33675
-
Vajákos Mimóza #2695 Bár nem engem kérdeztél, de fél pillanat alatt találtam valamit, talán jó lesz:
<< kattints ide >>
(Csak tudnám, hogy mér' kell ezt a kurva XP-t annyira eröltetni régi játékokhoz.) -
fucko #2694 Pluhi: leszedtem a discw2-t de mikor inditanam install utan egyszeruen kidob asztralra fekete kep utan egybol. Nem tudod veletlenul mi lehet a baja? Xp-m van. -
#2693 Felértek a cuccok kivéve The Last Express, az majd éjjel.
Neverhood nem indul? Laccnak is megvan meg Carajonak is. Több cd? Akár együtt is tolhatnátok...
Lord Myn: megegyezünk, ne félj. -
#2692 Villányba megyek!!
Adjatok légyszi passr annak aki megérdemli :)) -
fucko #2691 Ezzel csak a nép szeretetét vivtad ki sztem;) -
#2690 Kockáztatva, hogy magamra vonom a nép haragját, töröltem az Alone4-et. Töltöm fel:
Simon the Sorcerer 1
Discworld 2
Indiana Jones and the Fate of Atlantis
The Last Express -
#2689 [email protected] -
#2688 Küldd el nekem is. Hátha tudunk vmit csere-berélni... -
#2687 Hát én is elküldtem már a listámat vagy 2 fele, de nem nagyon érkezett válasz... Úgy látom nincs sok reményem acc-ot kapni :( -
#2686 Mail ment. -
#2685 [email protected] -
#2684 Küldök, ha megadod az emailcímed. -
#2683 Küldjél. -
#2682 Hello! Nekem nagyon kellene a Pandora Directive, látom neked megvan. Nem tudnád nekem átmásolni? Küldök listát, ha kell valami cserébe. -
#2681 Nekem megvan a Silent Hill 1. Igaz ,hogy csak emuval megy ,de azzal jól. Ésd jobb ,mint a többi.
Azok a játékok ,amik már voltak fent ,többé nem is kerülhetnek fel? Mert a Gabriel Knightok rohadtul jók:D
Jah és megvan a Crime Scene Investigation 2 is. -
fucko #2680 Discworld 2t please!:)Dc-n letolthetnem toled ha az ftpre nem nyomod fel? -
fucko #2679 Uhh az nekem nagyon kene mar regota keresem! Leszedtem egy rippeltet de ugy nem volt az igazi. Nekem meg az elso resze a kedvencem illetve a Noir. -
#2678 Meeeegy az jól:D (bocsi pluhesz:))
Neverhúdot meg töltse fel CarajoEsp, lássátok hatalmas szívem, lemondok róla.. na?:D -
#2677 Itt mindenki. Volt fenn. Kár, hogy nem igazán működik mai gépeken. (Tudom, tudom valakinek megy.)
Ha lecsekkolod a listámat kb. tudni fogod miről volt itt már szó. -
#2676 Csak vicceltem. Töltsed fel ,hogy minél hamarabb megismerjék azok akik még nem játszották.
De a Sanitariumot ki ismeri? -
#2675 Neverhódot nem töltök!:DDD Ne is kérjétek! Hagggyatooook! brühhühühü... /Merlin elszaladt távolra az ismeretlenbe/ :DDD -
#2674 A Neverhood-ot csak ktőled fogadom el
-
#2673 MerlinW elveszed az egyetlen adumat ,ami passt adna a szerverhez?:DDD
Sanitaruimot ismeritek? -
#2672 rendben, akkor előkotrom, feltolom. -
#2671 Egy Neverhood az tényleg jó lenne... -
#2670 Összedobtam a listámat. Még nem túl informativ, kéne mellé az oprendszerek/emulátorok rész, de az nem két perc.
Itt -
#2669 szóljatok ha kell, oszt hétvégére feltolom (Neverhood) -
#2668 Nalátod. Akár fel is tölthetem:D Van még egy-két játék amit betok szrezni rövid úton. Pl: Bioscopia,Sanitarium -
#2667 Küldjétek el nekem is, megmondom mi tarthat érdeklődésre számot. Mondjuk a Neverhood még nem volt. -
#2666 Nem nagyon érkezik válasz. Pedig már töltenék fel -
#2665 Énis elküldtem neki a listámat. -
#2664 vagy gmikién?:D valamelyiken van teljes lista -
#2663 Imyke weboldalán van -
#2662 Hát ott tudtommal nincs meg. -
fucko #2661 Neverhood nagy kira játék. -
Vajákos Mimóza #2660 Asszem, valami fanatikus 'adventurer' az illető. -
gyurmandia #2659 Tényleg! Gmiki-nél most is megvan.
(extra.hu/gmiki) -
#2658 -
#2657 Mintha a Grim Fandango-nak is csinált volna valaki. -
gyurmandia #2656 A Broken SwordII-nek van (EVM), a Syberianak van illetve magyarul jelent meg, a másodiknak most csinálják. Egyébb ötlet?