23418
  • mukika
    remélem olyan gyengén fog játszani náluk mint nálunk az utóbbi fél évben...
  • Csesza
    sztem úgyse fog nekik kelleni, de ha igen akkor első meccsén vág 1 mester 3ast azt kifújt
  • mukika
    kezdje csak. ilyen játékkal amit ő játszott nem is érdemel egy egy fillért sem...
  • mukika
    Vagner is a Debrecenben próbajátékon. No komment.
  • Csesza
    pont most akartam becopyzni
  • mukika
    "A Ferencváros vezetői szóban már megegyeztek Tímár Krisztiánnal, hogy a következő szezontól a Fradiban folytatja a pályafutását. A saját nevelésű, korábban a Videotonban is megfordult védő utoljára Nyíregyházán futballozott.
    A héten további erősítések is várhatóak a zöld-fehér klubnál, miután Oláh Lóránttal - szintén szóban - már megegyeztek a ferencvárosi elöljárók.
    - Jelenleg a kaposvári klubbal egyezkedünk, a szerződése körüli dolgokat kell tisztázni - nyilatkozta honlapunknak Tepszics Ignác, a Ferencváros ügyvezető igazgatója.
    A cseh Robert Vagnernek lejárt a szerződése, amit a klub nem hosszabbított meg. A játékos úgy tűnik, nem marad csapat nélkül, mert Ciprusról is érdeklődnek a csatár iránt, illetve a héten Debrecenben tartózkodik próbajátékon." - nb1.hugy
  • Csesza
    Kínossá válnak a pénzügyek

a fasszopó Penksa is kezdi!!!!
  • Csesza

Rósát Angliába hívják

Budapest, június 22., 22.40 A Fradi játékosa a hónap végéig dönthet.

Egy angol klubtól kapott ajánlatot Rósa Dénes. A Ferencváros válogatott védője azt nem árulta el, melyik klubbal tárgyalt, mert egyrészt megígérte, hogy hallgat, másrészt nem is akarja elkiabálni, hogy odaszerződik.
    A labdarúgónak a hónap végéig adtak gondolkodási időt a britek. Egyébként még azt sem árulta el, hogy melyik osztályban szerepel az érdeklődő klub, bár azt hozzátette, hogy a második vonalnál, tehát a Division One-nál lejjebb nem szerződne.
    - A magyar futballisták megítélésének nagyon jót tett Gera Zoli jó teljesítménye a West Bromwich-ban. Bár anyagilag még mindig nem becsülnek meg annyira minket Angliában, mint mondjuk egy cseh, román, lengyel vagy orosz játékost - mondta Rósa.
    Rósa hozzátette, hogy itthonról is több csapat megkereste, de kivár a júliusig, miként alakulnak a dolgok a Fradinál. A klubvezetés a hónap végéig tett ígéretet, hogy rendezi a tetemes adósságot a játékosok felé. A középpályás szerint sokk függ attól, hogy ezt betartják-e.
    K. B. L.

volt egy rósa dénesünk :(
  • Rudee
    Kaposvári honlap szerint még mindig nem döntött.
  • Rudee
    6-7 játékos kéne még legalább, ha jól számoltam. Kiváncsi vagyok kik lesznek.
  • szanics
    ja, hál'Istennek :)
    [csak nehogy még visszasírjuk őket, de ahogy elnézem, még ez is előfordulhat]
  • Takezó
    de, én is azé nézegettem ma az oldalt, de semmi :\
  • mukika
    Oláhval most mi van? Nem úgy volt hogy szerdán dönt?
  • mukika
    tényként írtam. és remélem, hogy nem csak a szája nagy... de amúgy szívesebben látom a csapatban, mondjuk mint Sasut, vagy Penksát... ( de szerencsére őket többé már nem látom :) )
  • szanics
    ja, egyébként nem tudom, tényként írtad-e vagy másokra gondoltál, de ő Fradi-nevelés
  • szanics
    mondani mindent lehet, mikor még nem kellett bizonyítani...
  • mukika
    na ilyen hozzállálsú saját nevelésű játékosok kellenek.
  • Csesza
    nem tom én nem nagyon ismerem ezt a játékost nem nagyon figyeltem fel rá a meccseken!
  • Rudee
    Tímár két évre a Ferencvárosé

"Természetesen én is hallottam a Ferencváros nehézségeiről, de azt gondolom, hogy egy magyar játékosnak nem szabad gondolkodnia a válaszon, ha a legnépszerűbb hazai klub keresi meg..."
  • Rudee
    A nap interjúja: Balog Zoltán

Ő is elmegy...
  • mukika
    Berki a Ferencváros engedélyével keres magának csapatot
  • mukika
    1 évig boldogít minket. :C
  • szanics
    Ez meg egy szerencsétlen barom...
  • mukika
    A nap interjúja: Budovinszky Krisztián
  • mukika
    László Csaba: Mindenki ellen tovább kell jutnunk
  • mukika
    Tepszics Ignác: Most igazán nagy szükségünk lenne a szerencsére
  • mukika
    de Vukiban sajna én is csalódtam. :(
  • mukika
    ehh mi van itt...
  • Láma!
    LOÁL NAGYBETŰK!:D
  • gabber_saviola
    furulya is egy féreg ...
  • szanics
    A FURULYÁÉK TEHETNEK MINDENRŐL!!!
  • gabber_saviola
    nemhagyom :D

EGY PATKÁNY EZ A VUKMÍR!!!
  • szanics
    hágggyádmá! :D
  • gabber_saviola
    köcsög vukmir ......
  • Csesza
    Fehérorosz, liechtensteini, örmény vagy azeri ellenfelet kaphatunk
  • Csesza
    Lapszemle: Lipcseit a Győr csábítja
  • Takezó
    gusztustalna...
  • Csesza

Vukmir szerint a Loki a legjobb

Debrecen, június 21., 10.25 Nem lesz nehéz beilleszkednie a csapatba.

Dragan Vukmir három évre kötelezte el magát a DVSC-vel.
    - A klub vezetői megkerestek és mivel véleményem szerint, Magyarországon jelenleg a legjobb csapat a DVSC, ezért örömmel mondtam igent - nyilatkozta a klub honlapján a szerb játékos. - Szerintem nem lesz nehéz beilleszkednem, hiszen több Loki-játékossal, például Bogdanoviccsal, Habival és Tomiccsal is régóta ismerjük egymást. Három és fél évet játszottam a Ferencváros csapatában, de most úgy éreztem, váltanom kell. Tudom, hogy a debreceniek nem szimpatizálnak az FTC-vel, ami valószínűleg a személyemre kihat majd, de profi labdarúgó vagyok, nekem ott kell a legjobban teljesítenem, ahol éppen játszom, így mindent megteszek, hogy bebizonyítsam a szurkolóknak, nem döntöttek rosszul a klub vezetői, amikor ideszerződtettek. Remélem, a csapat a következő bajnokságban is ugyanilyen sikeresen szerepel majd és bízom abban is, hogy a nemzetközi porondon remekül megálljuk majd a helyünket.
    (dvsc.hu)

mingyá hányok...
  • szanics
    Tőlem a Vuki meg a Dini mehet akárhova, megértem őket.
    De ami a legfurcsábban fog kinézni ősszel: ha a Pepe tényleg a Győrbe igazol...
  • Takezó
    Nekem semmi bajom a lilákkal, azok úgyis lámák, sokkal jobban gyűlölöm a paraszt Debrecent... és igen, Rósa Dinit is utálni fogom, mikor elmegy Debrecenbe...