• Axon
    Sziasztok!
    Leteltek az ünnepek és ismét munkába álltam.
    Meglepetéssel tapasztaltam, hogy karácsonyi ajándékként felkerült a Discworld Noir. A meghatottság könnyeit elmorzsoltam és máris töltöm lefele.
    Új tagok mindig jól jönnek. Ha a listákat is elküldik, akkor máris lehet szemezgetni.
    Bár szerintem bele fogunk esni abba a csapdába, hogy egyes játékokat újra fel kell majd töltenünk, mivel akik most jönnek lehet, hogy pont azokra vágynak amit már letöröltünk.

Más: Szóljatok ha töltsem a Drakula 1-et. Bár egy ideje megvan, még nem volt alkalmam vele komolyabban foglalkozni. Az ünnepek alatt ezt pótoltam. Hihetetlen élmény. Rég tapasztaltam, hogy ennyire fent lehetet tartani egy félelmetes légkört egy kalandjátékban. Bár az is igaz, hogy mindig kizárólag este játszottam vele, egyedül egy sötét szobában....

Runaway: Belekezdtem szuper. Bár a második küldetésben a múzeumban vagyok, itt még azt sem mondhatom el, hogy elakadtam, mivel hatalmas bejárandó terület van rengeteg megvizsgálandó, kombinálandó lehetőséggel. Úgyhogy itt abba is hagytam egyelőre, mert sajna leteltek az ünnepek....