAPAT! Megvan a 28!! Szép volt FIÚK! HAJRÁ FRADI!
  • mukika
    Ferencváros - Debrecen 3-1
    Gera: Józsi bácsiéknak is köszönjük!
    [2004-05-28 01:51]
    A találkozó után hihetetlen ünneplés kezdõdött az öltözõben, melynek során határtalan volt a boldogság. Folyt a pezsgõ, zengett az ének, és egymás nyakában táncolt mindenki. Az ünneplõk közül csak nehezen lehetett kiszakítani egy-egy mondatra valakit.
    A mai este során így a három fõszereplõ, a három gólszerzõ nyilatkozatát közöljük, de a következõ órákban természetesen a csapat többi tagja is következik.
    Gera Zoltán: Amikor a meccs elõtt hallottam, hogy átvitték a kupát a Puskás Ferenc stadionba kifejezetten örültem. Tudtam, hogy ez nagyon nyomasztó lesz az újpestiek számára. A meccs alatt nem is foglalkoztunk a másik találkozóval, csak amikor felrobbant a lelátó , akkor tudatosult bennünk, hogy vezet az MTK. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult a sikerhez, így a társaimon és a jelenlegi stábon kívül Garami Józsi bácsiéknak is, akiknek a munkája szintén benne van ebben a sikerben. Köszönöm az MTK csapatának a korrekt és becsületes játékát. Amióta lefújták a meccset, egyfolytában csak beszélek, beszélek. Minden csapattársam televíziós interjújába belekiabáltam, vagy énekeltem. A térdszalagom sajnos fáj, ezért sokáig gondolkoztam, hogy megcsináljam–e a szaltót az ünneplésnél, de végül úgy gondoltam, hogy ez örömet okoz mindenkinek, így ugrottam…

Lipcsei Péter: - Ez a negyedik bajnoki címem a Ferencvárossal, de talán egyiknek sem örültem ennyire. Hihetetlen érzés, hogy a sírból vissza tudtuk hozni az aranyérmet, és óriási boldogság, hogy mindezt úgy tettük, hogy a legnagyobb riválisainkat utasítottuk magunk mögé. Azt hiszem ma csak az lehet igazán boldog, aki zöld-fehérben látja a világot. A többieknek végtelen szomorúság jutott, míg nekünk hatalmas boldogság. Köszönöm csodálatos szurkolóinknak és az egész csapatnak ezt a hihetetlen estét!
    Tököli Attila: - Amikor visszajöttem a csapathoz elõször Nyíregyházán léptem pályára. Felnéztem a lelátóra és egy transzparens fogadott. Az volt ráírva, hogy „Milliók vártak vissza!” és dollár jelek szerepeltek a mondat végén. Nem tagadom, hogy könnybe lábadt a szemem a dühtõl. Szomorú és megalázott voltam. Hihetetlen, de az a transzparens majdnem jobban fájt, mint a tavalyi május 30-i pofonok. Akkor a nyíregyházi meccs után azt mondtam, hogy azért jöttem vissza, mert nekem itt elintéznivalóm van még, és, ha hagyják el is intézem, amit akarok. Ma már azt tudom mondani, hogy nincs elintéznivalóm. Amiért visszajöttem az ma bekövetkezett. Csodálatos volt érezni a csapat és a szurkolók szeretetét. Hihetetlenül egységesek voltunk, nagyon akartunk és mindenki rendkívül sokat tett a gyõzelemért. Köszönöm a szurkolóknak a szeretetet és azt a vastapsot, amit kaptam, amikor beszólítottak a pálya közepére. Az a taps a szívemig hatolt. Köszönöm! Éger Lacinak jobbulást kívánok! Garami Józsi bácsinak viszont nem fogom könnyen megbocsátani, hogy kikapcsolta a telefonját éjfél után. Gerzson még elérte én már nem, így innen üzenem neki, hogy hamarosan hívom, hogy gratuláljak neki is!

• Breki33
    Azért azt hiszem ebben Garami keze benne van vastagon.

Talán neki is meg kéne köszönni.
  • soldier
  • mukika
    Pintér Attila: Hihetetlen boldog vagyok!
    [2004-05-28 01:39]
    Pintér Attila a bajnoki aranyéremmel a nyakában egyenként járta végig játékosait és mondott köszönetet valamennyi játékosának.
    -FTC.hu-
    Vezetõedzõnk csak hosszú percek után szabadult az ünneplõk tömegébõl és tudta elmondani gondolatait a mérkõzésrõl:
    - Hihetetlenül boldog vagyok! Nagyon köszönöm a játékosaimnak és a szurkolóinknak a mai estét. Azt hiszem bebizonyítottuk az egész országnak, hogy a Ferencvárost soha nem lehet leírni. Az elsõ hét tavaszi fordulóban senki nem talált rajtunk fogást, aztán az MTK meccsen a kiállítások megtörték a csapatot, és akkortól kezdve jó ideig képtelenek voltunk az elképzelt összeállításban és hadrendben pályára lépni. Az utolsó öt fordulóban kezdett újra összeállni a csapat és egyre több olyan meccsünk volt, amikor játékban már azt nyújtottuk, amit mindig is szerettünk volna. A mai este pedig maga volt a csoda. A közönségünk fantasztikusan bíztatott bennünket, és megállíthatatlanok voltunk. Szeretnék gratulálni az MTK-nak azért a rendkívül becsületes hozzáállásért amit ma mutattak, és ami hasonló volt a Debrecen tavalyi sportszerû magatartásához. Természetesen rendkívül meghatott vagyok amiatt is, hogy ilyen fiatalon bajnok és kupagyõztes csapat edzõje lehetek szeretett klubomban!

• Dani20
    JEEEEJEJEJEJE

HAJRÁ ZÖLDEK :D
  • zaki
    idén is a 2. körben kapcsolódunk a bajnokok ligája selejtezőjébe? mert vmi olyasmit hallottam, hogy hamarosan már az 1. körben ott kell lennie a magyar bajnoknak
  • Garcia
    na Grat.! Reméljük a bl ben is menetelni fogtok
  • BADE
    Kisebb csoda??
    Inkább a ligának,hogy Tököli+Pintér ott lehetett a pályán!

• Breki33
    szuper megnyertuk

Fradi volt Fradi lesz
  • Zatoichi
    Én örülök a legjobban !!! Most bánom csak igazán, hogy nem voltam kint a meccsen !!! Mekkora meccsek voltak !!!
    HAJRÁ FRADI !!! HAJRÁ FRADI !!! HAJRÁ FRADI !!!
    - mindörökké -
  • mukika
    JEEEEEE!!!!!!!! MOST BEVEREK EGY CSOMÓ SÖRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEM HISZEM EL!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))
  • Alien!
    kisebb csoda..volt ez igy..:)
  • mukika
    JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3:1!!!!!!!
  • Alien!
    juhéééééééééééééééééééééééééééééj!!!!!!!!!!!!!4
  • mukika
    Vezet az MTK IS!!! BAJNOK A FRADIIIII!!!!!!!! :))
  • Garcia
    végre jó meccs az nb1-ben!!
  • mukika
    2:1 de az UTE meccsa mék mindig 0:0
  • zaki
    LOL, TÖKÖLI 1 MÉTERRŐL ÜRES KAPURA FÖLÉ
  • Alien!
    rühellem a retekklubot....de most jól közvetít...:)
  • mukika
    BAJNOKOK LESZÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • mukika
    máris kiderül....
  • mukika
    HAJRÁ FRADI!!!!!
  • zambrotta
    Tök mindegy most már ki lesz a bajnok, a ..... ki van az egésszel!!!!! Már nagyon unom, hogy két három éve csak a szöveg meg, hogy megcsináljuk, meg hogy mi leszünk a bajnokok, és mi van ?????????????
    Lipcsei mi a .... csinált vasárnap???? Kb 2 km futott!!!!!!!!
    A fiatalok kellenének és CSANK!!!!!!!!!! Ő ilyen kerettel márt 5 fordulóval a vége előtt bajnok lenne!!!!!!!!

DE PERSZE MÉG NEM ADTAM FEL, HISZEK BENNÜK, ÉS HISZEK A SORSBAN!!!!!
    Hajrá FRADI!!!!!!

GYerünk srácok!!!!!
    SÜVÍT A LABDA A HÁLÓBA VARRVA, HAJRÁ, HAJRÁ FTC!!!!!!!
  • Láma!
    Az újpestiek nekünk szurkolnak majd!!
    KIRÁLY!!!
  • MrSpock
    Én is a Fradinak szurkolok úgy 20 éve ,de manapság már nemkeseredek el,mert nemigen nézem a focit.
    a Nemzetközit igen,inkább a válogatottmeccseket.
    Valahogy túl sok van belőle,hétvégenkét egy rakás,és nincsmeg az amikor régen nagyonvártunk egy BL meccset.
    Mindennap az van,foci,foci,foci,és már a pénz nagyon eluralkodott.
    Ilyenek mint a Real,Chelsea,teszik tönkre az igazi focit.
    Persze azért nézem a sapnyol,esetleg az angol mérkőzéseket,de már nemolyan angy tűzzel,mint akár 10 éve.
    Igazából csak a VB érdekel,arra még odatudomtenni magam.
    Szóval a Fradi bajnoksága az idén is elúszott,és nem az újpesti meccsen,hanem már előbb.
    Majd talán jövőre,de egyre szürkébb a játékosállomány.
  • mukika
    Salz: "Budapest, május 23., 13.30 Az utolsó fordulóra maradt a döntés!!!

Az első félidőben beváltotta a derbi a hozzá fűzött reményeket: telt lelátók, remek iram, helyzetek mindkét oldalon.
    A több kisebb lehetőség mellett az első, igazi adrenalinszint-növelő megmozdulást a 20. percben láthatta a publikum: Simek labdáját Vanczák fejelte a kapufára. Egy perccel később már nem hibáztak a lilák, és Rajczi szépségdíjas találattal szerezte meg a vezetést: a kifutó Szűcs felett emelt parádésan a bal felső sarokba. Erre csak egy Rósa-kapufa volt a válasz a másik oldalon, ebben a tekintetben tehát egyenlő lett az "állás".
    Pintér érezhette, hogy átütőerő nélkül nem szerez gólt csapata, ezért már a 36. percben cserére szánta el magát, és Kapic helyett Penksát küldte a pályára. Ettől némileg élénkebb lett a zöld-fehérek játéka - feltűnő volt egyébként Gera enervált futballja -, de a látottak alapján kétség nem fért hozzá: a szünetben mindenképpen megérdemelten vezettek a lendületesebben, okosabban, és főleg taktikusabban játszó lila-fehérek.
    A második játékrész ugyanolyan iramban folytatódott, mint az első, és az újpestiek egy újabb kapufával jelezték: valóban "érdekli" őket a bajnoki cím. A meccs színvonalának mindenképpen jót tett, hogy ekkor már a Ferencváros is előremerészkedett néha, és előfordult, hogy percekre a kapujukhoz szorította a lilákat.
    Még mielőtt valaki félreértené: továbbra is a lilák uralták a mezőnyt, és a helyzetek tekintetében is inkább a hazaiak foghatták a fejüket egy-egy kihagyott lehetőség után.
    A találkozó végén aztán ismét beszorultak a lilák, és Gyepes néhány perccel a lefújás előtt óriási meccslabdát hibázott el, de elhibázta, így a döntés mindenképpen az utolsó fordulóra maradt, lépéselőnyben a Debrecen és az Újpest..." EZT NEM HISZEM EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Buddy
    ennek ellenére remélem legalább az X-et elérjük a lilák barlangjában
  • Buddy
    de azért le merem fogadni (bárkivel), hogy a Debrecen lesz a bajnok
  • Buddy
    na mégis lett jegy :)....kiadtak még 150-et....és jutott ide is :)
  • Láma!
    gondolom azért csütörtökön lesz a meccs,mert szerdán BL döntő!
  • Buddy
    miért nem lehet csak úgy poénból, az rtl-t leszarva, reggel 4-kor kezdeni a meccset? :))

nem tudok vasárnap kimenni a derbire, mert elfogyott a jegy...pedig ez atomparti lesz
  • skristof
    jah
    hát kurva annyát ertéelnek is
  • mukika
    Tököli!!! :DD
  • mukika
    jah tiszta gáz, Tökli azt se tudja miért állították ki, nem is találkozott a bíróval. :D
    a debrecen elleni meccs, gondolom megint a Retek klubb miatt....
  • skristof
    lehet, nemtoom ;)
    a lényeg az, h vasárnap bajnokok leszünk!! :)
    de baaz, mik vannak....:
    Töki meccs után kiállították
    Horvát bírok jönnek úTE meccsre
    Debrecen ellen csütörtökön 21.30kor jáccunk! (mét???)
    ftc.hu-n írják, olvastad?!?!
  • mukika
    mind1! vasárnap bajnokavatás!!!!