23418
  • torrente
    A Borsodi Liga állása az első forduló után
    1. DVSC-AVE Ásványvíz 1 1 - - 2–1 +1 3
    1. Győri ETO FC 1 1 - - 2–1 +1 3
    1. MTK Budapest 1 1 - - 2–1 +1 3
    1. Pécsi MFC 1 1 - - 2–1 +1 3
    5. Újpest FC 1 1 - - 1–0 +1 3
    5. FC Fehérvár 1 1 - – 1-0 +1 3
    7. Bp. Honvéd 1 - 1 - 1–1 0 1
    7. Lombard-Pápa 1 - 1 - 1–1 0 1
    7. FC Sopron 1 - 1 - 1–1 0 1
    7. Auto Trader Tatabánya 1 - 1 - 1–1 0 1
    11. Bp. Vasas 1 - - 1 1–2 -1 0
    11. Kaposvári Rákóczi 1 - - 1 1–2 -1 0
    11. REAC 1 - - 1 1–2 -1 0
    11. Zalaegerszeg 1 - - 1 1–2 -1 0
    15. Diósgyőri VTK 1 - - 1 0–1 -1 0
    15. Ferencváros 1 - - 1 0–1 -1 0

Kisebb eltérésekkel hasonlónak várom a végeredményt.
  • Takezó
    2500-an voltunk, most én mit tegyek :Ð legközelebb magammal viszek még egy embert :Ð
  • szanics
    ja, hallom, voltatok vagy 2000-en, bakker, ez kemény egy 1. forduló-beli meccsen... :(((
  • Takezó
    A meccsen kinn levő szurkolók mindig jók, mert kiállnak a csapat mellett :) Nem, max egy kis Lipcsei Petizés volt, és sztem lassan mindenki kezdi unni a taktika-mentes játékot ;)
  • szanics
    A tábor jó volt, mi? Volt megint lászlócsabázás, mert csak eggyel kaptunk ki?
  • Takezó
    Sziasztok! Hát most jöttem haza a meccsről, a tábor megint jó volt (y), és a csapatot se kell leírni, asszem most balszerencsével kaptak ki a fiúk.
  • Oncsi

ha minden meccsen ilyen lenne.........
  • Oncsi
    Lehet ,hogy szereti a Fradit meg minden,de nem a fradi kispadjára valo!!klub iránti szereteböl nem lehet mecseket nyerni!!!!most már mindegy,maradjon eben az évben is a fradi edzöje majd meglátjuk ha szar lesz az ösz akkor télen kellene uj edzö!!nem igaz hogy ere a vezetök nem jönnek rá!!!sajnos nem látam a meccset élöben a törött bokám miatt ,de az interneten siralmasnak látták a fradi játékát!!!szoval jo lenne elgondolkodni,hogy mit is akarnak,akarunk!!!hiába van enyi fiatal csodát ne várjunk,talán még az elsö 6 is nehéz lesz ilyen játékal!!de ne nekem legyen igazam szurkolunk együtt a kedvenc klubunknak ,és sok sikert!!gyerünk fiuk,mutassuk meg hogy a szarbool is lehetünk fasza fiatalos,jol játszo,technikás csapat!!!
  • szanics
    Csak az a tragédia, hogy a Fradi-tábor még mindig hisz ennek az embernek... Más edzőt már régesrégen anyáznának, de ezt akkor sem fogják, ha 10 forduló után utolsó lesz a csapat...
  • gabber_saviola
    LÁSZLÓ CSABA VISZLÁT
  • Buddy
    Csank lett volna a megoldás...az még lipcseit is lerakta a kispadra...ez már egy vicc...lcs nem alkalmas edzőnek...ennyi
  • Buddy
    szerintem meg nekem már annyira elegem van, hogy dózeroljuk le az egész kócerájt, vessük be búzával és furulyás bácsit zavarjuk rá kaszálni
  • Csesza
    de furulyás bácsinak kellet László, lehet hogy ő utána is kapott pézt :DDDD és így nem jöhetett Csank, lehet még Garami is jó lenne az mtk-nál is jót tett a fiatalokkal
  • szanics
    lófaszt, már bocs, de nem. Az az állat csak tönkrebaszná a fiatalokat.
    Csank kellett volna, és ebben az az idegesítő, hogy nem is volt állása nyárig.
  • Rudee
    Pintér soha. Inkább furulyás nem kéne, valószinű gyorsabban megoldódna a befektető kérdés és még lehetne igazolni is 1-2 játékost.
  • Rudee
    Első forduló után utolsók vagyunk, jövő héten a Honvéd ellen győzni kéne valahogy.
  • Csesza
    lehet hogy most hülyének fogtok nézni de ennek a gárdának Pintér Attila kéne
  • Csesza
    THE END
  • Csesza
    baxa meg Lipcsei kapufa

Jováncait lerántották, nincs 11es
  • szanics
    ja, majdnem :(
  • Csesza
    Bajevsky a pályán - jön a gól :P
  • Csesza
    már csak 9 percünk maradt :(((((((((((
  • Csesza
    azt írták hogy csepregi 1 kisebb sérülést szenvedett és ő kerűlt be a helyére, ezexerint ha berakták barthát akkor vész esetén még jácchatna is , és most vész van
  • Rudee
    De.
  • szanics
    kicsit sérült, nem azért nem játszik?
  • Csesza
    Elkezdődött a második félidő. A szünetben két csere volt nálunk. Tímár helyett Erős, Nógrádi helyett pedig Jovánczai jött be. Mindkét játékot először játszik tétmeccset csapatunkban. Erősnek Gábornak és Jovánczai Zoltánnak is sok sikert kívánunk!

áááááááááááááá Barthát akarom
  • Csesza
    1. félidő vége, még Budovinszky-nak volt 1 nagy szabadrúgása amit Tudor bravúrral védett. Második félidőben jó lenne ha Barthát beküldenék
  • jAsOn VoOrHeEs
    Az mindig is az volt
  • Rudee
    *elsőre
  • Csesza
    oks, azthittem megin hülye az nb1.hu
  • Rudee
    Első Magasföldit írt a nso, már javították.
  • zaki
    ehh
  • Csesza
    összes faxom kivan bmeg, támadunk - támadunk erre bmeg mi kapjuk a gólt
  • Csesza
    Magasföldi?

Farkas Balázs labdájával Lattenstein futott el a jobb oldalon, jól ívelt a hosszú oldalon érkező Györök elé, aki 8 méterről a kapu közepébe lőtt, 0-1!
  • jAsOn VoOrHeEs
    0-1 :(
  • Rudee
    Magasföldi
  • Csesza
  • jAsOn VoOrHeEs
    Csak kiszedtem, mert akkorra már láttam, hogy te is írtad, hogy belassult ftc.hu! :D
  • Csesza
    hé itt az előbb még Jasonnak volt 1 kommentje
  • Csesza
    pont ezt fejtettem ki az imént :DDDDDDDDDDDDDDDDdd