23418
-
skristof #507 jó neked
én 210km-el odébbról szurkolok! :(
de nem baj, ha minden jól megy, 2 év és felköltözöm Pestre! :)
HAJRÁ FRADI! -
#506 ööö viszont minden meccen ott vagyok... a mostani túrára sajnos nem volt pénzem.... :C -
#505 egyelőre MÉG nem... :) -
Unreal1942 #504 UTálom az FTC-t ,de hát ha Magyar csapatról van szó nemzetközi szinten akkor természetesen hajrá Magyarok! -
#503 HAJRÁ FRADíÍÍÍÍÍ -
SONEEC #502 tv2 19.45 -
#501 a tv2 asszem este -
#500 500. amugy melyik csatorna adja a mecset? -
#499 Súlyos UEFA-büntetés az FTC-nek
NSO, 2004-08-25 16:36
Az UEFA, az Európai Labdarúgó Szövetség harmincháromezer svájci frankra büntette a Ferencvárost a FK Tirana elleni BL-selejtezőben történtek miatt. Az Üllői úti visszavágón hat-hét percig tartó verekedés tört ki az egyik szektorban, ez harmincezer svájci frankot ért, illetve az albániai odavágón füstbombát a dobtak a vendégszektorból a játéktérre, amely háromezerbe került a klubnak. -
#498 mega lol, nem írva alá :) -
#497 lol, ez jó volt -
skristof #496 igen
aláírva! ;) -
Grenzjager #495
Petíció Fazekas elvett aranyáért!
http://www.petitiononline.com/atti0007/petition.html !!! ITT !!!!!!!!!!!!!
-
skristof #494 ezen ne vitázzunk! ;)
viszont ezt a dopping-botrányt nagyon sajnálom...
bizti vmi jóakaró román geci írta azt a levelet...
de ez már OFF -
#493 Szerintem inkább elnyomná a 3 olimpiai aranyat a hatalmas focisiker, a BL főtábla, teljes joggal. -
skristof #492 öööö
hülye kérdés: az ki? :P
gondolom vmi arab multimilliárdos....
arab??? Jézusom! na tűnjön innen! :) [ a pénze maradhat] -
skristof #491 és te nem vagy Side-os? :) -
#490 Ja aztán minden meccsen bombagólok fognak esni! :D -
SONEEC #489 itt volt a kadhafi o akarja megvenni a fradit allitolag -
#488 7side. :)
-
skristof #487 csak nem 7Side-os? vagy B-közép??? ;) -
#486 azt hallottam megveszik a fradit igaz ez? -
#485 érdekli is őket:) -
R9 #484 :DDDDDDDDDD -
#483 MIért ébredtél fel????? Végig nézhetted volna, akkor nem kellene izgulnunk!! -
R9 #482 azt álmodtam hogy 1:1-re állt a meccs a vége fele :-) -
#481 lol :D -
#480 meglehet! :DDDDD -
#479 bátyámék ma indulnak Prágába busszal... :D
csak élje túl... :P -
#478 hú mekkora siker lenne. valszeg az olimpikonok is jobban teljesítenének, ha megtudnák a hírt :D -
#477 Úgy legyen! -
#476 Jön a szerda, jön a nagy nap, reméljük nem lesz csalódás! Ismét lehet magyar csapat a BL-ben! -
skristof #475 mert Sükür(?) edző félti az állását, és kijelentette, h nem fogja játszatni, mert rutinos embereket rak a kezdőbe....
és Tőzsér ezért inkább eljött....
jól tette! ;) -
Grenzjager #474 akkor miért nem kellett a Galatasaray-nak??
nem vitatom jól játszik.....
csak már itt annyi mindenki lett korán Isten lásd Lisztes,Gera...etc -
#473 Már Robi Carlos is jobbal gyakorol! :D Egyébként nem beszélt hülyeséget! -
#472 "Tõzsér Európa élvonalában?
[2004-08-19 09:39]
Tõzsér Dániel jó játékával és bombaerõs lövéseivel hamar belopta magát a ferencvárosi szurkolók szívébe. Zoran Kuntics, egykori közönségkedvenc, meglepõ nyilatkozatott tett a fiatal játékosról a 100% Fradiban.
-FTC.hu- - Talán elsõre sokan megmosolyogják azt, amit mondok, de Tõzsérnek van az egyik legjobb bal lába egész Európában – mondta Kuntics. – Ezt nem csak azért mondom, mert láttam a Sparta elleni meccset, és a Diósgyõrnek lõtt bombagólját. Már régóta ismerem, közelrõl is felmérhettem tehetségét, rúgótechnikáját, nem egy barátságos meccsen láttam õt játszani, és a mindig eleresztett egy-egy félelmetes bombát. Úgy gondolom, hogy akár 30-35 méterrõl is képes lehet hatalmas gólt rúgni, és hamarosan Európa legjobb kapusai is rettegni fognak a Tõzsér-bombáktól."
A király!!!!!!!!
-
Grenzjager #471 forza TŐZSÉR!!! -
#470 Jó neked! Én meg Rault hiányolom! -
#469 ja,jobb lett volna ha zava nálunk marad,nálunk legalább jól játszott. -
#468 Meglepően jól, vagy nemis jól, hanem inkább okosan játszott tegnap a fradi. Egyet nem értek, hogy a Leandro helyett miért nem Tözsér játszik. Most is többet csinált 20 perc alatt mint Leo 70 perc alatt. Mondjuk Leandrot már akkor sem igazán értettem, amikor idehozták. Emléxem Lipcsei a következőket mondta, amikor a Haladásba igazolt másik brazillal együtt, hogyha olyan jók lennének, akkor nem a Haladáshoz mentek volna. Na, mindegy. Aminek még tegnap örültem és szerintem ettől van nagy esély a továbbjutásra, hogy a csehek játékában abszolúte nem volt benne a gól, a Fradinak pedig volt még 4-5 nagy helyzetet, amiből azért jó lett volna min. 1-et belőni. De így sem rossz! Remélem a Bajevskki gyerek is minél hamarabb magára talál -bár tegnap sem mozgott rosszul- és akkor Sasut elfelejthetjük. Én még a Somorjait hiányolom, szerintem jobb lene mint Zava.