33675
-
#1574 Szerintem 800*600 as felbontásban nézted, mert nálam nem tűnik nagynak. De azért köszönöm a kritikát -
#1573 Na, elég elfoglalt voltam mostanában ugyhogy nem nagyon fórumoztam ...
Nightlong vs. AITD 4
A nightlongot végig vittem anno, az AITD4 -et még csak most nyomom (azaz nyomnám ha lenne időm.)
Nem igazán összehasonlítható a kettő, mert az egyik tradicionális point and click adventure prerenderelt hátterekkel, jo sok fejtorővel, míg az Alone4 egy full 3d-s túlélő horror, amibe elég sok az akció és eddig nem volt túl sok rejtvény...
Az alone4 egy adrenalin pumpa, míg a Nightlong egy Blade Runner szerű nyugis kis játék jó storyval, érdekes fejtörőkkel.
A maga kateóriájába mindkettő egy gyöngyszem.
Egyébként 3 cd-sek. Az Alone fut xp alatt a Nightlongot még 98-alatt játszottam.
Javaslat: Alone 4, Silenthill és társaihoz szerezzetek be egy gamepadot (legalább 8 gombosat) mert általában ezek konzolról portolt játékok és sokkal egyszerűbb a játékok iránytása. (összege nem jelentős 1500-2500 Ft között mozog és jóval megnöveli a játék élményt .. főleg ha kinyomod TV-re ;)
döntsetek oszt szóljatok mellik kell
-
#1572 jap..igaz:)
Macs: Kellemes kis oldal. Ügyi vagy!
Ha szabad építenem kritikával: a menü kicsit üres avval a két üres résszel, sztem össze kellene kötni a top képet a menü dizájnnal. A másik észrevétel, a főoldalon levő képek nagyok. Ha picit kisebbek lennének még jobban nézne ki. -
#1571 Megtudod, ha a Logójára klikkelsz :))) -
#1570 Nightlong-ra én is szavaznék, anno a demoval nagyon jól szórakoztam. A Fullhoz sajnos nem volt szerencsém, de az 576os leírást már vagy 10x elolvastam :D -
#1569 Macsek, mi a cím? -
#1568 nájtlong rullz:) -
fucko #1567 http://www.justadventure.com/reviews/Nightlong/Nightlong_Review.shtm
Itt van link kepekhez illetve demóhoz. -
fucko #1566 Szurmakotium:
Ha ittvagy legyszives mondd mar el mi lesz.Eszembe jutott hogy a Alone in the dark 4 4cdbol all ha jol emlexem.Sztem inkabb a Nightlonot kene felraknod,persze csak ha a tobbiek is igy gondoljak,mert utananeztem es nagyon jonak tunik,igazi jo kis izgalmas kalandjateknak.De azer meselj mar rola legyszives ha vannak szemelyes tapasztalataid. -
#1565 férjem!!!
Köszi a dicst jól esik.
na pusz -
#1564 Lecsekkoltam az új oldalad :)))
Nagyon jó, profi vagy.
Jó a frizurád a képeken (már ha sikeresen eltaláltam, hogy melyik vagy TE :))))
Csak egyet mondok: irigylem a barátodat :))) -
#1563 LezLee A new websitem feltöltve...bár még azért fejlesztés alatt.. -
fucko #1562 Köszi sikerült! -
#1561 Nekem szépen felment és ki is próbáltam. Nyomultam vele úgy 5-6 percet. Na persze szigorúan munkaidőben voltam, ezért a rövid játékidő.
Egyébként én is angolra állítottam a területi beállítást csak akkor ment fel. Mondjuk azt már nem próbáltam ki, hogy a játék megy-e úgy ha visszaveszem a területi beállítást magyarra. -
#1560 Angol területi beállitások, de mintha itt lenne ez már lentebb ám. -
fucko #1559 A monkey island 4et van aki fel tudta telepiteni?Nekem miutan mountolom az 1es cd iso-ját csak egy kis ideig jutok el.Raklikkelek a nextre es behozza a readme-t es ugyanezt csinalja akarhanyszor nyomom a nextet de tovabb nem megy.Tudja vki mit kell csinalni? -
#1558 A honlapot elnézve, inkább cseh stuff -
#1557 én ez használom:
www.codecpack.com
sinnen az "all in 1 codec pack"
tutkóra csak azt teszi fel amit kell, jó kis román stuff:))) -
#1556 Nem tom, nekem most k-lite van fent, szinte mindenki ezt ajánlotta, eddig nem kavart be semmibe. Régebben az ace mega codec pack volt fönn, és azzal csak a bajom volt. -
#1555 hümm, akkor passzolok... -
M.A.D. #1554 nekem ATI-m van (Nvidia után) és a 4.0-ás catalyst-om van fenn. minden megy szépen. kopp-kopp.
-
#1553 Dehogynem, az összes PC-s magazinban benne volt. Még díjat is nyert úgy emléxem. De lehet hogy az a Nightlong volt...
Télleg azt nem akarja valaki feltölteni?:o) -
#1552 Nemm, az az hogy nekem az ég világon semmi bajom nincs (eddig, koppkopp). Csak próbálok rájönni mi lehet a baj. Kódekek nem zavarhatnak be? -
M.A.D. #1551 Ajaj!!! akkor ezért nem lehetett hallani erről a game-ről sokat...
-
#1550 Nem Ati-m van, Nvidia Geforce FX 5200.
Miért, neked is problémád volt a játékkal? -
pundianka #1549 van itt valaki?
-
#1548 Jaja jobb klikk - kompatibilitás - win95 (vagy 98/Me) kiválaszt - ok - indít. Talán segít, a régi progiknál szokott. LezLee, neked is Ati-d van? Lehet a Catalystot nem eszi a cuccos... talán más (régebbi/újabb) verzióval... A lényeg, hogy a program rendben van, csak hozzá kell finomhangolni 6 évnyi microsoft fejlesztést:))) -
#1547 Oks, átnézem a topicot - link kutatás on.
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------ -
#1546 Nekem más volt a bajom a Sanitariummal. Nálam az volt a gond, hogy egy adott idő után, kb. 5 perc, fogta magát és átment 6 színű üzemmódba, ami ugye élvezhetetlen és játszhatatlan. Én is sajnálom, mert tényleg agyament játék, elmebetegeknek való, tehát nekem :))))
Viszont ezt a Win 95 kompatibilitási módot nem próbáltam, lehet, hogy az megoldotta volna a problemet, csak kár hogy már le is töröltem a gamet. :((
Imy: amúgy van a gamehez patch, és egy update is, ha nem megy, akkor próbáld ki azokat, hátha segít. Anno még szurmakotium belinkált pár linket a patchhez. -
#1545 Win95/98 komp. módban nem próbáltam.
Őszintén szólva új vagyok WinXP-ben (nekem: WinXP SP1 Eng + ATI 9500 Pro + Catalyst 3.10)... így eszembe se jutott a kompatibilitás móddal szórakozás...
Ugye jobb klikk az indító exe-n és úgy, ott kell kijelölni vmit?
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
#1544 Macsek: Bünti volt..:(( 3 hétre száműztek Prágába, és szadista sörkúrára itéltek minket. Hiába az élet nem habostorta...
sörös.
Imy: Nekem spec nem volt gáz a Sanitariummal, s már a kettes CD-t nyomom.
(XPSP1 ENG, Detonator 53.xx) Próbáltátok win95 kompatibilis módban? -
#1543 okok én se kötekedni akartam. -
#1542 Hát ez szomorú... korábbit nem olvastam, de most már igen.
Na mindegy. Azé' megtartom, mert tényleg remek kis game ez!
#1541 LezLeenek is ugyanez volt a problémája és sajnos nem is tudta megoldani -
#1540 Nos, szakítottam időt a Sanitarium-ra... Tényleg "őrült" ez a Játék...
Tetszene is, ha nem lépne ki az első - már az 1. fejezet - videojánál, amikor törölközővel átszánkázok a vezérlő terembe és az összetákolt videokütyüt elindítom, megnézem a "rólam" készült vidio(tá)t és utána kitesz, a Windows asztalra...
Hm. Patch vagy valamit elrontottam?
Tetszik, hogy csak 80MB-ot tesz a gépre, és Daemonnal simán műxik...
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
#1539 :-))
Sarokba ültettek? -
#1538 Igaz... meggondolatlan hozzászólás volt...:}
Macsek, a kíváncsiság hamar járókeretet eredményez..:)
igéret szép szó... -
#1537 Conspiracy megvolt.
Emlékszem milyen izgalommal húztam lefele az 5 gigáját neki egy ingyenes warezról, ahol 10 k/s alá volt limitálva a letöltés.
Ha jól emlékszem egy teljes hétig töltögettem lefele éjjel-nappal szüntelen.
Atyaég(!) mekkora volt a csalódásom amikor megláttam.
Azt hittem a DVD-s méret valami hiper grafikájú csodát fog takarni, úgy mint a SCHIZM, ami a legelső dvd-s játék volt, csak ez persze már fényévekkel jobb minden téren. Ábrándka...
Na nem.
Harmadrangú színészekkel (talán nem is színészek voltak csak szimpla haverjai a készítőnek) és egy filléres videokamerával felvett idétlenkedés. Megy egy film, ahol beszélgetnek az emberek és a te döntésedtől függ, hogyan alakul a történet sorsa tovább.
Komolyan mondon a délutáni brazil sorozatok szintjét sem ütötte meg a színvonal.
....és egy hetet vártam erre a fömedvényre... -
#1536 Ez így igaz. Én is ezt vallom, csak tájékoztatás képpen írtam. Annak ideján a Maffiára írták, hogy kevés benne az aláfestő zene. Miközben, több mint másfél óra muzsika volt kiszedhető belőle ogg formátumban. -
#1535 szvsz ne 1 kritikus döntse el, hogy tetszik nekünk 1 játék vagy sem.