33675
-
#3175 nincs illetékes... oszd ki az accot, és mehet a buli:) -
#3174 Hi, de rég jártam már itt :) Nem tudom mi a helyzet most, de anno még gond volt az ftp-n a hellyel. Én tudnék biztosítani még helyet, aki illetékes az keressen meg priviben ha gondoljátok. -
#3173 Hogy állsz Axon? A világért se sürgetnélek... -
M.A.D. #3172 off:e-mail cím változásom lesz, mert át lesz irányítva a dolog. a 4 címemből csak kettő fog élni.
on:
-
M.A.D. #3171 Lista (majd csak 08.20-tól élnek kb. 09.20-ig, mert folyamatosan cserélődnek).
Beyond Divinity (2CD)
Black Dalia (4CD)
Gabriel Knight 3 (3CD)
Myst III Exile (4CD)
Omikron:The Nomad Soul (3CD)
Sanitarium (3CD)
Stupid Invaders (4CD)
Ultima IX (2CD+)
némely cd-n a patch-csek is rajta vannak.
-
M.A.D. #3170 Nálam itt figyelnek a cd-k a vinyón.
-
#3169 Valaki esetleg egy Omikron:The Nomad Soult fel tudna tenni? Még régen olvastam róla sok jót ,de sajna kipróbálninem volt alkalmam. -
#3168 Jó hír:
A www.magyaritasok.hu -ra felkerült a Monkey Island 3 magyarítása. Még nem teljes (állítólag 80%-os). Én belenéztem a szövegfile-ba és szemre legalább 80%-osnak tűnik. Kevés angol szöveget találtam benne. Ami szomorú, hogy aki készítette, az abbahagyta és a magyarításportálon találtam megjegyzést arra, hogy valaki talán majd folytatja ha lesz rá ideje. A szerkezete nagyon hasonlít a Grim F.-ra, bár ebben a kérdésben Pluhi mester a kompetens. -
#3167 Állítsd össze a listádat és már küldöm is az acc-ot. -
#3166 Akkor hajrá! :) -
M.A.D. #3165 :) Muszáj leszek. Már közel másfél éve olvasgatom eme topicot, de csak ritkán írok bele. "Arra" az ftp-re meg még nem tettem látogatást.
-
#3164 Ööö, szerintem ide fel tudod rakni. Kis söprés kell csak, vagy öö nincs accod? Ez esetben tessék kérvényezni őkegyelménél :) -
M.A.D. #3163 Igen. Az Ultima IX-et én is vadásztam pár éve, de nem találtam sehol. Bizony. Ahhoz képest, hogy 4 éves játék, simán megeszi a 256 MB ramot. Ravasz is volt. Csak 640*480-ban hajlandó elindulni. Hiába ajánlja fel a nagyobb felbontást. 2 patch persze felrakva. Az javít sokat a dolgon.
Igen. Lehet, hogy fel tudom majd valahová tenni a két cd-t. Amint lesz + helyem írok pontos címet.
-
M.A.D. #3162 Nem brutális a konfig. :)))
Abit KG-7, AthlonXP 1800+, Ati Sapph.9100, 768DDR ram, c-media 5.1-es pci-os hangkártya maxtor 40GB HD.
win xp prof. sp1 hun.
Más. Ez az Atlantis 2. csudaszép.
-
#3161 Nekem egy AMD XP3200+ fut tökéletesen a Grim. Ha gyanakodnom kellene, akkor a monitorkártyára tippelnék, de persze minden gépen máskép viselkedhet, így mindent meg kell próbálni. Ha jól emlékszem a Grim-et még win98-ra fejlesztették, így érdemes a kompatibilitási beállításoknál matatni, na meg egy ilyen szintű program megéri azt, hogy a Wmware-vel készítsen neki a lelkes rajongó egy virtuális win98-at. -
#3160 Axon: big thx.
M.A.D.:el tudom képzelni, hogy ha valami brutális géped van. Ird be a paramétereket. A probléma nem grafikai, nem ott kell keresgélni. Valami cpukiller progit javallok igy látatlanban. -
#3159 Nekem tökéletesen ment, igaz, nem tettem fel a magyarítást. Apropó Ultima IX: régóta vadászom rá, anno nyálcsorgatás megvolt 1000L, de a brutális gépigénye miatt sajnos ki kellett, hogy hagyjam. Most korrekt vassal rendelkezem a futtatásához - nem tudnád feltölteni? (egy leendő Ultima rajongó ; ) -
M.A.D. #3158 Na, ezt a nyarat a régebbi kalad -és rpg-s gammáknak szenteltem. A Gabriel Knight 3, a Stupid Invaders, a Myst III Exile, az "örök" Omikron-Nomad Souls, az Ultima IX, a másik örök, a TLJ, a Grim Fandango...stb..gammák szépen lejöttek (hála bittornado)...de...egy kalandjátékkal baj van. Mégpedig a Grim Fandangóval. Másnak is volt "ilyen" problémája? 10-15 perc után fagy a rendszer. Csak újrainítani lehet a gépet. Patch persze felrakva. Hardveres gyorsítás levételével is próbálkoztam, 16 bites desktoppal is, de ...15 perc után kiakad. Kár...mert a magyarítással iszonyat jó!
-
#3157 Végre ismét tudjuk valamivel gazdagítani a listádat.
Nekem megvan a magyar verzió. Holnap délután tudom feltölteni. Remélem megfelel. -
#3156 Sajnos már nincs meg, igen, van magyar verzió, 576 csinálta. Anno nagyon de nagyon kedveltem, pokolian könnyű de hangulatos kis játék. -
#3155 Megvan valakinek a Touche!? Állitólag van magyar változat is belőle, de nem biztos. Csak ISO érdekel ofkorsz. -
#3154 Zak-kel kipróbáltam, semmi gond. Próbáld meg, hogy megadsz konkrét mentési helyet a path-nál. -
#3153 Megmondom őszintén nem tudom mi lehet a gond.
Most, hogy feltettem az ftp-re újra kipróbáltam és nekem simán működött XP alól is. Ha jól emlékszem még a kompatibilitási beállításokkal sem bűvészkedtem és DOSBox-ot sem használtam.
De mondjuk ezt a két lehetőséget azért próbáld meg. A DOSBox-nak segítenie kell. -
#3152 Szerintem az is van nekem, de csak nem akar működni... Neked minden jól megy? -
#3151 Boldog szülinapot IMYke!!! -
#3150 A 0.6.1b tartalmaz javitásokat a save path-szal kapcsolatban, azt próbáltad? -
#3149 Tudnátok segíteni a ScummVM-el kapcsolatban (gondolom van vele tapasztalat itt)? Mert az a helyzet, hogy a ScummVM 6.1-ben egyszerűen nem tudok menteni. Egyik játékban se, mindenhol azt kapom az arcomba hogy Failed to save xy. Utánanéztem már más fórumokban, faq-kban, de sehol sem volt erről szó, csak arról, hogy a 6.0-ban volt ez a hiba... -
#3148 Boldog szülinapot! :) -
#3147 IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot! -
BOLDOG SZÜLINAPOT Imyke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3145 hmm nekem is az van.
Bár még nem húztam le, de majd sort kerítünk rá. Utánajártam kicsit, de sajnos a vele foglalkozo hivatalos oldalt mar toroltek.
-
#3144 Nekem sajnos xp alatt nem mukodott az install :/ -
#3143 Most néztem pár képet.
http://www.adventuregamers.com/screenshot.php?id=80&screen=851 -
#3142 Igazából látnod kell.
Szerintem szuper.
Nézzél meg rólla néhány képet és láthatod a grafikát.
A lényeg viszont a hangulat. Az remek. -
#3141 Sztok!
Mennyire jó a 3 koponya? -
#3140 Nem jatszottam vegig, a legvegen meguntam es mar nem volt erom vegigszenvedni, pedig minden fejezettel vegeztem gyakorlatilag:)
RE3-at lementem ISO-ba es a napokban felrakom, hogy kesobb le legyen rola a gond, meg lehet hogy masnak is jo ha hamarabb felkerul, ha talalok hozza vegigjatszast felrakom a konyvtaraba azt is.
-
#3139 Üdvözlünk!
Ha első nekifutásra sikerült kitöltögetned magad, akkor feltolhatnád a Resident Evil 3-at. Ezt már régóta szerettem volna megnézni. Ráér jövőhéten is, mivel szerdán elutazok nyaralni és csak hétfőn jövök haza.
Látom megvan a Tomb Raider 3. Sikerült végigtolnod? Mert én egy idő után eltévedtem és feladtam. Igazából az érdekelne, hogy mi is lett a vége. A bevezető moziban az Antarktiszon végeznek fúrásokat és valami "rettenetes" dolgot találnak .
Kíváncsi vagyok mit is. Gondolom ez derül ki a végére. -
#3138 Sziasztok!
Szeretnek enis ehhez a kozosseghez tartozni, igaz nincs tul sok kalandjatekom, ami volt azt is vegigjatszas utan toroltem, de ime par ami talan annak nevezheto:
-Redguard (elder scolls adventures, 1cd)
-Resident Evil 2 (2cd)
-Resident Evil 3 (1cd)
-Silent hill 2 (3cd)
-Silent hill 3 (5cd)
-Discworld Noir (3cd)
-Tonic Trouble (fiatalabbaknak, 1cd)
-Tomb Raider 2,3,4,5 + aod
Mindezek mellett van fallout 2-tactics, (a)d&d rpg-k (bg2, nwn pl.), ha szukseg van ra fel tudom tolteni, noha 12k/s feltoltes nem tul gyors de elobb utobb feljutnak vele a dolgok:)
Nem valoszinu hogy mostmar, hogy megyek nyaralni, szoval konnyen elerheto vagyok!
Udv! -
#3137 ne izgulj, egy részem még a tied lehet -
#3136 hmmmmm