33675
-
#3055 CRC hibás a zip. A Snatcher19.mp3 nem kitömörithető. -
#3054 88-ban MSX-re jelent meg, volt PC-re és a létező összes konzolra, az egyedüli angol a Sega CD-s változat, 1996-ból. Most töltöttem fel ide, addig szippantsátok le innen, mert csak jövő héten tudnám feltölteni FTP-re!
http://uematsu.atw.hu -
#3053 '88-ban ha C64-ed volt, király voltál. Sega CD? az még kicsit később jött.
Amúgy érdekel. -
#3052 Közérdekü: épp most töltök fel regelt tárhelyre egy remek programot, a neve Snatcher. Európában nem túl ismert, '88-as játék eredetileg, Japán, a Metal Gear Solid sorozatot jegyző Hideo Kojima második legjobb programja. Cyberpunk kaland, 2050-ben játszódik és sokat merít a Blade Runner-ből. Tegnap 8 órányi szenvedés után szereztem meg, pedig csak 120 mega. Sega CD változat, de vadásztam hozzá BIOS-t és emulátort, tökéletesen megy, éjjel játszottam vele egy kicsit. Ha érdekel valakit, szóljatok! -
#3051 Értem.
Az Átok eredeti címe Curse of the Eye Isis. Ezt anno kipróbáltam és tetszett. Ezért nézném meg magyarul is.
Közérdekű: A szerveren 7,6 gigánál járunk, úgyhogy még bátran lehet töltögetni felfele. -
#3050 Új cucc. Nem kaland.
Sosem hallottam erről az Átokról. -
#3049 Wow!
King Quest 7!
Ezt a programot is megboldogult számtek boltos koromban láttam utoljára, természetesen eredetiben.
Ez volt talán az első program ami csak a Windows 3.1-en volt hajlandó futni. Abban az időben nem is volt más ilyen program.
Félelmetesen jó volt akkor az a rajzfilmszerű grafika. Szerintem még ma is megálná a helyét.
Ööööö..... ha lehet én máris nyomok rá egy szavazatot. Na persze csak akkor ha már sikerült megcsapolnod alaposan azt a komát akit a beírásodban említettél.
Érdekes lehet még eredeti ISO-ban a The City Of Lost Children is. Talán egyszer azt is feltehetnéd.
Viszont örömmel látom, hogy nem szerepel a listádon a Blair Witch project egyik része sem. Így valamit te is begyűjthetsz. Holnap reggelre remélhetőleg fent lesz a 2. rész. Ez jó lesz arra, hogy lássátok milyen, vasárnap reggelre pedig felnyomom az 1. részt is. Mochee pedig ígérte a 3. részt.
Huhh... szerintem le kell majd nyomni valamit a szerverről, talán a Discworld 2-t. -
#3048 Esetleg valaki a #3022-es beírásomhoz?
Nevezetesen tudtok valamit az ÁTOK nevű magyar nyelvű kaland progiról.
Pluhi esetleg nem láttad véletlenül DC-n? -
#3047 Nekem a beírásodban a "fordítás" szó ütötte meg a szemem.
Mit fordítasz most éppen?
A Grim-et tökéletesíted vagy belevágtál egy új projectbe? -
#3046 Változott a helyzet. A kontakt elment egy hosszú hétvégére, szal felnyomom a Lucas cuccot. Mivel senki nem kiabált Axon múltkori bejelentésére, törlöm a Last Expresst. -
#3045 Az új lista. -
#3044 Bocsesz, aki várja a Lucasarts Classic Gems feltöltést, de sikerült megegyeznem egy sráccal DCn. Auto extra slotom van, most addig ütöm a vasat amig meleg, szal nem töltögetek fel még darabig. A listámat frissitem, este belinkelem. Már most mondom, hogy az új cimekről nem tudok semmit, nem is tudom mikor játszottam utoljára. Ami szabad időm lenne, azt elveszi a forditás. -
#3043 Vót má fent a szerveren...:( -
#3042 Jó volt nadon! :)) -
#3041 Az Uru-t esetleg valaki nem tudná feltölteni? -
#3040 nagyon klasszak a képek, látom volt hangulat idén is:) -
#3039 milyen az a játék? -
#3038 Mikor megérkeztél néztem, azóta nem. De majd most:) -
#3037 Akkor te told fel a 3. részt én pedig töltöt az első kettőt.
Egyébként nekem a 2. rész simán elindult XP-alól. Az 1. részhez viszont kellett a patch, de azután már simán ment.
Egyébként mindhárom részhez van magyarítás is. -
#3036 Jártál mostanában énfelém???
Most tettem fel a new fotokat a nyaralásról -
#3035 De rendes!!!! :)) -
Rusy #3034 ?? #3029 -
#3033 ugyanmár, nélkülded nem világ a világ:D -
#3032 Valakinek nincs meg veletlenül a System Shock 1 és 2? Ugyanis ezeket szívesen végigtolnám ,de sehol nem lehet őket kapni.
A Falloutot végigvittem és köszönöm annak ,aki felrakta nagy élményt szerzett. -
#3031 Nélkülem is :) -
mochee #3030 Csá. Nekem van Blair Witch 3. részem is. Ha az is kell akkor szóljatok, azt még xp-n is sikerült elindítani. -
Rusy #3029 mi az ftp címe ha szabad megkérdeznem, vagy privát csak pár ember szedhet róla, engem is érdekelnének régi és új nagy kalandjátékok... -
#3028 Ok, én nem sürgetlek. Mostanában amúgy is ritkán vagyok gépközelben. -
#3027 Szióka :)))
Régen találkoztunk, nemde :)))
De mint látom nélkülem is megy ez a topic :) -
#3026 Akkor a héten megpróbálom felnyomni mindkét részt. -
#3025 nicsak nocsak!! -
#3024 Engem érdekel :))) -
#3023 Eddig nem eset még szó itt egy érdekes sorozatról
Blair Witch Project
Ez egy 3 részes akció/kaland játéksorozat.
Olyan Alone in the Dark szerűség. Mind a 3 részéhez jelent meg magyarítás.
Ha érdekel valakit nekem az első két rész megvan és fel tudom tölteni. Szerintem elég jól elkapták a rémísztő hangulatot.
Na mondjuk nem egy laptopon kell játszani kint a strandon pár ezer emrrel körülvéve.
Este...egyedül...egy ódon házban...furcsa hangok...zörejek....és mintha egy nyálkás test csúszna a padlódeszkákon...
:-) -
#3022 Tegnap láttam a boltban egy magyar nyelvű kalandjátékot.
Nagyon megörültem.
Aztán rájöttem, hogy a közelmúltban megjelent
Curse of the Eye Isis kalandjátékot fordították le magyarra.
A neve:
ÁTOK Izisz szeme
Mondjuk ez elég hülyén hangzik, de mindegy.
Ha valakinek sikerülne beszereznie - megveszi vagy lemásolja valahonnan - az feltétlenül szóljon és rögtön mehet felfele az ftp-re.
Ha jól emlékszem ez a játék még angol nyelven sem került fel anno a szerverre.
Esetleg látta már valaki? Milyen? -
#3021 Ez jó ötlet.
Ne fogd vissza magad :-) -
#3020 Mondjuk felnyomom a Lucasarts Classic Gems gyűjteményt, és akkor le van tudva az egész. Akár maradhatna állandónak is. -
Rusy #3019 Ha lehet érdekelne az iso-s verzió tegyétek fel lécci... -
#3018 Lenne egy kérdésem a Fallouttal kapcsolatban. Mindenkinek ilyen furcsa a Napló? Ugyanis a PiPboy szinte semmmit nem tárol el a küldetésről, csak egy ilyen kis fejlécet csinál.
Nincs valami komolyabb Journal? -
#3017 bocsesz
gyártyák = gyártják -
#3016 Megjelent egy újabb kaland:
Evany Key To A Distant Land (c) The Adventure Company
Az Adventure Company-nál termelik a kalandot mint egy gőzgép. Szinte futószalagon gyártyák tonnaszámra.
Ugye mindannyian tudjuk, hogy ez sajnos mit jelent....