33675
-
#2895 Olyan hűvös voltam, hogy épp most fejezte be a Winrar a 4 ISO tömcsizését. 1.56G hely kell. -
#2894 Akkor - hűvösségedből kiolvasom - nem lehet arról szó, hogy felkerüljön a PT...
Más vki?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#2893 Most kb. 7,3 GB van lefogva az FTP-ről...
#2892 Jól tudod. -
#2891 Tudom, hogy nagy kérés, meg én nem is töltöttem fel még az FTP-re (a mag az tudja, hogy nem tudok), de most előhozakodnék egy régóta áhított RPG-vel: Planescape Torment [4CD]
Nem mai gyerek, de akik ismerik a Bioware termékeket, Baldur's Gate-sorozatot, sejtik milyen jó...
Ha lenne hely számára, és mondjuk még ebben a 10 napban (30-ig lehetek netközelben!) feltenné nekem valaki - Pluhi neked megvan, úgy tudom - annak örökké hálás lennék!
#2890 Blue Boxos, nem csoda. -
#2889 Jeesszus. :D
Ezt sose gondoltam volna.
6 cd? Az szép összeg. -
#2888 Tul. csak 60 órás feltöltés lenne. Szal egyedül nem fogom feltölteni soha. Amúgy az első rész 1 CD, a második 6. -
#2887 :)
Sorry. Akkor nem beszélek róla. Nem tudtam mennyi hely. Nem akartam gondot vagy bármit okozni. Majd ha lessz hely ráér stb.
-
#2886 GB 1 20 mega cakkumpakk, igaz no soundos. -
#2885 3.5G anyagról beszélsz... -
#2884 Hmm. Ha esteleg lenne hely, feltudná valaki dobni, a Gabriel Knight 1-2-t fullba? Mert a 3-mat leszedtem ,de nem akarom az 1-2 elött végigvinni. -
#2883 Látom nem sok minden történik erre. Elkezdtem megint a Fallout 1-et. Mivel az eredeti cd-ket elajándékoztam, lekaptam innen. Megnéztem az introt és végem volt megint. Hát ez ilyen. -
#2882 pfff... de botrányos a főoldalon levő körkérdés állása.... -
#2881 kompatibilitás mód? dosbox? VMWare? -
#2880 nekem sem megy. Azt írja nincs bent a cd:(
Apropó még régebben ,olyan 1995 környékén játszottam ,egy akkor új játékkal ,ami Fps nézetes Rpg szerű valami volt (akár ez a Lol) és egy kiemelkedő része volt az ,amikor a főhőssel egy barlangba jutottunkés ott egy sárkány várt minket. Ha bárki ez alapján beazonosítaná ,mondja meg a nevét ,mertt szívesen végigtolnám megint. -
#2879 Hát amellett tényleg nem :)
De nekem a Lands of Lore még mindig nem akar indulni... Úgy látom ez kimarad addig amíg nem lesz valami régebbi gép egy win98-al vagy hasonlóval :) -
#2878 Én most a Star Wars Galaxyba szerettem bele... mellette nem sok kalandra lesz időm..:)) -
#2877 Nah végigvittem a Last Esypresst és meg kell mondjam ,azon kívül ,hogy eléggé rövid ,egy nagyon jó játék volt. Aki teheti nyomja végig ,mert nagyon sok érdekes karakter és frankó szitu volt benne. -
#2876 Mi a gond vele? -
#2875 jó nyaralást:) -
#2874 Nekem is megy mindekttő jól ,csak azegynek a Hangja (főleg az első sárkányrepülésnél) olyan recsegő-ropogó. Magában a játékban már tökéletes.Lehet ,hogy azért van ,mert régi a játék. -
#2873 Lehet volt mar rola szo de probaltad a compatibilitasi alitasokat?
Exe-re meny ra es Propreties majd compatibilitas es ott probalgasd....
Nekem tokeletesen ment a LBA1 es LBA2-es is Xp allatt. -
#2872 Léptem nyaralni!!! :)))))))))))
Vigyázz szépen mindenre!!!!!!!!!!!!
pápuszi -
#2871 Leszedtem a Lba1-et. Namost feltettem Xp-re és tökéletesen be tudtam állítani a hangot és mindent(Furcsáltam is) , ám a hangja recseg-ropog és nem tudom ,hogy ez amiatt van-e ,hogy maga a játék bizony elég idős már vagy ez nálam lévő hiba. Igazából nem recseg a játék közben ,csak a videóknál. Olya mintha kicsit akadozna. Gondolom a kora miatt van ,de ha másnál úgy szól ,mint egy Kodály akkor légyszi írja meg. Előre is thx. -
#2870 Na leléptem egy hétre a balatonra.
Töltögessetek szorgalmasan :-)
Üdv mindenkinek! -
#2869 Őszinte tiszteletem.
Elképesztő miket tudsz felhajtani a neten.
Remélem közkincsé teszed számunkra is legújabb szerzeményed. -
#2868 Ezt a Lands of Lore-t nem nagy sikerül elindítani? Nektek megy? -
#2867 Ja, múltkor azért nem irtam DCn, mert késő volt és nem volt kedvem gépelni. Ha visszakeresel, megtalálod a feltételeket.
Hosszú hónapok szenvedése után lejött a City of Lost Children ISO. -
#2866 Pluhi tud részleteket mondani:) -
wolfi2 #2865 hali, pluhi mondta dc-n, hogy itt valoszinuleg megvan vkinek a The Longest Journey ftp-n.. ennek reszleteirol
tudna nekem vmit mondani, akar emilben vagy priviben? thx -
#2864 SMSWEBes, de ajánlom figyelmetekbe: http://gamelib.fw.hu/ -
#2863 Ígéretemhez híven összeállítottam programjaim listáját.
Nekem sajnos most nincs időm puccos táblázatba szedni - bár szívesen megtenném - ezért csak a DVD-im tartalmát tudom megosztani veletek.
Mazsolázgassátok -
#2862 még nem kezdtem tölteni, megvárom míg szólsz:D -
#2861 plíz használd a "Válasz" gombot, mert így sosenem tom kinek írsz:DD -
#2860 Mélg ne tltsd nincs fent teljesen. -
Marcus_ #2859 Hali!
Tudtok segiteni esetleg Morrowind alapjáték letöltésében? -
#2858 LoL fent van. Vegyétek, vigyétek, tőcsétek -
#2857 ezt most kinek?:D -
#2856 Végigjátszod és siránkozol aZ elvesztegetett idő után:D Énis azt szoktam:D Ala Postal 2.