33675
-
#1414 Wow!!
Grim Fandango és Full Throttle!
Üdvözlünk a csapatban! -
#1413 Köszi, de ez nem lesz jó. Ez valami Level 2 bugot javít meg, én pedig még csak az első részben vagyok, és már bugos, bár érdekes módon eddig nem csinálta :((
Kár, pedig szeretném végig tolni a játékot, de ha ez így marad, akkor arra valymi kevés esély van :(( -
M.A.D. #1412 Én csak erről a file-ról tudok:
http://www.avault.com/pcrl/patches_temp.asp?patch=sanitarium -
#1411 Nos, jelenleg most ennyi jutott eszembe:
lista -
#1410 Érdekes most valamiért el kezdett hülyülni a Sanitarium nálam. Elindítom a játékot, és egy adott idő múlva (kb. 1-2 perc) fogja magát és átvált 6 színűre, ami baromi ronda, és így játszhatatlan. Nem tudtok erről valamit? Miért lehet, mitől lehet, van-e hozzá valami javító patch vagy ilyesmi? -
#1409 :) Meglesz, mindjárt feltúrom a fiókjaim és szépen feljegyzem, mik maradtak ill el miket loptak el a kedves kollégák/ismerősök. -
#1408 Látom, elég nagy sikere van a Sanitáriumnak ... úgyhogy nem bánom hogy 3 éccakán át uppoltam
.. én mondtam, hogy nagyon nyíró ..
SH 1-2-3 persze sokkal pszihóbb ... nekem is nagy kedvencem, de ne felejtsük el, hogy az egy action-adventure survival horror, amibe lényegesen nagy szerepet kap az akció ...
Következőnek a Blackstone Chronicles-t javaslom a kaland fanoknak ... -
#1407 Hát nem ez volt a hiba
Mondja már meg valaki hogy gyártotok ide ugró linket!!!!! -
#1406 Sorry de most még egyszer megpróbálom
<a href="http://www.sync.hu/user/frameset.phtml?url=/imyke2000/">weboldalán </a> -
#1405 Hát ez nem sikerült.
Na mindegy megtalálod
-
#1404 Küldj egy listát IMYkének a játékokról amik neked megvannak.
Űrlapot találhatsz hozzá a <a href="http://www.sync.hu/user/frameset.phtml?url=/imyke2000/">weboldalán. -
#1403 Ó, nagyon szépen köszönöm, már elkezdtem leszippantani az MI4et. Anno megvolt a Sanitarium (csak rip), de kíváncsi lennék a "fullra" is. Előreláthatólag meddig marad fennt?
ps: ÉN hogyan viszonozhatnám? :) -
M.A.D. #1402 :)Na, akkor épp itt az ideje.:)
-
#1401 Itt még nem volt beteljesületlen óhaj -
M.A.D. #1400 Szia!
Köszönöm! Úgy lesz. Igazából a Gabriel Knight 3 és a Loch Ness érdekelne. Ezeket elég nehéz megtalálni még DC is!!!
-
#1399 Szia M.A.D.
A TLJ a közeljövőben nem valószínű, hogy visszakerülne a szerverre mert volt már fent egy hónapon át.
Ettől függetlenül van remény, hogy egy kisebb holtidőszakban valaki visszatölti neked.
Küldj egy listát IMYkének a neked meglévő játékokról ( az oldaláról letölthetsz hozzá űrlapot), aztán gyere vissza és kérj priviben hozzáférést. -
M.A.D. #1398 Szépjónapot Mindenkinek!
Nos, egy-két hete olvasgatom a topicot, igaz, bele még nem írtam. Én is szeretem a kalandjátékokat. /pill. az otthoni gépemen 20 game van felinstallálva, abból a fele kalandszerű.A Journey-től a Black Mirror-on át a Broken Sword 3-ig. Nem rosszak. Viszont....a TLJ kimaradt az életemből..valamilyen oknál fogva....talán a 4CD volt a hibás?
A Sanitariumot anno én is nyomtam, igaz csak nocd-s formátumban. Hibás is volt valahol. Többször elszállt. A Momnkey Island sorozatok viszont a vinyómmal együtt szállt el 1-2 éve.:( A TLJ-n kívül a Gabriel Knight 3-ra lettem volna nagyon kíváncsi, de az is nagy kuriózum. Na, nem offolok tovább..ON:
-
#1397 Én megtekintettem és maximálisan egyetértek veled. Azonban még a 2. részben kolbászolok. Az teljesen magyar. Bár van ígéret a 3. rész lefordításáról is. -
#1396 NA akkor aztat én is lepattintom, amint befejeződtek a feltöltések:P Az egy dolog, hogy elmebetegségben nem lehet a Silent Hill 3-at felülmúlni, de megközelíteni meg lehet:))) Imádom és bírom is ezeket de az SH3-mal éjszaka 5.1-ben nem tudok 1 óránál többet játszani... mindenkinek ajánlom megtekintésre!:P -
#1395 Atyaég!!!!
Belenéztem a sanitariumba...
Éppen sokkolva vagyok.
Természetesen ha azt mondom rá "elmebeteg", akkor még mindig csak fényévekre vagyok a valóságtól.
Na mindegy ezt látnotok kell!
Szigorúan éjfél után ajánlott a játék elkezdése, gondosan spórolva a világítással. -
#1394 Jó reggelt:) Journey upload 90% délután tölthető lesz! -
#1393 Összeszámoltam és körülbelül 8.7 gigánál járunk a szerveren. -
#1392 Ha másnak nem kell már, akkor a Neurotrans szótárprogit törlöm a szerverről. -
ratata00 #1391 Érteni Megprobálni...
-
#1390 sztem élvezd ki a regisztrálás előnyeit, és tapadj rá a privát linkre:) -
ratata00 #1389 Missön ökkomplisd. Már ha a regisztrációt a fórumregisztrációra értetted. Mit kehetek ezután? Kérdőn tágra nyílt szemmel( ) :
00
(hogyénmilyenkreatívvagyok:) -
#1388 Ámen -
#1387 Hejj micsoda pözsgés van errefelé a szerveren:)))
Csak most kezdtem bele a Sanitariumba és már itt is van a Monkey Island 4, és még a Drakula 2 is várat magára.
Én csak annyit mondok: soha rosszabbat :))))))) -
#1386 Az egyik legjobb kalandgame amivel valaha játszottam. Iszonyú jó hangulata van. -
#1385 sajtból van a hold vol.1
Monkey Island 4 upload finished
Journey upload 20%
szép napot:) -
#1384 helyeske -
#1383 Bocsánat, Curse of Monkey Island, reggel van :) -
#1382 :) Escape from Monkey Island! -
#1381 ki ez a kis makika? -
#1380 Nos, szavakkal elég nehéz leírni, erre talán csak King papa képes. A lényeg: egy autóbalesetben emlékeit elvesztő úriember rémálmaiban, képzeteiben vehetünk részt. Para és idegsokk a köbön, így gyengébb idegzetűeknek, nem ajánlott, ad addiktok viszont ki ne hagyják, mert az egyik leghangulatosabb darab! -
#1379 beszámolna nekem valaki, hogy miféle játék ez a Sanitarium.
Érzékeny női lelkeknek való -
#1378 közben megtaláltam :) -
#1377 halihó
kellene 1 kis sanitarium segítség: a kerti zárkombinációt hol találom????
már mindent átolvastam (szerintem) szegényes angoltudásommal, de semmi.
előre is köszi. -
#1376 Épeszű ember garantáltan nem bírná tovább ::)
-
#1375 Kár, bár azt hiszem ez a rövid játékidő nem véletlen :))))