33675
-
#2855 egy 1994-es rpg, olyan mint az eye of beholder sorozat. De ez veri mind. Szal graftól 1994-et várj, játékélménytől meg 2994-et:D -
#2854 Nekem az alapjáték bőven elég, úgyis csak rá akarok nézni, oszt ha tetszik beszerzem a többit, ha nem akkor meg... nos tudjátok mit teszek vele..:D -
#2853 Igen, egy Westwood klasszikus -
#2852 csináld clonecd-vel és válaszd a protected game cd-t mikor izositasz -
#2851 Pontosítok: kér(het)i a CD-t.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
----------------------------------------- -
#2850 Én a Constructint nem teszem fel,mert sajna nincs meg. De ha felteszed a játékot akkor felrakja magtól. -
#2849 Tisztán látás végett:
The Elders Scrolls III: Morrowind-
1. CD a játék - 684 MB (iso, WinISO)
2. CD a Contruction Kit
Bloodmoon kiegészítő: 536 MB (iso, WinISO-val)
Tribunal kiegészítő: 342 MB (iso, WinISO-val)
-
#2848 A Gothic 1-2-t mindenképp fel kell majd tenni ,mert ilyen játékokat vétek! kihagyni. Én most nyomtam végig az egyet és egyik legnagyobb élményt adta. A Morrwindnak pedig holnap feltolom a Tribunla kiegjét ,ami 170mega. a bloodmoon pedig akkora mint egy normál játék. -
#2847 Most próbáltam meg isot csinálni a Fallout2-ből és valamiért lemezolvasási hibát jelez és nem tudja megcsinélni. Viszont a játék elindul. Nekem eredeti cd-m van Evm-es lehet ,hogy ez üt be, Ha valakinek ötlete van szóljon ,mert akkor tudom megcsinálni. A morro viszont megy fel mindjárt. -
#2846 Ez a Lands of Lore érdekes lehet, régen ezt kihagytam :) Ha jól emlékszem ez még egy Westwood rpg nem? -
#2845 Lands Of Lore elindult felfele (138 MB) via ADSL -
#2844 akkor egy Morro rendel:D
Ghotic 1, 2 nekem is van, szal majd ha odajutunk hogy feltoljuk (persze csak ha kell valakinek) akkor tok kooperálni:) -
#2843 "Töltöm lefele újra."
Ne viccelj. Csak folytatsd. -
#2842 A Morro nagyon jó. Tényleg nagyon:D
Nah most játszottam ki a Gothicot úgyhogy azis felkerülhet a lsitára ha még nincs ott:D -
#2841 látodlátod, aki mohó:DDD -
#2840 Egy Morrowindel okozhatnál nekem egy kis örömöt, mindenki azt mondja hogy jó, oszt még sosem láttam...:)
Az a Bloodrayne milyen? Arról is csak jót hallottam... -
#2839 Hahh... Postal 2.
Nagy lelkesedés, de az 1. pálya 1. feladata, azaz "a pénzem felvétele a munkalhelyen" sem sikerült. Ezért nekirontottam minden járókelőnek és addig gyepáltam őket, amíg agyon nem ütöttek. -
#2838 Huhh az nagyon jó lenne.
Köszönöm az elismerést általában amibe belekezdek azt ha meghalok akkor is végigviszem. Kivételt képez a Postal 2:D -
#2837 Jó kis lista. Látom az érdeklődési köröd szerteágazó.
Ami egy csipetnyi irígységet és egy nagyobb adag tiszetelet kivált belőlem, az a sok "Végigjátszva" megjegyzés :-)
Nos nekem ennél jóval több programom van, de csak azért mivel több száznyi régi Dos-os játékom van összegyűjtve. Sajnos ezeknek még csak 8 karakter lehetett a nevük, így mára már egy részükről fogalmam sincs micsoda. Viszont mindegyik ki van írva dvd-re. Már vagy 30 tele van programokkal, de ami érdekes lehet számotokra, ezekről a dvd-k tartalmáról van egy listám. Igaz itt csak a nevek vannak feltüntetve, de ez is irányadó lehet. Ezt én is közkincsé tudom tenni....jövőhéten. -
#2836 Csak magamat okolhatom.... :-(
Az alant felvázolt Fallout kálváriám tovább folytatódott. Hazaviszem az iso-t, mountolnám felfele és hibát jelzett. Igazából nem káromkodtam, csak beletörődtem, hogy az Axon vs. Fallout mecsben ismét nyert egy csatát a fallout.
Aztán reggel újra felnéztem az ftp-re és látom, hogy jócskán nem egyeznek a méretek. Ekkor már sejtettem, hogy hülye voltam. A figyelmeztetésed természetesen csak most olvastam reggel. Megérdemeltem, figyelmetlen vagyok.
De nem baj!
Nem adom fel.
Töltöm lefele újra.
Bár csatákat vesztettem, de a háborút még nem ;-) -
#2835 Jatekok
Itten van az én "Majdnem" összes játékom. A Statisztika mindössze magamanak egy tájékoztató azért van olyan sok 90%:D -
#2834 Én segítenék, de múlt héten fel akartam tenni az XP-t és mindent letöröltem. Persze egy hibás file miatt nem sikerült, ennek ellenére ugrott az MI3-am, a Grim Fandangom, a Full Throttle-m és még temérdek programom :((( -
#2833 Sorry tegnap nem kezdtem el a Falloutot ,mert nem volt helyem az Isonak. Ma ezt be fogom pótolni. Term: Fallout2. -
#2832 Én meg majd küldöm fel a Monkey 3-at. Szeretne valaki segíteni az egyik cd-ben? Assenem baj ha nem, csak kérdezem:) -
#2831 Lands Of Lore (LOL:)) mehet fel, az uccsem nagy. Hely meg van még kb 3 és fél GB -
#2830 ööö, izé... tegnap délután:D -
#2829 Délután felért a Fallout 1, lehet töltögetni ügyesen!:) -
#2828 "Lands Of Lore 1. (Throne Of Chaos)"-t felkínálom népgazdasági hasznosításra. Csak engedély kell a Nagy Szerver Mahinátortól és már megy is.
Pluhi! A szakma mindig mindent lehúz. Annaik idején a Mafia-ra mondta, hogy kevés benne a zene. Én amikor kiszedtem belőle a zenei fájlokat tisztán másfél óra volt azok játékideje. Ez nekik kevés!!! -
#2827 ohh pluhi, akarom:D
No majd egyszer ránézek ha nem lesz más. -
#2826 hétszázvalahánymegalesz -
#2825 ne húzd mert még megy felfele:DD -
#2824 Kis kiegészités:
A Fallout 2-őt jobban szeretem, mert hosszabb, sokkal hosszabb. A szakma lehúzta, a szokásos "nincs benne elég újdonság" szöveggel. Ki nem szarja le? Az elsővel egy bajom volt, a rövidsége. A 2 lehetett volna az über, ha nem 1456db bug lett volna benne. Azért a patchek sokat segitenek. A 3-nak nincs sok köze az első kettőhöz. Az egy taktikai shooter körökre osztva (ha akarod). -
#2823 Köszönet a Fallout 1 -ért. Már húzom is lefele.
Elhoztam a bobilrackemet, így már viszem is haza és délután kipróbálom. -
#2822 Valakinek esetleg megvan a Thief 1-2? Mert ha lessz hely(ráér nagyon) akkor feltehetné ha lenne rá igény. -
#2821 nyóvanmá na:D -
#2820 A Fallout a legjobb RPG a világon. Pont. Többször is végigtoltam mindet. Mad max rulez. -
#2819 Este tolom én is az első részt. Bevallom engem sosem kötött le, pedig egyszer nekiestem... de mind1, talán neked bejön:D -
#2818 Mindennap benézek...
Fallout-ozni sose késő. Csak tessék vigyázni - rá lehet szokni, és akkor mindenki mehet az elvonóba!
----------------------------------------- -
#2817 Köszi a hihetetlenül gyors info-t. Szerintem most mindenki nekiáll falloutozni :-)
Jó látni néha a topicban. -
#2816 Felteszitek mind a kettőt? Köszönet érte.
Holnap behozom a mobilrackemet.