• zambrotta
    De nem!

Ha én a Fradiban játszhatnék, akkor nekem elég lenne a minimálbér is! Azok akik ott vannak nem tudják felfogni, hogy mit jelent ez! Nekem (és gondolom nem vagyok egyedül ezzel), mindig is már csak egy álom marad, hogy magamra veszem a MEZT ..... stb!
    De akiknek ez összejött azok nem tudják ezt elképzelni, hogy mire lennénk mi képesek a CSAPATÉRT!
    Példát kellene venniük RÓLUNK! Mi azért adjuk a pénzünket, hogy a CSAPAT hírnevet, megbecsülést, elismerést, szerezzen, és mindenhol TISZTELJÉK a FERENCVÁROST!
    De ez sajnos már csak a pénzről szől ma már csak az jelenti az érzelmeket! Amíg egy szurkoló a vérét,adja a CÍMERÉRT (vagy még többet is...), addig ezek a ....... zsoldosok felveszik a kilenccsíkost mezt úgy hogy csak az érdekli őket, hogy mennyi pénz megy a zsebükbe!
    Csalódni fogok a Lipcseibe, Gyepesbe, Rósába, Szűcsbe ha elmegy, mert még talán nekik elhiszik, hogy létezik FRADISZÍV!
    Vuki mehet, végülis nem köszönhet semmit a csapatnak, és ugyanez a helyzet Kapiccal is!
    A vezetőknek pedig illene már nagyon gyorsan észbe kapni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!