23418
-
R9 #547 mert?? -
Unreal1942 #546 Ez hol olvasható? -
#545 asztaqrva -
#544 pffff, neked kuss a neved -
#543 meg milyen szégyen már, hogy a Prágaiak nem biztosítottak fülkét stb...?????
Pálya mellől, mikorfon a kamerán, tv,lassítás nélkül! Érdekes... -
Rudee #542 Én örülnék ha idén csak felvételről látnék 8-10 Gera vagy Torghelle gólt. -
#541 NA es persze ilyenkor a Norwich meccset mutatja aSport1 -
#540 egyre megy.... -
R9 #539 Isten nagy betű ember -
#538 LEoval szvsz semmi gond. inkább ezze la botissal. ő a leggenygébb láncszem -
#537 -
#536 jáj..... mind1, legalább egyenrangúan játszunk. nincs nagy különbség.
De az álbrazil Leo minek kell a pályára???????????? ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá lelövöm.
-
#535 Egy kis ex-Fradi!
"Gera Zoltán góljával a 3. percben vezet a West Bromwich Albion a Tottenham ellen az angol bajnokság 3. fordulójában. A birminghami gárdának eddig két döntetlenje van a Blackburn, illetve az Aston Villa ellen, a magyar csatár pedig bajnoki mérkőzésen először kezdő."
:) -
#534 ez hihetetlen.... iylen balszerencsét.... ha most ne mjutunk be a bl-be, akkor a köv 10 évben tuti nem lesz esélyünk rá... ilyen gyenge cseh csapatot, semmivel sem jobbak nálunk, ha van isten találunk egy gólt, és bejutunk a bl-be. ha most kikapunk qrva szar kedvem lesz -
#533 Na az elozo irasom maris hitelet vesztette. :P
Kene egy golt talalni aztan akkor 2t kene a cseheknek loniuk. -
#532 Csak egy gólt rúgjunk ezután, és máris őnekik kell kettő! :) -
#531 (Nem Ti!) -
#530 bazz...nem hiszem el... -
#529 Itt mar csak az a kerdes, hogy mikent fogunk reagalni a masodik felidoben az egyre erosodo nyomassal.
Remeljuk nem jon elo a magyar csapatsportokra jellemzo "most kakilunk be a nadragba" effektus. -
#528 Barmok ... :( -
Unreal1942 #527 Balfasz egy gól volt az biztos :( és érdemtelen. -
R9 #526 most mondtam,erre gól,de 1:1 még lehet -
Unreal1942 #525 hihetetlen... -
R9 #524 1:0 áááááááááááááááá KURVA ÉLETBE! -
Unreal1942 #523 legalábbis nem jobb mint mi. -
R9 #522 hé emberek,a sparta annyira gyenge hogy a végén bejutunk! -
#521 Bebaszna.
Elozo evben is kurva szerncsetlenul esett ki a Fradi buntikkel az UEFA kupabol. -
Unreal1942 #520 0:0 -
Grenzjager #519 mi az állás? -
R9 #518 11-esek? -
#517 na mi lesz? nyerünk? -
Unreal1942 #516 2:1 szerintem. -
R9 #515 na 1:1-et álmodtam a vége fele,kiváncsi leszek bejön-e -
R9 #514 ja,utálom az ilyet,a focihoz közük nincs,de amikor nagymeccs van megveszik a köcsög kereskedelmi csatronák -
Unreal1942 #513 A lényeg, hogy megnézhetjük! -
#512 Mi az, hogy a köcsög TV2 adja a meccset, nem a Sport TV? Amikor még szóba sem került, hogy nyer a Fradi, addig szart sem érdekelt a Prága. Most meg!? ... :(
Szemétség! Ráadásul ez a két überbrutál köcsög okosítja a népet. -
#511 háááát, ha a meccs elmegy, akkor a védelemen fog -
#510 leigazoltuk Juan Pablo Sorint? nem is tudtam :P -
#509 Lópofa nem játszik szerencsére, Sorin fogja elrontani a meccset? -
skristof #508 mai kezdőnk:
Szűcs[c] - Balog,Sorin,Gyepi - Vuki,Rósa Dini,Kapic,Szabi - Leo,Penksa3évenemlőttemgólt - Robert gólgép Vágner :)
HAJRÁ FRADI!!!