23418
  • Buddy
    ájjájj...erősen középmezőnyben lesz a csapat jövőre...de leglább nem lesz annyi légiós...de odafönt már takarítani kéne
  • Csesza
    sztem meg Udvarácz helyett jött, de tényleg nemhiszem hogy a padra jött volna!!!!!!!!!!! uuujjujjjujjj szűcs
  • Rudee
    Kemenes egy évre a Fradié

Nem hiszem hogy a padra jött, tehát Szűcs se marad...
  • Csesza
    Szűcs: Szeretném itt folytatni, de...
  • Takezó
    adja a faszom a vérét
  • zambrotta
    ne már
    bárcsak az iq-ja lenne fele akkora mint a magassága, lehet, h focizni is tudna
  • zambrotta
    ennyi
  • mukika
    jaja. nekem sem volt soha a szívem csücske.
  • szanics
    Fasza. Őt még a Honvédtól is elküldték a rendkívül sportszerű és profi életmódja miatt...
  • mukika
    állítólag aki már biztos jön az Budovinszky Krisztián a Honvéd óriás termetű (193cm magas) hátvédje.
  • mukika
    erről kár is beszélni... én személy szerint akkor is csalódtam Petiben, és Gyepiben egyaránt.
  • szanics
    Szerintem neki nem a pénz, hanem a megbecsülés hiányzik, meg szar lehet azt végignézni, hogy meg tönkre az a klub, ahol felnőttél és ahol be akartad fejezni a pályafutásodat...
  • zambrotta
    egyrészt igazad, de vegye mindenki figyelembe, hogy mit köszönhet a csapatnak és utánna ugráljon és jelentgessen fel

Azt meg nem tudom elhinni, hogy a Petinek az a pár 100e Ft hiányozna
  • szanics
    A minimálbér azért lenne elég, mert nem focizol a Fradiban.
    Félre ne értsd, a magad részéről teljesen igazad van, de szerintem manapság el kell felejteni a Fradi-szív és hasonló kifejezéseket, főleg akkor, ha légiósokról beszélünk.
    Tudod, mi a baj a Ferencvárossal? Hogy a vezetőség is azt gondolja, majd maradnak a játékosok kevesebb pénzért is, mert Fradi-szívük van, stb... Na ezt kéne elfelejteni.
    Meg kell oldani a problémákat, és ha minden legalább úgy megy, mint egy normálisan működő magyar csapatnál (sajnos erre csak a Debrecent tudom példaként felhozni), akkor senkinek nem jut eszébe majd, hogy elmenjen a Fradiból. De amíg erre a töketlen Furulyás képtelen, addig én megértem a játékosokat, és nem fogok csalódni bennük.
    Vártak több mint egy évet, most már léptek. Sajnos ez van.
    Lipcseiről: külföldön ez úgy működik, hogy megbecsülik a csapat ikonjait (mint a Fradinak Lipcsei), és ők a csapat legjobban fizetett játékosai 35 éves korukban is, amikor már csak a jelenlétükkel tudnak segíteni a klubnak. Lipcsei elé meg letettek nyilván egy olyan szerződésajánlatot, ami szerint feleannyit keresne, mint eddig, ráadásul neki már csak 1 vagy 2 éve van hátra játékosként.
    Ezért a két megjegyzésemért sokan rám fognak szállni, de most már mindegy.
    1. Szűcsnek szvsz soha nem volt Fradi-szíve...
    2. Várszegit bűn volt elzavarni, szépen lassan majd mindenki rájön...
  • zambrotta
    De nem!

Ha én a Fradiban játszhatnék, akkor nekem elég lenne a minimálbér is! Azok akik ott vannak nem tudják felfogni, hogy mit jelent ez! Nekem (és gondolom nem vagyok egyedül ezzel), mindig is már csak egy álom marad, hogy magamra veszem a MEZT ..... stb!
    De akiknek ez összejött azok nem tudják ezt elképzelni, hogy mire lennénk mi képesek a CSAPATÉRT!
    Példát kellene venniük RÓLUNK! Mi azért adjuk a pénzünket, hogy a CSAPAT hírnevet, megbecsülést, elismerést, szerezzen, és mindenhol TISZTELJÉK a FERENCVÁROST!
    De ez sajnos már csak a pénzről szől ma már csak az jelenti az érzelmeket! Amíg egy szurkoló a vérét,adja a CÍMERÉRT (vagy még többet is...), addig ezek a ....... zsoldosok felveszik a kilenccsíkost mezt úgy hogy csak az érdekli őket, hogy mennyi pénz megy a zsebükbe!
    Csalódni fogok a Lipcseibe, Gyepesbe, Rósába, Szűcsbe ha elmegy, mert még talán nekik elhiszik, hogy létezik FRADISZÍV!
    Vuki mehet, végülis nem köszönhet semmit a csapatnak, és ugyanez a helyzet Kapiccal is!
    A vezetőknek pedig illene már nagyon gyorsan észbe kapni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • zambrotta
    Pontosan!

Most olvastam a mai sportot, amiben még azt mondja, hogy itthonról is vannak ajaánlatai! Vicces lenne! A Kupa döntő után, mikor az uccsó 10 percben mindenki az ő nevét skandálta...!
  • Láma!
    csak azt ne mond hogy a kapitány marad csak!!!:o
    (furulyás)
  • skristof
    Vuki-t pedig nagyon szerettem, kedvenc légiósom volt. Érte talán kár...
    Viszont az is magáért beszél,h a Lokiba megy. ennyit arról h kinek mit jelent a Fradiban focizni
  • skristof
    abszolut adom amit mondasz.. egyszer el kell kezdeni. mondjuk nem ártana néhány rutinos "öreg", dehát most örüljünk h van valaki...
    a befektető meg jó lassan csoszog, mondjuk Furulya papa megint kitesz magáért
  • szanics
    Hozzá kell nyúlni a fiatalokhoz, de ha ennyire elfogy a Fradi, akkor sajna jövőre a bentmaradás lesz a cél...
  • mukika
    akkor sem nyernénk, de tapasztaltabbak lennénk, bár kitörölhetjük vele a fenekünket...

És teljesen igazad van. A hozzászólásom mondanivalója nekem is ez lett volna, csak jól elbujtattam... :)
  • JackDaniels #3272
    Miért?? Ha maradnak az öregek, akor BL-t nyer a Fradi?? Na neh hülyéskeggy.-.)))) Valamikor csak hozzá kell nyúlni a fiatalokhoz. Ha komolyan vennék a fiatatlítást, akkor 2-3 évig nem is kellene nemzetközi kupaszereplésről álmodozni, de utánna viszont reális esély lenne egy sima BL csoport körre. Csak hát minden fax Fradidrukker türelmetlen.:))))) Az értelmesebbje tudja, hogy igazam van.:))))
  • mukika
    Csak az a baj, hogy így a 2. hely lófaszt sem ér szerintem. Bár bízok a fiatalokban, de nemzetközi porondon tapasztalatlanok , és ha kifogunk valami keményebb csapatot, akkor az első körökben búcsuzhatunk...
  • mukika

De nem baj. Menjen csak aki akar. Legalább jövőre helyet kapnak a SAJÁT nevelésü fiatal játékosaink. Akik odateszik magukat ha kell, és értük öröm lesz szurkolni.
    Lehet hogy tényleg Takács lesz a rangidős a csapatban...

Egy valaminek nem örülök. Baja jövőre is boldogít minket. De legalább csak 1 légiós marad a csapatban
  • mukika
    én is legfőképp a vezetőséget bírálom.

de akkor is... mindenük megvan ami kell. nálunk nőttek fel, ide köti minden őket, és mégis anyagi okokra hivatkozva el szeretnék hagyni a klubbot.

tudom a pénz beszél... sajnos.
  • szanics
    nem igaz
    a játékosok tűrtek egy darabig, most már mindenkinek kurvára elege lett, mert nem látják az alagút végét
    tökéletesen igazuk van, a vezetőség egy pöcs
  • mukika
    érdekes. hova tünt az a legendás Fradi szív???

Gyepes is egy áruló, Peti is az lesz. Menekül mindenki a sülyedő hajóról.
  • mukika
    Lipcsei: Dubai, Japán vagy Fradi?
  • Rudee
    Az FTC Rt. fellebbezett a kizárás ellen
  • Rudee
    Túl az első edzésen
  • gabber_saviola
    navégre .....jáu szagember ez a vass :D
  • Csesza
    Vass László az új pályaedző
  • Csesza
    áz!