23418
-
#3132 Hirtelem mekkora lett a szájuk a debreceni tini divatdrukkereknek ...szánalmas
-
#3131 ezeket a Furulyás féle meséket még mindíg megeszi valaki??? -
Takezó #3130 Figyelj már, ember :) Komolyan jó neked idejönni, és baszogatni minket? Vagy úgy gondolod, hogy meggyőzöl minket, hogy szar köcsög a fradi? Jajj... Ha megkérhetlek húzz a faszba, báj -
#3129 picipöcs -
A viszont soha nem látásra ! -
#3127 gratulálok, mit is várunk egy debrecen szukolotol, nem lepödtem meg. -
bazze #3126 ŐŐŐŐŐ
Irány az uefa kupa? :D
rofl :DDD
az való nektek ^^
pénzéhes falábuak? akkor az összes fradis mehet haza:)
gyerekek.... nem jött össze ez az év nektek :D
ha jól emléxem tavaj oat mondtatok hogy nem leszünk sose bajnokok :D
hát barátaim TI NEM LESZTEK TÖBBET AZ TUTI
A ló fejü lipcsit meg ugy megbaszom hogy ha zöldet lát a zöld meg lila segge jut majd mindig eszébe
,,|,, -
#3125 -
Rudee #3124 Eddig se gondoltam, hogy véletlen adták kölcsön. Ha nem kéne a moldávoknak, akkor rég elengedték volna. -
#3123 Épp ezért mondom.
Rengetegen szeretnék vinni, nem hiszem, hogy a klubja a Fradinak adná. Meg azt sem hiszem, hogy maradni akar... -
Rudee #3122 Ja, a Tiraspoltól. -
#3121 asszem kölcsönben van vmi moldáv csapattól -
Rudee #3120 Botis nem is a mi játékosunk, nem? -
#3119 Szerintem Vukmir biztosan nem, Bognár, Kapic, Penksa, Sasu tuti igen.
Vukmir szerintem maradni is fog, Botis meg válogathat a kérők közül... -
Rudee #3118 7 ember megy, de pontos neveket nem adtak ki. Ha tippelnem kéne: Balog, Bognár, Botis, Kapic, Penksa, Sasu és Vukmir. -
#3117 megvan, hogy kiket zavarnak el? -
#3116 nekem teljesen mindegy hogy balos, vagy jobbos szemétben ire... -
#3115 ne keverd, a hírt a Magyar Nemzet idézte a Magyar Hírlapból...ez a fasz egyébként az élet és irodalomban is firkál, meg még egy-két ilyen balos szemétben -
#3114 mit vársz?
magyar nemzet... -
Rudee #3113 Az NSO írt egy cikket "Tíz év magány zöldben és fehérben" címmel. Szívesen megkérdezném, hogy mikor jön a többi csapat színskálája 20 év magánnyal. A Fradi legalább bejutott, de a többi csapattal mi volt? -
Rudee #3112 Nemtom ki ez, de elég nagy barom. -
#3111 Kifaxom ez a gyümölcsös guszti?? Ha van rá indok, akkor természetesen zárják ki, ne csak a fradit, hanem bármelyik csapatot, de csak így brahiból???? Ez egy vadbarom. Azé' nem kellenek a szélsőségek sem egyik, sem másik oldalról!! Hülye buzi! Ha sokat ugat, majd valaki kimagozza!! -
#3110 Meg azért kellene egységesen mindenhol, mert akkor mennéneka másik csapathoz. ...legalábbis egy darabig.:) -
Csesza #3109 MNO: Megyesi Gusztáv: Zárják ki a Fradit a bajnokságból is
-
#3108 Majd beletörődnek, vagy elmennek havi fix 60.000-ért rakodónak, oszt mehetnek a sunyiba.:))
Azt ugye tuggyuk, hogy focizni nem kötelező.:))) -
#3107 csak próbáltam finoman fogalmazni, de természetesen még jobb a Te ötleted, egyetértek...de mindkét esetben lenne ugatás, az tuti :) -
Csesza #3106 Színes Bulvár Lap: Szűkül a Fradi kerete -
Csesza #3105 Blikk: Kiket játszat a Fradi az UEFA-kupában? -
Csesza #3104 Lothar Matthäus csalódott Szűcs Lajosban, a kapus nem érti a vádaskodást. -
Csesza #3103 Az állam támogatásáról biztosította a Ferencvárost -
zambrotta #3102 Végra tényleg nekünk volt szerencsénk!
Bár ha a nyáron nem lesznek nagy változások, nagy leégés lesz!!!!
Hajrá FRADI! -
#3101 -
#3100 90-100e?? Mire fel?? Minimál bér mindenkinek, amit a közönség behoz, azt pedig szétosztanám közöttük. Ha 150 nézővan akkor annyit, ha 15000 akkor annyit. A prémiumokat mint olyat, hogy pont pénz, meg gól pénz felejtsék el. Két dologra adnék prémiumot: BL szereplés vagy UEFA szereplés kiharcolása. A többi csak kellemes időtöltés. A szponzorok is erre nyomják a lóvét, nem pedig a 13. helyre.
Ezt persze minden csapatra értem, nem csak a Fradira. -
#3099 Az a virágos váza vót.:DD -
Rudee #3098 Kikapott a tarcsi 2-0ra, így ők is "csak" az ezüstnek örülhetnek. -
skristof #3097 adom!! -
#3096 hát igen, ha aláírják a papírt, akkor onnantól sajnos jogosan ugathat a játékos is...előzőleg kellene MINDEN klubnál összehozni azt, hogy teljesítményarányosan legyenek a bérek fizetve...alapfizu pl. netto 90-100ezer és erre jönnének a győzelmi kis pluszpénzek, gólokért, passzokért, továbbjutásért...sárga-piros lapokért pedig mínusz...és fölső korlátot a liga kellene bevezessen, így nem tudnának egy bizonyos pénzszint fölé menni, azaz egymást teljesen fölüllicitálni a klubok...ez egy szép megoldás, nem olyan nehéz összehozni
csak meg kéne semmisíteni az összes szerződést - akinek még egy-két évig élne mostantól a szerződése, azt kifizetni, a többieknek, kinek lejár, az szarul járt...ennyi...és elkezdeni, amit mondtam.....ez lenne mondjuk a rendrakás-projekt :)
akinek meg nem teccik és puffog....nos...nem kötelező labdarúgónak lenni -
#3095 Az az igazság, hogy én mindkét (illetve az összes) csapatnál elítélem a szerződések be nem tartását és a pénzek ki nem fizetését. Nekem az a véleményem, hogy bizonyos szerződéseket és az azokhoz tartozó kifizetéseket nem szabadna aláírni addig, amíg arra nincs fedezet. Máskülönben soha nem rendeződnek a viszonyok és marad ez a lehetetlen állapot. -
#3094 -
#3093 Ha Kapic feljelentette volna a fradit, akkor is ezt mondod? :) Ha ott dologozik meg Egervary, akkor nem jelenti fel az mtk-t. (Nem vagyok egyik csapat drukkere se , de ne iteljunk el valamit, ami mindket oldalon megvolt).