23418
  • Matthewpamer
    ja :D
  • PREMIERE1
    Márminthogy elbaszták a jegyeket ...
  • PREMIERE1
    "Szerző: Vagner
    Meglepő FTC-siker, remény Prágára

Azok, akik telt házra számítottak, megint csak tévedtek, ha nem is akkorát, mint a BL-selejtező jegyeinek előállítói. A belépőkre ugyanis ezt nyomtatták: FTC-Spartak Praha, noha Európában mindenki tisztában van vele, hogy a cseh csapatot Spartának hívják..."

Ezt nem is tudtam! :)
  • Breki33
    te még senkit sem láttál
    persze erről +te nem tehetsz
  • PREMIERE1
    És a hátrahúzós gólja? :)
  • Ramore
    Én még jól nem láttam játszani, még jó megmozdulására sem emlékszem. Zava egy csődtömeg, tehetségtelen lepattanózó, aki magyarosan ide-oda igazolgat, mindenhonnan veszi fel a lóvét, de semmit nem nyújt, persze erről nem ő tehet.
  • PREMIERE1
    Nem olyan vészes a gyerek. Vagy szarul játszik, vagy jól. Emlékszem én még pár szép góljára. De tény, inkább atléta, mint focista. Ennek ellenére okosan játszott a Ferencváros. Kiváncsi leszek, hogy mire elég egy gól, de ha most nem jutnak el, később még kevesebb lesz rá a remény, hogy igen. :(

Egy döntetlen, vagy egy 2:1-es vereség is bőven beleférne. Talán a 2:1 tűnik most a legreálisabbnak. A Prága nagyon nincs formában. Remélem, hogy a visszavágóig ez nem is változik. Amolyan Anderlecht elleni az esély. Csak akkor itthon volt a második meccs. Az biztos: mivel a Prága semmivel sem jobb jelen állás szerint, mint az Fradi, így kint sem lesz nagy zakó, sőt, alig lesz gól.
  • PREMIERE1
    Pl. egy szlovák bírót?
  • Hentes Bill #459
    pffff, arról inkább ne beszéljünk, hgoy ki a (s)tahó
  • Hentes Bill #458
    akkor jól láttam én is. csak azt tudtam leolvasni a szájáról, hgoy b*zdmeg
  • Ramore
    szerencséjükre, legalább fejlődhetnek a válogatott érdekeinek megfelelően
  • Breki33
    ez űrmérték?
  • Davidus
    HA bejutnak a BL-be akkor Huszti meg Tőzsér nem sokáig lesz a Fradinál;)
  • Matthewpamer
    mert egy stahó
  • Breki33
    Gratula a csapatnak
    Félek az egy gól lehet kevés lesz, kellett volna+1

Szűcs miért küldte el a Kellert a francba, mikor az a végén odament gratulálni neki????
  • Buddy
    meglepett a Fradi játéka a Tiranai katasztrófa után...bár elkelt volna még egy gól a végére a nagy nyomás idejében, nyugodtabb lennék (bár végül is megint saját kezükben van a sors)

Zavadszky tényleg egy hulladék...Tőzsér jó lesz, Penksa meg még így 3X évesen is lefocizza a mezőnyt...Lipcsei és Leo ma átlag közelit nyújtottak (persze alulról :)) - de azért nagy szó, hogy nem azt mondtam, hogy szart :))
  • skristof
    nahááát, egyetértünk!! :)))))

Tőzsér jó srác, jól rúgja a szabadokat, remélem sír a hurkások szája! ;) (ti.: Tőzsér dárácánből ment a Galataba)
    Huszti hozta a sokásos sokat futó, kemény focit (sztem őt is hamarosan elviszik angliába => ott szeretik ezt)
    Vagner jó befejezőcsatárnak bizonyul eddig, Tökit valszeg tudja majd pótolni
    BBajevski sem olyan gyenge, sasut még igy is simán kiszorítja! :)
    számomra a mai meglepetésember Penksa volt :)
    Zavanak még adok egy kis időt, mielőtt nagyon lehúznám :)
  • Hentes Bill #450
    már írni sem tok, sry
  • Hentes Bill #449
    Zava tényleg katasztrófa. rajta kívűl szinte mindenki nagyon jól játszott. Huszti, Lipcsei, Rósa, mindnenki. ez a Tőszér gyerek tényleg jó srác, jó üzlet volt Vagner is jó vásár volt 2 meccs 3 gól, és végig sem játszotta a meccseket. ez a macedón srác meg, háááát... :)
  • Ramore
    Tőzsér nagyon ígéretes focista, így 15 percből megítélve, Huszti kemény volt, a cseh csatár úgy néz ki jó vásár volt.

Zavadszky egy KATASZTRÓFA! Minden passza eladott labda volt, hozta a tőle elvárható nagy nullát! Az NB1 legrosszabb focistája, ismét bizonyította.
  • skristof
    csak az új tulaja az mtk-nak tuggyon pályát szerezni a csapatának!!! ;)
  • skristof
    úgylegyen!!!
  • skristof
    jah... kicsit jobban balra megy, és akkor bummmm
    de így is szép teljesítmény, és ha ez még a szezon eleji forma, akkor.... :)
    persze nem kell elbizni magunkat, rúghatunk volna még 2őt, de ez a minimális előny is előny, csak nehéz lessz megtartani. remélem 2 hét múlva nem román bírót kapunk!
  • skristof
    azt hittem, h mostmeg a nagy fikások egyből nagy Fradistává válnak.....

Szép volt fiúk! Mindörökké Ferencváros!!!

- Rettegj Európa, rettegj Prága, jövünk! -
  • Hentes Bill #443
    ehhh, most hol vannak a fikázók? nagyon csendben vagytok

szép volt fradi, 2 hét múlva meg kiszenvedjük vhogy a főtáblára jutást
  • OPM
    ha a végén az a szabad bemegy... :(
  • a.carkey
    Ha a Fradi most bejut a BL-be (talán), Várszegi beleőrül. Nem fogja kibírni. Szerintem az MTK-t is eladja.
  • Matthewpamer
    lol
  • Hentes Bill #439
    ma nyerünk 2-1-ra, aztán 2 hét múlva a visszavágón kihúzzuk egy 0-0-val, és.... RESZKESS EURÓPA
  • Rudee
    Góóóóóól
  • OPM
    szabad-szabad :)

HAJRÁ FRADI!!
    itthon bekotorunk mákosan 1 gólt aztán kivédekezzük, idegenben pedig 10-0-0 felállásban állunk ki és egy X-el bejutunk a BL-be (ez aztán az optimizmus, mi? :D
  • Hentes Bill #436
    itt szabad drukkolni a fradinak, vagy csak fikázni szabad?
  • Ramore
    Poborskyról köztudott, hogy máskor és máshol sem bőbeszédő, egyszerűen profi mentalitású focista. Jobb ez, mint ahogy a magyarok nagyképűsködtek az albánokról, nem? Aztán gyakorlatilag mind a két meccset elvesztette a Fradi, mégis ők jutottak tovább.
  • Zatoichi
    Karel Poborsky nagyképűsködött !!!

Blikk, 2004-08-11

Budapest - Karel Poborsky néhány autogram kiosztásán kívül senkivel sem óhajtott kommunikálni a Ferihegyi reptéren, s bizony meglepően nagyképűen viselkedett az EB-n remeklő cseh focisztár.

Budapest - Körülbelül másfél órás késéssel ugyan, de megérkezett hazánkba a Ferencváros labdarúgócsapatának Bajnokok Ligája-selejtező ellenfele, a Sparta Praha. A cseh küldöttség tagja volt természetesen Karel Poborsky is, akin nagyképűségben kevesen tudtak túltenni a Blikk szerint. A cseh válogatottól a portugáliai Európa-bajnokság után elköszönő játékos magyarországi landolása után flegmán aláírt néhány elé dugott, nevével ellátott mezt és papírt, majd nagy léptekkel a csapatbusz felé száguldott. Két szót vakkantott oda a sajtónak: a nothing, vagyis a semmit arra a kérdésre felelte, hogy mit tud a Fradiról, a no-t, vagyis a nemet pedig az esélylatolgatásra adta.
    Frantisek Straka, a Sparta vezetőedzője bőbeszédűbb volt.
    - Nehéz meccsre számítok. A Ferencváros remek csapat, mi pedig még nem lendültünk formába. Már akkor is elégedett lennék a találkozó után, ha nem kapnánk gólt.

Vagner: Vigyázz, Fradi, rém erős a Prága!
    Budapest - Bizakodva várja a Ferencváros labdarúgócsapata a mai, Sparta Praha elleni Bajnokok Ligája-selejtező párharc első, Üllői úti találkozóját. A magyar aranyérmes egy-két gólos sikerben bízik, s abban is reménykedik, hogy érintetlen marad a hálója
    Az albán FK Tirana elleni nyögvenyelős, ám végül örömteli továbbjutás után ma sokkal nehezebb feladat vár a Fradira. Közép-Európa leggazdagabb és legerősebb csapata, a Sparta Praha látogat fővárosunkba. A csehek jó tíz éve állandó résztvevői a BL-nek, óriási a nemzetközi rutinjuk, felkészültek a focistáik, no és náluk játszik a világklasszis Poborsky.
    Kiválóan, két gyors góllal mutatkozott be a Győr elleni bajnoki nyitányon a frissen igazolt cseh Robert Vagner. A góljaira most is szükség lesz, Vagner nagy előnye, hogy testközelből ismeri a prágai játékosokat.
    - A Slavia focistájaként többször is játszottam a Sparta ellen, így nyugodtan mondhatom, bombaerős csapat az ellenfelünk - jegyezte meg a ma este a honfitársai ellen küzdő cseh csatár. - Az idén viszont meggyengültek, rossz formában kezdték a szezont, úgy érzem, egyenlőek az esélyek.
    A TV2 ma este, 19.45-ös kezdettel élőben közvetíti az FTC-Sparta Praha mérkőzést az Üllői úti stadionból. A mérkőzés kommentátora Gundel Takács Gábor. A találkozót a német Florian Meyer vezeti. A bíró március 31-én a válogatott Wales elleni barátságos mérkőzésén fújta a sípot.
    (pálszabó)

• Ramore
    Mesélj, mi történt? Személyeen láttad?
  • Buddy
    a cseheknek rohadt nagy pofájuk volt a mai edzésen...bunkón, undorítóan viselkedtek....na ezért megérdemelnék, hogy jól szétcsesszék a fejüket a pályán
  • Ramore
    Én azoknak a játékosoknak, csapatoknak tudok drukkolni, akik tényleg akarják a győzelmet. A Fradiban Husztin kívül nemigen ismerek ilyen játékost sajnos.
  • skristof
    lehet, h te így léátod reálisnak, de ezzel sehova sem jutunk. most SZURKOLNI kell a csapatnak. és ha a Real Madrid jön ide, vagy a Chealsea akkor is SZURKOLNI kell. igen, realitásban azok is jobbak, dehát kit érdekel?????
    persze, megvan az esély a kiesésünkre is, de amíg él a remény, h továbbjutunk, akkor miért nem azért szorítasz????
    én bízom a Honvéd továbbjutásában is!
    de remélem a prágaiak is nagypofával idejönnek majd, aztán vissza is küldjük őket hamar...

Hajrá Fradi!
  • Ramore
    LOL!

Én reálisan próbálom nézni a helyzetet, szerintem vacak meccset kap ki a Fradi és a hozzád hasonló fanatikusok majd azt mondják: pedig símán verhető csapat lett volna a Sparta.
    Késöbb a Sparta a BL-ben a Milán ellen fog majd "élesben" játszani, talán még bravúrt is bemutathatnak újra.
  • skristof
    miért mit csináljon????
    szerinted miért ne lehetne továbbjutni? miért ne szoríhatna a főtábláért????
    azért, mert szerinted nincs rá esély?!?!? Istenem! ha ugy állunk ki, h ne kapjunk 5nél többet, akkor soha semmi nem fog sikerülni.
    ha te nem szorítasz a FRADINAK, ha nem szorítasz a magyar focinak, vagy ha nem is szereted, akkor meg minek vagy itt?
    állj be a sorba, és legyél te az 5 milliárdodik real szurkolo, mert jó, és mert divat.

Mindörökké Ferencváros!!!