23418
-
#3333 TÉK A FRADIÉRT! ÉBRESZTŐ, FURULYA! :DDD -
#3332 Azért nem játszottak, mert elmennek.
Rósa is elmegy, és Szűcs is...
Érik a kiesés... -
marcus13 #3331 HellÓ Mindenki! Én tegnap ott voltam a szentesi meccsen, és tudom, hogy hiányoztak a válogatottak, meg Peti és Sowunmi nem játszottak, de ha tényleg nem igazolunk pár meghatározó játékost, vagy nem tudunk megtartani, akkor lesznek problémák ősszel, mert hiába van pár tehetséges fiatal, ha nincs ha nincs mellettük pár rutinosabb meghatározó játékos. Tudom, hogy csak gála meccs volt tegnap, de akkor is látszott, hogy csak Szűcs, Rósa, meg Tözsér volt a kezdők közül, pl. Rósa söprögetőt játszott egy darabig. Peti, meg Sowunmi is ott voltak, de nem tudom miért nem játszottak. Viszont a szélen volt egy srác, aki gyors volt, és jól is cselezett, belőle még lehet kezdő, szerintem -
Csesza #3330 Még tesztelik az új játékosokat -
#3329 köcsög áruló vukmir -
Rudee #3328 Laczkó góljával nyertünk a Pusztai László-emlékmérkőzésen -
skristof #3327 már késő :)
3 évre az övüké... mondjuk nem értem, ezek nemzetközi szinten nem erősítések, de tervezgessen csak a Loki -
Takezó #3326 köcsög fos Vukmir... menjen el bárhova, csak NE a debrecenbe... -
#3325 Ott van a játékosok között! -
Csesza #3324 oks -
Rudee #3323 Ja most látom, az imént még Nógrádi volt a legalsó a sorban. -
Csesza #3322 ööö... de ott van vagy hol nincs???? -
Rudee #3321 Ftc.hu-n Sowunmi már nincs a játékosok közt, ezek szerint vele se sikerült megegyzeni. Kiváncsi vagyok a mai összeállításra. -
#3320 nananananannaanaaaaaaaa, Vukmir yo gyerek.
Köcsög Furulyás meg Tepsi... -
#3319 köcsög vukmir ..... -
Rudee #3318 Vukmir aláírt a Debrecenhez... -
Takezó #3317 jah, szem igazad van, ná szeretik afradit :( -
#3316 sztem is -
Csesza #3315 nekem8, de sztem inkábbb csak Furulyás ellenes!!! legalábbis nekem az jött le!!! -
#3314 NSO híreket nemár... az NSO hírhedten fradielllenes amit egy-két cikjében be is bizonyít. -
Csesza #3313 Főszerepet kapnak a fiatalok -
Csesza #3312 de meleg van!!!! -
#3311 sose:)) -
Takezó #3310 Szia édes! -
#3309 gyááááááááááááááá :DDDDDDDDDD csöcsi Take-Zoo -
Takezó #3308 -
Takezó #3307 Semmi baj, szurkoljunk együtt a FERENCVÁROSNAK!!!!4 -
#3306 puzi-e vaty? :DDDDDDDDDDDDDD -
#3305 -
#3304 -
#3303 -
#3302 ez szép gesztus -
fradista91 #3301 Szeretnék bocsánatot kérni TAKEZÓ-tól, és az összes fradistól, de félreértettem valamit. Remélem elnézitek nekem! Mindent bele és HAJRÁ FRADI! -
Rudee #3300 Szentesen játszik a csapat vasárnap -
#3299 Legios azert jatszik kulfoldon, hogy penzt keressen. Tudom, a magyarok is azt mondjak amikor elszerzodnek, hogy azert, hogy tovabb fejlodjenek es stb-stb, de magyar bajnoksagban hova fejlodjon tovabb? -
#3298 nem hiszem el hogy ekkora pénzéhes ez a Dragan Vukmir........nagyot csalodtam most benne -
Csesza #3297 Kiürül a ferencvárosi öltöző? -
#3296 Ha így halad a csapat megerősítése/meggyengülése már a középmezőny is nagy fegyvertény lesz !
Rendkívül borús most az idő a Fradi felett.
Új időszámítás kezdődik ? -
#3295 így van. inkább a saját játékosainkkal legyünk a középmezőnyben, mit a román harmad osztállyal. -
#3294 aki pedig ennyi pénzből nem tud megélni, az menjen Bulgáriába vagy Ukrajnába dolgozni...majd meglátja...