23419
  • Rudee
    Ő egy darabig biztos nem jön vissza.
  • Oncsi
    Sowunmi kellene vissza,ö rugdosná a golokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • gabber_saviola
    László Csabi VISZLÁT
  • Rudee
    Sowunmi Dunaújvárosban edz
  • Csesza
    Laczkót nem a rendes posztyán jáccatja addig ne is várj csodát
    Bartha tényleg jó
    Csurka is nagyon jó
    .
    .
    .
    stb
  • torrente
    De azért egy jó edző attól jobb taktikát kitalálhatna, hogy rúgják fel a labdát és talán lesz belőle valami. És egy jó edző nem cserél a 91. percben 2-1-es vezetésnél a Minszk elleni visszavágón. Az meg hogy 2-3 ifista miatt nem megy a szekér, az a fradi utánpótlásra nézve nem hízelgő. Még a Barthában látok fantáziát, de a többiben nem. A Lackó egy katasztrófa volt az összes meccsen, amelyen láttam.
  • miccoli002
    Bölöni hülye lenne otthagyni a Rennest,de szerintem is jó megoldás lenne.
    Nekünk pedig addig jó még Mezey és barátai elkerülik az Üllői utat.
    LCS nem lenne rossz megoldás,ha rendben lennének e klub körűl a dolgok,igy azonban képtelen a csapatot és a fiatalokat az módján fanatizálni.
    Egy olyan edző nem lehet amúgy se rossz,akinek a neve összel még a német Gladbachnál is felmerűlt.Úgyhogy mondjon bárki bármit LCS nem rossz edző.
  • Ramore
    nagyon jó döntés lenne Bölöni!
  • Ramore
    egyébkén a mezey brancs látszólag jó megoldás lenne, mert ők adják-veszik a meccseket a háttérben, a nézők meg azt látják, hogy hip-hop bajnok a Fradi, tehát jó munkát végzett az edző
  • Csesza
    én nem azt mondtam hogy kik jöjjenek ide csak az volt a kérdés hogy kiket látnának szívesen a szurkolók. én csak leírtam a sztem legjobbakat M.o-n

Bölöni? :DDDDDDDDDDD
  • miccoli002
    Hát igen ha valaki akkor Mezey és cimborái(pl:Egervári)igen csak drasztikus megoldás lenne.
    Annál mélyebbre süllyedni hogy a kettő közűl valamelyik legyen nem lehet.
    Nálam továbbra is Zorán a befutó
  • torrente
    Nyilasi Tibi nem fog elvállalni edzői posztot. Több öröme van neki a gyerekekkel való foglalkozásban. Pintér Attila helyéban én tuti nem mennék vissza a Fradihoz, hisz elég gusztustalanul váltak meg tőle. Csanknak meg van munkahelye. A fradi már rég nem kihívás egy edző számára.
  • Csesza
    valszeg azé nincs kivéve mer nnincs itt a házigazdi
  • AnuluWork #4161
    A Banner alól szvsz már ki lehetne venni a kupaszöveget. :)
  • AnuluWork #4160
    Lassan meg lesz az összes Apostol ... :)
  • Ramore
    bizony elfogadom, sőt gondolkoztam, is hogy az 5+1-nek beírjam a mezey "baráti körét", azaz a tanítványait
  • skristof
  • szanics
    Hatodiknak fogadd el, kérlek, Dajka Lászlót, hetediknek Bognár Györgyöt. :D
  • Ramore
    Én azt az 5 főt nevezném meg, aki képes lenne még mélyebbre süllyeszteni a klubot:

1. mezey györgy
    2. mészöly kálmán
    3. tornyi barnabás
    4. szentes lázár
    5. reszeli soós istván
  • szanics
    Pintér egy sintér
  • Csesza
    én már kifejtettem pár hsz ezelőtt hogy sztem Pintér Attila lenne ide a legjobb, aztán Csank vagy Nyilasi Tibi

a szurkolók nem tudnak többet tenni annál hogy minden hétvégen FURULYÁS TAKARODJ "nevű induló" harsong
  • miccoli002
    Hát ez az megint csak Jancsibácsi!Csak eggyett nem értek mi szurkolók mért nem teszünk valamit a helyzet ellen.
    Ez a szemét,gátlástalan Furulyás képes lesz és eladja az egész Népligetet.
    Most kellene összefognunk!
    Amúgy te kit látnál szívesen a kispadon??
  • Csesza
    Pintér Attilát sztem nem azért küldték el mert sírtak a játékosok hohy-hogy bánik velük, ez sztem csak egy ürügy volt azér hogy jöhessen LCs, mert Láaszlóval jött egy befektető ami egész sok pénzt tett Furulyás tárcájába
  • miccoli002
    Csank valóban képes összegyúrni egy jó csapatot,de a fradizmus hiányzik belőle és amugyis az utobbi években már inkább megélhetőségi edző lett.
    Garami talán összerakná őket úgy ahogy,de szerintem őt már 2003 decemberében sem szabadott volna elküldeni.
    Pinyőre inkább azt mondanám,hogy egy igazi falusi edző,bár eggyetétek azzokkal,hogy azért,mert Lipcseinek sírt a szája nem szabadott volna annak a mocskos Jancsibácsinak ilyen helyzetbe hoznia.
    Vlak amúgy ide már nem jönne vissza,mert amikor utoljára itt volt akkor is szabájszerűen menekült,bár erre a drágalátos Torgyán is rásegített.
    Hiába ennél a klubbnál az utóbbi tíz évben mindig volt egy szarkavaró.
    Köszi a választ remélem vitázhatunk sokat a továbbiakban is.
  • szanics
    Az én szememben pl. soha nem volt jó edző.
    Pinyő jobb edző volt.
    A jelenlegi helyzetben: 1. Csank, 2. Garami, nálam véget is ér a lista. Szarból csak ők tudnak várat építeni.
    Ha rendbe jönnek a dolgok, akkor 1. Vlak, 2. Kuntics.
  • miccoli002
    Fradista 91!

Nem hiszen haogy LCS-t kellene okolni, bezzeg amikor tavaly ősszel szárnyaltunk akkor ő volt mindenki szemében az Isten.Akkor is ki kellene mellette állni amikor csecsen vagyunk.
    Amúgy eeyetértek azzal,hogy már nem olyan ember amikor mint amikor idejött,sokat változott a hátrányára(önbizalom,őszinteség,korrektség).
    Sajnos ezek a magyar viszonyok hamar átformálták.
    Amúgy a pinyő se volt jobb edző.
    Szeretnék kérni mindekitől egy 5 fős edzőlistát,kiváncsi lennék ti kit látnátok szívesen a kispadon,de lehetőleg ne Mourinhot és Capellot írjátok.Maradjunk a realitás talaján.
    Az én listám a következő:1.Zoran Kuntics 2.Csertői Aurél 3.ifj Albert Flórián 4.Urbán Flórián(kár,hogy lilavérű) 5.Nyilasi Tibor
    Nagyon kíváncsi vagyok,hogy ti kikra gondoltok és arra is az lennék,hogy miért.
    Köszi srácok!
    HAJRÁ FRADI!
  • torrente
    Abramovics csak olyanba tol bele pénzt, ahonnan ki is lehet szedni. A Fradi csak nyelné.
  • szanics
    looks like
  • fradista91
    Bocs mindenki! Úgy látszik a notepadban rajzolt HAJRÁ FRADI szöveget nem lehet ide beszúrni. :-(((
  • szanics
    mit morzézol itt vagy mi ez?
  • fradista91
    Remélem. Ezt most rajzoltam:

** ** ** ** *** * * ** **

** ** ** ** ** ** **
    ** * * ** * ** *
    **** ** **
    ** ** ** *
    ** ** ** **

(HAJRÁ FTC)
  • szanics
    Szvsz ha a Fradi kikap vasárnap a Honvédtól, csabika repül...
  • fradista91
    Hát még sincs befektető...... Úgy olvastam Abramovic a MALÉV-ot megakarja venni. A Fradit is megvehetné, legalább lenne pénz.
    Persze ez csak álom marad. Mert a Fradiba már tényleg nem akarnak befektetni.
  • fradista91
    Nem értem..... Mi a fenét keres még mindig a kispadon egy ilyen vezetőedző??
    Tudom hogy nincs pénz, fiatalok a játékosok, meg minden, de akkor is. Hazai pályán kikapni a Fehérvártól, csalódás számomra. Én már tényleg abban bízok, hogy a bajnokság végén(őszi) leváltják a Lászlót, mert előbb biztos nem. A szurkolók kimennek minnél többen, de nem rajtuk múlik, hanem a taktika nélküli játékon. Teletexten írják: "taktikátlan játékot játszó Fradi, megérdemelten vezet a Fehérvár." Az ÜLLŐI ÚTON SOHA NEM MEGÉRDEMELTEN VEZETNEK AZ ELLENFELEK!
    A MI HIBÁNKBÓL. Remélem megoldódik majd minden, HAJRÁ FRADI!
  • torrente
    238 milliót kell visszafizetnie a Fradinak az OTP Banknak október végéig. El akarják adni a stadiont és a környékét, hogy pénzt lássanak belőlük. Nyilvánvaló, hogy ebbe a Fradiba már senki sem akar pénzt befektetni. Nagy bajban lesz az FTC!!
  • JackDaniels #4139
    Itt senki sem hibás, még Furulya sem! Ami a Fradinál van, az a véletlen műve! Ezt rúgná ki mán valaki, ezt a q**a véletlent!:DDDDD
  • gabber_saviola
    "László: Nem tudom hibáztatni a csapatomat"- persze Csabikám magadat lécci
  • Csesza
    László: Nem tudom hibáztatni a csapatomat

állandóan védi a csapatot - így nem vagyunk képesek nyerni, mindig másra hárítja a hibákat - fegyelmezettebnek kéne lennie
  • zaki
    :DDD

tényleg, manapság minden edzőt kirúgnak ok nélkül, László még meddig marad az edző? húzzon már el a f*szba
  • ForRedGlory
    "Kisebb eltérésekkel hasonlónak várom a végeredményt."

pontosan. Az Újpest négy hellyel fentebb megy, és a fagyi marad az utolsó helyen....