23418
  • mukika
    ÁZ!!! Leo mi a faszt keres a válogatottban????? :PP
    Horváth Feri szerintem jöhetr, de viszont remélem hogy Töki meg Gera mearad.... :)
  • mukika
    Reagált a DVSC Rt.
    [2004-06-03 14:39]
    A DVSC Futball Szervezõ Rt. a klub honlapján reagált Dr. Szieben László csütörtöki Nemzeti Sportban megjelent nyilatkozatára.
    - FTC.hu - Szilágyi Sándor cégvezetõ a DVSC óvásával kapcsolatban elmondta, hogy most és a jövõben is minden apró részletrõl tájékoztatja majd a közvéleményt, mivel úgy érzi, hogy egyes újságok, valamint Dr. Szieben László, a liga elnöke csúsztatásokat és félretájékoztatásokat próbál eszközölni a közvélemény befolyásolására.
    - Meglepõdve olvastam a Nemzeti Sport cikkét, melyben Szieben úr és a Magyar Labdarúgó Liga már eldöntöttnek véli, hogy hiába tiltakozott a DVSC – mondta a cégvezetõ. - Szeretném leszögezni, hogy a DVSC nem tiltakozik, hanem a versenyszabályzatot tekintve élt óvási jogával. Szieben úr azt nyilatkozta, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetséghez továbbítja az óvást, majd utána visszakapja azt elbírálásra. Szeretném a közvélemény tudomására hozni az alábbiakat:
    1. A bajnokság rendezõje
    A 2003/2004 évi NBI (továbbiakban: bajnokság) hivatalos verseny. A bajnokságot a Magyar Labdarúgó Szövetség alapszabályának 14. § „a” pontja alapján a Magyar Labdarúgó Liga szervezi és mûködteti.
    2. A bajnokság célja:
    - A bajnokságban induló csapatok teljesítmény sorrendjének objektív megállapítása a hivatalos labdarúgás fejlesztésére vonatkozó sportszakmai feladatok megvalósítása.
    - Az élvonalbeli csapatok színvonalas versenyzésével, valamint a válogatott csapatok eredményes szereplésének folyamatos biztosítása.
    - Az UEFA által szervezett nemzetközi kupaküzdelmekben való indulási jog eldöntése.
    - A fair play magatartás érvénybe juttatása.
    A versenyszabályzat 64. § 7-es pontja: „Abban az esetben, ha a mérkõzés eredménye ellen óvást jelentettek be, a mérkõzés eredményének hivatalos igazolása függõben marad addig, amíg jogerõsen döntést nem születik.„
    Ebbõl kiindulva egyértelmû mindenki számára, hogy a Ferencváros Balaton FC elleni mérkõzésén kiállított, és három bajnoki mérkõzéstõl eltiltott Tököli Attila jogosulatlanul játszott és addig, amíg az óvást le nem zárják, nem lehet a bajnokság helyezési végeredményét kihirdetni. A ligának és Dr. Szieben Lászlónak nem lehet egy mondattal elintézni, hogy amennyiben hibáztak, annak humánpolitikai következményei lesznek, hanem a versenyszabályzat erre vonatkozó paragrafusát figyelembe véve meg kell hozni minél hamarabb a döntést. Akik pedig hibáztak, ismerjék el. Az egész világon a FIFA és az UEFA szabályzatainak megfelelõen folynak a bajnokságok, és ez alól Magyarország sem lehet kivétel.

• zambrotta
    gyerekek mi van ezzel a sok névell ami felreppent a csapattal kapcsolatban
    Zavadszky, Tóth Misi, Cvitkovics, Simek, Horváth Feri, Éger, Stark, Bajzát
    Remélem a cigány hentes nem jön és horváth Feri is álljon inkább a liláknál

Loe menjen inkább a picsába
  • zambrotta
  • dexter161
  • Buddy
    szerintem nem is kéne közvetíteni ezt a gagyit, addig, amíg a színvonal megfelelő nem lesz....akit meg érdekel, az kimegy....és ott csalódik nagyot
  • Garcia
    a sport1 meg nekem nem lenne jó... nincs minden házban sport 1, meg m+....
  • skristof
    mondjuk ez részben az mlsz hibája is. tudom, h kell a pénz, de akkoris.... rtl-nek adni a jogokat. pff...
    én pl nem pesti vagyok, ezét nemigazánb tudok meccsekre járni, tehát a tvben tudom csak nézni. de esküszöm, én jobb szpíker lennék, mint ez a léderer ákos, aki sztem még nem is mutált. na mind1, ezen nem idegeítem fel magam...
    ménem lehet a sport1-nek adni? ott vannak is hozzáértő emberek, és nincs minden 10 mpercben sms-játék.
    ááááárrgghhh.....
  • selwik
    Jah, és hogy a főlila Bárdos Andrisról ne is beszéljünk.
  • selwik
    Főleg, hogy mivel az rtl érdekeltségébe tartozik jelenleg a magyar bajnokság, a tv2 látványosan beleszarik az egészbe, és csak a negatívumot keresik mindenben. Még a bajnokavatásról is csak egy pársoros kis vackot szúrtak be a Nagy Ő hírek közé, mikor egy éve még minden fordulóról részletes összefoglalót írtak.
    Ennyit az úgymond korrekt médiáról...
  • skristof
    ok. erre megint csak azt tudom mondani, hogy a tv-nek talán nem ezt kéne mutatnia. a tvnek azt kéne mutatnia, h ünnepelnek a Fradisták, a csapat, és egyebek. de persze a magyar tv ezt találja meg. itt már rég nem arról van szó, h hírközlés, és hogy mi tájékoztatjuk az embereket. ezek ezt keresik. ugyanakkor leszögezem: nem kellene ezt csinálni a szurkolóknak sem. ezis igaz!
    amugy: örülök, h nem általánosítasz. azért vannak még erre is emberek
  • badoer
    persze csak debrecenbe lakok es azt gyalazta egy jo 100-150 huligan.en mar reg nem foglakozok magyar focival mert kiabrandultam belole.gyulolet keltedrol volt szo.nem akkartam altalanositani mert tudom hogy a ferencvarosi szurkolok kozt sok tiszteseges es normalis szurkolok is vannak.es ok vannak tobsegbe
  • skristof
    sztem lemaradtam róla. mi volt?
    mondjuk biztos találtak néhány vandált, és azokat mutogatták. de te most komolyan mit vársz egy tv2-őtől??? szted őket mi érdekli? szted ők azt akarjűk, h legyen a magyar foci valami, vagy csak szenzációt hajhásznak, és keresik a vandálokat!?!? szerinted?!?!?!
    gondolkozz!!!
    tudom, nehéz ezzel a népbutító médiával szemben gondolkodni...
  • badoer
    nézzétek a tv2 naplot.ezt tudjak a fradistak
  • jAsOn VoOrHeEs
    Vizilabdásaink igaz Garcia
  • mukika
    Debrecen suxx, igaz hogy a Fradi, idén nem mutatott kiegyensúlyozott játékot, de már csak a tavalyi miatt is megérdemeltük a bajnoki címet.....
  • mukika
  • jAsOn VoOrHeEs
    Na végre csak át lett téve a banner
  • Buddy
    Tökölit vagy engedni kellett volna az újpest ellen is játszani, vagy az uccsó meccsen sem....ez így egy kicsit hibrid megoldás

mindenesetre a Fradi nem érdemelte meg a bajnokság megnyerését.....nem nyújtottak kiegyensúlyozott teljesítményt és az igazán számító csapatok ellen idegenben sem nyújtottak semmi pozitív teljesítményt

ezért nem tudok teljes mértékben örülni a bajnoki címnek, a Debrecen szolgált volna arra rá a legjobban

a BL-sel. indulás rosszabb, mint az uefa-kupás szereplés - a második selejtezőből már simán ki lehet esni egy nevenincs csapat ellen és onnantól nincs tovább nemzetközi szereplés.....az uefában legalább 2-3 (nagy szerencsével 4) különböző csapatot (komolyabbat is) is lehet látni

az óvás marhaság (illetve nem marhaság, csak későn intézkednek - nem akkor kell a házat elkezdeni oltani, ha az már leégett) - ez egyébként nem a Fradi hibája és sara, hanem a fegyelmi bizottságé és az mlsz-é....ebben a Fradi úgymond ártatlan

na jól van, sokat ugattam, ennyi elég volt :)
  • mukika
    Debrecen, május 29., 10.05 Szilágyi Sándor szerint a jelenség ellen küzdenek.

Mint arról elsőként beszámoltunk, a DVSC azt fontolgatja, hogy Tököli Attila pályára lépése miatt megóvja a csapat Ferencváros elleni utolsó - 3-1-re elveszített - bajnokiját.
    Este már nem sikerült elérnünk Szilágyi Sándor ügyvezetőt, ma reggel azonban készségesen állt a rendelkezésünkre.
    - Nagyon szeretnénk, ha mindenki megértené: eszünk ágában sincs a bajnokság végeredményének a megváltoztatását kérni - szögezte le elöljáróban Szilágyi. - Azt viszont mindenképpen szeretnénk elérni, hogy a jövőben egyforma mércével mérjenek a vidéki és a fővárosi csapatokat illetően, mert úgy érezzük, hogy mi mindig hátrányosan jövünk ki az ilyesfajta ügyekből. Ismétlem: elfogadjuk, hogy a Fradi lett a bajnok, de az igazunkért készek vagyunk a végsőkig elmenni. Még mielőtt azzal vádolnának bennünket, hogy miért vártuk meg a meccs végét az óvással: nos, már a találkozó előtt jeleztük a liga illetékeseinek, hogy Tököli szerintünk jogtalanul játszik, és ennek következményei lesznek.

• Breki33
    És tényleg így szeretnél bajnokságot nyeretni a Debrecennel?

Amúgy mégha igazad is lenne akkor sem a klub hibázott hanem a fegyelmi bizottság.
    Az már más kérdés, hogy milyen kiállítás volt.

Tehát
    1. Semmi jogalap a Fradi-t büntetni
    2. Egy bajnokság a pályán döljön már el
  • BADE
    Május 19-én, szerdán Tökölit kiállították.
    Május 20-án, csütörtökön Tököli játékjogát felfüggesztették. Amíg nincs játékjoga, nem tud letölteni semmit, csak azt, ami miatt nincs játékjoga...
    Május 23-án, vasárnap, Újpest-FTC, Tököli nem játszott.
    Május 25-én, kedden Tököli visszakapta a játékjogát
    Május 27-én, csütörtökön, a soron következő mérkőzésén kellett volna letöltenie az eliltását a sárgalapok miatt.
  • BADE
    Állítólag jelezték az óvást.
    De ha Tököli nem játszott volna és Pintér sem ülhetett volna a padon,akkor nem hiszem,hogy ez az eredmény születik.
  • Breki33
    "MIRÕL BESZÉL EZ AZ EMBER?! TELJESEN EL VAN TÉVEDVE??MEGÓVNI EGY MECCSET, AMIN KIKAPTAK, DE NEM AZ A CÉLJUK, HOGY MEGVÁLTOZZON AZ EREDMÉNY?! AKKOR MI A CÉLJUK?! HA NYERTEK VOLNA, AKKOR IS ÓVNÁNAK?!"

meccs előtt kellett volna óvni
    A pályán egyértelműen jobb volt a FRadi
  • BADE
    A Debrecen megóvja a meccset és megjegyzem teljesen jogosan!
  • skristof
    én az általam linkeltet nem is bannernak szántam... :P
  • Breki33
    Tényleg ki kéne cserélni a banner-t elég gáz így a szöveg
  • Breki33
    Furulyást el kéne zavarni
    a bajnoki címtől függetlenül
  • skristof
    nem rossz
  • Garcia
    [oké, nem tudtam]
  • mukika
    [szólt már rég]
  • Garcia
    moderátoroknak
  • jAsOn VoOrHeEs
    és kinek kell szólni, hogy tegyék be???
  • Garcia
    elsőre azthittem. hogy a vízilabdásokvannak rajta:)))
    de amugy kiráy
  • mukika
    Ferencváros - Debrecen 3-1
    Furulyás János: Köszönet csodálatos szurkolóinknak!
    [2004-05-28 13:28]
    A Ferencváros vezetése nevében Furulyás János az esti bankettet megelõzõen az FTC.hu nyilvánosságát kihasználva a csapat és a támogatók elõtt elõször a szurkolóknak szeretne köszönetet mondani. Az FTC elnöke a következõk közreadására kérte honlapunkat:
    - FTC.hu -
    - Tegnap a Ferencváros csodálatos közönsége példát mutatott mindenkinek, és sokadszor bizonyította be, hogy az ország legfanatikusabb, legjobb szurkolótábora. Egyetlen más csapat szurkolótábora sem mondhatja el magáról azt, hogy képes saját csapatát ilyen mértékben fanatizálni, és képes arra, hogy olyan hitet és tartást adjon a játékosoknak, ami szárnyalásra készteti õket. Külön szeretném megköszönni minden boldog és berekedt szurkolónak azt, hogy a közlekedési nehézségek, a furcsa idõpont és sok egyéb viszontagság ellenére eljött a stadionba és csodálatos hangulatot teremtett.
    A Ferencváros szurkolótábora ismételten bebizonyította, hogy igenis képes fegyelmezetten, és sportszerûen ünnepelni. Szurkolóink meghallgatták a csapat és a rendezõk kérését, és olyan csodálatos estét szereztek ezzel mindannyinknak, amit soha nem fogunk elfelejteni. Azt hiszem a televízióközvetítés révén egy egész országnak, mutattuk meg azt, hogy a Ferencváros családja olyan család, ahová tartozni kitüntetés és hatalmas boldogság! Tegnap est e a zöld-fehér szurkolótábor nem a 12. ember volt, tegnap mindenki egy emberként volt ferencvárosi! Köszönjük!
  • mukika
    azért szoltam hátha....
  • mukika
    elég késön szóltál, mert már bent van az új!!! :DDDD most te kéred meg őket ha gondolo. amugy szép!!!!
  • jAsOn VoOrHeEs
    Csináltam én is egy bannert ide :

• Garcia
    mire? antiújpest?
  • skristof
    mek moggyuk az altopiccímet is át löhötne írni....
    ném?