23418
-
#4253 CSaba nem ide való...Nyilasi Tibit ide -
#4252 LCS arca már meg se rezzent... -
#4251 1-0 vezet a Kispest
LÁSZLÓ CSABA TAKARODJ -
#4250 A mieink összeállítása:
Szűcs - Takács, Tímár, Keller, Csurka - Csepregi, Erős, Lipcsei, Borbély - Jovánczai, Laczkó.
A kispadon Kemenes, Szálkai, Bajevski, Bartha, Tőzsér, Nógrádi és Fitos foglalnak helyet.
Balog és Rósa húzódás, Budovinszky pedig vírúsos fertőzés miatt nem szerepel !
Ajjaj... -
#4249 Szanics: Jó a logód és az aláírásod is! =)
Miccoli002: Supka nem hiszem, hogy kishitű lenne.. az MU-nak nagy pofával nekimenini pedig hatalmas hiba lenne, legyünk tisztában a saját képességeinkkel. A Hajduk nem volt, meg is lett az eredménye.
Ajánlom figyelmedbe Nyilasi mit mondott a Loki meccs után, "amilyen az edző, olyan a csapat".. szerintem ez üzenet volt az Ő kedvenc csapatának.
Pintér nekem sem a szívem csücske (bár bírom =)), nem róla akartam én beszélni, bocs, hogy belekevertem. Csak annyit akartam mondani, hogy László Csaba egy kártékony ember SZVSZ nálatok, és el kellene takarítanotok Furulyával együtt, jó messzire. (De látom ebben sokan közületek is egyetértenek)
Köszi, hogy szorítotok a Lokiért, nemzetközi meccseken természetesen én is így vagyok a Fradival! A Minszk ellen pl. ki is mentem, közel lakom az Üllőihez. -
#4248 Mi a jobb?
Ha egy edző óvatosan fogalmaz, de aztán a csapata fantasztikus dolgokat művel a pályán, és látszik rajta, hogy tökéletesen felkészült
vagy az, ha egy edző a sajtónak hangzatosan fogalmaz, aztán a pályán kikap egy lúzercsapattól?
Válaszd ki, hogy melyik kicsoda...... -
#4247 Nem tudom, nekem Supka eddig is szimpatikus volt, mint ember, és nekem már a Split elleni párharc bizonyította, hogy jó edző is.
Ez a csapat annyira együtt van, mint a '85-ös Vidi vagy a '95-ös Fradi. Újabb 10 év eltelt, most a Lokin a sor.
És bármennyire más csapatoknak szurkolok, nemzetközi szinten még az Újpestért is szorítok, az meg a minimum, hogy a Debrecennek is.
Nem értem, hogy miért van sokaknak ennyire a bögyében ez a csapat. Semmit nem ártottak a Fradinak...
Ja, és cigányozni marhára nem kéne valakit, aki az évtized eddigi legnagyobb magyar futballsikerét hozta... -
#4246 Az a bajnokság és kupa Garamié, Pintér tényleg csak a nevében van egy mássalhangzóra a sintértől,valójában az... -
#4245 Ez baj, ez hiba. Talán nem illdomos egy újpesti kötődésű emberkét citálni egy Fradi-fórumon, mégis Urbán Flóri fogalmazott a legjobban: "egy edző a csapata HADVEZÉRE is, és ő az, aki soha nem omolhat össze a katonái előtt..." -
#4244 Ez így igaz, "volt szerencsém" ott állni azon a meccsen a Fradi-kispad mellett, sok mindent hallottam, de ilyet nem - és még ehhez hasonlót sem... -
#4243 Soha nem szerettem LCS-t, és soha nem tartottam normálisnak azt, aki egy SEMMILYEN EDZŐI MÚLTTAL NEM RENDELKEZŐ (utánpótlást nehogy már annak vegyük) embert a Ferencváros edzői kispadjára ültet.
Aláírom, hogy LCS nem egymaga alkalmatlan, és így részben áldozat is, de ettől még a csapat nem lesz jobb, neki meg mennie kéne már. Az első félévben megették a játékosok. -
#4242 Ja és,hogy nem volt internet:tavaly pedig úgy rémlik már neteztem.Azon a szép májusi éjszakán is amelyen FTC-DVSC 3-1.
Ismerős?
Ettől függetlenűl HAJRÁ LOKI az MU ellen.Mint magyar ember szurkolok nektek. -
#4241 Supka mint ember unszimpatikus.
Mint edző pedig majd az MU ellen bizonyíthat.
De azé nem úgy kéne nekiállni,hogy folyton azt hallom,hogy nem baj,ha kiesünk akkor is ott van az UEFA kupa.
Tipikus magyar betegség nem merjük elhinni és kimondani,hogy képesek lehetünk nagyobb célok elérésére is.
LCS mindig a győzelemre hajt és mindig hisz benne + ki meri mondani,hogy bárki megverhető.
Az lenne ám csak a nagy szégyen,ha a DVSC ilyen kerettel nem nyerné lazán a bajnokságot. -
#4240 nem értem miért osztjátok ennyire egymást...
vegyük már észre végre, hogy az ellenfél nem ellenség!!!
az az igazi ellenség, aki elárulja a saját színeit, pláne vezetőként...
szerintem erről ennyit lépjünk -
#4239 Amikor mi szarok voltunk, még nem volt internet. =)
"Ha Furulya eltakarodik akkor jönnek a régi szépidők."
Én nem ezt mondtam?
"Neketek ez csak pillanatnyi fellángolás viszont mi hallhatalanok vagyunk."
Így van, ezért énekeljük nektek, hogy "parasztok nincsen hangotok." =)
"Tehét barátom te ide csak akkor gyere ha jót is tudsz mondani és a László Csabinak van annyi inteligenciája mint a CIGÁNY SUPKÁNAK."
Supka egy nyugodt, jó arc. Látszik is a csapatunkon.
"Erről ennyit lépjünk."
Jó. =) -
#4238 -
#4237 Én amikor felmegyek a debreceni fórumra nem osztom az eszet és nem osztottam akkor se amokor szarok voltatok,mérpedig volt pár ilyen évtized.
Ha Furulya eltakarodik akkor jönnek a régi szépidők.
Neketek ez csak pillanatnyi fellángolás viszont mi hallhatalanok vagyunk.
Tehét barátom te ide csak akkor gyere ha jót is tudsz mondani és a László Csabinak van annyi inteligenciája mint a CIGÁNY SUPKÁNAK.
Erről ennyit lépjünk. -
Rudee #4236 Nem, az Ő csapata egy idényt szabálytalankodott végig. -
Csesza #4235 de nem is az ő csapatát szivatta a bíró -
#4234 Nem az ő csapata volr kirívóan sportszerűtlen a kupadöntőn. -
Rudee #4233 Persze, meglett volna az új kiállítás-rekord. -
#4232 A Sopron nagyon jó kis csapat volt tavaly, a Fradi meg előtte bajnokságot, kupát nyert. László lehet nem rosszabb edző, de a tavalyi helyzetben Pintér 100%, hogy jobban tudta volna motiválni a játékosait. -
Rudee #4231 Ha láttad, akkor mitől érne többet a sintér LCS-nál? -
#4230 De tudom, viszont azt is láttam (sajnos, az Üllőin), hogy az utolsó fordulóban mit produkált a csapat. -
Rudee #4229 Debrecen szurkolóként biztos nem tudod, hogy sintér edzősködése alatt az elmúlt 10 év legsportszerűtlenebb Fradiját láthattuk, annyi sárgalapot egyik korábbi edzőnk játékoai se szedtek össze. -
#4228 Látszott is, hogy példamutató magatartása milyen mentális (kiváló helyzetkihasználás) és morális (Sopron ellene fair-play díjas meccs) magasságokba emelte a játékosaitokat. Most tényleg nagyon gyenge a keretetek, de azért Nyíl, Csank, vagy akár Pinyő lehet vette volna az akadályt a traktorosok ellen.
A másikra inkább nem reagálok. -
#4227 ja hogy Loki sz. vagy. akkor már értem miért mondasz ilyeneket... most kinyilt a szátok rendesen.
Nem fogjátok sokáig érezni amit most éreztek. Jön majd felétek is sötét felhő! (Ahogy történelmetek során az volt felettetek, csak tavaly kezdett el tisztulni...) -
#4226 "síró-pityogó" - nem tudom miért baj, hogy kimutatta az érzelmeit, és elérzékenyült, hogy a tábor még mindig élteti, és NEM ŐT tartja hibásnak...
+ 4224 -
#4225 Ha nem is igaz, a játékosai kupadöntőn mutatott viselkedése önmagában is elég - főleg az előzményekkel kiegészítve.
Engem igazán nem kellene, hogy érdekeljen, mert Loki szurkoló vagyok, de a Fradi kezd egy olyan szint alá süllyedni, ami már nekem is fáj. -
Rudee #4224 Kár, hogy ezt a lábeltörős sztorit is csak egy ember hallotta. -
#4223 Szerintem nem méltó egy Fradi-múltú csapathoz egy bírót nyíltan csalózó, síró-pityogó, fejét béközéppel simiztető, lábertörésre buzdító edző. A Ferencváros ennél sokkal jobbat érdemel. Nem értem a fradisták miért nem takarítják el őt is meg Furulyát is jó messzire..
Pinyő ötször többet ér Csabikánál. -
#4222 visszatérő kérdésem, akkor miért nem lehet délutánra, esetleg estére rakni a meccseket?
de ezt a kört már ezerszer, lefutottuk. egy a lényeg! hogy holnap verjük meg a Kispestet! -
#4221 Sajnos így van... Én még mindig kiállok LCS mellett, tavaly nagyon megszerettem.
És ha a Minsk ellen, a kispadon ülhetett volna, (főleg az itthoni meccsen) és nem a székházból kellett volna végignéznie a meccset, akkor könnyebb dolgunk lett volna. Mert egy "kezdő" csapattal, semmi kommunkiálás az első igazi tét meccsünkön, már magában szar helyzet... és a tavalyi tavaszi formát se felejtsük el. -
#4220 Csak azt nem értem,hogy lehet egy pár(min:5000)szurkoló,aki ősszel a nevét kiabálta LCS-nak.
Taratok zőle,hogy most akik itt szidják azok is éltették.
Én inkább ezt tartom undorítónak.
LCS kiállt a csapat mellet akkor is amikor a Mezey félék már rég felvették volna a végkielégitésüket és mentek volna Ibizára nyaralni.
Amúgy én is volt már LCS edzésén és szerintem jól csinálja,de ami talán még fontosabb benne van a fradizmus pedig semmi fradimultja nincs.
Gelleiről pedig annyitt,hogy egyszer volt egy jó Vasasa és azóta is abból él,amúgyis hülye lenne ott hagyni a jó pénzt Cipruson. -
Csesza #4219 -
#4218 Tudtátok, hogy Reszelinél csak az a játékos lehet kezdő, aki fizet neki érte havi 300.000.-Ft-ot? -
#4217 (ha a Fradi nem kapta volna meg a neki járó pénzt a tv-közvetítésekért - többet, mint a többi csapat -, már rég becsukhatta volna a boltot. Úgyhogy szerintem egy kicsit halkabban, főleg azért, mert idén nem sokat lesz képernyőn a csapat. -
#4216 Azt speciel láttam, mint ahogy néhány edzésen is kint voltam. Ha Te is, akkor láthattad, hogy mire épül a csapat "taktikája". És ilyen edzések után azt hazudni, hogy az edzésen/edzőmeccseken a rövidpasszos játékot gyakorolják a játékosok, szerintem legalábbis ízléstelen... -
#4215 ezt holnap is belehetne játszani a Kispest meccs után. ja és szokásosan elmondom BUZI RTL! vasárnap reggel megint lehet 7:30kor kelnem, mert ugyebár 11:30kor kezdődik a meccs, és csak 10:20ig engednek be a stadionba, de az Üllői úton lehet csak jegyet vanni reggel 9ig. Mondjuk Kispest ellen mindig lehet számítani balhéra, és minden meccs előtt ez van, de akkor is szánalmas... -
#4214 ez az egész sztem nem László Csaba hibája... az edzőmeccseket láttad? nemhiszem. ott még jó volt a csapat... 2-0ról simán feláltunk és 3-2re nyertünk a Vajdaság ellen.