23418
  • szanics
    ja, Kapicra.
  • skristof
    Kapicra haragszik ez egyértelmű

és szerintem is egy újpesti egykori csapattársa a másik
  • Rudee
    Szeirntem valamelyik újpesti és Kapic a 2 játékos.
  • Hangianix
    Kire gondolhat itt? Marmint a csapattarsat kerdem, a masikat gondolom senki se tudja :)

- Egyébként harag és gyűlölet is dolgozik önben?
    - Gyűlölet? Én csak egy magyar futballistát gyűlölök, de őt nagyon. Ne kérdezze a nevét, ha megmondanám, biztosan megdöbbenne. Huszonkét éve ismerjük egymást, annak idején együtt szerepeltünk a korosztályos válogatottban, aztán nem is olyan régen egy bajnoki meccs közben olyat mondott nekem, amit soha nem bocsátok meg neki… Ami a haragot illeti, igen, haragszom egy csapattársamra is, aki olyat tett, amire nincs bocsánat, de a vezetők és a játékosok kiálltak mellette. Ő mégis a klub ellen fordult.
  • Csesza
    Szűcs Lajos maradna az Üllői úton, de a klubnak előbb törlesztenie kellene a tartozását
  • mukika
    bazze ez kész.
  • Rudee
    Az NS fotósának szava aztán óriási bizonyíték, csak gratulálni tudok.
  • Csesza
  • szanics
    László Csaba: 10 hónap eltiltás felfüggesztve + 1 millió
  • szanics
    Én sajnálom, jó kis játékos
  • Csesza
    Szinte biztos, hogy Botis elhagyja a Ferencvárost
  • Rudee
    Négyes tornán szerepelhetünk a Sparta Prága és a Hertha BSC csapataival együtt
  • Láma!
    hát igen
  • Csesza
    upppsss!!!!!!
  • mukika
    :DD!
  • szanics
    igen, a másik viszont József, nem Jani. :D
  • Rudee
    Az.
  • Csesza
    jah nagyon yo kis játékos!!!!
    fiatalabbik az a szabi vagy a jános???? asszem a szabi nem????
  • Rudee
    MTK elengedte a fiatalabbik Kantát, cserének Ő se lenne rossz.
  • Rudee
    Vukmir: Talán már nem szeretnek annyira
  • McFrost
    Furulyás marad
  • dardevil
    Ajjaj !
    Akkor jönnek a végzetes következmények ?
  • Csesza
    Furulyás János nem kötötte meg a szerződést
  • mukika
    báz, Penksa és Kapic miért???!!! Kapicot legszívesebben hazáig rugdosnám...
  • Rudee
    Köszönjük a hozzászólást, örökre szívünkbe zártunk.
  • skristof
    de Penksa-nak minek ajánlottak ujat?

viszont ami jó: fiatalok!
  • Rudee
    Elkezdődtek a tárgyalások a játékosokkal

Bognár és Sasu ezek szerint biztosan elmegy.
  • Rudee
    Furulyás János: Sikerült elérnünk, hogy mind a nyolc hektárt megkapjuk

Reméljük ez igaz.
  • zambrotta
    Felesleges az ilyen kis majmokkal foglalkozni! Most itt ugat nagy a szája, talán kinn volt 2 meccsen a szezonban apuval, meg anyuval, de ha fel kéne raknia a kezét, futna, mint a ....!

Mindig szurkolok én is a magyar csapatnak nemzetközi szinten, de a loki örök kivétel!

Ok 1: 2001 loki- FRADI, bajnokavatás, vonattal mentünk meccsre, 7 fiú, 4 lány, meccs után elkeveredtek a csajok, mikor keressük őket egyszer azt látjuk, hogy három barom ott ordibál velük és rángatják a sálat a nyakukból!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem kellett több elkezdtünk szaladni, mire azok felnézetek és kb 2 másodperc alatt eltűntek! Ennyi!!! Ennyit a lokiköcsögökröl!

Ok 2: a lakótársam lokibuzi, kb fél éve nem nagyon beszélünk, mert a csapata szent és sérthetetlen, mindig neki van igaza, mikor kikaptunk a bázeltől, hazaértem meccsről kárörvendő vigyor az arcán, lokimez! Egy hajszál választott el attól, hogy szájbabasszam!

És amit a média csinál a köcsögök körül az már egyre gusztustalanabb!

Mindörökké FERENCVÁROS!
  • Rudee
    Izgalmas lehetett a ülés...
  • Buddy
    nem az érettségivel fognak neki észt osztani...
  • Láma!
    bazze:DD
  • mukika
    ő volt az. bazze...
  • Láma!
    há igen....................
    mennyi az életkor?
    vagy ö volt az?
  • mukika
    "mellesleg nem értem...
    voltam zte-dvsc meccsen
    pesten utközben dumáltunk 1 fradissal (tudta hogy debreceniek vagyunk mert hát pesten kell a feltünőség 3loki sál ki dugva az ablakon :D) és mondta hogy ő fradi szurkolo de mind emellet utűálja a fradit
    nah én nem vok valami ismert járatos ember a fociban én csak annyit tok hogy likinak szurkolunjk és kész :D
    De amikor fradi meccset nézek nekem ugy tünik hogy azok nem is fociznak
    a zte játékában jobban látszott a győzni akarás és az hogy focizni kell nem felrugdosni mindenkit
    nah szal plz irjátok le a véleményeteket hadd tanuljak mi is az igazság :D
    u.i: gyere fradi a városunkba megbaszom a lófejü lipcseit :)
    " - DVSC topik. Na ebből a hozzászólásból minden kiderül...
  • Láma!
    meg el se nagyon férne ittt.....:)
  • mukika
    és kiváncsi leszek hogy a BL-ben mit értek majd el. Mert ugyebár a Ferencváros az első magyar csapat, amely az Anderlecht legyőzésével a Bajnokok Ligájába küzdötte magát.

Ha majd ezt elmondhatod a csapatodról akkor gyere vissza ide. De azért én szurkolok nektek. Remélem egy jó eredményt elértek. Mert mindig jó magyar csapatot győzni látni nemzetközi szinten...

Biztos idáig nagyon sok meccset láttál/kint voltál. Az ilyen divatokat nagyon bírom.
  • mukika
    14-18 között között szóval...

egy kis statisztika.

A ti csapatotok (D-Á-B-R-Á-C-Á-N) alapítva lett 1902 -ben. Azóta magyar bajnokok 1szer (2005) bronzérmesek 3szor (1995, 2003, 2004) kupa-győztesek 2szer (1999, 2001) és egyszer kikaptatok a kupa döntőben. Akárhogy is számolom ez csak 6db fontosabb elért eredmény... Egyszer 103 év alatt nektek is bejöhet.

Ja és a Fradi elért eredményeit nem szeretném felsorolni. Még a végén elsírnád magad.

• Rudee
    Botafogo JR-Atletico PR 2-0

Leandro az előzetes hírek szerint ismét a kezdőbe volt, úgy tűnik Ő sem segíthetett a 6. meccsén 6. vereségét elkönyvelő Paranaense-n. Decemberig van még ideje, talán egyszer nyernek is.
    Következő meccset otthon, a közvetlen előttük álló Figueirense ellen jáccák.
  • Rudee
    Meglátjuk mi lesz a mai elnökségi ülésen.