23418
-
Rudee #3453 Bajevski góljaira nagy szükségünk lesz, Tímár gólja meg külön öröm. -
Takezó #3452 Zenta elsőosztályú? háynadik volt, meg iylesmi?
-
#3451 elsö félidö: Bajevski 2gol timár 1gol !!!!csak igy tovább -
Kanál #3450 Csapatunkban a mai meccsen bemutatkozik Budovinszky Krisztián és Tímár Krisztián.
Soxerencsét nekik az első csapatban! -
Rudee #3449 Kezdőcsapat:
Udvarácz - Tímár, Budovinszky, Balog, Huszti - Sowunmi, Takács, Tőzsér - Nógrádi, Bajevski, Bartha
Jó lenne ha a köv. idényben is legalább ilyen összeállításban jácchatnánk. -
#3448 E heti 100%Fradiban a 18.oldalon(hét levele)van egy levél Lipcsei Péterhez!!minden Fradistának ajánlom... -
Rudee #3447 Holnapi csapatra kiváncsi vagyok, remélem jól jáccanak majd. -
#3446 Nem sértődik, ő is szomorú emiatt. :( -
Kanál #3445 most mondjam hogy kabbe vagy látod
/tsak viccol nem sértődni\ -
Takezó #3444 kb :\ -
#3443 ehh ... -
#3442 Már csak 11 játékos kéne... -
Rudee #3441 Minden papír rendben van, indulhatunk az NBIben. -
#3440 Ez attól függ, honnan nézed.
Ha egy csapat kihagyja sorban a helyzeteit, akkor valóban nem a vezetőségben van a hiba - ezért írtam oda a szakmai stáb vezetőjét is. Ez nem balszerencse, hanem felkészítési hiányosság.
Ha viszont fel akarod menteni őket, onnan is megközelítheted a problémát, hogy nem kapják meg a pénzüket, megy a herce-hurca a csapat körül, így pedig nehéz oafigyelni a focira. Ez ugye először a helyzetkihasználáson mutatkozik meg. Ebben az esetben már a vezetőség is ludas.
Úgyhogy szerencséről vagy balszerencséről a fociban nem érdemes beszélni egy egész szezonra vonatkoztatva... -
Rudee #3439 Nem a vezetőségen múlik, hogy végigtámadunk egy meccset de az végén kikapunk. -
Rudee #3438 Nézőpont kérdése. 10 forduló után 10. helyen állnak, de legutóbb 5-1re nyertek otthon. Ilyen fiatal csapattal még ezek ellen is nehéz lesz. Első meccsen legalább 2 góllal kéne nyerni. -
#3437 szerintem tök mindegy -
#3436 Annak semmilyen szerencséhez nincs köze, hogy a vezetőség és a szakmai stáb vezetése mekkora fos... -
Rudee #3435 Ja, inkább a balszerencsén. -
#3434 és ez jó most? -
#3433 Sok dolgon múlt, ami azóta történt, de egyvalamin nem: a szerencsén... -
Rudee #3432 Nem is a sorsolásról, hanem a szerencséről beszéltem. -
#3431 Mégpedig? Szerintem az UEFA-csoport közepesen erős volt, a Magyar Kupa-sorsolás szintén, másban meg nem nagyon sorsoltak azóta... -
Rudee #3430 Fehérorosz csapat egyébként. -
Rudee #3429 Ferencváros-MTZ Ripo
Itthon kezdünk... -
Rudee #3428 Sparta az már régi história, azóta törént néhány dolog. -
#3427 Nanananana, azért a Sparta Praha elég nagy mázli volt... -
Rudee #3426 *perc -
Rudee #3425 Még 20 per... -
Rudee #3424 Nekik legalább nem kell sokat utazni, mi viszont tuti megkapunk majd egy azeri csapatot. Mostanában már megszokhattuk, hogy nincs szerencsénk. -
#3423 De a Loki jól beszopta... -
Rudee #3422 BL selejtező sorsolását lezavarták fél óra alatt, az UEFA kupára meg várhatunk másfél órát -
Csesza #3421 Berki Krisztián Diósgyőrben
Miskolc, június 23., 21.40 A FTC belegyezett, hogy a kapusnak ne kelljen kispadot koptatnia.
Berki Krisztián a Diósgyőr csapatával készül a következő szezonra. Az FTC harmadik számú kapusának 2006. június 30-áig érvényes a Ferencvárossal kötött szerződése.
- Berki klubunk engedélyével tréningezik a diósgyőriekkel, és a Ferencváros attól sem zárkózik el, hogy felbontsa a kapus szerződését - mondta Tepszics Ignác, a Ferencváros ügyvezető igazgatója. - Kemenes Szabolcs a következő szezonban nálunk véd, ráadásul a szakmai stáb kérésére a nagyon tehetséges, még ifjúsági korú sajátnevelésű Beke Norbert is a juniorokkal készül a következő szezonban. Berki Krisztián a napokban lesz 25 éves, és szeretne rendszeresen védeni. Mivel a jelenlegi helyzetben ezt a junior együttesben sem tudjuk garantálni számára, engedélyt kapott arra, hogy olyan együttest keressen magának, ahol nem kell a kispadon ülnie.
(ftc.hu) -
#3420 :DDDDDDDDDDDD -
#3419 Szurkolóink Liechtensteinért szorítanak
hát marhára remélem hogy őket kapjuk, mert a fogadalmam(munk) ugyebár az volt hogy elkisérjük a csapatot bárhova. egy Liechtensteini túrát még bele tudnék úgy sűríteni a nyári programokba, hogy legyen elég manim másra is... Egy Fehérorosz már lehet hogy nem férne bele. :C
de mondjuk Örményekhez amúgy is félnék elmenni, ott még szerintem focimeccsen embert esznek. :D -
#3418 ha most jóra fordulna sorsunk,akkor azt hizem lehetne hosszú távon gondolkodni!
sztem egyébként a lényeg, hogy csökkentették a fizut, és elzavarták a régi pénzhajhász szarjankókat
most itt a lehetőség,csak sikerülne, már egy befektetőt találni
Furulya akkor sztem repülne, mert a befektető gondoom többségi tulaj lenne, ezálta ő diktál...
sztem pont emiatt van furulyásban egy bizonyos félsz, hogy ez benne van, ha jön egy új pénzeszsák...
szerintem -
Rudee #3417 Oláh Lóránt két éves szerződést kötött a Rákóczival.. -
öreghupi #3416 Nem kell aggódni! Olyan még nem volt hogy a szövetség szarban hagyta volna a Fradit -
#3415 Akkora gázban van a Ferencváros, hogy csak ebből nehéz lesz kilábalni de lehet hogy lehetettlen lesz...sajnos ennek sokan örűlnek és még ki is használják -
Csesza #3414 de ha elkezdi akkor feljelenést fog tenni az UEFA-nál és azok kizárattathatjak a csapatot a bajnokságból...