23418
-
skristof #227 nem vagyok meglepődve....
de azért nem is sajnálom annyira pintért...
remélem igazak a hírek, és László Csaba jön, meg vmi pénzes befektető, akinek pénze is van, nem úgy mint a patkány celládámnak..... -
skristof #226 Pintér Attila nem fogadta el a szerzõdéskiegészítést
[2004-07-01 21:13]
Csütörtökön este Furulyás János, a Ferencváros elnöke és Pintér Attila vezetõedzõ négyszemközti megbeszélése során Pintér Attila közölte, hogy nem fogadja el azt a szerzõdéskiegészítést, melyet az FTC Rt. igazgatósága ajánlott fel számára.
Ezt követõen Furulyás János átadta Pintér Attilának azt a rendkívüli felmondást, melyet a részvénytársaság igazgatósága kedden fogadott el. Pintér Attila jelezte, hogy nem ért egyet a felmondással, de átvette azt. Az FTC Rt. sportigazgatója, Tepszics Ignác pénteken reggel írásban is közli majd Pintér Attilával, hogy felmenti az edzõi feladatok végzése alól, így a csapat felkészítését az elkövetkezõ napokban az eddigi pályaedzõ, Keller József irányítja majd. Az új edzõ kilétérõl az FTC Rt. igazgatósága rövidesen dönt majd.
forrás: ftc.hu -
#225 már meg is van a válasz a vezetőség részéről......Pintér döntési haladékot kapott, hogy rendezze a játékosokkal az ügyet....különben kirúgják.....erről van szó....védik a sok lusta gecit és azt rúgják ki, aki dolgozni is akar és megköveteli a teljesítményt
mind a 12 patkány, aki aláírta a Pintér elleni nyilatkozatot, takarodjon a retkes picsába.....ilyen mentalitású faszokra nincs szükség (ez már végképp nem fradi-szintű gondolkodás - igaz, az már régóta nincs...) -
#224 mivel a játékosok általi langyosvíz kicsit felkavarodott, már nem jó nekik az edző és megpróbálják kitúrni....hiába, a munka büdös ezeknek a patkányoknak
és természetesen a beképzelt tehetségtelen majmok továbbra is ott fognak pöffeszkedni az öltözőben....lipcseivel az élen -
#223 maradhatna végre már egy edző tartósan
ezért nincs jó csapatunk -
skristof #222 jó kérdés -
#221 Pintér Attila megy ? v. marad ? -
#220 a Tirana Magyarországon készül fel, az Újpesttel is játszik.....viszont nem könnyű csapat
ma viszont kiestek a franciák, most überboldog vagyok :) -
skristof #219 ugy emléxem azt irták hivatalos honlapon, h azt term, visszamondjuk... -
#218 érdekesség, hogy a Tiranával már van lekötött barátságos meccsünk :) -
#217 na meg csertőit is leápolta anno :) -
skristof #216 A fehérorosz Gommel vagy az albán Tiranával játszunk a BL-ben! Idegenben kezdünk.
Hajrá Fradi! -
#215 ez nem egészen igaz mert többször is láttam már megbotlani a labdában :D -
#214 mátyus két dolgot tud...becsúszni meg könyökölni...mindkettőnél bennevan a "találat" lehetősége :) -
skristof #213 azért mert macedon, lehet jo...
jbban örülnék énis vmi magyar tehetségnek, de egyben bizom: igazolunk magyarokat is, de azokat nem hivjuk el próbajátékra....
gpndolok Juhász Rolandra, Tóth Misi-re.....
az olasz ballábas középpályás srác 1 hetet késik, vmi családi gyász miatt. -
zambrotta #212 kíváncsi vagyok a gyerekre
olvastam, h van egy másik, egy macedón, de mi a ......-nak!!!!!!!!
Valami normális tényleg erősítést jelentő játékost, URAIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
skristof #211 Olasz utánpótlás válogatott az Üllõi úton
[2004-06-23 12:49]
Tepszics Ignác sportigazgató elmondta, hogy hétfõn próbajátékra érkezik az Üllõi útra Feliciano Magro, aki az elõzõ szezonban a Grashoppers színeiben szerepelt. A 25 éves középpályás korábban megfordult az Udinese, az FC Zürich és a FC Basel csapatában is.
-FTC.hu- Magro, svájci-olasz kettõs állampolgár, 2000-ben három alkalommal szerepelt az olasz U 21-es válogatottban. A legeredményesebb szezonját a 2000/01-es idényben produkálta. A játékos az FC Basel színeiben 31 mérkõzésen lépett pályára, öt gólt szerzett, valamint négy gólpasszt adott. Az UEFA kupában hat mérkõzésen ötször volt eredményes.
Szakmai stábunk jövõ héten teszteli a középpályást.
FTC.hu -
#210 majd visszahozzátok Mátyust... nála gyengébbmagyar játékos sem sok van -
#209 Ja csak a vegen alig lesz jatekosunk ha mindenki elmegy de nem jon megfelelo jatekos helyettuk.Nem baj remelem bajnokok leszunk. -
#208 teljesen egyetértek!! Leo haza!!! lol -
skristof #207 én is pont erről beszélek
románok HAZA!!!!! -
#206 én is azt mondom, hogy azt a szintet, amit a "fantasztikus" magyarországi légiósok nyújtanak, magyar játékosok ugyanúgy hozni tudják (csak elveszik a helyet a fiataloktól, ráadásul 10-szer annyi pénzért) -
Takigabi #205 Nem kell se román se szlovák légiós a Fradiba.Amúgy Dragóner meg Tököli jobb is ohgy elmegy.
Gera távozása meg érthető. -
skristof #204 igen
énis ettől tartok
de NAGYON
igen dragoner stilsa nekemsem tetszik
Töki jo lett volna, ha megmarad olyan, mint amilyen anno volt a dunaferrben.....
fiatalok. oks, az meg bejöhet! de vállalják ezek????
megint jönnek a románok, akkor meghalok....
Gerának jo helye lessz kinn, remélem sokat fejlődik, és a válogatottban nyujt majd nagyot! -
#203 csak azt sajnálom, hogy már előre látom, hova fog menni a geráért kapott pénz... -
#202 szerintem dragoner meg tököli jobb, hogy elmegy...a stílusuk miatt...a fiatalok között vannak jó játékosok nyugi
gera pedig jobban jár, ha kimegy külföldre (korábban kellett volna), mert a fradiban nem igazán tudna fejlődni
szóval én nem mondanám, hogy gyengültünk volna.....bár botis jó lenne, ha vhogy visszajönne -
skristof #201 bazmeg
nem tudom mi lessz igy
Gerzsont tuti elaggyuk.
Töki és Dragoner sem megy edzőtáborba az origo szerint, mert elmennek külföldre.
nagyon jo, megint jo sokat erősödünk bl-re!
köszönjük furulyás "úr"!!!!! -
forzajuve #200 200 -
dexter161 #199 HAJRÁ FRADI!!!!! -
#198 Furulyást rég el kellett volna küldeni -
badoer #197 ugyan mar furulyas bl csapatot akkar.meg viccnek is rossz.szokas szerint a selejtezobe viszontlatas.reg nem foglalkozok magyar focival mert megutaltam.debreceni lakos vagyok igy a lokinak szurkolok.amit az mlsz lemuvel az szinte hietetlen.pl:levont pontok visszaadasa,kiálitott jatekos eltiltasanak felfuggesztése.pontok visszaadásával nagyábol egyett értek.nem a játékosok tehetek rola mert ott mindenkitt utotek akit értek.koztuk fradi játékosokat.bár azt megnéztem volna mi tortent volna ha ez egy videki csapatnal tortenik mind ez.a tokoli ugyrol nem tudok mit mondani.a meccset nezve a fradi megerdemelten gyozott a loki nagyon padlon volt.igy a bajnoki cim megerdemelten kerult a fradihoz.hogy a loki mert jatszott ilyen gyengen nem tudom. -
skristof #196 1.: jogos, télleg ugy tűnhet
2.: ezt nem teljesen értem. amugymeg honnan szerez az ember ilyeneket?
"Amúgy ha olvasnád ezt a topicot vagy csak az NS fórumait nem írnál ilyeneket."
???? ezt olvasom. NS forum suxx.
3.: nem vagyok az a flémelős kulturálatlan 10éves hülyegyerek. -
#195 1. Oda volt írva alulra ugyebár
Válasz 'Breki33' üzenetére (#191) Uh.
Amúgyis mindenki tudja, hogy Fradis vagyok és nemcsak fociban.
Szval ha hülyeséget írsz szvsz. legalább válald és ne másnak szólj be.
2. Nem tömtem semmit megkaptam és gondoltam másokat is érdekel.
Amúgy ha olvasnád ezt a topicot vagy csak az NS fórumait nem írnál ilyeneket.
3. Részemről lezártam majd ha felnőttél és kulturáltan tudsz megnyilatkozni akkor írj please. -
skristof #194 téged neveztelek lila majomnak?
olvassál már, mielőtt írsz
ha meg tényleg Fradista vagy, minek tömöd tele ezzel a szarral a topikot? -
#193 gondoltam, hogy valaki beszól ezért
ha lekicsinyítem nem tudod elolvasni
Másik meg ne nevezzél már lila majomnak
gondolkozzál mit beszélsz.
Sztem már akkor jártam Fradi mecsre mikor te oviba.
Aztán meg apu és védett ott.
Szval máskor gondolkodj mielőtt írsz. -
skristof #192 esetleg nagyobba nem lehetett volna????
amugymeg sztem el kéne már felejteni ezt a hülyeséget. most mindenhonnan ezt hallani. nyerni kellett volna lila majmok, nem utánna rinyálni. debrecen detto. küzdeni nem tudtak. pedig a saját kezükben volt a sorsuk. de nem fogok itt flémelni, felesleges. annyit egy anti-fradista sem ér.
aki nem szereti a Fradit, ne jöjjön ide.
Mindörökké Ferencváros! -
#191 -
skristof #190 jó lenne már valami konkrétat látni igazolásügyileg.
nem?
Gerát meg nem kéne már eladni, ha annyira mondja a furulyás, h Bl-csapatot akarna építeni. Istenem: miért mindig csak a szöveg?? vki csináljon is már valamit!! -
#189 Kriston távozhat, Tököli megtartásában bízik a klub
[2004-06-04 15:53]
Mint köztudott öt olyan játékos van a felnõtt keretben, akinek június 30-án lejár a szerzõdése. A labdarúgók közül mindenkivel egyeztetett már Tepszics Ignác sportigazgató még a bajnokság folyamán, de egyelõre senkivel nem született végsõ megállapodás.
- FTC.hu - A szóbanforgó játékosok ügyében a következõket mondta Tepszics Ignác:
- Sorin Botis ügye a legbonyolultabb, hiszen esetében nem csupán vele kell megállapodni, de klubjával is, mely kölcsönadta nekünk. Botis szívesen maradna, és a szakmai vezetés is igény tart rá, így sorsa attól függ, hogy klubjával meg tudunk –e állapodni. Legtöbben Tököli Attila sorsa iránt érdeklõdnek, nos vele kapcsolatosan annyit mondhatok, hogy szeretnénk megtartani. Egyelõre Attila is úgy nyilatkozott, hogy hajlik egy újabb megegyezésre, de nyilvánvalóan több tárgyalásra is sor kerül majd a közeljövõben.
Dragóner Attila június 15-ig kért türelmet, és abban maradtunk, hogy az õ ügyére majd akkor térünk vissza. Udvarácz Milánnal szinte mindenben megegyeztünk, így az õ esetében már csak az írásbeli szentesítés hiányzik. Kriston Attiláról annyit tudok elmondani, hogy vele az eddig kialakult álláspont szerint nem szorgalmazzuk egy újabb szerzõdés megkötését.
Fontosnak tartom viszont elmondani, hogy Furulyás János arról biztosította Kriston Attilát a legutóbbi megbeszélés alkalmával, hogy amennyiben távozik a klubtól, számíthat a Ferencváros segítségére, lévén a Ferencváros is mindig számíthatott megbízhatóságára és odaadására az elmúlt években.
-
#188 ebből a névsorból egyedül talán cvitkovics ér valamit, a többi hátráltató erő (horváth nagyon remélem nem jön vissza, az alibi-fetrengős stílusára nincs szükség)
a jelenlegi keretből dragónerre, tökölire, szkukalekre, leóra, sasura, lipcseire, zováthra nincs szükség