23418
  • fradista91
    Mi a fenét keresnek a "Ferencvárosi Torna Club" című fórumba, elmebeteg lokisták? Nagyon jól tudják,hogy kifogják magukat hajszolni a BL-ben, és kiesnek! A bajnokságot pedig MAGYARORSZÁG legnagyobb, legnevesebb sportegyesülete fogja ismét (29) megnyerni. Ez pedig a FERENCVÁROS!
  • Takezó
    tedd hozzá, ohgy "jah, és hajjá mek!!!44" :D
  • JackDaniels #3211
    A sajnálatod tartsd meg magadnak! Nem kell ennyi duma. Mi majd akkor fogunk sajnálni(sajnos) ha szarrá égtek a BL selejtezőkben.(bár ne így lenne)
    Inkább írnál normálisan, annak ellenére, hogy ez a 7. hozzászólásod.:)) Akkor elképzelhető, hogy szorítanánk nektek a BL-ben.:)) Én mondjuk így is fogok, de akkor is kabbe!!:)))
  • djemba-djemba
    minden lokista ilyen segghülye, mint te?
    a ti indulótok a 100-ból 1, azaz 100 évben egyszer
  • Láma!
    kösz, ezért már megérte regelned:D
  • Rudee
    Köszönlyük a hozzászólást, de a következő előtt inkább gondold át hogy a csodálatos láki hol is volt az elmúlt 100 évben.
  • Takezó
    hát igen, "halyrá DVSC"!!!!4
  • kritttt
    Nagyon salynállak titeket FTC fanok KUR** szar csapatotok van ,de ez engem nem érdekel a ti bajotok. Csak a loki halyrá DVSC.
  • Takezó
    szorri
  • Csesza
    ööhhhm!!!!! #3199
  • Takezó
    Kemenes visszatérhet a Fradihoz
    Tepszics Ignác sportigazgató a színes hetilapnak elmondta, jól haladnak a megbeszélések a tehetséges kapussal, és annak klubjával, az angol Charlton Athletic-cel.
    - Az angolok szívesen kölcsönadnák Szabolcsot, és ő is szívesen térne vissza nevelőegyesületéhez - mondta a sportigazgató. - Már több egyeztetésen vagyunk túl, a pénteki tárgyalások is nagyon pozitívan alakultak. Reményeink szerint rövidesen megállapodás is születik az ügyben.
    Az U19-es válogatott kapusa egy éve igazolt Angliába. Kemenes tehetsége már korábban feltűnt a szakembereknek, a kapus Garami József edzősködése idején már 17 évesen is több alkalommal a felnőttcsapattal készült.
  • Láma!

teljesen igazad van!!!
    furujás
  • JackDaniels #3201
    Ismét legmélyebb gratulációm Furulyás János "úrnak". Ezek akarnak csapatot építeni. Kész röhej. Megint jönnek majd az huszadrangú igazolások. Node amíg lesznek emberek, akiknek leesik egy bizonyos összeg az átigazolásból, addig ne is csodálkozzunk ezen, hogy inkább a Sasu féle lidércfutballistákat igazolják, mintsem megbecsülnék a sajátnevelésű fiatalokat. A legnagyobb kárt még mindig a klub vezetés okozza a Fradinál!!
    Furulyáséknak úgy látszik, hogy a következőket jelenti a 3E betű a címer alján: Eltékozolni, Elherdálni, Elsikkasztani.
  • Csesza
    Brazíliába készül az ifjú fradista

Budapest, június 10., 22.00 Egyelőre csak próbajátékra utazik Papp Dani.

A Ferencváros saját nevelésű játékosa Papp Dániel az alig tizennyolc éves futballista Brazíliából kapott meghívót, méghozzá a Coritibában található Parana csapatától. Egyelőre egy egyhónapos próbajátékra szól a meghívó a bal oldalon - általában balhátvéd vagy bal oldali középpályás posztján - szereplő ifistának.
    - Az már biztos, hogy utazom, mégpedig édesapám kíséretében - mondta Papp Dani honlapunknak. - Az érkezésünkkor egy tüzetes orvosi vizsgálaton is át kell esni, és ha minden rendben, jöhetnek az edzőmeccsek. Amennyiben jónak találnak, az augusztusban induló bajnokságon - amely decemberig tart - már ott lehetek a csapatban.
    A fiatal labdarúgó korábban már megfordult Portugáliában a Deportivo Beja csapatánál is, ott figyeltek fel rá az európai fiatalokat kereső brazil menedzserek. Amikor arról érdekltődtünk, hogy a Ferencvárosnál mit szólnak a fiú távozásához, az édesapa, Papp István elmondta: senki nem kérdezte meg tőlük, hogy hova és minek utaznak. Ez természetesen meglepte őket, hiszen Dani évek óta a klubban futballozik - az 1985-ös korosztály csapatában -, bajnokságot nyert, és évekig biztos tagja volt a zöld-fehér utánpótlás-csapatnak.
    Nem véletlen, hogy az utóbbi időben két kapustehetség és két mezőnyjátékos is távozhatott Angliába úgy, hogy a klubnak ebből semmilyen haszna nem származott. A Népligeti utánpótlás kimeríthetetlen kincsesbányájából a jelek szerint mindenki profitál.
    Kivéve a Ferencvárost...
  • Rudee
    Kemenes visszatérhet a Fradihoz
  • skristof
    jaja, olvastam
    £o£ ez a román kutya
  • Csesza
    Marius Sasunak elege lett a Ferencvárosból
  • Rudee
    Kapic és Penksa is távozhat a Ferencvárostól
  • Rudee
    Furulyás: Számottevő megbeszélésen vagyunk túl
  • mukika
    Sasu: Nem tudom, hol folytatom

remélem hazamegy... :O
  • Rudee
    A nap interjúja: Szkukalek Igor

"Sajtóértesülések szerint az FTC Rt. felbontotta Szkukalek szerződését."
  • szanics
    ja basszus, ezek nem normálisak...
  • Rudee
    Akkor ennek is sok értelme volt.
  • szanics
    Most néztem meg az mlsz.hu-t, ott az áll, hogy játszatni nem kötelező őket.
  • Rudee
    Az a baj, hogy mindenhol mást írnak. Eddig 3 helyen 3 verziót láttam.
  • szanics
    Mondjuk most épp azt olvastam, hogy nem is kötelező őket játszatni, csak a keretnél kell, hogy legyenek...
    Így semmi értelme...
  • szanics
    Akkor rendben van.
  • Rudee
    Benne van, csak ebből a cikkből kimaradt.
  • szanics
    én azért hozzátettem volna a szabályhoz, hogy 23 éven aluli, MAGYAR.
  • Buddy
    kiwi vagyok, ez a moccanat milyen változásokat hoz kis hazánk focijában
  • Csesza
    Minden meccsen kötelező 23 éven aluliakat szerepeltetni

• Csesza
    Gyurcsány kabinetfőnöke is találkozni akar a befektetővel
  • Csesza
    Mai Nap: Botis távozik

• szanics
    Még nem tudjuk, mert nem kaphatott elég lehetőséget a bizonyításra.
    Szvsz Kapic az egyik leghasznosabb játékosa a Fradinak.
  • Grenzjager
    pontosan...

és kinek a posztján a legjobb Laczkó?
  • szanics
    Kapic, meg is büntették érte...
  • Grenzjager

... mert ugye ott van a kis fiatal Laczkó nyíltlábtörése Cipruson...

kivel is ütközött?
  • szanics
    Ez hihetetlenül szánalmas...
  • Hangianix
    Megbuntettek x embert, ennyivel is kevesebbett kell kifizetniuk...
  • Rudee
    Az FTC Rt 1 millió forintra büntette László Csabát