33675
-
#2455 Hát... ha a férfi énemre halgatok, arra amelyik szőrös, sörvedelő, vadállat, amelyik beveri mindenkinek a képét, a mamut gerincét kettéroppantja és a nőstényeket a hajuknál fogva rángatja be a barlangba akkor... igen.
Ha az intelektuális, technokrata, felvilágosult, de azért lokálpatrióta ettől függetlenül józanon gondolkodó, az emberek véleményére sokat adó társas lény énemet kérdezem, akkor...nem.
Hajaj.... melyiket is kérdezzem??? -
#2454 Biztos vagy benne, hogy ki akarod próbálni??
Sokak szerint egy nagy rakás, unalmas fos a játék. De a Te döntésed :)) -
#2453 Az Egypthian prophecy megvan még valakinek?
Meg akartam vizuálni, de sajna csak 1,5 cd jött le aztán megszakadt a letöltés, végleg.
Ha igény van rá felmehetne az egész, de ha nincs, akkor valaki felnyomhatná a 2. cd-t addig amíg lecibálom és azután a 3. cd-t azt is addig amíg le nem szedem. -
#2452 Azért a lényegesebbeket (kedvenc ital, legérzékibb pont, kedvenc fehérnemű, kedvenc figura.... ) megtartottam magamnak ;-) -
#2451 hagyjátok!!!!
Had udvaroljon!! :))
-
#2450 Most mér teregeted ki a belső információinkat?:DD -
#2449 Ha ennyire tetszik, akkor hamar belopod magad Mimacska szívecsücskébe, ugyanis neki a TLJ az etalon. -
zoszt #2448 Belekóstoltam a TLJ-be és nagyon tetszik.Még az elején tartok, a környezetet fedezem fel,de jó hangulatú játék. -
#2447 Leszedtem az Estatica 2-t.
Szuper!
Ami kölön öröm, hogy van windózos telepítője is, és tökéletesen fut XP alatt, pedig ez még DOS-os játéknak készült és a végén csinálták meg win95 kompatibilissá, úgy mit anno a Red Alert 2-t. -
#2446 Akkor kalandra fel! :) -
zoszt #2445 Le is jött szépen.:)))
Kipróbálni még nem tudom; vagy töltök vagy játszok, a kettő együtt nem megy, kicsi a vinyó.Köszönettel tartozom: egy régi vágyam vált valóra a TLJ birtoklásával. -
#2444 Na végre sikerült kijózanodnom....
Úgy látom a TLJ 2. cd-je is felment szépen. Töltsétek észnélkül :-)
Köszönet az Estatica 2 -ért. Akinek tetszik az Alone in the dark bármelyik része, annak ez is fog. -
#2443 Valószínüleg, esetleg kevés a helyed a vinyón. Nekem semmi bajom nem volt vele! -
zoszt #2442 Azt teszem.:-))
A Syberia 2 első cd-jénél crc hibát jelez a winrar, de szerintem nálam van a hiba, mert mikor a hdc-ről töltöttem le akkor is ez volt, miközben más boldogan játszott a kalanddal.Régi lehet a winrarom vagy mi a túró?? -
#2441 nóbel díjat neked! nóóóbel díjat!!:DD -
#2440 Ez a baj, mindig a SAJÁT hangulatukhoz öltözködnek. Nem lenne egyszerűbb, ha állandóan bikiniben lennétek? :) (na jó, télen nem. akkor felvehettek egy pólot :D ) -
#2439 Nem csak unatkozatm.
:))
De ez jó lett.
Csináltam két nyárit most azokat fogom váltogatni.
Egy igazi nő mindég a hangulatához öltözik :D -
#2438 Oh Mimacska, már megint új logo? Ez lett a hobbid? :) -
#2437 Szívesen :))
tőtsél szorgosan! :)) -
zoszt #2436 Nyilvánosan is szeretnék hálát rebegni jótündérünknek,aki megtisztelt bizalmával. -
#2435 Kellemes sonkapartit mindenkinek!:)
Macsek: köszi a cickókat,
Pluhinak az EC2-t:) -
#2434 Hmm, teljesen meghatódtam kedvességedtől. :)))))
Ja és boldog húsvéti nyuszit mindenkinek! :)) -
#2433 Ajándék mer húsvét van. :))
És nem fogtok összeveszni mer kopasz.
:DD -
#2432 -
#2431 Na akkor most van elérésed vagy nincs????
Mer ilyenkor szoktam privit kapni, hogy adjak elérést. :))
Nagymellű szőkék????
hmmmm.
LOOOOLL! :)) -
zoszt #2430 Kellemes húsvéti ünnepeket! -
#2429 Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket -
zoszt #2428 Látom az illetékesek sem tudnak megállapodni a kiállandó próba kapcsán.Így semmisnek nyilvánítom.Az első feltételt különben bármikor szíveasen! -
#2427 nem baj, gyühet :)))))) -
#2426 Ja, és akció-kaland, nem hagyományos nyugis cucc. -
#2425 Nem játszottam még vele. Az első rész megvolt annak idején 386on. Grafikája miatt hiresült el, spec technikával ellipszoidokból épitették fel a karaktereket. Az AitD után üditően plasztikusnak hatott. Ezen kivül fincsi egyedi horroros hangulata is volt. -
#2424 Ez az Ecstatica 2 mikori játék, mert még nem nagyon hallottam róla. Pluhi mondanál róla pár szót, csak hogy érdemes-e leszednem? -
#2423 Ecstatica 2 felért. Minden csiribiri nélkül megy XP alatt asszem. Sfvket is mellékeltem. -
#2422 Egyél sonkát :))) -
#2421 Persze, hogy tévedés! :))
Az kérem el lett írva... LezLee-nek két nagymellű, ja és nem barna, hanem szőke!!! :)))))) -
#2420 Úúúúgy fáj a hááátam... -
#2419 Tévedés.....!!!!!:)))))
A harmadik nem feltétel
-
#2418 Megnéztem mit tud a Winace 2.5 és a Winrar 3.30. A winrar minden esetben jobban tömöritett (a különbség kicsi), de a Winace nem kevéssel gyorsabb! TLJ CD1 iso best tömcsizés 18:30 a winrarnál, 12:30 a winacenél. A különbség 7Mb a rar javára. -
zoszt #2417 Az elsőt bátran vállalom.I will give her a foot massage. -
#2416 Próba? Dehogynem. Meg kell maszíroznod mimacska lábát, aztán MerlinW hátát, végül pedig hoznod kell két nagymellű barnát nekem :)