33675
-
#1252 Igen, meg van, fel is ajánlottam hogy feltöltöm.
Egyenlőre azonban azt se tudom hova kell feltölteni.
Valaki nyomja el privben az infot.
-
#1251 Ok!
Köszi előre is. Látom már töltöd is felfele. -
#1250 Köszi :D -
#1249 Megoldom. Figyeld az FTP-t pár óra múlva. -
#1248 Tényleg ezt a nevet adta meg Imyke.
Sajna én nem tudok DC-t használni, a munkahelyi tűzfal nem engedi.
Milyen méretű ez a progi? Mert ha nem gigantikus és nem jelentene túl nagy problémát a letöltése és az ftp-re másolása azt igazán megköszönném. Régi tervem a Broken Sword 1 magyarításának folytatása. Ami fent van a magyarító oldalakon az kb 1 %-os. -
#1247 IMB...IBM:-) -
#1246 Én is szivesen segítenék, de nekem meg csak szakmai angolom van..:) Vagyis hót kuka vagyok a közéleti angol szövegelésben, ellenben egy 500 oldalas IMB szerver angol nyelvű kézikönyvének elolvasása után vígan megszerelek, lekódolok bármit:) Huhh, még jó hogy nem vagyok kocka...hehe
Pedig télleg nem:) -
#1245 NeuroTran a forditó progi neve, én spec nem boldogultam vele, az elején be kell tanitani a drágát... DC-n fellelhető -
Vajákos Mimóza #1244 Ejha! Mi ez a HWSW-s megnyilvánulás?! -
#1243 Sajnos nem ismerek ilyet. Bizodalmam még kevesebb feléjük. A szándékért kapsz KCSt. -
#1242 Ha tudsz küldeni (vagy az ftp-re ideiglenesen feltenni) egy jó fordítóprogit, akkor örömmel segítek.
Imyke ajánlott egyet amely komplett szövegeket, mondatokat fordít. Ha megvan egy mondat sablonos fdrdítása, én abból már könnyen szerkesztek nyelvtanilag helyes mondatokat.
-
#1241 Na töröltem a Discworld Noirt. Mehetne föl a következő kaland, ami a szavazatok alapján a Sanitarium lenne.
szurmakotium: ha jól emléxem neked megvan eredetiben. Föl tudnád nyomni a szerverre???
Vagy esetleg másnak nincs meg? -
#1240 +f -
#1239 Megnéztem a srác forditását, kár hogy nem ejezte be. Egész jó lett volna. Pár félreforditás van benne, de annyi lesz az enyémben is, csak máshol. -
#1238 Én is szívesen segítenék, de attól tartok nem sokra mennétek az alapfokú angol tudásommal :)))
Kár hogy jelen pillanatban kevés M.o.-n az igazán nagy kalandrajongó, mert elég kevés kalandjátéknak készül el a magyarosítása. Legtöbbször csak akkor van szerencsénk magyarul játszani egy játékkal, ha azt itthon eleve magyar nyelven adták ki :((( -
#1237 Viszonylag egyszerű a dolog, egy progival dekódoltattam a szövegfilet és lehet is átirni. Fura mód nem kell visszakódolni, megy igy is. Nem birja az ő,ű stb. karaktereket, a szokásos. -
#1236 Ha valaki megcsinálja a technikai részt, segitek leforditani a Grim Fandangot. Nem tudom mennyi a szöveg benne, de ha összeállunk páran biztos elkészülne értelmes idő alatt. -
#1235 Tudtommal nincs semmi különbség a 2 verzió között. Amikor megjelent a játék, akkor 2 cd-re fért rá, későbbi kiadásban viszont már csak 1 cd-s a korszerűbb tömörítési technika miatt, tehát mindkét verzió ugyanazt az élményt nyújtja :)))
Magyarítást pedig találsz ezen az oldalon -
#1234 Nekem mindkét cd-t kéri a telepítés során. Nem magyarított, a neten található hozzá magyarítás. -
ultrarec888 #1233 Sziasztok !
Az király lenne ha BS1.et visszatenné valaki!
Sajnos nem tudtam leszedni
1 kérdés:mi a különbség a BS2 1 ill.2 CD-S verzió között?
ami most van fent az nem magyarított
üdv mindeninek!!! -
#1232 Köszi, Már le is kaptam
-
Gsx-r #1231 Fent van a Black Mirror mindket cd-je! -
#1230 Hát akkor úgy fest a Sanitarium nyert, már csak találni kellene egy segítőkész egyedet, aki fel is pakolná ezt a gyöngyszemet féltve őrzött, becses szerverünkre :)) -
fucko #1229 A sanitarium jo lenne. -
#1228 Még holnap estig hagyd, kérlek! Addigra nekem is lejön.
Más: A BS2-t csak 640-es felbontásban megy? Nem tudom máshogyan játszani! -
#1227 Ez igaz.
Sanitarium Hun - by Pesz Állapota: nem ismert
Grim Fandango Hun - by ?? Állapota: majdnem nulla
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------ -
#1226 Nekem végülis mindegy hogy melyik nyer, mindkettő kell, csak az a kár, hogy tudtommal egyikhez sem született full magyarosítás :(( -
#1225 Én Sanitarium-ra szavazok - de csak azért, mert gyarló vagyok és a GF (2CD) már megvan...
A legjobb választás amúgy a GF lenne sztem...
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------ -
#1224 Na mivel most ugye én vagyok a főnök :)))), azt mondom, hogy ha már nem kell senkinek a Discworld Noir, elég régóta van már fent, akkor törölném, és szavazhatnánk, hogy melyik legyen a következő kaland, amelyik felkerüljön. Megfelel mindenkinek??? Akinek még esetleg kell a DN az sikítson!! :))))
Én mondjuk már örülnék egy Grim Fandangonak vagy egy Sanitariumnak :))) Mit szóltok hozzá barátim? :)) -
Ersiman #1223 Köszi! -
#1222 Most már minden fent van -
#1221 A NOLF1 kész van. Az első cd sim image-ben, a másodikat már összetettem rar-ral.
Vegyétek, vigyétek -
#1220 Problémák adódtak, reggelre azért fenn lesz a cucc. -
#1219 Igazad van! A NOLF1 második cd-t már így rakom fel -
#1218 13 óra múlva fenn lesz.
Megint felhivom mindenki figyelmét, hogy TÖMÖRITSE a rühes isokat! A BS2-nél 450MB-ot nyertem/tünk vele. Oda már elférhet egy másik 1 CDs game. -
#1217 Ok ok! A lényeg, hogy a szándék megvan nálatok -
#1216 Ne verjen a viz, felrakom a BS2-t. Éjjel nyomhatod, ha nem lesz áramszünet. -
#1215 A BS2-t még én raktam fel anno az ftp-re. Szívesen felteszem újra. Csak sajnos itt a hétvége és én munkahelyről töltögetek.
Kedd reggelre tudom feltölteni leghamarabb a BS2-t. Ha addig nem teszi fel valaki. -
#1214 Drága barátim a fele szümtükkel!
Én nyomom felfelé a Köz óhajának megfogalmazott NOLF1-et, de cserébe nagyon várom a BS1-et BS2-őt. Tudtok az ügyben lépni? -
#1213 Imyke: Nem tudnád a MP2 magyarításod feltenni az "ftp-nkre". Legalább a mi kis csapatunk kipróbálhatná a hétvégén. Bár említetted, hogy a kolid kimenőforgalma elég limitált, de... na majd meglátod.
Egyébként ki akartam próbálni a MP 1-et, de a haver elköltözött otthonról és otthagyta a lemezt a MP 1-el. Így mire hozzám kerül, szerintem már végig is nyomom a MP 2-t. Értsd nyárvégére