A minimálbér azért lenne elég, mert nem focizol a Fradiban.
Félre ne értsd, a magad részéről teljesen igazad van, de szerintem manapság el kell felejteni a Fradi-szív és hasonló kifejezéseket, főleg akkor, ha légiósokról beszélünk.
Tudod, mi a baj a Ferencvárossal? Hogy a vezetőség is azt gondolja, majd maradnak a játékosok kevesebb pénzért is, mert Fradi-szívük van, stb... Na ezt kéne elfelejteni.
Meg kell oldani a problémákat, és ha minden legalább úgy megy, mint egy normálisan működő magyar csapatnál (sajnos erre csak a Debrecent tudom példaként felhozni), akkor senkinek nem jut eszébe majd, hogy elmenjen a Fradiból. De amíg erre a töketlen Furulyás képtelen, addig én megértem a játékosokat, és nem fogok csalódni bennük.
Vártak több mint egy évet, most már léptek. Sajnos ez van.
Lipcseiről: külföldön ez úgy működik, hogy megbecsülik a csapat ikonjait (mint a Fradinak Lipcsei), és ők a csapat legjobban fizetett játékosai 35 éves korukban is, amikor már csak a jelenlétükkel tudnak segíteni a klubnak. Lipcsei elé meg letettek nyilván egy olyan szerződésajánlatot, ami szerint feleannyit keresne, mint eddig, ráadásul neki már csak 1 vagy 2 éve van hátra játékosként.
Ezért a két megjegyzésemért sokan rám fognak szállni, de most már mindegy.
1. Szűcsnek szvsz soha nem volt Fradi-szíve...
2. Várszegit bűn volt elzavarni, szépen lassan majd mindenki rájön...