Ízlések és pofonok. Nekem bejött a BS 3, pedig szerintem már én is régi motoros vagyok, ezt itt a fórumban is bizonyíthatják páran.
Eleinte én is féltem ezektől az akció részektől, hogy minek kalandjátékba, de meg kell mondjam, szerintem hangulatosak lettek, és beleillettek a játékba.
A feladványok tényleg nem nagy számok, nem túl bonyolultak, de szerintem nem is ez volt a céljuk. Nekem nagyon tetszettek benne a poénok, a sok utalás az előző részekre, és a Mount Faucon-nak is nagyon nagy hangulata volt, szerintem. Az irányítást is szerintem elég jól megoldották, és nekem bejöttek azok az ikonok is, így legalább nem kellett órákig járkálni a pályán, ha valamit nem találtál meg elsőre. Számomra egyetlen hátránya a rövidsége volt, hiszen kb. 15 óra alatt végig tudtam nyomni, pedig még párszor el is akadtam. Ennek ellenére mondom, hogy nekem ez a BS 2 után kellemes csalódás volt, elsősorban a hangulata fogott meg, de nagyon. Ennyit erről, kár ezen vitatkozni. Neked nem jött be, nekem igen. Ez szerintem nem attól függ, hogy ki mennyi kalanddal játszott már életében.