23418
  • Ramore
    ne éld bele magad
  • JackDaniels #426
    Semmi sem lehetetlen! Én is nagyon szorítok nekik, jó lenne végre '95 után ismét a BL főtáblájára kerülni. Szerintem reális esélyük van rá! Ez a Sparta azért már nem a régi, szerintem igen is verhetőek. Ha mi nem rúgunk 2 öngólt mint a Nicosia akkor továbbjutunk!
  • Buddy
    talán jövőre :)
  • Kaplan
    Án nem nagyon szeretem a fradit, de most nagyon szurkolok nekik és a magyar focinak.. na szó lenne ha csak a főtáblára kijutnánk és én bízok benne.
  • JackDaniels #423
    A sárga azért belefért volna, de a piros túlzás volt.
  • Buddy
    én semminek nem gratulálok, de szégyenllem magam ftc-sként
  • Buddy
    az elsőt nem feltételeztem, a másodikat gondoltam :))
  • ToMMo
    grat a fradinak, szégyellem magam ETO-sként
  • Ramore
    a magyar átlagnál jobb, de a sparta ellen
  • Buddy
    nem láttam a meccset, inkább aludtam.....hallottam, hogy szűcsöt ki kellett volna rakni

jó volt a meccs?
  • Ramore
    bírói túlkapás volt a kiállítás, szerintem még sárgát sem kellett volna adni egyik félnek sem.
  • JackDaniels #416
    Az a két kiállítás tényleg érdekes volt, annak viszont örülhetünk, hogy Szűcs a pályán maradt a 11-esnél.
  • mukika
    összefoglaló.... amúgy 2-4
  • Taranov
    Hellosztok. mennyi lett a meccs eredménye? (Győri ETO - Fradi)
  • mukika
    ja és a kiállítások a meccs végén. pffffffffff érdekes volt.

• mukika
    Vagner: Nem is álmodtam ilyen bemutatkozásról!
  • forzajuve
    OFF
    Sparta Prague - 1. FC Synot 1 - 1
  • mukika
    László: Aki rúghat nyolc gólt, az rúgjon is annyit!
  • mukika
    0-4

HUSZTIIII!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEE
  • mukika
    0-3
  • mukika
  • Rudee
    Győr - Fradi 0-2

G.: Vagner (2)
  • mukika
    GOGOGO!
  • Ramore
    A magyar edzők nem szeretik használni a fiatal, ahogyan ők mondják "tapasztalatlan árut", inkább egy vén pénzéhes lúzert erőltetnek akár évekig is.

Mondjuk magyar játékos lett volna Raul, akkor mostanság lett volna először válogatott, a spanyoloknál meg már ő a rangidős játékos, sokszoros válogatott. Nálunk meg ennyi idősen egy tapasztalatlan újonc lenne.
  • Buddy
    igen, ennek én is örültem
  • skristof
    sztem Penksa nagyon gyenge _már_. elszürkült. emléxel Pinte Attilára? jött a Fradiba, első szezonja jó volt, de utánna ment is a süllyesztőbe. Tőzsér remélem télleg akkora tehetség, majd ma kiderül. valamint a fiatalok!!!!
    jah, és remélem, h sikerül megcsinálni a LCS szisztémájára épülő megfigyelő-rendszerünket az országban!!!

off
    NABI Kaposvári Rákóczi FC - Bp. Vasas 3:2
    jeee! ;)
  • Ramore
    Penksa nem olyan vacak játékos, mint a nagy átlag, szerintem a most érkező játékosok helyett az ifjoncoktól kellett volna felhozni.
  • skristof
    hát jah

de már rengetegszer elmondtam:

FURULYÁS TAKARODJ!!!!!!!

Tepszics is jobb lenne az ő helyére. ha szeilert el tudták távolítani, a tsz-parasztot mért nem lehet?!??!?
  • JackDaniels #399
    Én labdarúgókról beszélek, nem az ilyen sasufélékról, akik 1500 meccsen 1,5 gólt rúgnak.
  • Buddy
    minél több fiatalt építsünk be a csapatba ---> ezt erősíti a vagner meg a bajevski igazolás is ugye? :)
  • Buddy
    de akkor holmi bajevskik meg sasuk sem kellenek
  • JackDaniels #396
    Esetleg még fizetnénk is némi pénzecskét, csak vigyék őket!!! Sokat erősödne a Fradi nélkülük!
  • ToMMo
    sok sikert a fradinak, de vasárnap nem lesz könyörület
  • skristof
    Kapic és Penksa ciprusi próbajátékon
    [2004-08-06 09:37]
    Adem Kapic és Marek Penksa a Ferencváros engedélyével kihagyja a mai edzést és Cipruson próbajátékon vesz részt.
    - FTC.hu -
    Tepszics Ignác sportigazgató az FTC.hu-nak elmondta, hogy mindkét futballistát jó játékosnak tartja, de mivel a szezon végén lejár a szerzõdésük és jövõ nyáron ingyen távozhatnának a klubtól, ha valahonnan kedvezõ ajánlat érkezik, akkor a Ferencváros nem zárkózik el a tárgyalásoktól.
    -Nem akarjuk mindenáron eladni Ademéket, de mivel õk sem zárkóztak el a ciprusi lehetõség elõl, úgy gondoltuk, utazzanak ki, a többit majd meglátjuk. Hosszútávon az a célunk, hogy minél több fiatal játékost építsünk be a csapatba.

végre, egy jó hír!!!!! Penksa-t ingyen is elengedném, de Kapicsot is!

jöjjenek a FIATALOK!!!!
  • skristof
    írtam privátot is, de azért itt is felszólítalak:

CSERÉLD LE AZONNAL A LOGODAT!!!!

mert ha nem teszed, következményei lesznek!
  • JackDaniels #392
    Nem tudok név szerint senkit sem, de erre találták ki a játékos megfigyelőket. Vagy normális, ilyen sincs a fradinál???? Akkor nyomjanak minden pénzt a fiatalokba, előbb-utóbb csak lesz eredménye. Ha mégsem akkor menyjenek el vattacukrot árulni, de ilyen szánalmas banda még nem volt az Üllői úton. Megkérdezném ezeket egyenként, de az összes vezetőt is, hogy tudják-e mit jelent a Fradi címer alján a 3E betű?????? Jó lenne, ha ehhez tartanák magukat. Az sem lenne rossz, he nem hangoztatnák, hogy így meg úgy a "fradi szív". Azt sem tudják a parasztok, hogy mi fán terem!!!!!! A BL selejtezőn ismét "kultúrált" keménymagot láthattunk. Hogy szurkolt a "csodálatos közönség" !!! HÁNYINGER!!! De legalább már beérik azzal is, hogy nem nyugdíjasokat ütnek, hanem egymást.
  • Buddy
    én is inkább menekülnék ebből a légkörből, mert itt rövid távon változás nincs kilátásban

egy semleges megoldás azért lenne: meg kell szüntetni az egészet
  • Buddy
    így van
  • Whisky007
    Miért mi lessz??
  • Whisky007
    hajrá fradi én is nyitottam fradis topicot