23418
-
#3413 remélem olyan gyengén fog játszani náluk mint nálunk az utóbbi fél évben... -
Csesza #3412 sztem úgyse fog nekik kelleni, de ha igen akkor első meccsén vág 1 mester 3ast azt kifújt -
#3411 kezdje csak. ilyen játékkal amit ő játszott nem is érdemel egy egy fillért sem... -
#3410 Vagner is a Debrecenben próbajátékon. No komment. -
Csesza #3409 pont most akartam becopyzni -
#3408 "A Ferencváros vezetői szóban már megegyeztek Tímár Krisztiánnal, hogy a következő szezontól a Fradiban folytatja a pályafutását. A saját nevelésű, korábban a Videotonban is megfordult védő utoljára Nyíregyházán futballozott.
A héten további erősítések is várhatóak a zöld-fehér klubnál, miután Oláh Lóránttal - szintén szóban - már megegyeztek a ferencvárosi elöljárók.
- Jelenleg a kaposvári klubbal egyezkedünk, a szerződése körüli dolgokat kell tisztázni - nyilatkozta honlapunknak Tepszics Ignác, a Ferencváros ügyvezető igazgatója.
A cseh Robert Vagnernek lejárt a szerződése, amit a klub nem hosszabbított meg. A játékos úgy tűnik, nem marad csapat nélkül, mert Ciprusról is érdeklődnek a csatár iránt, illetve a héten Debrecenben tartózkodik próbajátékon." - nb1.hugy -
Csesza #3407 Kínossá válnak a pénzügyek
a fasszopó Penksa is kezdi!!!! -
Csesza #3406
Rósát Angliába hívják
Budapest, június 22., 22.40 A Fradi játékosa a hónap végéig dönthet.
Egy angol klubtól kapott ajánlatot Rósa Dénes. A Ferencváros válogatott védője azt nem árulta el, melyik klubbal tárgyalt, mert egyrészt megígérte, hogy hallgat, másrészt nem is akarja elkiabálni, hogy odaszerződik.
A labdarúgónak a hónap végéig adtak gondolkodási időt a britek. Egyébként még azt sem árulta el, hogy melyik osztályban szerepel az érdeklődő klub, bár azt hozzátette, hogy a második vonalnál, tehát a Division One-nál lejjebb nem szerződne.
- A magyar futballisták megítélésének nagyon jót tett Gera Zoli jó teljesítménye a West Bromwich-ban. Bár anyagilag még mindig nem becsülnek meg annyira minket Angliában, mint mondjuk egy cseh, román, lengyel vagy orosz játékost - mondta Rósa.
Rósa hozzátette, hogy itthonról is több csapat megkereste, de kivár a júliusig, miként alakulnak a dolgok a Fradinál. A klubvezetés a hónap végéig tett ígéretet, hogy rendezi a tetemes adósságot a játékosok felé. A középpályás szerint sokk függ attól, hogy ezt betartják-e.
K. B. L.
volt egy rósa dénesünk :( -
Rudee #3405 Kaposvári honlap szerint még mindig nem döntött. -
Rudee #3404 6-7 játékos kéne még legalább, ha jól számoltam. Kiváncsi vagyok kik lesznek. -
#3403 ja, hál'Istennek :)
[csak nehogy még visszasírjuk őket, de ahogy elnézem, még ez is előfordulhat] -
Takezó #3402 de, én is azé nézegettem ma az oldalt, de semmi :\ -
#3401 Oláhval most mi van? Nem úgy volt hogy szerdán dönt? -
#3400 tényként írtam. és remélem, hogy nem csak a szája nagy... de amúgy szívesebben látom a csapatban, mondjuk mint Sasut, vagy Penksát... ( de szerencsére őket többé már nem látom :) ) -
#3399 ja, egyébként nem tudom, tényként írtad-e vagy másokra gondoltál, de ő Fradi-nevelés -
#3398 mondani mindent lehet, mikor még nem kellett bizonyítani... -
#3397 na ilyen hozzállálsú saját nevelésű játékosok kellenek. -
Csesza #3396 nem tom én nem nagyon ismerem ezt a játékost nem nagyon figyeltem fel rá a meccseken! -
Rudee #3395 Tímár két évre a Ferencvárosé
"Természetesen én is hallottam a Ferencváros nehézségeiről, de azt gondolom, hogy egy magyar játékosnak nem szabad gondolkodnia a válaszon, ha a legnépszerűbb hazai klub keresi meg..." -
Rudee #3394 A nap interjúja: Balog Zoltán
Ő is elmegy... -
#3393 Berki a Ferencváros engedélyével keres magának csapatot -
#3392 1 évig boldogít minket. :C -
#3391 Ez meg egy szerencsétlen barom... -
#3390 A nap interjúja: Budovinszky Krisztián -
#3389 László Csaba: Mindenki ellen tovább kell jutnunk -
#3388 Tepszics Ignác: Most igazán nagy szükségünk lenne a szerencsére -
#3387 de Vukiban sajna én is csalódtam. :( -
#3386 ehh mi van itt... -
#3385 LOÁL NAGYBETŰK!:D -
#3384 furulya is egy féreg ... -
#3383 A FURULYÁÉK TEHETNEK MINDENRŐL!!! -
#3382 nemhagyom :D
EGY PATKÁNY EZ A VUKMÍR!!!
-
#3381 hágggyádmá! :D -
#3380 köcsög vukmir ...... -
Csesza #3379 Fehérorosz, liechtensteini, örmény vagy azeri ellenfelet kaphatunk -
Csesza #3378 Lapszemle: Lipcseit a Győr csábítja -
Takezó #3377 gusztustalna... -
Csesza #3376
Vukmir szerint a Loki a legjobb
Debrecen, június 21., 10.25 Nem lesz nehéz beilleszkednie a csapatba.
Dragan Vukmir három évre kötelezte el magát a DVSC-vel.
- A klub vezetői megkerestek és mivel véleményem szerint, Magyarországon jelenleg a legjobb csapat a DVSC, ezért örömmel mondtam igent - nyilatkozta a klub honlapján a szerb játékos. - Szerintem nem lesz nehéz beilleszkednem, hiszen több Loki-játékossal, például Bogdanoviccsal, Habival és Tomiccsal is régóta ismerjük egymást. Három és fél évet játszottam a Ferencváros csapatában, de most úgy éreztem, váltanom kell. Tudom, hogy a debreceniek nem szimpatizálnak az FTC-vel, ami valószínűleg a személyemre kihat majd, de profi labdarúgó vagyok, nekem ott kell a legjobban teljesítenem, ahol éppen játszom, így mindent megteszek, hogy bebizonyítsam a szurkolóknak, nem döntöttek rosszul a klub vezetői, amikor ideszerződtettek. Remélem, a csapat a következő bajnokságban is ugyanilyen sikeresen szerepel majd és bízom abban is, hogy a nemzetközi porondon remekül megálljuk majd a helyünket.
(dvsc.hu)
mingyá hányok... -
#3375 Tőlem a Vuki meg a Dini mehet akárhova, megértem őket.
De ami a legfurcsábban fog kinézni ősszel: ha a Pepe tényleg a Győrbe igazol... -
Takezó #3374 Nekem semmi bajom a lilákkal, azok úgyis lámák, sokkal jobban gyűlölöm a paraszt Debrecent... és igen, Rósa Dinit is utálni fogom, mikor elmegy Debrecenbe...