33675
-
#930 Tényleg kinek mi a top 10 kedvenc adventure játéka ?
Ez az én forever kedvenceim:
(mármint amikkel játszottam is azok közül:)
1. Sanitarium
2. Blackstone Chronicles
3. Shivers 2 - Harvest of Souls
4. Silent Hill 2
5. Lighthouse
6. Gabriel Knight - The Beast within
7. Zork - Grand Inquestor
8. Black Dhalia
9. Messenger
10. Silent Hill 3
-
#929 LJ 2 majd csak 2005-ben.
Meglehet nyugodni, előbb lesz syberia 2 mint LJ 2.
Egyébként a LJ nem volt rossz, de megmondom őszintén az LJ-ben nekem kicsit unalmas volt néha már 20 percen keresztül olvasni az angol szöveget ugyanazon a képernyőn ....
... főleg úgy hogy az alapstory annyira nem ragadott magával...
-
#928 Mennyire darkos ?
A sanitarium, blackstone chronicles szintjét megüti ? - mert ezek alapművek .. legalábbis nálam.
A horror és dark vonal nem csak a kalandjátékokban a kedvencem ... ;)
-
#927 Mikor lesz már LJ2? -
#926 Ha rám hallgatsz most azonnal elkezded a Black Mirrort, hatalmas egy game. Egyik nagy kedvencem :))
Ha szereted a horroros, darkos hangulatú game-kat, akkor ki ne hagyd!!! -
#925 Én sem vitatkozásból mondtam :)))
Szintén csak egy vélemény volt, amit ütköztettem a tiéddel. -
#924 Black Mirror-t végignyoma már valaki ? Elég szép ez a gáma !
Ezt tervezem következőleg végigvinni ... -
#923 Nem, nem én már ezeket letöltöttem, már csak a discworld noir-t kell lehúznom, szóval felőlem törölheted a felsoroltakat. -
#922 A Pandora Directive itt figyel még a polcomon eredetibe ...
UKM-et már elcseréltem ... annak idején nagyon nagy játékok voltak ...
szerintem xp-alatt azonban már el sem indulnak ...
-
#921 Ha akarod még valamelyiket akkor fenthagyom. Csak azért törölnék, hogy legyen hely másnak -
#920 nem vitatkozásból mondtam, csak olvastam a hozzászólásokat és gondoltam elmondom a véleményem ... -
#919 Az kemény kis szankció lesz, de úgy is teletöltjük megint
Egyébként tudja valaki ki is lehet az a ribeira? -
#918 Most szólok, hogy holnap törlöm este a runawayt a BS-eket a jaz and faustot, az s&m-et és a scummVM-et. Ezekről rég nem hallok semmit és legyen hely másnak is -
#917 Nincsen. De elővigyázatos vagyok -
#916 Én is olvastam a fórumát, tényleg nem hozsannáznak róla.
De a program borítóján hatalmas dudájú rajzolt néniket ígérgetnek, így kénytelen vagyok mégis belenézni....hátha igaz .
A Lula nekem egyébként teljesen kimaradt, úgyhogy majd ha kicsit lecseng a dömping a szerveren, akkor lehet csereberélni a DOS-os gyöngyszemeket is. -
#915 Axon: az Airlines 69-nek van itt az sg-n fóruma, és eddig szinte csak rosszat hallottam róla, mindenki azt mondja, hogy aranyos, de gagyi. Lehet én megvárom a Lula-t, remélem az nagyobb dobás lesz, mint ez. Annak idején elég sok kellemes órát szerzett az első része :)))) -
#914 Ezek nem film alapú kalndjátékok voltak?
Rémlik még számtekb'ótos koromból, hogy az Under a killing Moon ott feszített a polcon és egyszer kipróbáltam. Színészekkel eljátszott filmen lehetett végigjátszani.... öööö....valamit. De lehet, hogy tévedek és amit kipróbáltam annak más volt a neve. -
#913 Csak azért van még meg, mert a szabadságom alatt nem tudtam a munkahelyi gépemről törölgetni .
Szólj és felteszem a hiányzó cd-t és ígértet teszek arra, hogy addig nem törlöm le amíg nem szólsz, hogy minden rendben végigvittétek a játékot és már soha többet nem kellenek ezek a cd-k .
Más: Holnapra meglesz az Airlines 69 kalandjáték. Ha lesz rá igény, akkor fel tudom rakni. Egyébként Imyke-nek néha küldhetünk egy kiegészítő listát az időközben beszerzett kalandokról. Azokat is feltüntethetjük amiket a szerverről töltögettünk már le, hogyha valamelyiket esetleg újra fel kellene rakni, akkor lássuk kiknek van meg így gyorsabban felnyomhatjuk. -
#912 Miért? Neked megvan? -
#911 Vegyél pelust -
#910 Hi!
Ha előkapod a talonból a Tex Murphy sorozatot (Under a killing Moon, Pandora Directive, Overseer) lefosom a bokámat. -
#909 Ja Axon ha még megvan a LOTR le ne töröld kérlek mert lehet, hogy szegény bénácskák hazavágták az egyik lemezt -
#908 Jöhet a NOLF2 ezerrel -
#907 Sziasztok!
Leteltek az ünnepek és ismét munkába álltam.
Meglepetéssel tapasztaltam, hogy karácsonyi ajándékként felkerült a Discworld Noir. A meghatottság könnyeit elmorzsoltam és máris töltöm lefele.
Új tagok mindig jól jönnek. Ha a listákat is elküldik, akkor máris lehet szemezgetni.
Bár szerintem bele fogunk esni abba a csapdába, hogy egyes játékokat újra fel kell majd töltenünk, mivel akik most jönnek lehet, hogy pont azokra vágynak amit már letöröltünk.
Más: Szóljatok ha töltsem a Drakula 1-et. Bár egy ideje megvan, még nem volt alkalmam vele komolyabban foglalkozni. Az ünnepek alatt ezt pótoltam. Hihetetlen élmény. Rég tapasztaltam, hogy ennyire fent lehetet tartani egy félelmetes légkört egy kalandjátékban. Bár az is igaz, hogy mindig kizárólag este játszottam vele, egyedül egy sötét szobában....
Runaway: Belekezdtem szuper. Bár a második küldetésben a múzeumban vagyok, itt még azt sem mondhatom el, hogy elakadtam, mivel hatalmas bejárandó terület van rengeteg megvizsgálandó, kombinálandó lehetőséggel. Úgyhogy itt abba is hagytam egyelőre, mert sajna leteltek az ünnepek.... -
#906 Ízlések és pofonok. Nekem bejött a BS 3, pedig szerintem már én is régi motoros vagyok, ezt itt a fórumban is bizonyíthatják páran.
Eleinte én is féltem ezektől az akció részektől, hogy minek kalandjátékba, de meg kell mondjam, szerintem hangulatosak lettek, és beleillettek a játékba.
A feladványok tényleg nem nagy számok, nem túl bonyolultak, de szerintem nem is ez volt a céljuk. Nekem nagyon tetszettek benne a poénok, a sok utalás az előző részekre, és a Mount Faucon-nak is nagyon nagy hangulata volt, szerintem. Az irányítást is szerintem elég jól megoldották, és nekem bejöttek azok az ikonok is, így legalább nem kellett órákig járkálni a pályán, ha valamit nem találtál meg elsőre. Számomra egyetlen hátránya a rövidsége volt, hiszen kb. 15 óra alatt végig tudtam nyomni, pedig még párszor el is akadtam. Ennek ellenére mondom, hogy nekem ez a BS 2 után kellemes csalódás volt, elsősorban a hangulata fogott meg, de nagyon. Ennyit erről, kár ezen vitatkozni. Neked nem jött be, nekem igen. Ez szerintem nem attól függ, hogy ki mennyi kalanddal játszott már életében. -
#905 Szia!
Először is üdv a csapatban. Ha tényleg tudsz segíteni a feltöltésekben, és sok kalanddal rendelkezel, akkor szerintem első lépésként csinálj egy listát azokról a kalandokról, amik megvannak, és küldd el Imykenek e-mailben, és majd ő kirakja az oldalára.
Az Anachronox sajnos nekem nincs meg, és ha jól tudom, az előbb említett listán sincs rajta, tehát nagy valószínűséggel másnak sincs :(( De hátha. -
Gsx-r #904 Sziasztok!
2 napja en is regisztralt tag lettem.
Udvozlok mindenkit.
Feltoltesekben szivesen segitek ,nagyon keves jatek van ami nincs meg nekem.
Viszont amit nagyon keresek az a Anachronox.
-
#903 Az első két BS még jó volt, most tolom a 3-dik részt és szerintem nem nagy eresztés szegényke ...
Legjobban az akció részek idegesítenek.
Minek kell ilyen egy kalandjátékba ???
A játék total lineáris és baromi pitiáner feladatok voltak .. (legalábbis eddig, még két scene van vissza)
(vagy túl sok adventurét nyomtam már végig ..?)
A 3d-s grafika soha nem káprzátatott el, főleg nem egy kalandjátékban ... de az még elmegy.
Konkluzió:
Ezt a játékot tutira nem veszem meg eredetibe ...
Aki először játszik kalandjátékkal lehet hogy megkedveli azonban egy öregmotorost inkább felidegesítt a sok ugrabugra, ládatologatás, meg az hogy az ikon mindig mutatja ha valami tennivaló akad.
-
#901 A kalandszerető embereket mindig szívesen látjuk szűk körünkben. :)) Regisztráld magad, és lépj be közénk. Sosem hátrány egy új arc :) -
#900 Zoszt, regiszráld magad a fórumon, oszt meglássuk mit tehetünk érted -
#898 Bármit törölhetsz, csak a Drakula 2-t neee :))) -
#897 Részemről mind1, én már letöltöttem ami kellett!
Szólj ha a NOLF2 mehet! -
#896 Légyszíves nyilatkozzatok, hogy mit töröljek! -
fucko #895 Nem nehez ha az elodjeit nezzuk:)
Ott mindossze ki kell kerdezni a dagadt matrozt.A noteszbol minden kerdest tegyel fel neki ami van es megjelenik a kavezo a terkepen. -
#894 Köszi már rájöttem :))
Amúgy nehéz a játék? Csak azért kérdem, mer úgy néz ki, hogy már az elején elakadtam :( Az irodában semmit sem tudok csinálni, a kikötőben beszéltem a matrózzal, a másikkal nem enged beszélni. Egyebet nem tok mondani :)))))) -
fucko #893 Ojaj megneztem megint es a kezdomenubol ha optionsre nyomok telleg kivag.Ezer nyomtam en a jatek kozben be a subtitlest,tedd te is azt:) F1-el lehet elohozni asszem. -
fucko #892 Sajnos nemtom mier lehet mer nekem tokeletesen mukodik.Most is fent van es megneztem direkt miattad hogy lehet optionsben allitgatni:)Nekem magyar xp van,neked mi van? -
#891 1. probléma megoldva :))) -
#890 Na felinstalláltam a Discworldot és lenne 2 nagy gondom:
1. Asszem elég láma a kérdés, de hogy a fenébe lehet a játékból kilépni a főmenübe??? Végigpróbáltam mindent, de nem reagál semmire? Az ESC-re sem. :(((
2. Amikor a főmenüben az OPTIONS-ra klikkelek mindig fogja, és kilép a játékból, és kivág az asztalra, ez mitől lehet? Pedig kéne az OPTIONS, mert így alapból nincs felirat, és azért annyira nem vagyok jó angolból, hogy hallás után is megértsem.
Fucko: Imádkozom, hogy tudjad a kérdéseimre a választ, mert ha nem, akkor..... -
#889 akkor most kéretik Merlin-t összevissza virtuálpuszizni, jól!:P