33675
-
#1454 IMYke :-)))))) az exluzív!!!!!!!! -
#1453 Nos, ennek igazán örülünk -
#1452 Még nem tudom majd csak vasárnap adom oda, de hát remélem... -
#1451 Én töltöttem fel és az a 3. cd volt. Csak a neve különbözik az első kettőtől. Sikerült életre lehelnetek? -
#1450 Magyar:KOLI, Mátrix
Svéd: Angels, DarkAdmin,
Cseh: Phoenix
Mig nem ér fel a GF, nem megyek fel DC. -
#1449 Melyik HUB-on szoktál tartózkodni? -
#1448 Részemről az összes törölhető -
#1447 Töröltem a Broken Sword 2
Black Mirror
Drakula 1 isokat.
Axon ugye amit feltöltöttél nekem utólag Lotr cd-t az a 3. cd? Úgy emlékszem, hogy vagy te vagy Merlin töltöttétek fel
-
#1446 Látom megy felfele a GF. Ez remek hír!
Ha felmegy, akkor majdnem 10 gigánál fogunk járni. Na ez már nem olyan remek hír.
Szerintem a potenciális törlési listán a következők szerepelnek:
Broken Sword 2
Black Mirror
Drakula 1
Drakula 2
Legalább az egyiket törölni kellene a mai nap folyamán, hogy nehogy átlépjük a határt.
Remélem még ma lesz Macsek és dönt. Addig is kiabáljon az akinek valamelyik még kell. -
#1445 én is patch nélkül toltam végig és nem találkoztam olyan buggal amit patch elni kellett volna.
Tudom ez most nem vígasztal, csak gondoltam közlöm. -
#1444 Hát sajnos a patchekkel sem jó. Felraktam a patchet, előlről kezdtem teljesesen a játékot, és már a Level 1-ben is csinálja ezt a hülyeséget, de nem tom mért, mikor eleinte nem csinálta. Na mindegy, asszem nem marad más hátra, mint uninstall. Igazán sajnálom, úgy végignyomtam volna ezt a gamet :((((( -
#1443 A game nagyon jó. Tradicionális point & click psyhological horror adventure, ami nem a kép jelenetekkel sokkol, hanem
egy olyan történettel ahol az emberi természet, a butaság, a hiedelmek, a kegyetlenség, régi "gyógyító" eljárások kerülnek bemutatásra ...
A kritikusok meg bek@phatják, nem az ő véleményük számít ... legalábbis nekem. -
#1442 >Az a Sanitarium update mire jó?
tudom én ? még sohasem használtam ... -
M.A.D. #1441 ezek a nevek, természetesen a moderálatlan (Betonykeverő) fórumban ill. a Hattrick topicban szerepelnek legtöbbször. :)
na, ON:
-
M.A.D. #1440 Jaja. :)) Bár, több mint 3 éve a forum.netmania.hu az "otthonom". :) -ez itt a reklám helye-
defektes és Ötvös Pöcsi a + 2 -
#1439 Jónak tűnik a game, bár a kritikusok nem nagyon ajnározzák. -
#1438 Köszi a linkeket :))
Az a Sanitarium update mire jó? -
fucko #1437 Blackstone Cronicles-kerek szepen:)(vagyis gondolom kerunk) Eleg utosnek tunik. -
#1436 ilyennel még nem találkoztam. köszi így már ok. -
#1435 Menj a Vezérőlpultra/területi beállítások és válaszd ki az angolt, reboot és utána menni fog. Ezt szinte MINDEN Lucasarcos cuccnál elkell jácccani ;) -
#1434 1 kérdés. a MI4 -et szeretném telepíteni, de a next-re menve behozza a readme-t. ennyi. persze telepíteni nem akar.
előre is köszi -
#1433 Látom benéztél a honlapomra:) És még regeltél is!:) -
#1432 még mindig sajtból vcan a hold!
Journey upload finished.
Jó szórakozást!:-)
Macsek: linket többek között a törlés gomb alatti "url"-linkkel tucca csinálni...:P -
#1431 http://chtserv.dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=eng&sys=pc&file=sanipat1.zip&ref=ps
http://chtserv.dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=eng&sys=pc&file=sanupd.zip&ref=ps
-
#1430 Én kipróbálnám, de nem találtam sehol a neten, még a M.A.D által említett oldalon sincs fent. Esetleg nincs meg valakinek?? Mármint a Sanitarium patch? -
#1429 A lista bővült...
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t és Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a HONLAPOMON!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------ -
M.A.D. #1428 :)) ja, és a Schizm2:Mysterious Journey-ről még nem is írtam, mert igaz, hogy kaland, de rohadt nehéz logikai fejtörők vannak benne már az elején.
-
M.A.D. #1427 :))azt kettészeltem.
nem tehetek róla. dolgozom napközben.:) -
fucko #1426 A Black cronicles horrorjatek? -
#1425 .... és az udvaron a hóember is csak féig van felépítve... ;-) -
M.A.D. #1424 :) Kössz. Majd felnézek. Szóval...az az igazság, hogy alig ván pár giga helyem..és...elvagyok az URU-Age Beyond Myst-el,The Broken Sword 3-mal, meg a Black Mirrort is végig kéne már vinni...és lazításként még a Deus Ex 2-vel is tökölök.ja, és a Journey to the...Earth..is félbe van hayva..
De, majd szakítok másra is időt.:)
-
#1423 IMHO a level 2 az a pumpkin-os pálya a nyomorék gyerekekkel ..
szerintem a biztonság kedvéért próbáld ki a pecsset.
-
#1422 M.A.D.:
DC le tudod húzni tőlem a TLJt, és sok mást is. -
#1421 Hát nekem még nem teljesült be a Tex Murphy trilogia, de türelmes vagyok.
Nos, mivel senki nem jelentkezett GF feltöltésére, elkezdem tolni. Szerintem törölni kéne már BS2-t, akár Drakulat is. -
#1420 Mea Culpa! -
#1419 Ezt a hiba még nemjelentkezett (pedig már 3szor végigtoltam) de nem csak nálam... , senkinél az ismeretségi körömben aki valaha játszott vele ...
szerintem valami hardware bug lehet
-
M.A.D. #1418 hááát, ahogy vesszük. delete lett. :) aztán, rá pár hétre a vinyó is elszállt. -ez kb. 3 éve lehetett-
-
#1417 És neked sikerült megoldani valahogyan??? -
M.A.D. #1416 asszem...nálam is ezt csinálta anno (még a régi gépen).:(
de, nekem csak rip-ben volt meg. mennyit szenvedtem, mig az 58*1.38-at leszedtem egy 486-ossal. -
#1415 Legközelebb az e-mail címemre, plz!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004