23418
  • skristof
    jó neked
    én 210km-el odébbról szurkolok! :(
    de nem baj, ha minden jól megy, 2 év és felköltözöm Pestre! :)

HAJRÁ FRADI!
  • mukika
    ööö viszont minden meccen ott vagyok... a mostani túrára sajnos nem volt pénzem.... :C
  • mukika
    egyelőre MÉG nem... :)
  • Unreal1942
    UTálom az FTC-t ,de hát ha Magyar csapatról van szó nemzetközi szinten akkor természetesen hajrá Magyarok!
  • Hentes Bill #503
    HAJRÁ FRADíÍÍÍÍÍ
  • SONEEC
    tv2 19.45
  • Kaplan
    a tv2 asszem este
  • gercse
    500. amugy melyik csatorna adja a mecset?
  • Hentes Bill #499
    Súlyos UEFA-büntetés az FTC-nek
    NSO, 2004-08-25 16:36

Az UEFA, az Európai Labdarúgó Szövetség harmincháromezer svájci frankra büntette a Ferencvárost a FK Tirana elleni BL-selejtezőben történtek miatt. Az Üllői úti visszavágón hat-hét percig tartó verekedés tört ki az egyik szektorban, ez harmincezer svájci frankot ért, illetve az albániai odavágón füstbombát a dobtak a vendégszektorból a játéktérre, amely háromezerbe került a klubnak.
  • Ramore
    mega lol, nem írva alá :)
  • Hentes Bill #497
    lol, ez jó volt
  • skristof
    igen
    aláírva! ;)
  • Grenzjager

Petíció Fazekas elvett aranyáért!
    http://www.petitiononline.com/atti0007/petition.html !!! ITT !!!!!!!!!!!!!
  • skristof
    ezen ne vitázzunk! ;)

viszont ezt a dopping-botrányt nagyon sajnálom...
    bizti vmi jóakaró román geci írta azt a levelet...
    de ez már OFF
  • Ramore
    Szerintem inkább elnyomná a 3 olimpiai aranyat a hatalmas focisiker, a BL főtábla, teljes joggal.
  • skristof
    öööö
    hülye kérdés: az ki? :P
    gondolom vmi arab multimilliárdos....
    arab??? Jézusom! na tűnjön innen! :) [ a pénze maradhat]
  • skristof
    és te nem vagy Side-os? :)
  • Kaplan
    Ja aztán minden meccsen bombagólok fognak esni! :D
  • SONEEC
    itt volt a kadhafi o akarja megvenni a fradit allitolag
  • mukika
    7side. :)

• skristof
    csak nem 7Side-os? vagy B-közép??? ;)
  • gercse
    azt hallottam megveszik a fradit igaz ez?
  • BADE
    érdekli is őket:)
  • R9
    :DDDDDDDDDD
  • JackDaniels #483
    MIért ébredtél fel????? Végig nézhetted volna, akkor nem kellene izgulnunk!!
  • R9
    azt álmodtam hogy 1:1-re állt a meccs a vége fele :-)
  • Hentes Bill #481
    lol :D
  • mukika
    meglehet! :DDDDD
  • mukika
    bátyámék ma indulnak Prágába busszal... :D

csak élje túl... :P
  • Hentes Bill #478
    hú mekkora siker lenne. valszeg az olimpikonok is jobban teljesítenének, ha megtudnák a hírt :D
  • Ramore
    Úgy legyen!
  • JackDaniels #476
    Jön a szerda, jön a nagy nap, reméljük nem lesz csalódás! Ismét lehet magyar csapat a BL-ben!
  • skristof
    mert Sükür(?) edző félti az állását, és kijelentette, h nem fogja játszatni, mert rutinos embereket rak a kezdőbe....
    és Tőzsér ezért inkább eljött....
    jól tette! ;)
  • Grenzjager
    akkor miért nem kellett a Galatasaray-nak??
    nem vitatom jól játszik.....
    csak már itt annyi mindenki lett korán Isten lásd Lisztes,Gera...etc
  • JackDaniels #473
    Már Robi Carlos is jobbal gyakorol! :D Egyébként nem beszélt hülyeséget!
  • mukika
    "Tõzsér Európa élvonalában?
    [2004-08-19 09:39]
    Tõzsér Dániel jó játékával és bombaerõs lövéseivel hamar belopta magát a ferencvárosi szurkolók szívébe. Zoran Kuntics, egykori közönségkedvenc, meglepõ nyilatkozatott tett a fiatal játékosról a 100% Fradiban.
    -FTC.hu- - Talán elsõre sokan megmosolyogják azt, amit mondok, de Tõzsérnek van az egyik legjobb bal lába egész Európában – mondta Kuntics. – Ezt nem csak azért mondom, mert láttam a Sparta elleni meccset, és a Diósgyõrnek lõtt bombagólját. Már régóta ismerem, közelrõl is felmérhettem tehetségét, rúgótechnikáját, nem egy barátságos meccsen láttam õt játszani, és a mindig eleresztett egy-egy félelmetes bombát. Úgy gondolom, hogy akár 30-35 méterrõl is képes lehet hatalmas gólt rúgni, és hamarosan Európa legjobb kapusai is rettegni fognak a Tõzsér-bombáktól."

A király!!!!!!!!

• Grenzjager
    forza TŐZSÉR!!!
  • PREMIERE1
    Jó neked! Én meg Rault hiányolom!
  • Matthewpamer
    ja,jobb lett volna ha zava nálunk marad,nálunk legalább jól játszott.
  • JackDaniels #468
    Meglepően jól, vagy nemis jól, hanem inkább okosan játszott tegnap a fradi. Egyet nem értek, hogy a Leandro helyett miért nem Tözsér játszik. Most is többet csinált 20 perc alatt mint Leo 70 perc alatt. Mondjuk Leandrot már akkor sem igazán értettem, amikor idehozták. Emléxem Lipcsei a következőket mondta, amikor a Haladásba igazolt másik brazillal együtt, hogyha olyan jók lennének, akkor nem a Haladáshoz mentek volna. Na, mindegy. Aminek még tegnap örültem és szerintem ettől van nagy esély a továbbjutásra, hogy a csehek játékában abszolúte nem volt benne a gól, a Fradinak pedig volt még 4-5 nagy helyzetet, amiből azért jó lett volna min. 1-et belőni. De így sem rossz! Remélem a Bajevskki gyerek is minél hamarabb magára talál -bár tegnap sem mozgott rosszul- és akkor Sasut elfelejthetjük. Én még a Somorjait hiányolom, szerintem jobb lene mint Zava.