23418
-
#3173 ja, Kapicra. -
skristof #3172 Kapicra haragszik ez egyértelmű
és szerintem is egy újpesti egykori csapattársa a másik -
Rudee #3171 Szeirntem valamelyik újpesti és Kapic a 2 játékos. -
#3170 Kire gondolhat itt? Marmint a csapattarsat kerdem, a masikat gondolom senki se tudja :)
- Egyébként harag és gyűlölet is dolgozik önben?
- Gyűlölet? Én csak egy magyar futballistát gyűlölök, de őt nagyon. Ne kérdezze a nevét, ha megmondanám, biztosan megdöbbenne. Huszonkét éve ismerjük egymást, annak idején együtt szerepeltünk a korosztályos válogatottban, aztán nem is olyan régen egy bajnoki meccs közben olyat mondott nekem, amit soha nem bocsátok meg neki… Ami a haragot illeti, igen, haragszom egy csapattársamra is, aki olyat tett, amire nincs bocsánat, de a vezetők és a játékosok kiálltak mellette. Ő mégis a klub ellen fordult. -
Csesza #3169 Szűcs Lajos maradna az Üllői úton, de a klubnak előbb törlesztenie kellene a tartozását -
#3168 bazze ez kész. -
Rudee #3167 Az NS fotósának szava aztán óriási bizonyíték, csak gratulálni tudok. -
Csesza #3166 -
#3165 László Csaba: 10 hónap eltiltás felfüggesztve + 1 millió -
#3164 Én sajnálom, jó kis játékos -
Csesza #3163 Szinte biztos, hogy Botis elhagyja a Ferencvárost -
Rudee #3162 Négyes tornán szerepelhetünk a Sparta Prága és a Hertha BSC csapataival együtt -
#3161 hát igen -
Csesza #3160 upppsss!!!!!!
-
#3159 :DD! -
#3158 igen, a másik viszont József, nem Jani. :D -
Rudee #3157 Az. -
Csesza #3156 jah nagyon yo kis játékos!!!!
fiatalabbik az a szabi vagy a jános???? asszem a szabi nem???? -
Rudee #3155 MTK elengedte a fiatalabbik Kantát, cserének Ő se lenne rossz. -
Rudee #3154 Vukmir: Talán már nem szeretnek annyira -
#3153 Furulyás marad -
#3152 Ajjaj !
Akkor jönnek a végzetes következmények ? -
Csesza #3151 Furulyás János nem kötötte meg a szerződést -
#3150 báz, Penksa és Kapic miért???!!! Kapicot legszívesebben hazáig rugdosnám... -
Rudee #3149 Köszönjük a hozzászólást, örökre szívünkbe zártunk. -
skristof #3147 de Penksa-nak minek ajánlottak ujat?
viszont ami jó: fiatalok! -
Rudee #3146 Elkezdődtek a tárgyalások a játékosokkal
Bognár és Sasu ezek szerint biztosan elmegy. -
Rudee #3145 Furulyás János: Sikerült elérnünk, hogy mind a nyolc hektárt megkapjuk
Reméljük ez igaz. -
zambrotta #3144 Felesleges az ilyen kis majmokkal foglalkozni! Most itt ugat nagy a szája, talán kinn volt 2 meccsen a szezonban apuval, meg anyuval, de ha fel kéne raknia a kezét, futna, mint a ....!
Mindig szurkolok én is a magyar csapatnak nemzetközi szinten, de a loki örök kivétel!
Ok 1: 2001 loki- FRADI, bajnokavatás, vonattal mentünk meccsre, 7 fiú, 4 lány, meccs után elkeveredtek a csajok, mikor keressük őket egyszer azt látjuk, hogy három barom ott ordibál velük és rángatják a sálat a nyakukból!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem kellett több elkezdtünk szaladni, mire azok felnézetek és kb 2 másodperc alatt eltűntek! Ennyi!!! Ennyit a lokiköcsögökröl!
Ok 2: a lakótársam lokibuzi, kb fél éve nem nagyon beszélünk, mert a csapata szent és sérthetetlen, mindig neki van igaza, mikor kikaptunk a bázeltől, hazaértem meccsről kárörvendő vigyor az arcán, lokimez! Egy hajszál választott el attól, hogy szájbabasszam!
És amit a média csinál a köcsögök körül az már egyre gusztustalanabb!
Mindörökké FERENCVÁROS! -
Rudee #3143 Izgalmas lehetett a ülés... -
#3142 nem az érettségivel fognak neki észt osztani... -
#3141 bazze:DD -
#3140 ő volt az. bazze... -
#3139 há igen....................
mennyi az életkor?
vagy ö volt az? -
#3138 "mellesleg nem értem...
voltam zte-dvsc meccsen
pesten utközben dumáltunk 1 fradissal (tudta hogy debreceniek vagyunk mert hát pesten kell a feltünőség 3loki sál ki dugva az ablakon :D) és mondta hogy ő fradi szurkolo de mind emellet utűálja a fradit
nah én nem vok valami ismert járatos ember a fociban én csak annyit tok hogy likinak szurkolunjk és kész :D
De amikor fradi meccset nézek nekem ugy tünik hogy azok nem is fociznak
a zte játékában jobban látszott a győzni akarás és az hogy focizni kell nem felrugdosni mindenkit
nah szal plz irjátok le a véleményeteket hadd tanuljak mi is az igazság :D
u.i: gyere fradi a városunkba megbaszom a lófejü lipcseit :)" - DVSC topik. Na ebből a hozzászólásból minden kiderül... -
#3137 meg el se nagyon férne ittt.....:) -
#3136 és kiváncsi leszek hogy a BL-ben mit értek majd el. Mert ugyebár a Ferencváros az első magyar csapat, amely az Anderlecht legyőzésével a Bajnokok Ligájába küzdötte magát.
Ha majd ezt elmondhatod a csapatodról akkor gyere vissza ide. De azért én szurkolok nektek. Remélem egy jó eredményt elértek. Mert mindig jó magyar csapatot győzni látni nemzetközi szinten...
Biztos idáig nagyon sok meccset láttál/kint voltál. Az ilyen divatokat nagyon bírom. -
#3135 14-18 között között szóval...
egy kis statisztika.
A ti csapatotok (D-Á-B-R-Á-C-Á-N) alapítva lett 1902 -ben. Azóta magyar bajnokok 1szer (2005) bronzérmesek 3szor (1995, 2003, 2004) kupa-győztesek 2szer (1999, 2001) és egyszer kikaptatok a kupa döntőben. Akárhogy is számolom ez csak 6db fontosabb elért eredmény... Egyszer 103 év alatt nektek is bejöhet.
Ja és a Fradi elért eredményeit nem szeretném felsorolni. Még a végén elsírnád magad.
-
Rudee #3134 Botafogo JR-Atletico PR 2-0
Leandro az előzetes hírek szerint ismét a kezdőbe volt, úgy tűnik Ő sem segíthetett a 6. meccsén 6. vereségét elkönyvelő Paranaense-n. Decemberig van még ideje, talán egyszer nyernek is.
Következő meccset otthon, a közvetlen előttük álló Figueirense ellen jáccák. -
Rudee #3133 Meglátjuk mi lesz a mai elnökségi ülésen.