23418
  • Rudee
    Bajevski góljaira nagy szükségünk lesz, Tímár gólja meg külön öröm.
  • Takezó
    Zenta elsőosztályú? háynadik volt, meg iylesmi?
  • Oncsi
    elsö félidö: Bajevski 2gol timár 1gol !!!!csak igy tovább
  • Kanál
    Csapatunkban a mai meccsen bemutatkozik Budovinszky Krisztián és Tímár Krisztián.
    Soxerencsét nekik az első csapatban!
  • Rudee
    Kezdőcsapat:

Udvarácz - Tímár, Budovinszky, Balog, Huszti - Sowunmi, Takács, Tőzsér - Nógrádi, Bajevski, Bartha

Jó lenne ha a köv. idényben is legalább ilyen összeállításban jácchatnánk.
  • Oncsi
    E heti 100%Fradiban a 18.oldalon(hét levele)van egy levél Lipcsei Péterhez!!minden Fradistának ajánlom...
  • Rudee
    Holnapi csapatra kiváncsi vagyok, remélem jól jáccanak majd.
  • szanics
    Nem sértődik, ő is szomorú emiatt. :(
  • Kanál
    most mondjam hogy kabbe vagy látod
    /tsak viccol nem sértődni\
  • Takezó
    kb :\
  • gabber_saviola
    ehh ...
  • szanics
    Már csak 11 játékos kéne...
  • Rudee
    Minden papír rendben van, indulhatunk az NBIben.
  • szanics
    Ez attól függ, honnan nézed.
    Ha egy csapat kihagyja sorban a helyzeteit, akkor valóban nem a vezetőségben van a hiba - ezért írtam oda a szakmai stáb vezetőjét is. Ez nem balszerencse, hanem felkészítési hiányosság.
    Ha viszont fel akarod menteni őket, onnan is megközelítheted a problémát, hogy nem kapják meg a pénzüket, megy a herce-hurca a csapat körül, így pedig nehéz oafigyelni a focira. Ez ugye először a helyzetkihasználáson mutatkozik meg. Ebben az esetben már a vezetőség is ludas.

Úgyhogy szerencséről vagy balszerencséről a fociban nem érdemes beszélni egy egész szezonra vonatkoztatva...
  • Rudee
    Nem a vezetőségen múlik, hogy végigtámadunk egy meccset de az végén kikapunk.
  • Rudee
    Nézőpont kérdése. 10 forduló után 10. helyen állnak, de legutóbb 5-1re nyertek otthon. Ilyen fiatal csapattal még ezek ellen is nehéz lesz. Első meccsen legalább 2 góllal kéne nyerni.
  • szanics
    szerintem tök mindegy
  • szanics
    Annak semmilyen szerencséhez nincs köze, hogy a vezetőség és a szakmai stáb vezetése mekkora fos...
  • Rudee
    Ja, inkább a balszerencsén.
  • gabber_saviola
    és ez jó most?
  • szanics
    Sok dolgon múlt, ami azóta történt, de egyvalamin nem: a szerencsén...
  • Rudee
    Nem is a sorsolásról, hanem a szerencséről beszéltem.
  • szanics
    Mégpedig? Szerintem az UEFA-csoport közepesen erős volt, a Magyar Kupa-sorsolás szintén, másban meg nem nagyon sorsoltak azóta...
  • Rudee
    Fehérorosz csapat egyébként.
  • Rudee
    Ferencváros-MTZ Ripo

Itthon kezdünk...
  • Rudee
    Sparta az már régi história, azóta törént néhány dolog.
  • szanics
    Nanananana, azért a Sparta Praha elég nagy mázli volt...
  • Rudee
    *perc
  • Rudee
    Még 20 per...
  • Rudee
    Nekik legalább nem kell sokat utazni, mi viszont tuti megkapunk majd egy azeri csapatot. Mostanában már megszokhattuk, hogy nincs szerencsénk.
  • szanics
    De a Loki jól beszopta...
  • Rudee
    BL selejtező sorsolását lezavarták fél óra alatt, az UEFA kupára meg várhatunk másfél órát
  • Csesza
    Berki Krisztián Diósgyőrben

Miskolc, június 23., 21.40 A FTC belegyezett, hogy a kapusnak ne kelljen kispadot koptatnia.

Berki Krisztián a Diósgyőr csapatával készül a következő szezonra. Az FTC harmadik számú kapusának 2006. június 30-áig érvényes a Ferencvárossal kötött szerződése.
    - Berki klubunk engedélyével tréningezik a diósgyőriekkel, és a Ferencváros attól sem zárkózik el, hogy felbontsa a kapus szerződését - mondta Tepszics Ignác, a Ferencváros ügyvezető igazgatója. - Kemenes Szabolcs a következő szezonban nálunk véd, ráadásul a szakmai stáb kérésére a nagyon tehetséges, még ifjúsági korú sajátnevelésű Beke Norbert is a juniorokkal készül a következő szezonban. Berki Krisztián a napokban lesz 25 éves, és szeretne rendszeresen védeni. Mivel a jelenlegi helyzetben ezt a junior együttesben sem tudjuk garantálni számára, engedélyt kapott arra, hogy olyan együttest keressen magának, ahol nem kell a kispadon ülnie.
    (ftc.hu)
  • Láma!
    :DDDDDDDDDDDD
  • mukika
    Szurkolóink Liechtensteinért szorítanak

hát marhára remélem hogy őket kapjuk, mert a fogadalmam(munk) ugyebár az volt hogy elkisérjük a csapatot bárhova. egy Liechtensteini túrát még bele tudnék úgy sűríteni a nyári programokba, hogy legyen elég manim másra is... Egy Fehérorosz már lehet hogy nem férne bele. :C

de mondjuk Örményekhez amúgy is félnék elmenni, ott még szerintem focimeccsen embert esznek. :D
  • djemba-djemba
    ha most jóra fordulna sorsunk,akkor azt hizem lehetne hosszú távon gondolkodni!
    sztem egyébként a lényeg, hogy csökkentették a fizut, és elzavarták a régi pénzhajhász szarjankókat
    most itt a lehetőség,csak sikerülne, már egy befektetőt találni
    Furulya akkor sztem repülne, mert a befektető gondoom többségi tulaj lenne, ezálta ő diktál...
    sztem pont emiatt van furulyásban egy bizonyos félsz, hogy ez benne van, ha jön egy új pénzeszsák...
    szerintem
  • Rudee
    Oláh Lóránt két éves szerződést kötött a Rákóczival..
  • öreghupi
    Nem kell aggódni! Olyan még nem volt hogy a szövetség szarban hagyta volna a Fradit
  • gabber_saviola
    Akkora gázban van a Ferencváros, hogy csak ebből nehéz lesz kilábalni de lehet hogy lehetettlen lesz...sajnos ennek sokan örűlnek és még ki is használják
  • Csesza
    de ha elkezdi akkor feljelenést fog tenni az UEFA-nál és azok kizárattathatjak a csapatot a bajnokságból...