33675
-
#2535 Pluhi nem így ismerünk.
Én a kérés láttán rögtön feltételeztem, hogy neked ezek a programok már évek óta ott porosodnak a polcodon, szépen kiírva dvd-re mindegyik :-). -
#2534 Azokat 100-120 ezer között láttam. Mármint a kezdőárakat. Ez is jó választás, hiszen a kép mérete máris nagyobb lesz mint a mostani 17"-os crt monitorodon.
Beszéltem a boltosssal. Holnap mehetek érte ..... elvileg.
De láttam én már karón varjút, fűben nyuszit és bikinis lányt bikini nélkül ;-) -
#2533 Jó vicc, haha. A cd-s verziót se két percig tartott beszerezni. DVDs itthon nincs szvsz, vagy ha valakinek van az nem azért rendelte az USAból, hogy kiadja a kezéből. Felejtsd el. -
zoszt #2532 Köszi az infót!!! Nekem most is egy 17"-os hagyományos LG monitorom van már lassan 4 éves. Bár asszem én TFT-nél is maradnék a 17"-nál már csak az ára miatt is.:) De várom a beszámolót! -
#2531 Hali!
Bocs, hogy ide írok, de látom itt van 1-2 nagy adventure-fan. Régóta keresem a Tex Murphy: Pandora Directive-t és
az Overseer DVD-s verzióját. Ha valakinek megvan
valamelyik és megválna tőle, kölcsönadná vagy elcserélné az pls. írjon ide vagy emailbe! Nagyon megköszönném! -
#2530 zoszt és mochee: Egy LG L1910S 1280x1024 vettem 192.000 Ft bruttó áron. Ez a "legolcsóbb" 19 colos TFT monitorok egyike. Semmi plusz szolgáltatás - de szerintem így is orgazmusközeli lesz az élmény ;-).
Ez a kategória még a következők:
19" ACER AL1912 1280x1024 - 192.000 Ft
19" Belinea 101920 - 190.000 Ft
19" Samsung 192V 1280x1024 - 184.000 Ft
18" Philips 180P2B 1280x1024,350:1 - 185.000 Ft
19" MAG PS976 - 183.000 Ft
Nos az árak bruttó árak és a legfrissebbek, amikor hétfőn kiválasztottam még mindegyik 190.000 Ft körül volt, mostanra némelyik csökkent néhány ezret.
Azért választottam LG-t, mert a munkahelyemen is LG 15"-os TFT van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Otthon meg sokáig egy 17"-os hagyományos LG monitorom volt amit nagyon szerettem. Most egy 19"-os hagyományos Daewoo monitorom van ami egy rakás sz@r. Most viszem másodjára szervízbe. Egyszer lefüstölt, most pedig minden elmosódik. Ócskavas.
Ja!
Tapasztalatom még nincs mivel pénteken megyek érte, de majd beszámolok.
-
mochee #2529 A helyzet ugyanez. Ha előbb lenne meg, akkor mond meg pls hogy milyet vettél, és mennyi volt, mert sokat segítene a választásban. -
#2528 -
#2527 szmájler lemaradt -
#2526 Mi van?????
Én mindíg benézek de ha szigorúan kalandos a téma, minek szóljak bele ha egyszer kb 2 hónapja nem láttam load game
vagy save game írást, gőzöm nics milyen játékokról diskuráltok.
Apropó felkerül a szerverre némi muzsika a számomra.
Ne aggódjatok ez nem számít bele a 10 gigába -
zoszt #2525 Ha meglesz mesélj majd róla, jóllehet engem nem csapott meg hasonló érzés, de nagyon kíváncsi vagyok. :) -
#2524 Óóóó, tényleg? :)))))
Örülök neki, de azért Te is gyakrabban megfordulhatnál mifelénk. :) -
#2523 Semmi csak hiányoztal lángoló megjelenéseid :)) -
#2522 Borzongató érzés vett körül.
Lehet, hogy pénteken már egy 19 colos TFT monitorra guvvasztom szemeimet. Kíváncsi vagyok mekkora pixelek lesznek pl. az Alone in the Dark 1-ben :-) -
#2521 Itt vagyok Cica :)))
Mondd mi a gond.
Néha el-eltűnök, mivel nemsokára lesz egy elég komoly vizsgám pénzügyből. De amikor csak tehetem benézek ide a fórumba :) -
#2520 LezLee hol vagy????? -
#2519 Mégegyszer köszi a tippet. A patch után már tökéletesen működik az LBA2. -
#2518 Igen csak ő (mármint a tetováló Toto) és csak néhány szót, de tényleg poén. Sőt mintha magát az angol szöveget akcentussal ejtené. -
#2517 ok -
mochee #2516 Hájgombóc. Akkor nyomom. -
#2515 Köszi. Kipróbálom. -
#2514 Nem a figurák, csak Toto Santos. Poén, nemtom ki volt magyar a stábban, utána kéne nézni honnan jött nekik az ötlet.
Axon: valszeg nálad sem futott végig a patch. Valami gond van vele, nem tudja felülirni az eredeti exe-t. A patchelést megcsinálja, majd elmenti egy TMP kiterjesztésü fileba. Azzal ird felül az LBA2.exe-t. -
#2513 Pluhi: Neked jól működik az LBA2?
Nekem elmosódottan jön be minden. Megy az animáció, elindúl a játék is. Olyan mint a dos-os időkben ha nem jó monitorkártyát állítottunk be. Csak egy csíkban (kb. a képernyő 1/3án) jön a kép és jól el van mosva. Tapasztaltál ilyet? -
#2512 bocsesz, elírtam
minkája=munkája -
#2511 Nemigazán értelek
Magyar szinkronra gondolsz? Mert azt nem tapasztaltam.
Ha a magyar feliratokra, akkor az Pluhi mester minkája. -
#2510 Pár napja nekiálltam a Grim F-nak.
Jól hallottam, hogy egyszercsak MAGYARUL (!) szólalnak meg a figurák?
Ezt ti is tapasztaltátok?
-
#2509 Na letéptem az LBA 2-t.
Köszönet érte.
Kipróbálni sajnos még nem volt módom, mivel, aljas módon dolgoznom kell ;-) -
hella #2508 Help!
Szeretném vhogy megszerezni a játékot!
Segítsen vki!
Köszi! -
#2507 pfúú az nagyon kemény volt...:))) -
#2506 Ezeknek a játékoknak ez adja meg a "varázsát". Olyan túlspilázott a szinészi játék (vagy csak hiteltelen szar), hogy padlót fogsz a röhögéstől. Ebben mondjuk az IG1 a király. -
#2505 Kb, de csak erős gyomorral rendelkezőknek (a vér mellett a színészi alakítások is "érdekesre" sikeredtek :) -
#2504 Wow! Egyből felkeltette az érdeklődésemet :)))
És hagyományos point n click kaland? -
#2503 Blue Boxos kalandjáték, minden idők egyik legbrutálisabb programja. Percenként körülbelül 50 liter vér/7 levágott testrész szerepel a képernyőn. Egész tűrhető darab! -
#2502 Hmmm, a Phantasmagoria 1,2 engem is érdekelne, már hallottam hírét, bár nem sokat tudok róla. Valaki fölhomályosíthatna nyugodtan :)) -
#2501 Az első és a harmadik mondatoddal maximálisan egyetértek :-)
Már 140 megánál járt a letöltés amikor megszakadt. Mondjuk azt nem is néztem, hogy fent van e már teljesen, csak ész nélkül elkezdtem lecibálni.
Na majd ha sikerül felnyomni akkor leszedem. -
#2500 Basszuskulcs ezt nem hiszem el. A FlashFXP elkezdte újra feltölteni. Hogyazajó
Éjjel benyomom újra, sorry. -
#2499 Jaja én is láttam, hogy valami nem ox a karakterkészlettel. -
#2498 A Phantasmagoria és a 2 Discworld nagyon jól hangzik:D -
#2497 Hi!
LBA2 másfél órán belül felér.
Phantasmagoria 1,2 lejött azóta.
Van még:
Chronomaster 1CD
Discworld 1CD
Police Quest Collection 1CD
Nemsoká:
Discworld 2 1CD